Can'ım ben balkabağına bikaç tane kayısı karıştırdım öyle güzel oldu ki bayıla bayıla yedi minnoşBen tek yapınca hiç sevmedi yemedi bal kabagini
gynaydin canimmmmm ben yatirdim minnosu kahvalti hazirladim birazdan masaya oturcam benimki kalkicak :)Günaydın kuzular bakalım bu günümüz Nasıl geçiçek
Aynen ya berbat bi geceydi kaç kere kalktığımı sayamadım artık daha şimdi uyudu onda bile kalk yat kalk yat bakalım kaça kadar uyuyacak sebebi ne acaba garip bişey var ama çözemedim hiç böyle. YapmazdıGünü bilmem de gece berbattı her saat başı uyandik deli oldum sabah olmak bilmedi
Canım ben 3.haftaya başlıcam yarın ben listeye göre yaptım bilmiyorum valla bir sıkıntı olmadı çok şükür
Kızlar maşallah yaklaşık 1,5 saattir okumaktan beynim döndüuykusuzluktan ölüyorm bi de gözüm çok kanlandı bugün yorgunn ve bitkinim
Dr çok pişmiş olsun dedi cnm
Bn ceviz 1 yaşından sonra diye biliyorum cnm
Ayy bnde de hiç heves yok cnm böyle yetişemiyorm çamaşıra :/
Maşallah cnm
Cnm sallamamak çok iyi de memede uyutmak bence kötü. Başka bi bağımlılık oluyo sanırım tabiki nasıl başaracağını sen bilirsin ama bu defa uyandığında yine memede uyumak ister diye düşünüyorum bi de ağırlaşacak :/ bnde de yanlış var sadece sallamayı bıraktık ama kimi zaman pişpiş kimi zaman eee farklı farklı uyutuyotm hatta yakın zamanda odadan çıkmayı denicm sanırım inşallah başarırız
Canım dün ilk kez sallanmadan uyudu memeyi çaresiz verdim memede uyuması zor biliyorum memeye alışırsa her yerde meme istiycek, bugun 7.30 uyandı 9 bucukta cabaladik gene zor bela hamakta sallanmadan uyudu ama yarım saat uyudu şimdi gene delirmeye başladık uykusuzuz bakalim neyapcaz
kızın inşallah beğenir ve yer canım afiyet olsun kuzuya. Neyle mayaladın inek yoğrduyla mıkızlar keçi sütü ile yogurt mayaladım birazdan vereceğim kızıma tadı güzel de koku kötü. marketten almıştım sütü tutacak mı diye deneyeyim dedim güzel tutmuş
Markası ney canm hangi marketten aldın bizimki ekşi oluyor ne kadar süte Nasıl maya yaptınkızlar keçi sütü ile yogurt mayaladım birazdan vereceğim kızıma tadı güzel de koku kötü. marketten almıştım sütü tutacak mı diye deneyeyim dedim güzel tutmuş
Kizlar kaç gündür okudum Ama yazamadim bi türlü. Canım face hesabı yok ben de biraz geç oldu cevap ama kusura bakma ama ugrasman yeter izlemiş kadar oldum teşekkür ederimAllah Allah :) Face e koyayım ordan izle istersen :)
Vala evde falan giydiklerimi hiç utulemedim utulemem de ay o ne iş biter mi öyle. Biraz pasakliyim galiba ama gereksiz bence. Hem zaman hem elektrik israfı. Evde kim görüyor da boşuna yipratmayin kendiniziBen bu çamaşır işinden cook sıkldm hergn ya yikiyorum, ya katlıyorum ya utuluyorm hrgun camasirlarla isim var kısır döngü gibi sizde de öyle mi kızlar ne yapmak lzm bilmiyorum
canim aynisi gecen hafta bizde de oldu. kakadan mi disten mi anlamadim. bir de bu ayda kabus gormeye basliyorlarmis ya benim oglumu o da etkiledi sanirim. ruyasinda ihh ihh hihh yapip duruyor 1 2 dakikaya kalmadan da aglayarak uyaniyorKaç defa kalktığımı hatırlamıyorum sersem gibiyim burnu tikaliydi oğlumun o yüzden sanırım uyuyamadi burnunu temizleyemedim gözler kapalı ağlıyordu sabah temizledim ama yine dolu sanki bir kaşık peditus verdim ihlamur yapacam şimdide 3 gün oldu bide kaka yapamadı napacam böyle bilmiyorum ya
Ben hem utuyu hem kızın çamaşırlarını biriktirip yikiyorum yoksa yikasan her gün çıkıyor ne olur ne olmaz hep iki kat yedek durduruyorum yikananlar bitene ütü olana kadar. Haftada iki gün çamaşır ve ütü günüm oluyor. Hem programlı oluyor böyle hem her gün uğraşmıyorum. Eşime bile bugün günü değil deyip yikamam bazen. Utusunu yapmam. Bide son denemem şu cumalari yemek günü yaptım o gün. 4 5 çeşit yapıp dolaba atıyorum hafta içi vaktim olmadığı günler çıkarıp yiyoruz gayet pratik olduİyi gene annen var. Ben kendim çalıp kendim söylüyorum. Bir de okula gidiyorum. G... bir tek akşam kız uyuduktan sonra yer görüyor. Ütüleri biriktiriyorum. Sonra gece ütülüyorum. Otur kalk zor oluyor.
ben bizimkileri utulemeyeliiiii:)))) ama bebisinikleri ve ic camasirlari mutlaka utuluyorum. aliskanlik olmus icim rahat etmiyor buhari basmadanVala evde falan giydiklerimi hiç utulemedim utulemem de ay o ne iş biter mi öyle. Biraz pasakliyim galiba ama gereksiz bence. Hem zaman hem elektrik israfı. Evde kim görüyor da boşuna yipratmayin kendinizi
Aynen kızın kıyafetleri tamam da diğeri angarya yaa hiç gerek yokben bizimkileri utulemeyeliiiii:)))) ama bebisinikleri ve ic camasirlari mutlaka utuluyorum. aliskanlik olmus icim rahat etmiyor buhari basmadan
Yok bizde tam tersi yogurdu seviyor ben tek veriyorum böyle alissin diye. Dün 3kaşık yedi aciktirdim da hiç bekletmeden kendisi yiyor her yer yoğurt ama izlemesi çok zevkliben yoğurda ekmeğin içini ufalıyorum karıştırıyorum bayılıyor yemeye. sadece yoğurt verince kızımda mızmızlanıyo
.her akşam aksatmadan bir küçük kase yoğurt yiyiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?