Accık accık ver başta bakalım sonra ver çoşkuyu ver çoşkuyu :)Tam olarak o kivamda :) ama süt alerjimiz var sade verdim. Ne kadr verilmeli onu bilmiyorum sadece. kasiga yapisiyor tek sikinti o
1 yemek kasigi yoktu iste. Cok da cosulmaz ya pahali anacim :)Accık accık ver başta bakalım sonra ver çoşkuyu ver çoşkuyu :)
Ne kadardı Can'ım bende alacaktım unuttum1 yemek kasigi yoktu iste. Cok da cosulmaz ya pahali anacim :)
ben hep essek sipasi diyorum yaa .tabi kuzu süt kuzusu prenses vs de ama bahsederken arkadslara benim sipa diyorum cocuk baba anneden once sipa diycekÇok sağol canm büyüdükçe güzelleşiyorlar sıpalar :)
Bizde öyleyız ya hatta dedikki bir ara böyle kelimeler kullanmayalım öğrenmesin ama durmuyorki yerınde bizide durdurtmuyor başladık yine Sıpayaben hep essek sipasi diyorum yaa .tabi kuzu süt kuzusu prenses vs de ama bahsederken arkadslara benim sipa diyorum cocuk baba anneden once sipa diycek
Ne kadardı Can'ım bende alacaktım unuttum
Ne kadar bulamaç o kadar tat alımını engelleme. Ben en fazla 2 tane sebzeyi koyuyorum. Birde öyle bir bulamacı sen yemek ister misin? önce kendinde test et :) Bence hayır yemezsin. Ayrı ver tatlım :))Ayşe önerin listesini uygulayan arkadaşlar püreler 2. Hafta itibariyle çok karışık olmuyor mu? Bugüne kadar havuç ve patatesi püre yapıp verdim. Çok şükür güzelce yedi. Şimdi balkabağını eklicem ama acaba tek tek mi versem diyorum. Tatlarını ayrı ayrı alsa daha iyi olmaz mı dedim kendi kendime :))
Bencede bütün sebzeleri karıştırmak abartı geliyor balkabagını tek ver daha iyiAyşe önerin listesini uygulayan arkadaşlar püreler 2. Hafta itibariyle çok karışık olmuyor mu? Bugüne kadar havuç ve patatesi püre yapıp verdim. Çok şükür güzelce yedi. Şimdi balkabağını eklicem ama acaba tek tek mi versem diyorum. Tatlarını ayrı ayrı alsa daha iyi olmaz mı dedim kendi kendime :))
Ula ben daha avakado yemedim Sıpaya ne oluyor daha yaşına girmemişKilosu 8.5 9 arasiymis. Tanesini 2 liraya almis :-/
bende bir aydan fazka okdu herhalde yemiyorum sut urunleri iki gun once ucgen peynir yedim bir tane birde az once ceyrek ekmek krem peynir yedim yicek bir sey yoktu .popusunda kizariklik olmus yine ama bezi değişti onda galiba.insallah minnoslarin sıkıntılari gecer kaka takip etmekten bir hal oldum demir surubundan sonra kokusuda degisik ilacımsi midem kalkio.balkonda serin serin bakıyorumTeşekkür ederim Can'ım bnde denemek istiyorum da bugün ve dün ayıptır söylemesi manda kaymağı yedim oğlumun kakası düzelmişti bugünki kakası hep mukusluydu yahep böylemi olucak ya @dirim
Ne kadar bulamaç o kadar tat alımını engelleme. Ben en fazla 2 tane sebzeyi koyuyorum. Birde öyle bir bulamacı sen yemek ister misin? önce kendinde test et :) Bence hayır yemezsin. Ayrı ver tatlım :))
Aaa evet ya doğru alerji olayı sıkıntılı düşünemedim onukuzum ya inek sütü alerjımız var
KereviZ yedırdım Çarşamba allahım baygınlık geçirecektim nerdeyse besınler arttıkça kaka felaket kokuyorbende bir aydan fazka okdu herhalde yemiyorum sut urunleri iki gun once ucgen peynir yedim bir tane birde az once ceyrek ekmek krem peynir yedim yicek bir sey yoktu .popusunda kizariklik olmus yine ama bezi değişti onda galiba.insallah minnoslarin sıkıntılari gecer kaka takip etmekten bir hal oldum demir surubundan sonra kokusuda degisik ilacımsi midem kalkio.balkonda serin serin bakıyorum
benimkide yatakta oyalaniyor on bes dk ama bizi gorunce bagirip duruyor alin diye ellerini çevirip duruyor parmaklarinj oynatip bakiyor gel gel yapar gibi
babamiz maca gitti gelir birazdan ben yatayim hafta sonu uzun suruyo :)
bu aradacarnat tan ses yok nerleedesin ??
gece gorurusuz artık uykulu geceler
Hiiiç.. Biz avokado ile mi buyuduk. Ver bana seftali oturup yerim 1 sene sesimi cikarmam meselaUla ben daha avakado yemedim Sıpaya ne oluyor daha yaşına girmemiş
Havucunu kemirmeye devam etsin sıpa seninki severse haber et bende denıyım 7.ayına girsin sebzeye iyice alışsında ondan snra senınki ne kadarlık oldu Bebem Neler veriyorsunHiiiç.. Biz avokado ile mi buyuduk. Ver bana seftali oturup yerim 1 sene sesimi cikarmam mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?