2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

sütü araştırıyorum benim bebeğimde mamayla besleniyor+ek gıda..nasıl karar verdin süte...bide şeker oranı çok yüksek değilmi.beyin gelişimini olumsuz etkiliyor
ben keçi sütü kullanyrm biçok dr da kullanın diyo

Canim ben baharatsiz sade tarhanadn bahsediyorum, babanem yapiyor burda var mi bilmiyorum. Salcali baharatli olanlar olmaz tabi bence de

Tarhana 8. Ayda vermeyi düşünüyorum canim içerisinde çok fazla çeşit var ve mayaliyorum yoksa eşime kalsa bir aydır tarhana yap ver diyor da

Hmm dirim de oyle dedi, 8 ayken veriliyormus, bilemedim o zaman ;(

3250 dogdu ama 2 gun sonra 2800 e dusmştu .sarılıktan dolayı. hiç emmiyodu bende sağdım kırkım cıkana kadar baya besledim.öyle öyle toparladı.şimdi de ekgıdayı iyi yiyo şükür
maşşallah canım bebegının kılosu şuan çok ıyı gece uyandırma zaten

Avokado aldik. 1 yemek kasigi yoktu verdim de. Ne kadar verilmeli ki acaba?

Şeker neden veriyorsun? Bence yerine başka birşey bulsan iyi olur. Ben hamileyken bile şeker yüklemesi yaptırmadım. Kandaki başka bir maddeye bakarak da o iş halloldu.

Meyveleri pişirme. Muhallebi pişsin ılınsın, sonra hem meyveyi hem pekmezi koy. İkisi de sıcaktan etkilenir.

valla ben utulemym artik bu hafta isyan bayragi actim yoksa kafayi siyirmak uzereydim.boyle kolay yikayip katliyom
Sadece misafirlikte giydirecklerimi utuluyom
Napim eziyet etmk gibi geliyo kndime
Ütü mantarı önler ve deterjanın öldürmediği mikropları öldürür. Doktor ben vajinal mantar olduğumda (pedden oldu bu arada) kilotlarının ağlarını iyice ütüle demişti.

kızlar oğlumu dr a gotrdm kontrol amaçlı. boyu 74 cm kilosu 9700 olmuş. 6.5 aylık nasıl sizce..gece uzun süre aç kalıyo uyanmıyo cok tedirginim oyuzden
canim masallahi var nazar degmesin bizimki gevern ay kg 6900 63.5 cm di.simdi 6 aylik olduk pazts gidicez
ayhkdry foto degismis yakisikliyi yesinler mas. canm ben labne peynir verdim uc gun oldu kakasinda kotu bir sey yok rengi yeşil kan olsada görülmez herhalde de mukus da göremedim haftaya yogurt deniycem

Aynen, hic muhallebi vermeyi dusunmuyordum ama herkes verdigi icin sasirdim hatta.saglikli baslangiclar yapsak daha iyi olur.

Haklısın da tahıl gurubuna ne koyabiliriz. Katı gıda olarak protein yoğurt, karbonhidrat meyve( mryve şekerleri oldukça yüksek olur) ve sebzeler, tahıl ????... Yulaf, arpa ve buğday alerjendir. Geriye kaldı bir pirinç...

Maşallah :) Verme yumurtayı fazla sonra kendini kaşımak için yerlere sürter

Gerçi sütlerde pekmez olmaz da ne bilim şeker yerine alternatif bulmaya çalıştım
Gün kurusu kayısı ezmesi, ya da çok az keçiboynuzu özü.Neden özü, çünkü soğuk sıkım ve ısıl işlem görmediği için içindekiler ölmüyr. Soğuk süte karıştırılınca, kakaolu süt gibi oluyor. Ben hamileliğimin neredeyse tamamında bunu içtim 1 tatlı kaşığı :)

Teşekkür ederim Can'ım bnde denemek istiyorum da bugün ve dün ayıptır söylemesi manda kaymağı yedim oğlumun kakası düzelmişti bugünki kakası hep mukusluydu ya hep böylemi olucak ya dirim

Bizim sıpa bu aralar tek takılmak istiyor herhalde uyanınca sesini çıkarmadan oynamaya başlıyor kontrol etmesem haberim olmıcak akşam yine yatırmıştım bir hapşırık sesi geldi uyanmış hiç ses etmiyor dedim yakaladım seni

Tam olarak o kivamda :) ama süt alerjimiz var sade verdim. Ne kadr verilmeli onu bilmiyorum sadece. kasiga yapisiyor tek sikinti o
bebeem tarifi koymuştum ben buraya. iyice yumuşaması lazım. Kaşıkla sıyırdığında ekmeğin üstüne sürülecek yağ gibi olmalı yumuşacık :) içine biraz yoğurt da koy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…