2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben de bundan korkuyorum işte. Yemek işi oyun değil ki bunu oyun sanıp hep böyle olmasını isterse? Saçma belki ama öyle gibi geliyor. Ben ilk meyve verirken hiç kendim yedirmedim hep kaşığı eline verdim şimdi çok güzel kaşık tutuyor ağzına denk getiriyor ama şimdi de çorbaya yoğurda geçince de bunu yapmak istiyor haliyle ama dediğin gibi ortalık batıyor iki saat sürüyor yicek diye bekle hem çok az yiyor. Ay kendim de yeme özürlüyümdür aslında ömrüm annemin hadileriyle geçti kızıma da aynı şeyi yapmak istemiyorum ama bu sefer de bu anda tadlari öğrenemezse ilerde daha zorlanırız diye bi an evvel yesin artık diyorum

Benimki ek gıdadan değildir de kendi huysuzluğu. Uykuya geçerken hep böyleydi ama şimdi bildiğin dertli dertli ağlıyor ay onun o ağlamasına ben sinir oluyorum noluyoruz sanki alt tarafı uyucaz işte. Gece kalkmalarını hiç sorma emzik düştü mü tamam ateşe düşmüş gibi bi çığlık yataktan fırlayıp onun yatağının başına gidip emziği tıkmam arasında 3adım var düşün

Ne açıdan yerini tutacak bişi yok

Az daha durur kendi uyanmaz mı zaten? Benimki öyleyken hiç durmuyor da diğer odadan çağırıyor

Can'ım benim bildiğim Pazar'da satarken sapını kesip koyuyorlar. Sen de pazardan alıyorsan rica et verirler
Verirlermiki canım iki tane kereviz almıştım gecen hafta sapı yoktu şimdi baktım yeşermis biraz onu ayırdım çorbanın içine koymadim size sorim dedim çok az kereviz koydum mukut arkadaş çok az koy demişti..öyle yaptım ayhkdry canım sen nasıl yapıyorsun sapındanmi koyuyorsun...ben şimdi yaptım ama içime sinmedi ya bişe olmaz dimi canim

Günde öğünler Nasıl ayarlıyorsun ve ne kadar veriyorsun anne sütü alıyor mu ne Zaman'lar emziriyosun biz de 6buçuk olduk da ama ben sen kadar veremedim daha

Can'ım Bende her hafta keçi sütü alıyorum keçiden sağıp getiriyorlar kaynatıyorum muhallebisine katıyorum ama sadece sen irmikli Nasıl veriyorsun ne kadar koyuyorsun Bnnde denıyım severse veriyim bizimde20 gün oluyor ama bir haftadır alıştı güzel yemeye başladı çok şükür

Evet keserek koyuyorlar tezgaha ya da marketten alıyorsan genelde orda saplı satıyorlar

canım ben sapından koymadım annem koy dedıde içime sınmedı dedıgın fıçı kökünden az bişey koydum dokunur diye bugün bırak daha eklicem

7byçyk 8erken mi biz ger gün 6da ayaktayız
Ay allah korusun uykusuzluktan bayılırım herhalde
Bnde çok zor buldum hippin yulaf unlu kaşık mamasini aldım bazende onla yapıyorum muhallebiyi
Aktarda da yulaf unu kepeği var Can'ım unundan biraz daha büyük Onuda rondodan gecırıp un yapanlar varmış ben yulaf ununu bulmadan önce almıştım ama yulaf ununu bulunca çekmemiştim makinada denemeyi düşünüyorum

Canım ben aktardan yulaf unu isterim kepek gibi birsey vardı bende tereddüt ettim aynı şey mi ki

Allahtan erken yatıyor da ben de tavuk gibi tünüyorum napiim

Auy bu bebişler ne zaman ilk 30-45 dk dan sonra kendi kendine uyuyacaklar?? Hep pişpişliyorm ama her zaman devam etmiyo zaten. Bn eğitim verdim ama esas amaç sallamayı bırakmaktı tamam başarılı oldum ama artk kendi kendine uyumasını istiyorum ona kendi kemdine uyumayı öğretmiş olmadım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…