Çok güldüm Allah iyiliğinizi versinSizi biraz güldüreyim. Benim anne tarafı bende dahil olmak üzere çok gazlıyız. Öyle gazlıyız ki annemle teyzem hangimiz daha uzun hava söyleyecek diye yarışıyorlardı :) Teyzem 5 mt koridoru çaldıra çaldıra gçerdi. Annemde de bir senfoni bir senfoni. Artık orası bozulmuş mu ne :) öksürünce cart, gülünce curt... Tam konser havasında bir aileyiz anlayacağınız. Kız şimdilik fena değil ama sonra bize benzerse aramıza bir enstrüman daha katılmış olacak
7. Ay dolunca verilebiliyo sanrm.Ben 10 gün snra vercmKızlar kahvalti kaşık mamasinin icinede koyup veren varmış.siz ne düşünüyorsunuz bu kanuda?bide ceviz yiyebilirlermi dövüp katsak kahvaltısında?
cnm sakin sadece kepegi verme.illa o sekilde vercksen yulag ezmesi ve kepegini karistirip cektirirsin.yoksa yulaf unuyla ayni sey olmuyoAy allah korusun uykusuzluktan bayılırım herhalde
Aktarda da yulaf unu kepeği var Can'ım unundan biraz daha büyük Onuda rondodan gecırıp un yapanlar varmış ben yulaf ununu bulmadan önce almıştım ama yulaf ununu bulunca çekmemiştim makinada denemeyi düşünüyorum
Canim gunduz kac defa ve kacar saat uyutuyosun ve kac saat uyanik kaliyo? Eger uyku sinyalini yakalayamiyosan ve aglamaya basladiginda uyutmaya calisiyosan daha cok sinirlenip daha da zor uykuya geciyorlar.. Aglamasini beklemeden saatli uyutmani tavsiye ederim.
Çok faydalı kaydediyorum bende sağol.BLW sayfasında buldum Beslenme tablosu işe yararEki Görüntüle 1788127
İrmiği çorbalara yada muhallebiye katıyorumCan'ım Bende her hafta keçi sütü alıyorum keçiden sağıp getiriyorlar kaynatıyorum muhallebisine katıyorum ama sadece sen irmikli Nasıl veriyorsun ne kadar koyuyorsun Bnnde denıyım severse veriyim bizimde20 gün oluyor ama bir haftadır alıştı güzel yemeye başladı çok şükür
ben de kaç gündür ceviz ne zaman verilebilir diye bakıyorum ama net bir sey bulamadım kuruyemişler 1yaştan sonra yazıyordu bir yerde 7.ayın sonundaysa bir ayımız daha var7. Ay dolunca verilebiliyo sanrm.Ben 10 gün snra vercm
Ben şimdilik sadece sebze çorbası ve yoğurt veriyorum çünkü yeni başladım. Sabah emziriyorum ben de öğle uykusundan kalkınca çorbayı veriyorum akşam da 6gibi oğurt veriyorum 8gibi de yatıyor zaten. Aralarda da o istediği Zaman emziriyorum. Uyku öncesi ve kalkınca zaten istiyor kendi. Bu şekilde iyi mi bilemedim yaaCnm kusura bkma anca girdim.bnm Sutum yok denck kadar az.3 gundur çekildi baya.
Sabah 6 da uyaniyo 150 cc mama veryrm.
Sonra 8.30-9.00 gibi kahvaltı.kahvaltıda ya peynir ya yumurta sarısı veryrm.ağır olur diye ikisini bir vermym.peynirin tuzunu aliyom beyaz peynir aldm keçi peyniri.labne de olur.2 tatlikasigi filan aliyorum.yarımaavuç ekmek içi Ihlamurla islatiyorm.yedryrm.
3 saat sonra 50 cc pirinç unu ve 100 cc keçi sütunu karstryrm veryrm
3-4 saat sonra en az 1 çay bardağı yoğurt için e ya çeyrek muz yada 1-2 Bebe biskuvisi koyuyom veryrm
3-4 saat sonra ya mama ya keçi sütü
3-4 saat sonra muhallebi .yulaf unlu,buğday unlu muhallebi içine meyve ve 1 kaşık pekmez koyuyom.yada kaşık mamasina kendi Sutum varsa ekliyorm sonra yatiyo.gece 10 da yatiyo 6 ya kadar
Bu saydığım sıra bazen değişiyo mesela sebze çorbası da veryrm
Bide masaya oturunca masada yiyebileceği şeyler varsa koyuyom ağzına çok seviyo bizle yemeyi
Kahvaltıda mesela ekmk içini yoğurda baniyom yada labneye çıldırıyor
Mesela kek filan yapiyorm içini veryrm az az .öyle öyle baya alisti
Patatesle tatlı patatesin farkı ne ya bildiğimiz patates hangisi oluyorBLW sayfasında buldum Beslenme tablosu işe yararEki Görüntüle 1788127
iyi cnm bnce başlangıç içinzamn ggeçtikçe arttrirsin cesitleriBen şimdilik sadece sebze çorbası ve yoğurt veriyorum çünkü yeni başladım. Sabah emziriyorum ben de öğle uykusundan kalkınca çorbayı veriyorum akşam da 6gibi oğurt veriyorum 8gibi de yatıyor zaten. Aralarda da o istediği Zaman emziriyorum. Uyku öncesi ve kalkınca zaten istiyor kendi. Bu şekilde iyi mi bilemedim yaa
Valla ben aldım. Metro grossmarkette buldum. Bir sürü çeşidi var. Benimkinin içi havuç renginde. Adı tatlı patates ama patates familyasından gelmiyor. Genelde Sıcak iklimlerde yetişiyor. Türkiyede hatay İskenderun tarafında var.Patatesle tatlı patatesin farkı ne ya bildiğimiz patates hangisi oluyor
Ay inşiyi cnm bnce başlangıç içinzamn ggeçtikçe arttrirsin cesitleri
Ama görüntülenemiyor diyorhttps://www.facebook.com/
İzleyin süper
Yer alması dedikleri oluyor tatlı patates bildiğim kadarıylaPatatesle tatlı patatesin farkı ne ya bildiğimiz patates hangisi oluyor
Hayır değil.Başka bir sebze paylaştım okuyun :)Yer alması dedikleri oluyor tatlı patates bildiğim kadarıyla
Bir iki kere bende koydum çorba ya lezzet versin diye hatta bir parça da kendim çiğ çiğ yemistim faydali bir besin oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?