2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Gecmis olsun canim, insallah kuculur.
Hangi kanguruyu aldiniz? Ben chicco aldim ama sevmedi. Bir de 8.5 kg.a kadar diyor ama kucuk geldi bana.seninkini deneyince yazar misin sonucu?
Teşekkür ederim canim
Momfortbaby canm nette çok ovmusler bizde e bebekten chicco alalim dedik eşim nette cok ovduler diye bndan aldi yarin yada çarşamba gelir sonucu yazarim resminide attm

Eklentiler

• Siyah_Kundakli_Bordo.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 37
Benmkide oyle diyor galiba :))

Aynen ben de bazen ağlarken ki sesindeki "anne" ye benzetiyorum

Off aynen.. Ayrica dinlenince daha cok sut geliyor, ama nerde dinlenmek. Mutfagim savas alani gibi, anca uyudu, simdi orayi toplayip yemek yapcam.annem ya da k.validem varken cok guzel oluyor, her isi yapiyorlar.yalnizken hic bisi yapamiyorum.
Evet Can'ım yalnızken işler zor yetişiyor, fakat ben evde kızımla yalnız kalmaktan daha çok hoşlanıyorum.

Ya kızlar bu arada kilolar ne alemde benim çooook vermem gereken kilo var hamilelikte aldığım 8 kilo gitti gibi ama maalesef hamile kalmadan önce almıştım kiloları. Evde bir sene yiyip yiyip oturunca;(((

Ya kızlar bu arada kilolar ne alemde benim çooook vermem gereken kilo var hamilelikte aldığım 8 kilo gitti gibi ama maalesef hamile kalmadan önce almıştım kiloları. Evde bir sene yiyip yiyip oturunca;(((
Ben 51 le hamile kaldım 71 le tamamladm şuan 59 um gerci baya oldu tartilali inşallah bir iki kilo daha vermisimdir

Teşekkür ederim canim
Momfortbaby canm nette çok ovmusler bizde e bebekten chicco alalim dedik eşim nette cok ovduler diye bndan aldi yarin yada çarşamba gelir sonucu yazarim resminide attm

Cok guzel ve kullanisli gorunuyor, chiccoyls alakasi yok :) gule gule kullanin

Benim 6 kilo fazlam kaldi, ama o gobek o karin gitmiyor

Evet Can'ım yalnızken işler zor yetişiyor, fakat ben evde kızımla yalnız kalmaktan daha çok hoşlanıyorum.

Ben de, obur turlu emzirme makinasiymisim gibi davraniliyor, duzgun iletisim kuramiyorum oglumla

Ben çok tatlı Canım çekiyor onu bi kessem

Yok canım ya sezaryen oldm ama agrim filan yok hic denicem bir iki kere agrim olmazsa yapicam

Mekik cekmek de cok sikici yaa hic sevmem.bu hafta dr.a gitcem sakincasi yoksa hulahop cevircem,ise baslayinca da oglenleri yuzerim. Off off olmayaydi iyiydi.

Bir de benim lines nigram da duruyor, sizlerin nasil?

Benim 6 kilo fazlam kaldi, ama o gobek o karin gitmiyor
Sizin göbeğiniz de jöle gibi mi lambır lumbur Leslie başladım 3 gündür yapıyorum devam da edicem inşallah ama zıplama kısımlarında yapamıyorum ya zıplarken göbeğim lap lap ediyor

Sizin göbeğiniz de jöle gibi mi lambır lumbur Leslie başladım 3 gündür yapıyorum devam da edicem inşallah ama zıplama kısımlarında yapamıyorum ya zıplarken göbeğim lap lap ediyor

Evet aynen oyle lop lop, sanki icinde su var gibi, sadece gobek kismi degil gogus altindan itibaren bir fazlalik var.bir de linea nigra duruyor daha da belirgin oldu, gobegimin rengi koyulasti ve soyuluyor. Daha ne olsuunn kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…