E normal iste daha ne yahu. Millet konusmaya yer ariyor. Bakalim haftasonu ben neler isitecegim.bebeem bizimkide ayni kilo.son ay cok kilo kaybettik biz.alerji disinda gribal hastaligimizda oldu.yedigini kustu.emmedi beni hic.neyse bugunlerimize sukur.canim tek istahlari olsunda yemedigi yogurt olsun.kalsiyumu sebzelerden alacak artik.
kizlar maydonozda cok kalsiyum varmis.sebze corbalaruna ne zaman eklenir ki acaba?
bebeem canim oglanda kof sismanlik dedim vermedim.kizda bir ay kadar vrdim simdi almiyor.bize kof sismanlik yapmadi:)ya az verdim ya da yaramiyor bize.beni hwr goren cok zayiflamissin,sen yemiyorsun ki kiz yesin diyor.artik gina geldi.ben kilo almadim ki vereyim.simdi benim kizida bana benzetiyorlar iyicw sinir oluyorum.kilon alsa laf ederler olmasa laf ederler.bide canim sikkin kiza,hepten sinir oluyorum milletin lafina
tarhana bence iyi bır şeçim degıl şuan için canım içinde bırsuru baharat var damak tadı erken oluşur bazı besinlerı begenmez bırde pişik yapabılır belkı baharatlar mıdesını rahatsız edebılır
Tarhana 8. Ayda vermeyi düşünüyorum canim içerisinde çok fazla çeşit var ve mayaliyorum yoksa eşime kalsa bir aydır tarhana yap ver diyor da
suyu cok fazla koymuyomusun canım .bide bana kalırsa herzaman pirinc unu koyma. dönüsümlü diger unlardan da koybencede mama firmalarının işi. ben yarım litre inek sütüne 1.5 litre su koyuyorum. 5 yemek kaşığıda pirinç unu. 11 tanede küp şeker. iyice karıştırıp hopurdadığı zaman taşmadan kapatıyorum. soğutup dolaba koyuyorum. kızıma her mama vereceğimde ılıtıp biberonla veriyorum. önceden mama veriyodum hem maliyeti yüksek oluyodu hemde kızımın cildi pul pul oluyordu. bunu yaptığımdan beridir kızımın cildide güzelleşti.
masallah canimkızlar oğlumu dr a gotrdm kontrol amaçlı. boyu 74 cm kilosu 9700 olmuş. 6.5 aylık nasıl sizce..gece uzun süre aç kalıyo uyanmıyo cok tedirginim oyuzden
evet cnm günde 5 ögün yiyo sanki bi öğunu eksik kalıyo ama uyanmıyo bnde uyandrmyrmmasallah canimbence degerini bil, hic tedirgin olma
Bence olabilir Can'ım.Kızlar üç gecedir kızıma pirinç unundan muhallebi hazırlıyorum 25 30 cc yiyor içine pismeye yakin meyve püresi de katip elma yada armut kapatıyorum bir çay kaşığı üzüm pekmezi katiyorum doğru mu yapıyorum sizce
Ihlamur verebilirsin Can'ımKızlar benim oğlum bu sabah sogukmu aldı nolduysa hapsuruyor napsam da ilerlemese yaa
Can'ım bence baya iyi. Sanırım biraz kilolu doğmuştu değil mi oğlusun ? Ne kadardı? Maaşallahkızlar oğlumu dr a gotrdm kontrol amaçlı. boyu 74 cm kilosu 9700 olmuş. 6.5 aylık nasıl sizce..gece uzun süre aç kalıyo uyanmıyo cok tedirginim oyuzden
Yoğurtlu olan tarhanadan verebilirsin aslında Can'ım içinde yoğurt yarma yumurta birazda un var geçen gün doktordan da duydum televizyonda kırmızı tarhana bebeklerde verilmez ama beyaz verin hem güneş ışığı aldığı için çok faydalı deditarhana bence iyi bır şeçim degıl şuan için canım içinde bırsuru baharat var damak tadı erken oluşur bazı besinlerı begenmez bırde pişik yapabılır belkı baharatlar mıdesını rahatsız edebılır
kuzum ya inek sütü alerjımız varYoğurtlu olan tarhanadan verebilirsin aslında Can'ım içinde yoğurt yarma yumurta birazda un var geçen gün doktordan da duydum televizyonda kırmızı tarhana bebeklerde verilmez ama beyaz verin hem güneş ışığı aldığı için çok faydalı dedi
normal undan olurmu acabasuyu cok fazla koymuyomusun canım .bide bana kalırsa herzaman pirinc unu koyma. dönüsümlü diger unlardan da koy
Küp şeker çok zararlı bişey değil mi çok suni bişey o bizim için bile en kötü gıdalardan birisi bnce illa tatlı olacak diyorsanız küp şeker yerine pekmez falan koyun eninde sonunda şekerle tanışacaklar da bnce şu an çooook erken yine de sen bilirsin
yüksekmi ne bileyim ya. hemşire arkadaş vardı biraz şeker koy tatlansın. daha çok deverek yer dedi. mamada bile tatlandırıcı var dedi. şekersiz yaptım yemedi. şekeri biraz daha azaltayım o zamansütü araştırıyorum benim bebeğimde mamayla besleniyor+ek gıda..nasıl karar verdin süte...bide şeker oranı çok yüksek değilmi.beyin gelişimini olumsuz etkiliyor
3250 dogdu ama 2 gun sonra 2800 e dusmştu .sarılıktan dolayı. hiç emmiyodu bende sağdım kırkım cıkana kadar baya besledim.öyle öyle toparladı.şimdi de ekgıdayı iyi yiyo şükürCan'ım bence baya iyi. Sanırım biraz kilolu doğmuştu değil mi oğlusun ? Ne kadardı? Maaşallah
ben tam buğday unu aldım ama daha yapmadım onla 8.ayda filan öneriliyo.yulaf unu kullanabilirsin ama sen.ben arada kasık maması da kullanyrmnormal undan olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?