2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benimkide sevmiyor canım yatmayı bende oturtuyorum hatta birazda orumcege bindiriyorum bayag oyalaniyor.bu arada 6.5 ayligiz

Durabiliyor canim düşecek gibi olunca ayaklarını hafif kaldırıp denge de duruyor geri arada devriliyor

Aynı benim kız da öyle canim ayağa kaldırıyor kendini elinden tutunca nasıl mutlu oluyor

Kızlar kahvalti kaşık mamasinin icinede koyup veren varmış.siz ne düşünüyorsunuz bu kanuda?bide ceviz yiyebilirlermi dövüp katsak kahvaltısında?

Tesekkur ederim canim.

@EcDU mantıklı. Şimdi biz normal beslemiyoruz ki. Hem tattırıyoruz, hem de midesini yeni yiyeceklere hazırlıyoruz. Bildiğim kadarıyla tahıllar hem çok alerjiktir ki bende çayır çimen yulaf buğday arpaya var polen olarak hemde çok gaz yapar. Eskiden annelerimiz unu kavurur mama yaparmış, un gaz yapmasın diye. Çocuk doktorumuz Bursa'da bilinenlerin en iyisi. Adam neden kalkıp illa pirinç unu desin. Biz bir tane büyütmeye çalışıyoruz, adam hem yüzlercesini görüp bilgi veriyor, hemde 2 tane çocuğu var. Bende pirinç ununu baz olarak kullanıyorum. Zaten içine hem formül mama-bizde meme yok maalesef- hemde meyve püresi koyuyorum. Oluyor bildiğin sana bizim yediklerimiz gibi muhallebi...

Al benden de o kar. Ne güzel sallanmıyor ama aynı şekilde uyanıyor ve bide zor dalıyor bide denesem vala gücüm yok Nasıl olcak ben de bilemiyorum

Bende o kismindan cekiniyorum iste. Ortaligin batmasini gectim ese dosta gittigimizde benim yedirmem gerekecek yemeyecek bu sefer. Yiyebilecegi seyleri önüne koyarim kalanini ben yediririm artik napim.
İşte aynen dün babaannede ben de öyle yapayım dedim ama ne yazık ki yemedi ben yedirmeye çalıştıkça

Bizimkinin bugün burnusu akıyor. Üşüdü herhalde. Sabah Peditus verdim yarım kaşık biraz daha açıldı burnu. Oturtmuştum. Ay bir de ne göreyim. Sümükler akmış bizimki yalanıyor. Serum fizyolojik ile yıkayıp Otri bebeyle çekiyorum devamlı. Eskiden çok ağlardı. Şimdi bekliyor çekeyim diye. Rahatladığını anlayınca, görünce çırpınıyor çek diye. :)

Ayy 100 cc yaptım hepsini yemedi acaba doydu mu doymadı mı kasıkla verdim geri itti puskurttu diyip gerilmektense kendi yiyeceği kadarını belirleyip istediği kadar yesin ve istediği gibi yesin ne o gerilsin ne ben gerileyim daha mantıklı geldi hem eğlensin oynasın zaten cocukların hayatı oyun değil mı ? Ayrıca eline karşık da verilecek döke saca yemeyi öğrenecek ben şahsen etrafın kirlenmesinden rahatsız olmam. Herkes kendi bebeğinin huyuna suyuna sevdiğine sevmediğine gore bir beslenme sekli belirleyecek bi sekilde ben teoride boyle düşünüyorum ama uygulamaya geçince elbette yinr değişecektir bişeyler.

Aynı benim kız da öyle canim ayağa kaldırıyor kendini elinden tutunca nasıl mutlu oluyor
Aynısı bizde var. Ayaklarının üstüne basınca ağzı kulaklarında. Oturmak da istemiyor. Hep basacak. Kendini büyüdü mü zannediyor ne? Bu arada biz hala daha dönemiyorum Doğum 10 Eylül. Toto ağır geliyor. Yalnız ben emeklemeden toto toto gitmişim. Kardeşim öyleydi, yeğenim öyle. Kocamı bilmiyorum. Herhalde emeklemeden fıttırı fıttırı totoyla gidecek. Kardeşim çok komikti. Resmen öyle giderken hız yapıyordu :)

BLW ekolünü söylüyorsun :) Kendi özgürlüğünce yiyecek, içecek. Kuzenimin kız premature idi. Tek bağırsak :) O kadar zor yemek yerdi. Kuzen doktora demişti : Yemiyor !!! Doktorun cevabı merak etme ölmez. Susuzluktan ölürler ama açlıktan ölmezler. Senin istediğini değil kendi istediğini yiyecek. O da sağa sola yiyebileceği tarzda yiyecekler bırakıyordu. Kız da aklına geldikçe gördükçe yiyordu. Sonuç şu anda maşallah 16 yaşında fıstık gibi bir kız oldu :))

Evet canım blw en aklıma yatan oldu açıkcası tabii iyi takip etmek gerekecek ama kendi istediği sekilde istediği kadar yiyecek ozgur ve mutlu olacak tek istediğim bu :)

Ne güzel Benimkine versem gece senfoni yapardı kesin :)

Sizi biraz güldüreyim. Benim anne tarafı bende dahil olmak üzere çok gazlıyız. Öyle gazlıyız ki annemle teyzem hangimiz daha uzun hava söyleyecek diye yarışıyorlardı :) Teyzem 5 mt koridoru çaldıra çaldıra gçerdi. Annemde de bir senfoni bir senfoni. Artık orası bozulmuş mu ne :) öksürünce cart, gülünce curt... Tam konser havasında bir aileyiz anlayacağınız. Kız şimdilik fena değil ama sonra bize benzerse aramıza bir enstrüman daha katılmış olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…