Ben açabiliyorum ama notebooktan. Telefon belki açmaz. MP4 çünküAma görüntülenemiyor diyor
Çirkin şeyTanıştırayım Tatlı patates :)
Eki Görüntüle 1788150
Pırasa soğan sür iyi geliyorBugün kızım gece uykusuna geçmeden önce resmen dış kasintisindan kivrandi o kadar kaşıntı oldu ki ağlıyordu bende ona eşlik ettim inleye inleye kucağımda uyuya kaldı geçsin artık şu günler
Tablet açmıyorBen açabiliyorum ama notebooktan. Telefon belki açmaz. MP4 çünkü
İlk aldığımda bu ne bee :) dedim ama tadı oldukça lezzetli. Yalnız kilosu 4,5-5tl civarı. Onun için tatlı teyzesiÇirkin şey
Heh işte bu :)Tanıştırayım Tatlı patates :)
Eki Görüntüle 1788150
Allah Allah :) Face e koyayım ordan izle istersen :)Tablet açmıyor
Yarın deniyeyimPırasa soğan sür iyi geliyor
Sanırım sen de uyku egitimi vermiştin. Nasıl gidiyor? Benimki birkaç gündür gece uykusuna kendi kendine geçiyor. Tabi pış pış ninni yardımları ile ama gündüz beceremiyoruzne yapmam lazım acaba :)
Kullanmıyorum canm kepeği. ununu kullanıyorum. Bugün baktım Zaten aynımı diye yok degil evde stok yaptım resmen yulaf ununu gidince yine alıcam ne olur ne olmaz evde dursuncnm sakin sadece kepegi verme.illa o sekilde vercksen yulag ezmesi ve kepegini karistirip cektirirsin.yoksa yulaf unuyla ayni sey olmuyo
Aynen ya bıktım bende çamaşırdan şuan hem dışarda asılı hem içerde bir makınede yeni bitti daha dün üyü yaptık annemle gına geldı artıkBen bu çamaşır işinden cook sıkldm hergn ya yikiyorum, ya katlıyorum ya utuluyorm hrgun camasirlarla isim var kısır döngü gibi sizde de öyle mi kızlar ne yapmak lzm bilmiyorum
Ne kadar sure oturtuyorsn cnm ? benmki 6 aya yeni girdi hep oturmk istito tabi ayaklara edilince iki büklüm oluyordu otyrtsan baya oturacak ama uzun sure de oturtmak istemiyormBenimkide sevmiyor canım yatmayı bende oturtuyorum hatta birazda orumcege bindiriyorum bayag oyalaniyor.bu arada 6.5 ayligiz
kızımın kırkı çıktığından beridir gece uykusuna başladı çok şükür. ben beşiğine bırakıyorum ağlayarak uyuyor.kırkı çıkar çıkmaz bu sistemle uyuttum.yoksa çok mızmızdı.uyutmuyordu beni.önceleri çok direndi ağladı ama en sonunda alıştı.zaten direnmesi 2 hafta sürdü. 2 hafta sonra ağlaması azaldı. şimdi hiç ağlamadan uyuyuveriyor. Rabbim nazardan korusun yavrumu. 10 da uyuttum. artık sabahleyin uyanır.sende bir dene derimSanırım sen de uyku egitimi vermiştin. Nasıl gidiyor? Benimki birkaç gündür gece uykusuna kendi kendine geçiyor. Tabi pış pış ninni yardımları ile ama gündüz beceremiyoruzne yapmam lazım acaba :)
Eveeettt aynen öyleBen bu çamaşır işinden cook sıkldm hergn ya yikiyorum, ya katlıyorum ya utuluyorm hrgun camasirlarla isim var kısır döngü gibi sizde de öyle mi kızlar ne yapmak lzm bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?