2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Annelik işte geçen film izlerken kadınla çocuğun üstüne Araba sürüyorlardı sonra çocuğun yüzünü gösterdi çocuk Nasıl korkuyor ayyyy ölürüm dedim Nasıl üzüldüm aglıcaktım nerdeyse eşim kızdı kapattı sonra ne oldu bılmıyorum
Biri benim neden her şeye duygulandığımı açıklayabilir mi acaba hamile de değilim ama?

Bugün ilk kez sağlanmadan uyuduk, çok zor birgundu.. 8.45 uykudan Uyandık 11 e kadar emzigi verip hamagina yatırıp aglayinca kaldırdım en son 11 de memede uyudu.. 12.30 uyandı ve 2.5 saat sonra tekrar uyuma çabalarını başladı aynı şekilde sürekli emzik verip yatırıp aglayinca kaldırdım ninni eşliğinde en son memede uyuduk tam 3 saat 6 bucukta Uyandık ve 10 da uyuduk aynı sistem en son gene memede... Bu benim için ilkti çok zor oldu 20 kez yatırıp kaldırdım hamağa çok aglatmamaya çalıştım ama hep mizmizdi, normalde günde 4 kez çok kısa kısa uyuyan bebisim 2 kez uyudu bugün inşallah yarinnda deniycez.tavsiye eden arkadaşlar sağolsun

Havucunu kemirmeye devam etsin sıpa seninki severse haber et bende denıyım 7.ayına girsin sebzeye iyice alışsında ondan snra senınki ne kadarlık oldu Bebem Neler veriyorsun

Çok havuç vermeyin. A vitamininin fazlası zarar.Ayrıca havucu verieken yanında z.yağıda verin ki A vitamini açığa çıksın. vermezseniz yukardan girer aşağıdan çıkar. Hücreleri boyar :)

Hiiiç.. Biz avokado ile mi buyuduk. Ver bana seftali oturup yerim 1 sene sesimi cikarmam mesela

Şeftali süper bir besin. Özellikle şeftal, yoğurt ve limon kalbin bir numarası besleyicisi. Bunu bana yıllar önce Avusturyalı yaşlı bir çift söylemişti. Hergün yazın öğle yemeği olarak bunu yiyorlardı.

Eve alindiginda bi poseti acar koklarim. Avucuma alir kokusunu icime cekerim. Bi gülümseme kaplar ki yuzumu. Sonra noluyosa bi hayvanlasiyorum iste :-/

Son zamanlarda başladı yaa, tıpkı hamilelikteki gb reklama bile duygulanır oldum

Canım ben 3.haftaya başlıcam yarın ben listeye göre yaptım bilmiyorum valla bir sıkıntı olmadı çok şükür

Ben tadını hiç begenmemistim esim hamile iken almisti faydali diye hepsi cope gitmisti çok kötü

Ütü mantarı önler ve deterjanın öldürmediği mikropları öldürür. Doktor ben vajinal mantar olduğumda (pedden oldu bu arada) kilotlarının ağlarını iyice ütüle demişti.
biliyorum hijyen acısından tabiki cok ıyı olur ama herzaman yetişemiyo insan.hem bebeklerin biraz mikroplarla tanışması gerektiğini düşünüyorum

senin bebişine de maşallah canım. ben köy peyniri de veryrm az az.keçi beyaz peyniri aldım arad onu da veryrm.buhafta lor yapcam keçi sutundedn

Kızlar oğlum grip oluyor sanırım ya hapşırıyor burnu akıyordu aksam biraz uyudu sonra kaç defa kalktı aglayarak gözler kapalı ama burnu tıkanmis bir tane soğan soyup 4e böldüm başucunda koydum çok yoğun kokuyor bir zararı olmaz dimi kızlar benim bile burnumun direği sizladi bide napsam da ilerlemese ya peditus versem miki yarın ihlamur da yapacam o kadar dikkat etsemde bu sabah alımını aldı

Çok havuç vermeyin. A vitamininin fazlası zarar.Ayrıca havucu verieken yanında z.yağıda verin ki A vitamini açığa çıksın. vermezseniz yukardan girer aşağıdan çıkar. Hücreleri boyar :)
Havucu dişlerini kaşısın diye veriyorum Can'ım meyve olarak degil

Kızlar maşallah yaklaşık 1,5 saattir okumaktan beynim döndü uykusuzluktan ölüyorm bi de gözüm çok kanlandı bugün yorgunn ve bitkinim
Bende tam baslayamadim canım ya yumurtaya.katimi veriyorsun yoksa rafadanmi?
Dr çok pişmiş olsun dedi cnm

Kızlar kahvalti kaşık mamasinin icinede koyup veren varmış.siz ne düşünüyorsunuz bu kanuda?bide ceviz yiyebilirlermi dövüp katsak kahvaltısında?
Bn ceviz 1 yaşından sonra diye biliyorum cnm

bu blw ye bir ben hevesli değilim sanırım
Ayy bnde de hiç heves yok cnm böyle yetişemiyorm çamaşıra :/
kızlar oğlumu dr a gotrdm kontrol amaçlı. boyu 74 cm kilosu 9700 olmuş. 6.5 aylık nasıl sizce..gece uzun süre aç kalıyo uyanmıyo cok tedirginim oyuzden
Maşallah cnm

Cnm sallamamak çok iyi de memede uyutmak bence kötü. Başka bi bağımlılık oluyo sanırım tabiki nasıl başaracağını sen bilirsin ama bu defa uyandığında yine memede uyumak ister diye düşünüyorum bi de ağırlaşacak :/ bnde de yanlış var sadece sallamayı bıraktık ama kimi zaman pişpiş kimi zaman eee farklı farklı uyutuyotm hatta yakın zamanda odadan çıkmayı denicm sanırım inşallah başarırız
Geçmiş olsun cnm

Bn yataym artk oğluş uyanmadan herkese uzuuun ve huzurlu uykulu geceler

Günaydın kuzular bakalım bu günümüz Nasıl geçiçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…