Sıvıları bardakla taneleri elle önce sonra çatala geçiliyor.Cnm ya bnce akışına bırak şuan kendisi yiyemez kaşıkla ki.ama masaya oturt ağzına koy herşeyden .bence eniyisi o
Bizde aynıyız. 10da uyuyor sabah 7-8 gibi uyanıyor ama mamasını yiyip geri uyuyor öğlene kadarO konuda sikintim yok sukur. 22-22.30 aeasi uyuyup 7.30da cirmaliyor yüzümü :) gece de bir iki kere emiyor o kadar :) uyku babaya cekti bin sukur. Kuş dahil hepsi iyiyor su an bi ben ayakta :)
Ben inek sütünden mama yapıyorum kızıma. Tabi sulandırarak. Çok şükür gayette yaradı kızıma. Yoğurdumuda mayalıyorum. Bizde sorun olmadı çok şükürİnek sütü yasak ama inek sütünden yoğurt verilebilir Can'ım. Ben veriyorum, doktora da sordum verebilirsin dedi.
Anladım canım bende bugün çok az koydum dediğin gibi korktum çok şükür bişe olmadı çok keskin bende farkettim canım ben bugun pazardaki adama rica ettim sağolsun verdi yapraklarından..sence Kökünden mi yapraklarindanmi koyım çorbasınaKereviz gaz yapar ve kokusu da tadı da keskindir. Yapraklarını aromatik olarak turşuda kullanırlar. O yüzden az koy dedim canım. Baktın gaz yapmadı azıcık daha artırırsın :)
9. 9.30 gibi uyuyor bi daha 11e kadar bazen bende uyuyorum bazen islerimi hallediyorum :)Bizde aynıyız. 10da uyuyor sabah 7-8 gibi uyanıyor ama mamasını yiyip geri uyuyor öğlene kadar
Tipsiiiiiz :)https://www.facebook.com/
BLW animal :)
Nasıl yiyiyor değil mi? Bizimkilerde böyle yer mi :)Tipsiiiiiz :)
cnm nasıl yapıyorsun mamayi .benim arkdsm da kızı7 aaylıkken inek sütu vveriyomus.sşaşırdım bir yaşından öncemi verdin dedim.hemde sulandirmamisBen inek sütünden mama yapıyorum kızıma. Tabi sulandırarak. Çok şükür gayette yaradı kızıma. Yoğurdumuda mayalıyorum. Bizde sorun olmadı çok şükür
Neden annesi? Eline geceni mincik mincik yapacak eline yuzune surecek yerlere sacacak camasir temizlik isi cikacak. Nasil heveslenmezsin ayolsaka bi yana iyi guzel hos uygulama da bende o kadar sabir yok zaar dedigim gibi herseyi veremem sanirim onune bana da gunah
Valla bende gel git yaşıyorum. Aslında havalar ısınıyor. azıcık da otursa kendi kendine ben verceğim. Kardeşimin oğlu 6 yaşında. Yemek yemesini gördükçe ki hala evde ağzına birileri birşeyler sokuyor ben kendi yesin de nasıl yerse yesin derdindeyim. Oturursa koyup çamaşır selesinin içine her gün yemekten sonra yıkarım. Sorun değil yay yere de bir örtü tamam.
Canim gunduz uykusu daha zor oluyo ama bn genel anlamda pispisla uyutuyorum.. Ha bazen cildiriyo mecbur memede sersemletip oyle uyutuyorumonceden 2 saat uyanik kalcak ayy uyutmam lazim diye hemen uyutmaya calisiyodum ve cok zor oluyodu.. Son bi haftadir sabah 10, ogleden sonra 3-4 arasi uyutuyorum.. Hem daha kolay uyuyo hem de sabah uykusu 2 saate cikti.. Onceden 2 saatte bi uyutucam diye aksama kadar 4 defa uyutmaya calisiyodum
Cunku 40-45 dkda uyaniyodu... Artik daha cok oynamak istiyolar. Bn de mizirdasa da oyalayip saati gelince yatiriyorum.
kızımın kırkı çıktığından beridir gece uykusuna başladı çok şükür. ben beşiğine bırakıyorum ağlayarak uyuyor.kırkı çıkar çıkmaz bu sistemle uyuttum.yoksa çok mızmızdı.uyutmuyordu beni.önceleri çok direndi ağladı ama en sonunda alıştı.zaten direnmesi 2 hafta sürdü. 2 hafta sonra ağlaması azaldı. şimdi hiç ağlamadan uyuyuveriyor. Rabbim nazardan korusun yavrumu. 10 da uyuttum. artık sabahleyin uyanır.sende bir dene derim
Canım maalesef uyku düzenimiz hiç yok aglayinca yatiriyorum, ne gece yattığı saat belli ne sabah kalktığı, belli bir saatte kalksa ona gore alistircam ama birturlu uyku düzeni olmadı inşallah düzene girer çok zor oluyor boyle
Canım 6 aya yeni girdiyse çok oturtma 6.ayı bitirdiyse oturtabilirsin.oturtuyorum fazla durmuyor zaten sıkılıyor kucağıma alıyorum.saatlerce zaten durmaz canım.Ne kadar sure oturtuyorsn cnm ? benmki 6 aya yeni girdi hep oturmk istito tabi ayaklara edilince iki büklüm oluyordu otyrtsan baya oturacak ama uzun sure de oturtmak istemiyorm
Çok zor canm ya benım burgun eşim evde birgun annem geliyor ve yetemiyorum yanı tembellikmi yapıyorum ben yaİyi gene annen var. Ben kendim çalıp kendim söylüyorum. Bir de okula gidiyorum. G... bir tek akşam kız uyuduktan sonra yer görüyor. Ütüleri biriktiriyorum. Sonra gece ütülüyorum. Otur kalk zor oluyor.
Muhallebi yapıyorum Can'ımYulaf unundan ne yapıyorsunuz
Bnde değilim canm ama oğlan çok hevesli kaşığı elimden alıp ağzına sokuyor gırtlağına kadar sokmasa vericemde korkutuyor beni veriyorum kaşığı düz degil dik sokuyor ağzına acıtacak biryerınıbu blw ye bir ben hevesli değilim sanırım
Canm ben güncell anneyi takip ediyorum hem çocuk dr u hem anne yanı iyi araştırma yapmış ve bebegıne ne verdiyse onu veriyor parmak gıdalara başladığında oda bebegın yemesını istiyorcnm nasıl yapıyorsun mamayi .benim arkdsm da kızı7 aaylıkken inek sütu vveriyomus.sşaşırdım bir yaşından öncemi verdin dedim.hemde sulandirmamis
Annelerimiz de veriyomus.ayrıca yurtdışında da veriliyo 6 aydan snra.bizim uülkemizde neden onerilmiyo anlamyrm.bazen dsnyrm mama firmalarının ooyunları bunlar diye
Bnde ogluma keçi sütü veryrm.sukur hiçbir sıkıntı oolmadı.ama birçok arkdsm tepki gosterdi çocuk kaldıramaz vs...mama ver diye
Çok inandirilmisiz bnce
Yer yer :) azicik büyüsün vereceğim önüne yesin kucucuk :)Nasıl yiyiyor değil mi? Bizimkilerde böyle yer mi :)
bencede mama firmalarının işi. ben yarım litre inek sütüne 1.5 litre su koyuyorum. 5 yemek kaşığıda pirinç unu. 11 tanede küp şeker. iyice karıştırıp hopurdadığı zaman taşmadan kapatıyorum. soğutup dolaba koyuyorum. kızıma her mama vereceğimde ılıtıp biberonla veriyorum. önceden mama veriyodum hem maliyeti yüksek oluyodu hemde kızımın cildi pul pul oluyordu. bunu yaptığımdan beridir kızımın cildide güzelleşti.cnm nasıl yapıyorsun mamayi .benim arkdsm da kızı7 aaylıkken inek sütu vveriyomus.sşaşırdım bir yaşından öncemi verdin dedim.hemde sulandirmamis
Annelerimiz de veriyomus.ayrıca yurtdışında da veriliyo 6 aydan snra.bizim uülkemizde neden onerilmiyo anlamyrm.bazen dsnyrm mama firmalarının ooyunları bunlar diye
Bnde ogluma keçi sütü veryrm.sukur hiçbir sıkıntı oolmadı.ama birçok arkdsm tepki gosterdi çocuk kaldıramaz vs...mama ver diye
Çok inandirilmisiz bnce
iyiymiş bebeem.9. 9.30 gibi uyuyor bi daha 11e kadar bazen bende uyuyorum bazen islerimi hallediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?