2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Aynen ya bıktım bende çamaşırdan şuan hem dışarda asılı hem içerde bir makınede yeni bitti daha dün üyü yaptık annemle gına geldı artık
İyi gene annen var. Ben kendim çalıp kendim söylüyorum. Bir de okula gidiyorum. G... bir tek akşam kız uyuduktan sonra yer görüyor. Ütüleri biriktiriyorum. Sonra gece ütülüyorum. Otur kalk zor oluyor.

ben yoğurda ekmeğin içini ufalıyorum karıştırıyorum bayılıyor yemeye. sadece yoğurt verince kızımda mızmızlanıyo
.her akşam aksatmadan bir küçük kase yoğurt yiyiyor

Yoğurdu hangi sütten yapiyosn inek sütü bir yasa kadar yok ya

Kullanmıyorum canm kepeği. ununu kullanıyorum. Bugün baktım Zaten aynımı diye yok degil evde stok yaptım resmen yulaf ununu gidince yine alıcam ne olur ne olmaz evde dursun
Ohh çok rahatladım biran cokkorktum
Kiyamam kuzucuklara))

Bu blw de kendimiz hiç mi vermeyeceği z kaşıkla bi de 6. Aya girişte mi baslaniyor

Ben bu çamaşır işinden cook sıkldm hergn ya yikiyorum, ya katlıyorum ya utuluyorm hrgun camasirlarla isim var kısır döngü gibi sizde de öyle mi kızlar ne yapmak lzm bilmiyorum
valla ben utulemym artik bu hafta isyan bayragi actim yoksa kafayi siyirmak uzereydim.boyle kolay yikayip katliyom
Sadece misafirlikte giydirecklerimi utuluyom
Napim eziyet etmk gibi geliyo kndime

Bu blw de kendimiz hiç mi vermeyeceği z kaşıkla bi de 6. Aya girişte mi baslaniyor
BLW Türkiye'ye bak orda hepsi var. Bir de facebook da da var. Evet hiç müdahale yok. 6-8 arası sadece tadım var 3 gün kuralı ile. 8.aydan sonra başlıyorsun

Nerdeee..Yok canım o eskilerki koca bir tabak yedirip yatiriyorlarmis..Bizimkiler 3-4 kaşık zor yiyo zaten..Maksat ağzını kaşığa açmasını öğrensin,yutmayı öğrensin benimki hala 8 kilo..
8 kilo gayet iyi Can'ım, tam ne kadarlık ve ne kadar doğmuştu?

bu blw ye bir ben hevesli değilim sanırım
Neden annesi? Eline geceni mincik mincik yapacak eline yuzune surecek yerlere sacacak camasir temizlik isi cikacak. Nasil heveslenmezsin ayol saka bi yana iyi guzel hos uygulama da bende o kadar sabir yok zaar dedigim gibi herseyi veremem sanirim onune bana da gunah

Ooo papatya annesi görüşemiyoruz Dökülüyorum ben ya temizlikti alperdi üç günde yamuldum sen nasilsin güzel gözlü kizin nasil?
İyiyiz çok şükür. Bebişinin uykusu nasıl. Gece uykusu yerindeyse sorun yoktur. Ben rahatım çok şükür

İyiyiz çok şükür. Bebişinin uykusu nasıl. Gece uykusu yerindeyse sorun yoktur. Ben rahatım çok şükür
O konuda sikintim yok sukur. 22-22.30 aeasi uyuyup 7.30da cirmaliyor yüzümü :) gece de bir iki kere emiyor o kadar :) uyku babaya cekti bin sukur. Kuş dahil hepsi iyiyor su an bi ben ayakta :)

bu blw ye bir ben hevesli değilim sanırım

Valla bende gel git yaşıyorum. Aslında havalar ısınıyor. azıcık da otursa kendi kendine ben verceğim. Kardeşimin oğlu 6 yaşında. Yemek yemesini gördükçe ki hala evde ağzına birileri birşeyler sokuyor ben kendi yesin de nasıl yerse yesin derdindeyim. Oturursa koyup çamaşır selesinin içine her gün yemekten sonra yıkarım. Sorun değil yay yere de bir örtü tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…