2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kolumuza yapisiyor bizimki de yumurta var diye :) bi milyonun var mi aaabi vari resimlerini cektim dün

Bebekler konusunda hepimiz çok hassasiz, hergun ne verebilirim diye düşünüyorum bende, şeker verilmemeli bende vermiyorum ama mamalarda, hazır tahıllarda bebe biskuvilerinde hepsinde şeker yok mu , ben 2 ay emmisim ozaman mama mi var pirinç unu buyumusum ha dogrumu yanlış belki annem diyor inek sütü su şeker pirinç unuyla mama yapardık öyle buyurdu bebekler bende yapamiyorum ama ne yedircem yaşıyorum , hazır meyve pureleride kavonoz mamalarinada pek güvenmiyorum, herşeyi de zorla yiyen bebise ne yedircem saşıyorum.

@tatlilavinya canm ek gıdaya geçerken bende çok zorlandım vereceğim gıdalar konusunda oğlan sadece anne sütü alıyordu 5. Ayda 700 gr aldı 15 gün snra gıttık 50 gr almıştı mecbur başladık ek gıdaya sebzeyi buharda haşlıyorum tel süzgeçten geçiriyorum en faydalısı nasılsa muhallebıyıde yulaf unundan ve anne sütü yada keçi sütünden yapıyorum yanı biz bu bebeklere illaki birşeyler yediricez bunun dha kahvaltısı var en faydalısı nasılsa onu vericez

Ohh çok rahatladım biran cokkorktum
Kiyamam kuzucuklara))
Ben de son birkaç ütüdür öyle yapıyorum eskiden herşeyi ütülerdim pijamalar evde giyileler felan ama artık sadece dışarı da giyileceklerdi ütülüyorum yoksa giç bitmeyecek tabi kızımınkilerin hala hepsi ütüleniyo

Kızlar benim oğlum bu sabah sogukmu aldı nolduysa hapsuruyor napsam da ilerlemese yaa

@tatlilavinya canim ben ogluma hic pirinc unu vermedim.bir ogun sebze bie ogun meyve bir ogun yogurt.8 aylik gibide kahvalti.kizima yogurt verebilseydin pirinc ununu kullanmazdim aslinda.alwrji mamasini kasikla vermek icin pirinc unu kullaniyorum.gerci mamayi almiyor artik,pirinc unuda kullanamiyorum yani aslinda tahilla tanistirmak iyi degil.bizim doktor irmik icin erken dedi.aslinda her doktor farkli goruste bu konu biraz karisik.acikcasi oglumda pirinc unu vermedim diye bir eksiklik gormedim.ama o kadar buyuk konusmusum diyorum:) kizda mecbur kaldim.
bebeem pek bi guldum bende suanda kendi kendine yemesine izin veremem sanirim.hakkaten hergun ust bas degisiyor zaten.as topla kaldir.oglanda krese gidiyor.hergun ust bas degistyir utule.birde ne kadar yedi olayi var.ben acayip kasik hesabi yaparim.ne kadari mideye gitti belli degil

Bu hali ile yetisemiyorum öbür türlü hepten oturur aglarim herhalde :) pirinc unu denedim ben limon verdim sanki degisti surati bi. Zaten pek veresim yoktu da arkadas istahla yedirince dedim yavrum alsin tadini. Kof kilo yapıyor diye biliyorum. Yeterince kof olduk zati ebeveyn olarak oglum fit kalsin :)

ben de soyle dusunuyorum 8 aya kadar benden+parmak gida varsa verebilecegim alistirma (ekmek kabugu mesela) 8. ayda baya bildigin blw:))

bebeem canim oglanda kof sismanlik dedim vermedim.kizda bir ay kadar vrdim simdi almiyor.bize kof sismanlik yapmadi:)ya az verdim ya da yaramiyor bize.beni hwr goren cok zayiflamissin,sen yemiyorsun ki kiz yesin diyor.artik gina geldi.ben kilo almadim ki vereyim.simdi benim kizida bana benzetiyorlar iyicw sinir oluyorum.kilon alsa laf ederler olmasa laf ederler.bide canim sikkin kiza,hepten sinir oluyorum milletin lafina

aynen canim. beb de yapmiyorum muhallebi seninki kqc haftalik bilmiyorum ama ben sebze tattirma ve yogurt veriyorum sadece ama ogun degil ikisi de.yedigini yiyor sonra emziriyorum. ogunler oturmadan muhallebi vermeyi dusunmuyorum

Bu arada kızlar ben yoğurt veremıyorum inek sütü alerjısı var keçi sütü ile yaptıgım yoğurtlar ekşi oluyor yemiyor

ben de soyle dusunuyorum 8 aya kadar benden+parmak
aynen canim. beb de yapmiyorum muhallebi seninki kqc haftalik bilmiyorum ama ben sebze tattirma ve yogurt veriyorum sadece ama ogun degil ikisi de.yedigini yiyor sonra emziriyorum. ogunler oturmadan muhallebi vermeyi dusunmuyorum
tam 5.5 aylığız biz bende yedigi kadar 1 öğün veriyorum bazen 2-3 kaşığı zor yıyor bazen 15 kasik oluyor mama kaşığıyla tabiki hic zorlamıyorum cani ne kadar isterse

Kac kilo ki? Bizimki 7.300dü 5.ay sonunda. Bana da amaaan ye ne olacak diyorlar süt ürünleri ile ilgili. Bubkadarciktan şu kadarciktan ne olacak hesabi. Deli ediyorlar beni.

bu milletin huyu bi garip cidden. sen bosver onlari ne sikiyosun canini. ben de hamur isi yemedigimde aaaaa sutun olmaz diyorlardi su iciyorum merak etmeyin diyodum :)

bebeem bizimkide ayni kilo.son ay cok kilo kaybettik biz.alerji disinda gribal hastaligimizda oldu.yedigini kustu.emmedi beni hic.neyse bugunlerimize sukur.canim tek istahlari olsunda yemedigi yogurt olsun.kalsiyumu sebzelerden alacak artik.

kizlar maydonozda cok kalsiyum varmis.sebze corbalaruna ne zaman eklenir ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…