Yedi yedi sevdi de :) sade verdim ben birseye karistirmadim.Yedi mi canim?
Avokado :)Neymis o kacirdim?
Minik bi parca verdim damaginda eze eze yuttu bende vermeye devam ettim yapismadi şükür. Ama yapisacak olursa az zeytinyagi katabilirsin. Bi de nohut buyuklugunde baslayip yavas yavas büyütmek gerekiyormus.biedee yukurtaa sarisini nasil tatiirdiniz damagina yapismiyor mu
Yarim cay bardagi :) hergün degil de yedigine göre.Canım bir çay bardağı su çok değilmi emziriyormusun
Tanesini 2 liraya almis esim manavdan kilosu degilYa inanamadim birden.ben carrefour ya da migrostan 5 6 liraya aliorum.nerden aliorsaniz bana da diyin de stok yapayim
bebekler anne sutu emerken annenin yedigi seylerin tadini aliyormus. acaba biraz gec mi kaldik tanistirmamak icinMamalarda seker oldugunu bilmiyordum acikcasi.ben de cok karisigim ne yedircem ne etcem.ama sunu dusunuyorum ki sekerin tadini almayan bebek sekersiz begenmemezlik yapmaz, o yuzden tatlandirma amacli kullanmicam.pirinc unu yerine de yulaf unu kullanabilirim ahykdry gibi.valla hic ek gidaya baslamak istemiyorumsen basladin mi? Neler veriyorsun
Mamalarda seker oldugunu bilmiyordum acikcasi.ben de cok karisigim ne yedircem ne etcem.ama sunu dusunuyorum ki sekerin tadini almayan bebek sekersiz begenmemezlik yapmaz, o yuzden tatlandirma amacli kullanmicam.pirinc unu yerine de yulaf unu kullanabilirim ahykdry gibi.valla hic ek gidaya baslamak istemiyorumsen basladin mi? Neler veriyorsun
Tanesini 2 liraya almis esim manavdan kilosu degil
bebekler anne sutu emerken annenin yedigi seylerin tadini aliyormus. acaba biraz gec mi kaldik tanistirmamak icinben de hic istemiyorum zararli islenmis gidalarla erken tanismasini ama bir tek ben boyle düşününce pek bi anlami olmuyor. neymis efendim e okula gidince nasil durduracakmisim. gel de anlat ne kadar gec o kadar iyi oldugunu
Hadi ya :-/ kilosu 8.5 mu ne dedi esim. Denemek icin bir tane almis. Sasirdim.Anladim canim tanesi 5 ile 6 liraarasi oluyor normalde.ucuza bulmussunuz baya
Balkabağı puresini sevdi sadece haşlayıp ezip veriyorum bazen balkabağı, havuç patates karıştırıyoruz, yoğurt çorbasını sevdi, elma,armut,muz bazense zorda kalırsam cici bebenin organik biskuvisini veriyorum, sabah yeni yeni yumurta sarisi, akşamdan beklemiş suda beyaz peynir keçi boynuzu pekmezi şimdilik bunlar aşamadık daha kendimizi.. Çok zormus ek gıda işi
Balkabağı puresini sevdi sadece haşlayıp ezip veriyorum bazen balkabağı, havuç patates karıştırıyoruz, yoğurt çorbasını sevdi, elma,armut,muz bazense zorda kalırsam cici bebenin organik biskuvisini veriyorum, sabah yeni yeni yumurta sarisi, akşamdan beklemiş suda beyaz peynir keçi boynuzu pekmezi şimdilik bunlar aşamadık daha kendimizi.. Çok zormus ek gıda işi
Çayın demi ve kaynamış suyla gunde 3 kere silin bir günde geçmese doktora götürün netira diye bir damla var onu yazar büyük ihtimalle.Geçmiş olsun.Kızlar günaydın, siz ve bebisleriniz iyidir inşallah
Oğlumun gozu capaklaniyor, geçer diye dr a goturmedim ama... -dün grip için götürdük zaten kan, idrar derken perişan oldu cocuk- ılık suyla siliyorum sadece arttı sanki capaklanmasi, başka tavsiye edebileceğiniz bişey var mi
inatciyimdir vermicem zaten:)) arkamdan verirlerse onu bilmem:))Off evet oyle de bir sey var ama sonucta o kadar belirgin ve ayirt edici aliyor mudur ki. Kim diyor canim oyle? Sen verme bosver zorla mi verecekler, birak anlamasinlar.su an sindiremiyorlar duzgun ilerde daha farkli
Can'ım öyle belirgin bi değişiklik olmadı çok şükür kızımda. Bardak değdirdiniz mi , ses geliyor mu sizden?0hatu0 gozunuz aydinn canimm. canim sana ve dis cikaran bebis annelerine sorum olcak bebekte birden baslayan ani aglamalar oluyor muydu ? bizimkininde cikiyor sanirim bugun minik keskin birnsey degdi elimize
ayhkdry canjm mukus eskisi kadr yoğunlukta belli olmuyor degil mi demir surubundan pek anlasilmiyor sanki bugun var gibiydi.
Ben iyice pişirdim, çatalla iyice ezerek ufaladım verdim, yapışmadı Can'ım, ama yapılacağını düşünürsen, ıhlamurla ıslanabilirsin,biedee yukurtaa sarisini nasil tatiirdiniz damagina yapismiyor mu
Ben o bardağı birtürlü yapamadım ağzını açmıyor sıpaCan'ım öyle belirgin bi değişiklik olmadı çok şükür kızımda. Bardak değdirdiniz mi , ses geliyor mu sizden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?