Kereviz gaz yapar ve kokusu da tadı da keskindir. Yapraklarını aromatik olarak turşuda kullanırlar. O yüzden az koy dedim canım. Baktın gaz yapmadı azıcık daha artırırsın :)Verirlermiki canım iki tane kereviz almıştım gecen hafta sapı yoktu şimdi baktım yeşermis biraz onu ayırdım çorbanın içine koymadim size sorim dedim çok az kereviz koydum mukut arkadaş çok az koy demişti..öyle yaptım @ayhkdry canım sen nasıl yapıyorsun sapındanmi koyuyorsun...ben şimdi yaptım ama içime sinmedi ya bişe olmaz dimi canim
Onceden de biliyordum blw ekolünü ama dun kaydoldum siteye profesyonel olarak takip ediyorum artik :)Facebook da siteleri var oraya da ekleyebilirsin kendini
Ne açıdan yerini tutacak bişi yok
Tebrikler :)Onceden de biliyordum blw ekolünü ama dun kaydoldum siteye profesyonel olarak takip ediyorum artik :)
4 atlık olanını alırsan daha iyi edersin. Hem 4 hem 6sı var onundaBende hippinin gece kaşık mamasını arıyorum.
Bizimki yataktan nefret ediyor gören gülüyor halimize o kafa hiç yere değmez :) yüz üstü de sevmiyor sinirleniyor Totoyu kaldırıp geri geri gidiyorAynısı bizde var. Ayaklarının üstüne basınca ağzı kulaklarında. Oturmak da istemiyor. Hep basacak. Kendini büyüdü mü zannediyor ne? Bu arada biz hala daha dönemiyorum Doğum 10 Eylül. Toto ağır geliyor. Yalnız ben emeklemeden toto toto gitmişim. Kardeşim öyleydi, yeğenim öyle. Kocamı bilmiyorum. Herhalde emeklemeden fıttırı fıttırı totoyla gidecek. Kardeşim çok komikti. Resmen öyle giderken hız yapıyordu :)
Alerji olur valla. Kaşınır hart hart. :) boşver verme biraz alışsın bünyesiKizlar 1 haftadir yumurta sarisi yediriyorum da versem bi tam yumurtayi yiyecek. En fazla ne kadar verilebilir?
Ben de öyle düşünüyordum ki yapıyordum da döke saça öğrenecek ilk günden kaşığı eline versem falan ki yaptım da ama şimdi işin içine yağlar girince aynı cesareti gösteremiyorumAyy 100 cc yaptım hepsini yemedi acaba doydu mu doymadı mı kasıkla verdim geri itti puskurttu diyip gerilmektense kendi yiyeceği kadarını belirleyip istediği kadar yesin ve istediği gibi yesin ne o gerilsin ne ben gerileyim daha mantıklı geldi hem eğlensin oynasın zaten cocukların hayatı oyun değil mı ? Ayrıca eline karşık da verilecek döke saca yemeyi öğrenecek ben şahsen etrafın kirlenmesinden rahatsız olmam. Herkes kendi bebeğinin huyuna suyuna sevdiğine sevmediğine gore bir beslenme sekli belirleyecek bi sekilde ben teoride boyle düşünüyorum ama uygulamaya geçince elbette yinr değişecektir bişeyler.
Az veriyorum işte ne olur ne olmaz diye ama uzanip duruyoAlerji olur valla. Kaşınır hart hart. :) boşver verme biraz alışsın bünyesi
Kızlar benim kız nerdeyse destekli oturacak ya hiç yatmak istemiyor arada devriliyor ama çok rahat oturuyor erken mi bilemedim 6 ay 4 gün sonra bitiyor
Deniycem ama çok zor normalde de çok zor uyuyor hep problemdi uyutmak inşallah basarabilirim ama uykusu gelince çok ağlıyor ona nasıl çözüm bulucam bilmiyorum
Canim gunduz kac defa ve kacar saat uyutuyosun ve kac saat uyanik kaliyo? Eger uyku sinyalini yakalayamiyosan ve aglamaya basladiginda uyutmaya calisiyosan daha cok sinirlenip daha da zor uykuya geciyorlar.. Aglamasini beklemeden saatli uyutmani tavsiye ederim.
Evet ya bu bebeğe bişi tıkıştırmak Türk hastalığı sanırım. Bizimkiler de öyle. Hep de aynı laf bu çocuk aç hani sen doyuramıyon der gibi. Arkadaş o oyuncağı kumandayı bile ağzına alıyor yemek sandığından mı yani. Ağızlarıyla öğreniyorlar diyorum ama ben bunu öğretemedim dahaDun 6. Ay asisi olmaya ve aylik konrtole gittik ama olamadik cunku bizim kiz hapsuruyo ve burnu akiyodu nezle diye doktor yapmadi peditus ve burun spreyi verdi cuma yada pazartesi tekrar getir dedi. Bizim kiz kilo almak istemiyo galiba 6650 kg.
Cocuguma surekli yemek yedirmek isteyenlere soylenmekten biktim. Ne bulsalar agzina sikistirmaya calisiyolar. Dedem rahatsiz bu ara gelen gidenim oluyo memleketten gelenler bebek gormeyede geliyolar yada biz bi yere cikiyoruz kaynana desen surat yapiyomus. Neymis hic cagirmiyo musum gitmiyomusuz. Azcik anlayisli olsa sasardim. Ilk dogdugunda da cagirmazdim kendi gelirdi. Fesatlik cikarmak icin birebir bide esimi dolduruyo. Gicikkkkk.
Menünüz gayet karışıkNasılsınız kızlar her sayfayı okuyorum ama pek yazamıyorum çalışmaya başlayınca Zaman daha çabuk geçiyo pek bişeye vakit kalmıyor sanki
Bişey soracağım kızlar ya oturma mevzu konuşulmuş ama benim kızım beş ay on günlük oldu ve oturmak istiyo yatınca ağlıyo ana kucağına başını kaldırıp yatırıyorum oturma pozisyonu alıyo napsam bilemedim zararlı olurmu yoksa benim kızım hazır bulunuşluğa erişmiş olabilir mi
Ek gıda konusunda da doktorumuz bal inek sütü ve çilek dışında ne yiyorsanız tattırın dedi biraz rahatladım açıkçası ben şuan da faydalı mı zararlımı karar verip ona göre vermeyi düşünüyorum yanlış mı yaparım acaba sıkıntı yaşarmıyım diye bebeğim giç bi dönem çok gazlı olmadı dün kestane verdim mesela bugün tarhana çorbası coştum yani
Cnm kusura bkma anca girdim.bnm Sutum yok denck kadar az.3 gundur çekildi baya.Günde öğünler Nasıl ayarlıyorsun ve ne kadar veriyorsun anne sütü alıyor mu ne Zaman'lar emziriyosun biz de 6buçuk olduk da ama ben sen kadar veremedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?