Aynen bu hafta geceleri saat basi baxen saati bulmuyordu kalkiyor azicik emip uyuyor. Ben de anlamadim nedendirAynen ya berbat bi geceydi kaç kere kalktığımı sayamadım artık daha şimdi uyudu onda bile kalk yat kalk yat bakalım kaça kadar uyuyacak sebebi ne acaba garip bişey var ama çözemedim hiç böyle. Yapmazdı
Aynen bu hafta geceleri saat basi baxen saati bulmuyordu kalkiyor azicik emip uyuyor. Ben de anlamadim nedendir
Aynen canım ben de bi yapayım ya diyorum sonra aman kim uğraşacak boşver diyorum zaten nette biraz baktığım kadarıyla zaten her türlü yiyecek verilmiyorNeden annesi? Eline geceni mincik mincik yapacak eline yuzune surecek yerlere sacacak camasir temizlik isi cikacak. Nasil heveslenmezsin ayolsaka bi yana iyi guzel hos uygulama da bende o kadar sabir yok zaar dedigim gibi herseyi veremem sanirim onune bana da gunah
Başka yerde bunu Nasıl yapcazValla bende gel git yaşıyorum. Aslında havalar ısınıyor. azıcık da otursa kendi kendine ben verceğim. Kardeşimin oğlu 6 yaşında. Yemek yemesini gördükçe ki hala evde ağzına birileri birşeyler sokuyor ben kendi yesin de nasıl yerse yesin derdindeyim. Oturursa koyup çamaşır selesinin içine her gün yemekten sonra yıkarım. Sorun değil yay yere de bir örtü tamam.
Bir kapta mayasini koyup küçük kavanozlara koyuyorum inek sütü ile yapıyorum bu arada
ben de bugun 6li kap aldim miniklerden ayni dediginiz gibi yapmayi dusunuyorum:) hem pratik hem taze:))))meraba canım ben cam mama kavanozlarına yapıyorum. her kaba ayrı ayrı süt doldurup ayrı mayalıyorum yaptığım bir hafta yetiyor. ama açtığım kavanozu tek seferde bitirdiği için diğerleri taze oluyor günlük gibi.
Can'ım ben 200 ml lik küçük kavanozlar aldım, direk onlara mayalıyorum, kızım iki seferde bitiriyor.gunaydin herkesee. yogurt mayalayan arkadaslara bir sorum olacak. nasil bir kapta mayaliyorsunuz yogurdu? sutu kucuk kaplara bolerek mi mayaliyorsunuz yoksa buyuk kapta mi? hergun mayaliyor musunuz yoksa buyuk kaptan alip alip mi yediriyorsunuz?? teşekkürler
Krep mrep falan veririm meyve de veririm yesin. Makarna da veririm bak mis gibi ama herseyi veremem ya. Gerci corba gibi seyleri bardakla da vermek mantikli geliyor da bakalim.Bi de mesela bu sefer buldugu bazi seyleri yiyecek diye yutar mi acaba diye de korkuyorum acikcasi :-/Aynen canım ben de bi yapayım ya diyorum sonra aman kim uğraşacak boşver diyorum zaten nette biraz baktığım kadarıyla zaten her türlü yiyecek verilmiyor
Masallah teker teker geliyor disler :) bizde tik yok beklemedeyiz :)Bugün 7 ay 11 günlük oldu veeee ilk dişimizin sesini bardak değdirerek duyduk
Bende bazen tadimlik veriyorum bazen biraz fazla veriyorum tadimliktan bi yarim cay bardagi su veriyorum. Önsut karsiliyor su ihtiyacini normalde de ek gidada yetmez diye dusunuyorum.Hanımlar bebeğinize su vermeye başladınız mı? Benim kızım 6 aylık olucak 7 eylülde minik minik ek fıda denemeleri yapıyoruz daha düzenli değil acaba ekstradan su ihtiyacı duyarmı
Avokado aldik. 1 yemek kasigi yoktu verdim de. Ne kadar verilmeli ki acaba?
oyy kiyamam bizde kasisin diyr habire bir sey veriyoruz cani yaniyor demek mimnosumun.ya dun sabah kalkti 12 saat nerdeyse uyumadi cok zormus yaa
Bizim sıpa bu aralar tek takılmak istiyor herhalde uyanınca sesini çıkarmadan oynamaya başlıyor kontrol etmesem haberim olmıcak akşam yine yatırmıştım bir hapşırık sesi geldiuyanmış hiç ses etmiyor dedim yakaladım seni
Kilosu 8.5 9 arasiymis. Tanesini 2 liraya almis :-/
Biri benim neden her şeye duygulandığımı açıklayabilir mi acabahamile de değilim ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?