Canım ek gıdaya başladıktan sonra vermeye başladım ben bişe verdiğim zaman arkasından veriyorum suyu çok sevmiyorum sıpa bide hâlâ emiyorHanımlar bebeğinize su vermeye başladınız mı? Benim kızım 6 aylık olucak 7 eylülde minik minik ek fıda denemeleri yapıyoruz daha düzenli değil acaba ekstradan su ihtiyacı duyarmı
Avakado canimNeymis o kacirdim?
Canım bir çay bardağı su çok değilmi emziriyormusunBende bazen tadimlik veriyorum bazen biraz fazla veriyorum tadimliktan bi yarim cay bardagi su veriyorum. Önsut karsiliyor su ihtiyacini normalde de ek gidada yetmez diye dusunuyorum.
oyy kiyamam bizde kasisin diyr habire bir sey veriyoruz cani yaniyor demek mimnosumun.ya dun sabah kalkti 12 saat nerdeyse uyumadi cok zormus yaa
bu arada cumleten gunaydinn :)
@tatlilavinya bugun yüzmeye gidiyor musunuz ?
Avakado canim
Evet canm kaka katılaştıgı için anlamak zor ama geçen gün tamamen mukuslu yapmıştı birde annem küçükken sana yumurta dokunuyordu dedi hemen sivilceleniyormuşum o gün hem süt ürünü hemde Melemen yemiştim acaba yumurtamı yaptı mukusu eğer öyleyse inek sütünden yoğurt yapıp yedirenilirim belki0hatu0 gozunuz aydinn canimm. canim sana ve dis cikaran bebis annelerine sorum olcak bebekte birden baslayan ani aglamalar oluyor muydu ? bizimkininde cikiyor sanirim bugun minik keskin birnsey degdi elimize
ayhkdry canjm mukus eskisi kadr yoğunlukta belli olmuyor degil mi demir surubundan pek anlasilmiyor sanki bugun var gibiydi.
Çok sağol Can'ım dimi ben çekiyordum aslında oda telefonu yakalamaya çalışıyordu selfie gibi olmuş :))Ne guzel canim birak oynasinnresmine de maasallah selfie ceker gibi :)
Bende hamileyken Migros ve uyumdan alıyordum tanesi 5 lira civarıydiYa inanamadim birden.ben carrefour ya da migrostan 5 6 liraya aliorum.nerden aliorsaniz bana da diyin de stok yapayim
tesekkur ederız canım bugun çok huyysuz ya ne yapsam bilemedim
bizimki bir saat once kaka yapti dun uc defa mama icti onceden de mama yiyince beyaz beyaz taneler oluyordu yine bir suru onlardan vardi birde biraz mukus 4 gun labne veriyordum yeni oldu labne peynirden olsa en bastan beri olmaz miydi off :/Evet canm kaka katılaştıgı için anlamak zor ama geçen gün tamamen mukuslu yapmıştı birde annem küçükken sana yumurta dokunuyordu dedi hemen sivilceleniyormuşum o gün hem süt ürünü hemde Melemen yemiştim acaba yumurtamı yaptı mukusu eğer öyleyse inek sütünden yoğurt yapıp yedirenilirim belki
Çok sağol Can'ım dimi ben çekiyordum aslında oda telefonu yakalamaya çalışıyordu selfie gibi olmuş :))
bende yogurt vermek ıstıyorum kalsıyum alsın dıye anne sutunden alır dımı bol bol kalsıyum yogurt yemıyor dıye eksık kalıyor dıye düşünüyorum keçi yogurdundan hep ekşi oldu benımkı çk sınırım bozuldu muhallebısıne katabıılıyorum şuan sadece sabahta bır tane belgesele denk geldım geç kaldım keçi çiftliginin belgeseliydi peynır yapımıda vardı kesilmiş halini yakalayabıldım sadece öncesıını yakalıyamadımbizimki bir saat once kaka yapti dun uc defa mama icti onceden de mama yiyince beyaz beyaz taneler oluyordu yine bir suru onlardan vardi birde biraz mukus 4 gun labne veriyordum yeni oldu labne peynirden olsa en bastan beri olmaz miydi off :/
bizimkide dundrn beri bi tuhaf oynamak istiyor ama ara ara nasıl agliyor sokuluyor gogusume icli icli normalde meme var diye hayatta gelmezd koynuma.uykusuda bozuldu damaklari cok sekillenmis dis cikicak galiba.
insallah yedirebilirsin canm. kac hafta oldu yogurt veremiyorum korkumdan ben bubhafta keci sutunden mayaliyio vercem bakim
canm benımkı bugun çok huysuz sabah sureklı gögsumu ısırdı açıttı valla sınırlendırdı benı sıpa emmese vermıcem bıraz emıyor sonra ısırıyor canım çok yandı çıkınca rahatladımı peki bebişin. sebze için sıkıntı olucagını sanmıyorum canımKizlar gunaydin. Bizimde 1 hafta oldu disimiz cikali biraz zor bir surec malesef bi anda ciglik atmalar aglamalar. Birde memeyi isirmalar tabi bu arada kizlar ben kizima sebze corbasini biraz fazla yapip kucuk lavanozlara doldurup buzluga atiyorum hergun bir tanesini cikarip isitip veriyorum. Dogrumu yapiyorum bilmiyorum bi zarari olurmu?
Bebekler konusunda hepimiz çok hassasiz, hergun ne verebilirim diye düşünüyorum bende, şeker verilmemeli bende vermiyorum ama mamalarda, hazır tahıllarda bebe biskuvilerinde hepsinde şeker yok mu , ben 2 ay emmisim ozaman mama mi var pirinç unu buyumusum ha dogrumu yanlış belki annem diyor inek sütü su şeker pirinç unuyla mama yapardık öyle buyurdu bebekler bende yapamiyorum ama ne yedircem yaşıyorum , hazır meyve pureleride kavonoz mamalarinada pek güvenmiyorum, herşeyi de zorla yiyen bebise ne yedircem saşıyorum.
Bende hamileyken Migros ve uyumdan alıyordum tanesi 5 lira civarıydi
@tatlilavinya masallah canim iyi gezmissiniz cok hareketli geçiyor zaman nasil gecio anlamazsinz :)
malesef canım tüketemıyorum oğlanın keçi sütlerınden içiyorumBizim de ikinci disimiz cikti.cuma gecesi uyanip aglamisti cilginca, normalde yapmaz hic.dun de araba durunca bir agladi kendini kizartip morartip hemen aldim kucagimda gitti.sonra da disi cikti.bu kadar belirli maasallah.altlar cikiyor diye belki.ustler sancili cikiyormus.
0hatu0 hayirli olsun canim disiniz
ayhkdry . Canim sen kendin de tuketmiyorsun di mi sut ve sut urunleri?
malesef canım tüketemıyorum oğlanın keçi sütlerınden içiyorum
ayy ne guzel maşşallah bızde cıkartsak ya çok heycanla bekliyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?