Can'ım benim bildiğim Pazar'da satarken sapını kesip koyuyorlar. Sen de pazardan alıyorsan rica et verirlerArkadaşlar internet te kereviz sapı diyor ben aldım ama sap yok kökü var olurmu ki 2 sap diyo ya
Ne güzel Benimkine versem gece senfoni yapardı kesin :)Canm bizim Bebek'te hiç yapmadı
Ben de bundan korkuyorum işte. Yemek işi oyun değil ki bunu oyun sanıp hep böyle olmasını isterse? Saçma belki ama öyle gibi geliyor. Ben ilk meyve verirken hiç kendim yedirmedim hep kaşığı eline verdim şimdi çok güzel kaşık tutuyor ağzına denk getiriyor ama şimdi de çorbaya yoğurda geçince de bunu yapmak istiyor haliyle ama dediğin gibi ortalık batıyor iki saat sürüyor yicek diye bekle hem çok az yiyor. Ay kendim de yeme özürlüyümdür aslında ömrüm annemin hadileriyle geçti kızıma da aynı şeyi yapmak istemiyorum ama bu sefer de bu anda tadlari öğrenemezse ilerde daha zorlanırız diye bi an evvel yesin artık diyorumCanım Dr lari bi kenara bıraktım ben zaten :) blw de sadece sebzeler veriliyor eline parmak gıda diyorlar iste :) corba yoğurt muhallebi yine kasıkla ama bybo daydi sanırım kasığı da eline verin once denk getiremez ama bi sekilde öğrenir yavas yavas batirip çıkarıp ağzına değdirse bile kafi diyodu :) tek kotu yani ortalık Batiyo bi hayli :/ ama yemek yemek oyun haline geliyor ve bebek istediği kadar yiyo bakalım hala araştırıyorum notlar alıyorum canım yine paylaşırız
Eline sağlıkSalon bitti ben iptal...
Benim fırın ve buzdolabi altından bi evi doyuracak kırıntı çıktıOda oda gidiyorum simdilik. En zoru salon ile mutfakti salon bitti mutfak beni bekliyor.
Bende hippinin gece kaşık mamasını arıyorum.Bnde çok zor buldum hippin yulaf unlu kaşık mamasini aldım bazende onla yapıyorum muhallebiyi
Benimki ek gıdadan değildir de kendi huysuzluğu. Uykuya geçerken hep böyleydi ama şimdi bildiğin dertli dertli ağlıyor ay onun o ağlamasına ben sinir oluyorum noluyoruz sanki alt tarafı uyucaz işte. Gece kalkmalarını hiç sorma emzik düştü mü tamam ateşe düşmüş gibi bi çığlık yataktan fırlayıp onun yatağının başına gidip emziği tıkmam arasında 3adım var düşünEk gıdaya geçtiğimizden midir nedir, ek gıda dediğimde tadımlık elma, armut, şeftali püresi tattırdım, ev yoğurdu veriyorum arada, bi kere de bi tatlı kaşığı sebze püresi verdim hepsi bu. Şimdiye kadar hep anne sütü aldığından sanırım,çok huzursuz benim oğlan son günlerde. Ne gece uyuyor ne de gündüz. Tarumar oldum uykusuzluktan, resmen dağıldım. Üç gecedir gece on kere falan kalkıyorum galiba
Ne açıdan yerini tutacak bişi yokValla pirinç unundan mamayı bana doktor söyledi. İçine formül mama koyuyorum. 60cc suyla yarım tatlı kaşığı koyuyorum içine de 2 kaşık formül mama koyuyorum. Biz bunun yarısını bile yemiyoruz. Her seferinde yarısı çöpe gidiyor. Bugün gene yaptım muhallebiyi yanına da armut rendeledim. Azıcık armut, azıcık mama karıştırmadan verdim. Biraz daha başarılıydı. Bende senin gibi düşünüyordum ama ilk önerdiği buydu. Bir de hippin kaşık mamasını aldım pirinçli bir de onu deneyeceğim. Bakalım o zaman ne olacak. Ama muhallebinin yerini tutacak birşey yok diye biliyorum. Sadece pirinç ununu ben baz olarak kullanmış oluyorum.
Az daha durur kendi uyanmaz mı zaten? Benimki öyleyken hiç durmuyor da diğer odadan çağırıyorKızlar yaw kızım gece düzgün uyumadı saat başı uyandik sabahta 6:30 da ayaktaydı tam şimdi anca uyuttum derken kaka yapmış galiba fena kokuyor napsam uyandırsam mı uyandırırsam nası uyutacağım ya offff
Verirlermiki canım iki tane kereviz almıştım gecen hafta sapı yoktu şimdi baktım yeşermis biraz onu ayırdım çorbanın içine koymadim size sorim dedim çok az kereviz koydum mukut arkadaş çok az koy demişti..öyle yaptımCan'ım benim bildiğim Pazar'da satarken sapını kesip koyuyorlar. Sen de pazardan alıyorsan rica et verirler
Günde öğünler Nasıl ayarlıyorsun ve ne kadar veriyorsun anne sütü alıyor mu ne Zaman'lar emziriyosun biz de 6buçuk olduk da ama ben sen kadar veremedim dahaSlm kızlar uzun xzamndr Yoktum.burda paylaşım olduğunu unutmsm habire diğer gruba bakıyorum)
Bebisiminadi tam 6.5 aylık oldu.Sutum 3 gundur çekildi sayılır.ve ilk adetimi oldum 2 gün önce aşırı yoğun oluyorum
Bebegime 20 gundur ek gıda veryrm.sadece bi kez blendirdan geçtim.çok yakın bir arkdsm
sakin blendirdan yapma puturluye alışmaz çok cekwrsin dedi.ozamndan beridir çatalla ezerek veryrm.başta çok zorlandım.boğulur gibi yapıyordu korkydm.ama bikacgun içinde yavaş yavaş alıştı.şuan puturlu yiyo hatta damagiyla cigniyo))
Ek gıda olarak yoğurt,çorbalar,yumurta sarısı çeyrek,peynir,sebze,meyve,pirinç unu yulaf unu tam buğday unu bunları donusumlu muhallebi yapyrm,bazen hipp in kaşık mamasi,nadiren Bebe biskuvisi,yoğurt ,çorbaların içine bazen pirinç arıyorum,bazen irmik...dunde eşim köyden keçi sütü getirdi .önce az az pirinç unuyla karstrdm çok sevdi.bugün de miktarı arttrdim verdim .hep mama vermek istemyrm.günde 150 cc filan vercm keçi sütü.çok sukur sıkıntı yaşamadı.birçok arkdasm da vermiş gönülrrahatligiyla ver dediler.dr umuz da verebilirsin dedi
Ekgidada baya yol katettim duye dsnyrm.ve cok kasmamak gerekiyomus bunu gordum))
Can'ım Bende her hafta keçi sütü alıyorum keçiden sağıp getiriyorlar kaynatıyorum muhallebisine katıyorum ama sadece sen irmikli Nasıl veriyorsun ne kadar koyuyorsun Bnnde denıyım severse veriyim bizimde20 gün oluyor ama bir haftadır alıştı güzel yemeye başladı çok şükürSlm kızlar uzun xzamndr Yoktum.burda paylaşım olduğunu unutmsm habire diğer gruba bakıyorum)
Bebisiminadi tam 6.5 aylık oldu.Sutum 3 gundur çekildi sayılır.ve ilk adetimi oldum 2 gün önce aşırı yoğun oluyorum
Bebegime 20 gundur ek gıda veryrm.sadece bi kez blendirdan geçtim.çok yakın bir arkdsm
sakin blendirdan yapma puturluye alışmaz çok cekwrsin dedi.ozamndan beridir çatalla ezerek veryrm.başta çok zorlandım.boğulur gibi yapıyordu korkydm.ama bikacgun içinde yavaş yavaş alıştı.şuan puturlu yiyo hatta damagiyla cigniyo))
Ek gıda olarak yoğurt,çorbalar,yumurta sarısı çeyrek,peynir,sebze,meyve,pirinç unu yulaf unu tam buğday unu bunları donusumlu muhallebi yapyrm,bazen hipp in kaşık mamasi,nadiren Bebe biskuvisi,yoğurt ,çorbaların içine bazen pirinç arıyorum,bazen irmik...dunde eşim köyden keçi sütü getirdi .önce az az pirinç unuyla karstrdm çok sevdi.bugün de miktarı arttrdim verdim .hep mama vermek istemyrm.günde 150 cc filan vercm keçi sütü.çok sukur sıkıntı yaşamadı.birçok arkdasm da vermiş gönülrrahatligiyla ver dediler.dr umuz da verebilirsin dedi
Ekgidada baya yol katettim duye dsnyrm.ve cok kasmamak gerekiyomus bunu gordum))
Evet keserek koyuyorlar tezgaha ya da marketten alıyorsan genelde orda saplı satıyorlarVerirlermiki canım iki tane kereviz almıştım gecen hafta sapı yoktu şimdi baktım yeşermis biraz onu ayırdım çorbanın içine koymadim size sorim dedim çok az kereviz koydum mukut arkadaş çok az koy demişti..öyle yaptımayhkdry canım sen nasıl yapıyorsun sapındanmi koyuyorsun...ben şimdi yaptım ama içime sinmedi ya bişe olmaz dimi canim
Verirlermiki canım iki tane kereviz almıştım gecen hafta sapı yoktu şimdi baktım yeşermis biraz onu ayırdım çorbanın içine koymadim size sorim dedim çok az kereviz koydum mukut arkadaş çok az koy demişti..öyle yaptımayhkdry canım sen nasıl yapıyorsun sapındanmi koyuyorsun...ben şimdi yaptım ama içime sinmedi ya bişe olmaz dimi canim
Ay allah korusun uykusuzluktan bayılırım herhalde7byçyk 8erken mi biz ger gün 6da ayaktayız
Aktarda da yulaf unu kepeği var Can'ım unundan biraz daha büyük Onuda rondodan gecırıp un yapanlar varmış ben yulaf ununu bulmadan önce almıştım ama yulaf ununu bulunca çekmemiştim makinada denemeyi düşünüyorumBnde çok zor buldum hippin yulaf unlu kaşık mamasini aldım bazende onla yapıyorum muhallebiyi
Canım ben aktardan yulaf unu isterim kepek gibi birsey vardı bende tereddüt ettim aynı şey mi kiAy allah korusun uykusuzluktan bayılırım herhalde
Aktarda da yulaf unu kepeği var Can'ım unundan biraz daha büyük Onuda rondodan gecırıp un yapanlar varmış ben yulaf ununu bulmadan önce almıştım ama yulaf ununu bulunca çekmemiştim makinada denemeyi düşünüyorum
Allahtan erken yatıyor da ben de tavuk gibi tünüyorum napiimAy allah korusun uykusuzluktan bayılırım herhalde
Aktarda da yulaf unu kepeği var Can'ım unundan biraz daha büyük Onuda rondodan gecırıp un yapanlar varmış ben yulaf ununu bulmadan önce almıştım ama yulaf ununu bulunca çekmemiştim makinada denemeyi düşünüyorum
Aynısı Can'ım Ben'de ondan aldım onu robottan geçirim eğer olursa mesaj atarım sanaCanım ben aktardan yulaf unu isterim kepek gibi birsey vardı bende tereddüt ettim aynı şey mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?