Teşekkür ederim canimGecmis olsun canim, insallah kuculur.
Hangi kanguruyu aldiniz? Ben chicco aldim ama sevmedi. Bir de 8.5 kg.a kadar diyor ama kucuk geldi bana.seninkini deneyince yazar misin sonucu?
Benmkide oyle diyor galiba :))Aynen ben de her sabah kalktığımda oğlumla eşim gitsin uyuyacam diyorum ama yapamıyorum ev işi şudur bıdur kemiriyor resmen rahat edemiyorum şuana kadar bebeğim uyurken hiç uyuyup ta dinlenmedim mesela. Bu arada benimki daha 15 dk uyanıkken durmamıştır öyle hemen basıyor çığlığı...birde ağlarken anne diyor sanki tabi konuşmuyor ama eşim de farketmiş
Aynen ben de bazen ağlarken ki sesindeki "anne" ye benzetiyorumAynen ben de her sabah kalktığımda oğlumla eşim gitsin uyuyacam diyorum ama yapamıyorum ev işi şudur bıdur kemiriyor resmen rahat edemiyorum şuana kadar bebeğim uyurken hiç uyuyup ta dinlenmedim mesela. Bu arada benimki daha 15 dk uyanıkken durmamıştır öyle hemen basıyor çığlığı...birde ağlarken anne diyor sanki tabi konuşmuyor ama eşim de farketmiş
Evet Can'ım yalnızken işler zor yetişiyor, fakat ben evde kızımla yalnız kalmaktan daha çok hoşlanıyorum.Off aynen.. Ayrica dinlenince daha cok sut geliyor, ama nerde dinlenmek. Mutfagim savas alani gibi, anca uyudu, simdi orayi toplayip yemek yapcam.annem ya da k.validem varken cok guzel oluyor, her isi yapiyorlar.yalnizken hic bisi yapamiyorum.
Ben 51 le hamile kaldım 71 le tamamladm şuan 59 um gerci baya oldu tartilali inşallah bir iki kilo daha vermisimdirYa kızlar bu arada kilolar ne alemde benim çooook vermem gereken kilo var hamilelikte aldığım 8 kilo gitti gibi ama maalesef hamile kalmadan önce almıştım kiloları. Evde bir sene yiyip yiyip oturunca;(((
baya vermişsin Nasıl yaptnBen 51 le hamile kaldım 71 le tamamladm şuan 59 um gerci baya oldu tartilali inşallah bir iki kilo daha vermisimdir
Hicbirsey yapmadım ki çok su iciyordum birde sürekli terliyorum tatli filan cok nadir yiyorum okadarBaya
baya vermişsin Nasıl yaptn
Teşekkür ederim canim
Momfortbaby canm nette çok ovmusler bizde e bebekten chicco alalim dedik eşim nette cok ovduler diye bndan aldi yarin yada çarşamba gelir sonucu yazarim resminide attm
Ya kızlar bu arada kilolar ne alemde benim çooook vermem gereken kilo var hamilelikte aldığım 8 kilo gitti gibi ama maalesef hamile kalmadan önce almıştım kiloları. Evde bir sene yiyip yiyip oturunca;(((
Evet Can'ım yalnızken işler zor yetişiyor, fakat ben evde kızımla yalnız kalmaktan daha çok hoşlanıyorum.
Bnde de biraz göbek var sabahlari mekik cekiyim diyorm oglum saolsn viyklemeden duramadigi icin hiçbişey yapamiyorumBenim 6 kilo fazlam kaldi, ama o gobek o karingitmiyor
Hicbirsey yapmadım ki çok su iciyordum birde sürekli terliyorum tatli filan cok nadir yiyorum okadar
Bnde de biraz göbek var sabahlari mekik cekiyim diyorm oglum saolsn viyklemeden duramadigi icin hiçbişey yapamiyorum
Göbeğim var biraz yuksek bel dar ic camasiri giyiyorum korse gibi topluyorKarnin gobegin falan nasil?
Yok canım ya sezaryen oldm ama agrim filan yok hic denicem bir iki kere agrim olmazsa yapicamSorumun cevabini aldim :) normal dogum muydu canim? Mekik dusundugune gore
Ben çok tatlı Canım çekiyor onu bi kessemYa kızlar bu arada kilolar ne alemde benim çooook vermem gereken kilo var hamilelikte aldığım 8 kilo gitti gibi ama maalesef hamile kalmadan önce almıştım kiloları. Evde bir sene yiyip yiyip oturunca;(((
Yok canım ya sezaryen oldm ama agrim filan yok hic denicem bir iki kere agrim olmazsa yapicam
Sizin göbeğiniz de jöle gibi mi lambır lumbur Leslie başladım 3 gündür yapıyorum devam da edicem inşallah ama zıplama kısımlarında yapamıyorum ya zıplarken göbeğim lap lap ediyorBenim 6 kilo fazlam kaldi, ama o gobek o karingitmiyor
Sizin göbeğiniz de jöle gibi mi lambır lumbur Leslie başladım 3 gündür yapıyorum devam da edicem inşallah ama zıplama kısımlarında yapamıyorum ya zıplarken göbeğim lap lap ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?