2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hayırlı olsun dişleriniz

Sağol Can'ım sİzin de dişleriniz hayırlı olsun, bebişleri ve annelerini yormadan çıkarsınlar inş

Öyle değil Can'ım ya ben de senin gibi düşünüyorum şekerin tadını bilmezse yer felan ama ben pirinç unlu muhallebiyi şekersiz yaptım yemedi ama pekmez katınca biraz yedi meyveyi felan bayılarak yiyo doğduklarında belli bi damak tatları olduğuna inanıyorum sonuçta anne sütü şekerli

Kızlar size bişey soracağım benişleriniz bi sıkıntısı olduğunda Nasıl ifade ediyor benim kızım inanılmaz bağırıyor öyle yalancı ağlama gibi değil bildiğin bağırıyor her Bebek mi öyle yoksa bizimkinde bi anormallik mi var çünkü çok bağırıyo

yok canimm gayett normal bizimkide oyle suratınu buzusturuyor birde :)

Selam kızlar
bana bi akıl verin.bebeğim emiyo.ama zar zor.Gündüz sıkıntı yani.çok aç olunca ve uykuya yakın.mama veriyorum 2 aydır çalışıyorum ve bu emmemë sıkıntısı yüzünden kilo almamisti yeterince.1 aydır falan ek gıdaya da başladık.baya biseyi denedim.kimini zorla kimini iştahlı yiyo.şimdi sorunum şuki ben ne zaman ne vercem onu ayarlayamiyorum yani düzene sokamiyorum.çünkü benim sütümu ne kadar emiyo anlayamıyorum.zaten oldum olası pek de bol deil.orta karar sütüm.yoğurt meyve sebze çorba kahvaltı muhallebi mama anne sütü vs bunları nasıl hangi sıklıkla hangi sırayla vermeliyim.hepsini denedim.çok şükür ni alerji falan yok.hepsinden de vermek istiyorum bu yüzden.kilosu toparlasin diye.65 cm 7 kilo oğlum.1 eylül doğumlu.

Iyi akşamlar kızlar. perilice_ada gözünüz aydın canım disiniz hayırlı olsun darısı bizim basımıza.
Cocuklardan sonra bende hasta oluyorum boğazım yaniyo öksürük hapsirik basladi ufaklık yine huysuzdu disari çıkardık kaz eti festivali vardı bugun bizim burda oraya götürdük disarda cok keyifliydi ama eve geldi yine mizmizlanmaya basladi babası buyuk banyo kuvetine soktu yüzdurdu baya yordu simdi uyuyo sipa :) bende bi buyuk bardak ıhlamur devirip yatarım :) hepinize huzurlu geceler deliksiz uykular olsun insallah

Selam canim benim arkadasimin bebeginin gozundede oldu ayni durum sakin cay koyma caylar cabuk kurusun diye kimyasal madde koyuluyor demis aklinda olsun birde kendi sampuanindan cok az miktarda parmagina alip yika demis kaliteli bebek sampuanlarinda sikinti olmuyormis bir dene istersen

Can'ım doğum kilosu neydi oğlunun? Ben kendi düzenimizi yazayım belki fikri olur sana. Sabah uyanınca anne sütü, öğleye doğru meyve, ikindi yoğurt, akşam üstü çorba, gece yatmadan muhallebi. Ha bu arada aralarda istedikçe anne sütü. Ortalama günde 10 sefer falan emiyor. Biz de 7 ay 12 günlüğüz. Kahvaltıyı yeni başladık. Onu da meyveden önce vermeye çalışıyorum.

Disi patladiktan sonra huysuzlugu basladi bizim sipanin patlayana kadar hicbirsey yoktu. Surekli bagirmalar dislikleri isirmalar devam ediyor. Ne zaman gececek bilmiyorum aslinda bakinca gorunuyor artik disi ama tamamen cikmadan rahatlamayacak galiba

Saol cnm tsk ederim darisi sizlerin basina ve en agrisiz sancisizindan insallah

Selam kızlar. diş çıkaran bebişlere hayırlı olsun. Deniz hala çıkarmadı heyecanla bekliyoruz.
ben de sabah kahvaltısında yumurta peynir elma püresi ve bisküvi veriyorum. yumurtayı hiç sevmiyor o yüzden arkasından hemen elma veriyorum. öğlen sebze çorbası(patates havuç ıspanak bal kabağı maydanoz pırasa kıyma irmik peynir altı suyu) öğleden sonra meyveli yoğurt çünkü yoğurdu sade sevmiyor son günlerde avokado ve tarçın koyuyorum o şekilde seviyor. doktorumuz gece muhallebisi istemedi. hatta 1 yaşına kadar pirinç unu yasak dedi. doktora sormadan bir kez yapmıştım zaten deniz de yemedi.
günler çok hızlı ve yoğun geçiyor..

Bende bazen tadimlik veriyorum bazen biraz fazla veriyorum tadimliktan bi yarim cay bardagi su veriyorum. Önsut karsiliyor su ihtiyacini normalde de ek gidada yetmez diye dusunuyorum.
Evet tadımlık verilebilir bilsin tadını havalar sıcak olsa belki gerekli olabilirdi ama zaten sürekli emiyor bana çok ısrar ediyorlar su ver nasıl vermezsin diye sağol canım

Bende az kilo almisti süt alerjisinden aslinda ondan vermeye basladim basta toparlansin diye. Ama sonra da önünü alamadik biraz obur bi bebek. Mesela bazen patates veya yumurta sarisi veriyorum o zaman duruma gore veriyorum su. Onun disinda gerek yok sadece anne sütü aliyorsa.
Evet tadımlık verilebilir bilsin tadını havalar sıcak olsa belki gerekli olabilirdi ama zaten sürekli emiyor bana çok ısrar ediyorlar su ver nasıl vermezsin diye sağol canım

Uyku düzenimiz tırtladi iki gündür yarin normale dönse bari

Son düzenleme:
İyi geceler diş mevzu olmuş benim kızımda son 15 günde 2 diş çılardı hala sıkıntısı devam ediyor uyku düzenimiz tamamen değişti ve dişlerin kaşınması devam ettiği için emerken ısırıyor sadece altta dişi olmasına rağmen fena acıtıyor bende bu durumda tepki vermeden burnunu sıkıyorum oda ağzını açıyor nefessiz kaldığı için. Ama çokta içime sinmiyor bu hareket bebeğime zarar vermeden yapabileceğim bişey varmı siz neler yapıyorsunuz

Benimkide ısırıyor ama bırakmasını beklıyorum kafasını okşıyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…