ben keçi sütü kullanyrm biçok dr da kullanın diyosütü araştırıyorum benim bebeğimde mamayla besleniyor+ek gıda..nasıl karar verdin süte...bide şeker oranı çok yüksek değilmi.beyin gelişimini olumsuz etkiliyor
tarhana bence iyi bır şeçim degıl şuan için canım içinde bırsuru baharat var damak tadı erken oluşur bazı besinlerı begenmez bırde pişik yapabılır belkı baharatlar mıdesını rahatsız edebılır
Tarhana 8. Ayda vermeyi düşünüyorum canim içerisinde çok fazla çeşit var ve mayaliyorum yoksa eşime kalsa bir aydır tarhana yap ver diyor da
evet cnm günde 5 ögün yiyo sanki bi öğunu eksik kalıyo ama uyanmıyo bnde uyandrmyrm
maşşallah canım bebegının kılosu şuan çok ıyı gece uyandırma zaten3250 dogdu ama 2 gun sonra 2800 e dusmştu .sarılıktan dolayı. hiç emmiyodu bende sağdım kırkım cıkana kadar baya besledim.öyle öyle toparladı.şimdi de ekgıdayı iyi yiyo şükür
Şeker neden veriyorsun? Bence yerine başka birşey bulsan iyi olur. Ben hamileyken bile şeker yüklemesi yaptırmadım. Kandaki başka bir maddeye bakarak da o iş halloldu.bencede mama firmalarının işi. ben yarım litre inek sütüne 1.5 litre su koyuyorum. 5 yemek kaşığıda pirinç unu. 11 tanede küp şeker. iyice karıştırıp hopurdadığı zaman taşmadan kapatıyorum. soğutup dolaba koyuyorum. kızıma her mama vereceğimde ılıtıp biberonla veriyorum. önceden mama veriyodum hem maliyeti yüksek oluyodu hemde kızımın cildi pul pul oluyordu. bunu yaptığımdan beridir kızımın cildide güzelleşti.
Avokado aldik. 1 yemek kasigi yoktu verdim de. Ne kadar verilmeli ki acaba?
Meyveleri pişirme. Muhallebi pişsin ılınsın, sonra hem meyveyi hem pekmezi koy. İkisi de sıcaktan etkilenir.Kızlar üç gecedir kızıma pirinç unundan muhallebi hazırlıyorum 25 30 cc yiyor içine pismeye yakin meyve püresi de katip elma yada armut kapatıyorum bir çay kaşığı üzüm pekmezi katiyorum doğru mu yapıyorum sizce
Ütü mantarı önler ve deterjanın öldürmediği mikropları öldürür. Doktor ben vajinal mantar olduğumda (pedden oldu bu arada) kilotlarının ağlarını iyice ütüle demişti.valla ben utulemym artik bu hafta isyan bayragi actim yoksa kafayi siyirmak uzereydim.boyle kolay yikayip katliyom
Sadece misafirlikte giydirecklerimi utuluyom
Napim eziyet etmk gibi geliyo kndime
canim masallahi var nazar degmesinkızlar oğlumu dr a gotrdm kontrol amaçlı. boyu 74 cm kilosu 9700 olmuş. 6.5 aylık nasıl sizce..gece uzun süre aç kalıyo uyanmıyo cok tedirginim oyuzden
Aynen, hic muhallebi vermeyi dusunmuyordum ama herkes verdigi icin sasirdim hatta.saglikli baslangiclar yapsak daha iyi olur.
Maşallah :) Verme yumurtayı fazla sonra kendini kaşımak için yerlere sürterBen de yazayım bari verdiklerimi. Anne sütü almıyor. Mamasına ek olarak hipp 7 tahıllıyla hero baby 8 tahıllıyı karıştırıp veriyorum bir öğün, bir öğün yoğurt, bir öğün de sebzemiz var. Bugün ilk kez tuzsuz peynir ve yumurta sarısı denedim sabah, yetmeeezz diye ağladıilk kez deniyorum diye vermedim fazlasını
Gün kurusu kayısı ezmesi, ya da çok az keçiboynuzu özü.Neden özü, çünkü soğuk sıkım ve ısıl işlem görmediği için içindekiler ölmüyr. Soğuk süte karıştırılınca, kakaolu süt gibi oluyor. Ben hamileliğimin neredeyse tamamında bunu içtim 1 tatlı kaşığı :)Gerçi sütlerde pekmez olmaz da ne bilim şeker yerine alternatif bulmaya çalıştım
Teşekkür ederim Can'ım bnde denemek istiyorum da bugün ve dün ayıptır söylemesi manda kaymağı yedim oğlumun kakası düzelmişti bugünki kakası hep mukusluydu yacanim masallahi var nazar degmesinbizimki gevern ay kg 6900 63.5 cm di.simdi 6 aylik olduk pazts gidicez
ayhkdry foto degismis yakisikliyi yesinler mas. canm ben labne peynir verdim uc gun oldu kakasinda kotu bir sey yok rengi yeşil kan olsada görülmez herhalde de mukus da göremedim haftaya yogurt deniycem
Masallah canim oglun çok tatlıTeşekkür ederim Can'ım bnde denemek istiyorum da bugün ve dün ayıptır söylemesi manda kaymağı yedim oğlumun kakası düzelmişti bugünki kakası hep mukusluydu yahep böylemi olucak ya dirim
Çok sağol canm büyüdükçe güzelleşiyorlar sıpalar :)Masallah canim oglun çok tatlı
bebeem tarifi koymuştum ben buraya. iyice yumuşaması lazım. Kaşıkla sıyırdığında ekmeğin üstüne sürülecek yağ gibi olmalı yumuşacık :) içine biraz yoğurt da koy :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?