2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bazen kucagimdayken yaptim durmuyo ki. Normalde hareketlidir ama mizmiz degildir. Dün mizmizdi cok. Ayakta dikecekmisim hep. Canim bizim de kan hep gelmiyordu iplik gibi haftada bir falan. Senin mi bebisin gözü sismisti nasıl simdi?
Evet canim benimkiydi damla verdi daha iyi çok az kaldı şiş

Kızlar yaw kızım gece düzgün uyumadı saat başı uyandik sabahta 6:30 da ayaktaydı tam şimdi anca uyuttum derken kaka yapmış galiba fena kokuyor napsam uyandırsam mı uyandırırsam nası uyutacağım ya offff

Tosun gibi olmuştur herhalde.Benimkine yedirsem bunları serumla dolaşırız herhalde.Hala gazla boğuşuyoruz biz..

Boşver uyusun ,sende dinlen,yaşlıların dediği gibi kaka bebeği besler

Valla şu an vicdanımı rahatlattın zaten çok nadir kaka yapıyo bnmki 10 günde 1 bu kakadan bari beslensin azcık
Benimki birtek dün yapmadı tuvaletini ilk defa gece 10:30 da uyudu sabaha kadar vikledi gören de 10 günlük kabız sanırSabah 6 da zor attı içinden rahatladı.. 10 gün yapmassa evi başımıza yıkar valla..Allah kolaylık versin.

Tosun gibi olmuştur herhalde.Benimkine yedirsem bunları serumla dolaşırız herhalde.Hala gazla boğuşuyoruz biz..
Canım gaz için kimyon veriyorum tabii bu gıdalari bi günde değil günde bir öğün ek gıda veriyorum sırf alışsin diye çünkü ilk çocuğumda yeme problemi çok çektim

Bize de dr pirinc unu dedi ama niye yani? Yararsiz bisi.kafama yatmiyor.bos yere sisirmesin. ayhkdry gibi yulaf unu kullanirim olmadi

bizde başladık hatuncum.çalışmaya başladım.sık gierim artık

Kime biraktin canim?

Canim bu hesapla bizimkiler yaklasik 1800 cc icmesi lazim ama imkansiz yani :) ben mi yanlis anladim yoksa

Bize de dr pirinc unu dedi ama niye yani? Yararsiz bisi.kafama yatmiyor.bos yere sisirmesin. ayhkdry gibi yulaf unu kullanirim olmadi
Pirinç unu bebeğin ilk gıdası olmalı dır çünkü sindirimi bebeğe en uygun gaz yapmayan ilk ve tek yiyecektir..İçine kendi sutunuzu ilave edersiniz soğuyunca yine vitaminli olur.Olay vitamin değil bebeğin yemek yeme alışkanlığı edinmesi.Yulaf unu çok gaz yapar bebeğe ilk gıda olarak. Hem o hem siz yıpranísınız.

Can'ım yulaf unu bulmak zor ya ondan dr lar pirinç unu diyor hemen aslında deselerki yulaf unu faydalı onu bulmaya çalışın olmazsa pirinç unu verin diye belki pirinç unuyla yapan pek olmaz zaten yulaf unu rağbet görmediği için bence heryerde yok ben markete her gittiğimde bir tane alıyorum stokları azalsında getirtsinler diye :)

7byçyk 8erken mi biz ger gün 6da ayaktayız

Slm kızlar uzun xzamndr Yoktum.burda paylaşım olduğunu unutmsm habire diğer gruba bakıyorum)
Bebisiminadi tam 6.5 aylık oldu.Sutum 3 gundur çekildi sayılır.ve ilk adetimi oldum 2 gün önce aşırı yoğun oluyorum
Bebegime 20 gundur ek gıda veryrm.sadece bi kez blendirdan geçtim.çok yakın bir arkdsm
sakin blendirdan yapma puturluye alışmaz çok cekwrsin dedi.ozamndan beridir çatalla ezerek veryrm.başta çok zorlandım.boğulur gibi yapıyordu korkydm.ama bikacgun içinde yavaş yavaş alıştı.şuan puturlu yiyo hatta damagiyla cigniyo))
Ek gıda olarak yoğurt,çorbalar,yumurta sarısı çeyrek,peynir,sebze,meyve,pirinç unu yulaf unu tam buğday unu bunları donusumlu muhallebi yapyrm,bazen hipp in kaşık mamasi,nadiren Bebe biskuvisi,yoğurt ,çorbaların içine bazen pirinç arıyorum,bazen irmik...dunde eşim köyden keçi sütü getirdi .önce az az pirinç unuyla karstrdm çok sevdi.bugün de miktarı arttrdim verdim .hep mama vermek istemyrm.günde 150 cc filan vercm keçi sütü.çok sukur sıkıntı yaşamadı.birçok arkdasm da vermiş gönülrrahatligiyla ver dediler.dr umuz da verebilirsin dedi
Ekgidada baya yol katettim duye dsnyrm.ve cok kasmamak gerekiyomus bunu gordum))

Canm bizim Bebek'te hiç yapmadı

Bnde çok zor buldum hippin yulaf unlu kaşık mamasini aldım bazende onla yapıyorum muhallebiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…