2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

ayy gozumden uyku akiyor sabah 10 dan beri hic uyumadi birde çığlık atiyor sancili sancili arada.gaz mi disten mi anlamadik valla bayilcam sabahin 7 sinden beri bir oraya bir buraya sipa yaa bari gece uyusa gozlerinin alti torbalandi resmen

Aynen ya berbat bi geceydi kaç kere kalktığımı sayamadım artık daha şimdi uyudu onda bile kalk yat kalk yat bakalım kaça kadar uyuyacak sebebi ne acaba garip bişey var ama çözemedim hiç böyle. Yapmazdı
Aynen bu hafta geceleri saat basi baxen saati bulmuyordu kalkiyor azicik emip uyuyor. Ben de anlamadim nedendir

Aynen canım ben de bi yapayım ya diyorum sonra aman kim uğraşacak boşver diyorum zaten nette biraz baktığım kadarıyla zaten her türlü yiyecek verilmiyor

Başka yerde bunu Nasıl yapcaz

Bir kapta mayasini koyup küçük kavanozlara koyuyorum inek sütü ile yapıyorum bu arada

ben de bugun 6li kap aldim miniklerden ayni dediginiz gibi yapmayi dusunuyorum:) hem pratik hem taze:))))

Hanımlar bebeğinize su vermeye başladınız mı? Benim kızım 6 aylık olucak 7 eylülde minik minik ek fıda denemeleri yapıyoruz daha düzenli değil acaba ekstradan su ihtiyacı duyarmı

Can'ım ben 200 ml lik küçük kavanozlar aldım, direk onlara mayalıyorum, kızım iki seferde bitiriyor.

Aynen canım ben de bi yapayım ya diyorum sonra aman kim uğraşacak boşver diyorum zaten nette biraz baktığım kadarıyla zaten her türlü yiyecek verilmiyor
Krep mrep falan veririm meyve de veririm yesin. Makarna da veririm bak mis gibi ama herseyi veremem ya. Gerci corba gibi seyleri bardakla da vermek mantikli geliyor da bakalim.Bi de mesela bu sefer buldugu bazi seyleri yiyecek diye yutar mi acaba diye de korkuyorum acikcasi :-/

Hanımlar bebeğinize su vermeye başladınız mı? Benim kızım 6 aylık olucak 7 eylülde minik minik ek fıda denemeleri yapıyoruz daha düzenli değil acaba ekstradan su ihtiyacı duyarmı
Bende bazen tadimlik veriyorum bazen biraz fazla veriyorum tadimliktan bi yarim cay bardagi su veriyorum. Önsut karsiliyor su ihtiyacini normalde de ek gidada yetmez diye dusunuyorum.

0hatu0 gozunuz aydinn canimm. canim sana ve dis cikaran bebis annelerine sorum olcak bebekte birden baslayan ani aglamalar oluyor muydu ? bizimkininde cikiyor sanirim bugun minik keskin birnsey degdi elimize
ayhkdry canjm mukus eskisi kadr yoğunlukta belli olmuyor degil mi demir surubundan pek anlasilmiyor sanki bugun var gibiydi.

0hatu0 disiniz hayırlı olsun canım masallah
ranapinar canimm o ağlamalar bizde de var bazen gece bile oluyo bende disten diye düşünüyorum cunku iyice sisti artık yerleri belli oluyor ağzına götürdüğü seyler de canını yakiyo hatta bazen elini bile surttugunde ağliyo

oyy kiyamam bizde kasisin diyr habire bir sey veriyoruz cani yaniyor demek mimnosumun.ya dun sabah kalkti 12 saat nerdeyse uyumadi cok zormus yaa
bu arada cumleten gunaydinn :)
@tatlilavinya bugun yüzmeye gidiyor musunuz ?

Ne guzel canim birak oynasinn resmine de maasallah selfie ceker gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…