2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

E normal iste daha ne yahu. Millet konusmaya yer ariyor. Bakalim haftasonu ben neler isitecegim.

Off kilolu olsan iyice saldin derlerdi zaten canim. Ne bakiyorsun insalara, moral bozmak icin varlar, sisman bebek hastaligi var bir de biliorsun :) belki cok verenlerde oluyordur kilo o zaman

Y ysmn1096 tarhana geldi canim aklima, besleyici ve doyurucu
tarhana bence iyi bır şeçim degıl şuan için canım içinde bırsuru baharat var damak tadı erken oluşur bazı besinlerı begenmez bırde pişik yapabılır belkı baharatlar mıdesını rahatsız edebılır

suyu cok fazla koymuyomusun canım .bide bana kalırsa herzaman pirinc unu koyma. dönüsümlü diger unlardan da koy

Bence olabilir Can'ım.

kızlar oğlumu dr a gotrdm kontrol amaçlı. boyu 74 cm kilosu 9700 olmuş. 6.5 aylık nasıl sizce..gece uzun süre aç kalıyo uyanmıyo cok tedirginim oyuzden
Can'ım bence baya iyi. Sanırım biraz kilolu doğmuştu değil mi oğlusun ? Ne kadardı? Maaşallah

Yoğurtlu olan tarhanadan verebilirsin aslında Can'ım içinde yoğurt yarma yumurta birazda un var geçen gün doktordan da duydum televizyonda kırmızı tarhana bebeklerde verilmez ama beyaz verin hem güneş ışığı aldığı için çok faydalı dedi

kuzum ya inek sütü alerjımız var

sütü araştırıyorum benim bebeğimde mamayla besleniyor+ek gıda..nasıl karar verdin süte...bide şeker oranı çok yüksek değilmi.beyin gelişimini olumsuz etkiliyor
yüksekmi ne bileyim ya. hemşire arkadaş vardı biraz şeker koy tatlansın. daha çok deverek yer dedi. mamada bile tatlandırıcı var dedi. şekersiz yaptım yemedi. şekeri biraz daha azaltayım o zaman

Can'ım bence baya iyi. Sanırım biraz kilolu doğmuştu değil mi oğlusun ? Ne kadardı? Maaşallah
3250 dogdu ama 2 gun sonra 2800 e dusmştu .sarılıktan dolayı. hiç emmiyodu bende sağdım kırkım cıkana kadar baya besledim.öyle öyle toparladı.şimdi de ekgıdayı iyi yiyo şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…