Kolumuza yapisiyor bizimki de yumurta var diye :) bi milyonun var mi aaabi vari resimlerini cektim dünBen de yazayım bari verdiklerimi. Anne sütü almıyor. Mamasına ek olarak hipp 7 tahıllıyla hero baby 8 tahıllıyı karıştırıp veriyorum bir öğün, bir öğün yoğurt, bir öğün de sebzemiz var. Bugün ilk kez tuzsuz peynir ve yumurta sarısı denedim sabah, yetmeeezz diye ağladıilk kez deniyorum diye vermedim fazlasını
Pardon canim bebis kucagimdaydi.
Ben ek gidaya gecmedim daha ama pirinc ununa supheyle yaklasiyorum. Ki benim dr.um da her gece pirinc unuyla muhallebi iceren bir liste vermisti. Herkesin de boyle buyudugunu fln soyledi.
Eskiden ne vardi ki ne verecekler? pirinc ununu saglikli bulmuyorum, vitamini minerali yok. Icine meyve puresi katiyorsun ya da kaynatip koyuyorsun falan, meyveler zaten dogal degil ve direkt sekere donusuyor. Bir de pekmez katiyormussun. Ben bunda hic besleyici bir sey gormedigim icin mantikli gelmedi.
Bilmiyorum ki ben ne vercem, kafam cok karisik.
Bir arkadas ekmek ici veriyormus, ben kendim ekmek yerken cekiniyorum, heralde bebegime vermem, kendi dogal hazirliyorsa ok ama firindan alinan ekmege guvenmem mesela.
Seker hastaligi yasi cok dustu, minicik cocuklar obezite sinirinda. Bunlarin sebebi de beslenme. Dogal bir seyler bulmak da o kadar zor ki
Kolumuza yapisiyor bizimki de yumurta var diye :) bi milyonun var mi aaabi vari resimlerini cektim dün
Ben ne kiliklara giriyorum asil aaaah ahYazık yaa ne hallere soktun çocuğu hem de belgeli ispatlı
Ben de son birkaç ütüdür öyle yapıyorum eskiden herşeyi ütülerdim pijamalar evde giyileler felan ama artık sadece dışarı da giyileceklerdi ütülüyorum yoksa giç bitmeyecek tabi kızımınkilerin hala hepsi ütüleniyoOhh çok rahatladım biran cokkorktum
Kiyamam kuzucuklara))
Bu hali ile yetisemiyorum öbür türlü hepten oturur aglarim herhalde :) pirinc unu denedim ben limon verdim sanki degisti surati bi. Zaten pek veresim yoktu da arkadas istahla yedirince dedim yavrum alsin tadini. Kof kilo yapıyor diye biliyorum. Yeterince kof olduk zati ebeveyn olarak oglum fit kalsin :)@tatlilavinya canim ben ogluma hic pirinc unu vermedim.bir ogun sebze bie ogun meyve bir ogun yogurt.8 aylik gibide kahvalti.kizima yogurt verebilseydin pirinc ununu kullanmazdim aslinda.alwrji mamasini kasikla vermek icin pirinc unu kullaniyorum.gerci mamayi almiyor artik,pirinc unuda kullanamiyorumyani aslinda tahilla tanistirmak iyi degil.bizim doktor irmik icin erken dedi.aslinda her doktor farkli goruste bu konu biraz karisik.acikcasi oglumda pirinc unu vermedim diye bir eksiklik gormedim.ama o kadar buyuk konusmusum diyorum:) kizda mecbur kaldim.
bebeem pek bi guldum bende suanda kendi kendine yemesine izin veremem sanirim.hakkaten hergun ust bas degisiyor zaten.as topla kaldir.oglanda krese gidiyor.hergun ust bas degistyir utule.birde ne kadar yedi olayi var.ben acayip kasik hesabi yaparim.ne kadari mideye gitti belli degil
ben de soyle dusunuyorum 8 aya kadar benden+parmak gida varsa verebilecegim alistirma (ekmek kabugu mesela) 8. ayda baya bildigin blw:))Ay ne bilim mantık hataları var bi kere6 aylık bebişin motor becerileri ne ki kontrolü tamamen ona bırakalım? @mukut31 in paylaştığı yazıda bikaç ay sonra (yaklaşık 15 ay sonraydı sanırım) artık kendi kendine yemeyi öğrendiği blw nin amacına ulaştığı filan yazıyodu. Neredeyse 1,5 yıl kendi kendine yemeye çalıştığı için değil o konuda hazırbulunuşluk düzeyi oluştuğu için yiyor bebiş. 6 ay çook erken bi zaman. Bizim yemek kültürümüz uymaz bi kere bu yönteme, susuz yemeğimiz yok resmen. Ha bir de bebeem gibi ortalığın batmasıyla yaşanacak mutluluk var bu sebeplerden önce eski usul, sonra eski usul + blw, en sonu da sadece Blw olacak şekilde giderim ben. 10 yaşına kadar ben yedircek deüilim sıpaya
aynen canim. beb de yapmiyorum muhallebi seninki kqc haftalik bilmiyorum ama ben sebze tattirma ve yogurt veriyorum sadece ama ogun degil ikisi de.yedigini yiyor sonra emziriyorum. ogunler oturmadan muhallebi vermeyi dusunmuyorumBen de hiç muhallebi yapmıyorum sebze haşlayıp içine 1 tatlı kaşığı yoğurt azcık zeytinyağ çatalla ezip veriyorum ama burda herkes muhallebi veriyor düşünüyorum olmazsa olmaz bişey mi bu muhallebi hatta bugün havucu dilimleyip haşlayıp eline vermeyi düşünüyorum bakalım ne tepki verecek bugün cadı
ben de soyle dusunuyorum 8 aya kadar benden+parmak
tam 5.5 aylığız biz bende yedigi kadar 1 öğün veriyorum bazen 2-3 kaşığı zor yıyor bazen 15 kasik oluyor mama kaşığıyla tabiki hic zorlamıyorum cani ne kadar isterseaynen canim. beb de yapmiyorum muhallebi seninki kqc haftalik bilmiyorum ama ben sebze tattirma ve yogurt veriyorum sadece ama ogun degil ikisi de.yedigini yiyor sonra emziriyorum. ogunler oturmadan muhallebi vermeyi dusunmuyorum
Kac kilo ki? Bizimki 7.300dü 5.ay sonunda. Bana da amaaan ye ne olacak diyorlar süt ürünleri ile ilgili. Bubkadarciktan şu kadarciktan ne olacak hesabi. Deli ediyorlar beni.bebeem canim oglanda kof sismanlik dedim vermedim.kizda bir ay kadar vrdim simdi almiyor.bize kof sismanlik yapmadi:)ya az verdim ya da yaramiyor bize.beni hwr goren cok zayiflamissin,sen yemiyorsun ki kiz yesin diyor.artik gina geldi.ben kilo almadim ki vereyim.simdi benim kizida bana benzetiyorlar iyicw sinir oluyorum.kilon alsa laf ederler olmasa laf ederler.bide canim sikkin kiza,hepten sinir oluyorum milletin lafina
bu milletin huyu bi garip cidden. sen bosver onlari ne sikiyosun canini. ben de hamur isi yemedigimde aaaaa sutun olmaz diyorlardi su iciyorum merak etmeyin diyodum :)bebeem canim oglanda kof sismanlik dedim vermedim.kizda bir ay kadar vrdim simdi almiyor.bize kof sismanlik yapmadi:)ya az verdim ya da yaramiyor bize.beni hwr goren cok zayiflamissin,sen yemiyorsun ki kiz yesin diyor.artik gina geldi.ben kilo almadim ki vereyim.simdi benim kizida bana benzetiyorlar iyicw sinir oluyorum.kilon alsa laf ederler olmasa laf ederler.bide canim sikkin kiza,hepten sinir oluyorum milletin lafina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?