2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

gozumu açamıyorum yaa baala biktim yaa adqm gibi icsim artık sütünu 80 cc 60 cc ne yaa hay anasini satayimm iki saatte bir kalkiyor sasmiyor uyu kalk dal uykuya dal illallaahh edicemm offf yaa valla sadece sevmeye gelesim varrr .sas oldumyazık

3040 gram doğdu canim.aslında oğlum emmek istese hem her şeyi verebilir hem de arada emziririm.ama gerçekten aç olunca emmeyi kabul ediyo ve emdikten sonra yine çok acıkincaya kadar ek gıda da kabul etmiyo.bu yüzden saat aralığı açılıyor.vakit kalmıyor saydığım şeyleri yedirmeye.

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım
sağol canım hasta bile olamıyoruz ki bebiş huysuz akşama kadar kucakta uykuları dalımlık değil tadımlık mübarek 15-20 dk yemek bulaşık çamaşır desen hiç bitmiyor hepsi bize ihale edilmiş :/ annelik zor.. Allah hepimize sabır versin

Kızlar hastalara geçmiş olsun diş çıkaranlara hayırlı olsun :) yetişemiyorm ya eve zaten yetişemiYorm da bıtayı da zar zor okuyorm tam yazarlen uyuyup kalıyorum gece valla anneşik gerçekten zormuş ya söZde yardım ediyo kocalar ama herşey bize bakıyor. Allah yardımcımız olsun bebişler sanırm bu aralar iyice sapıttı uykuyu. Az önce yattı hatta şuan uyandı

hayirli gunler :)
bugun ogun uygulamasina gectik. artik oglenleri ogun ogleden sonra aksamdan once de ara ogun gerisi anne sutu. ogunde sebze puresi ara ogunde yogurt veriyorum. bir sure boyle sonra kahvalti ekleyecegimm:))

Daha ne olsun, ins biz de yeriz hepsinden

İnşallah zamanla oluyor yemesi sanırım bizimkine de çok z Or yediriyorum bir suru hareket yaparak,yuzum kiristi valla mimik yapicam diye..
Dünden beri yeni bir şey denedim bunu sevdi gibi yapan olursa: 1-2 dilim bal kabağı, yarım küçük havuç biraz suda hasladim havuç zor pişiyor kabağa gore daha minik dogradim haşladıktan sonra pure yapıp içine biraz irmik ve 1 tatlı kaşığı pirinç unu ekledim o şekilde pisirdim sonra çam rendedede rendeledigin dörtte bir elma ekledim birazda muz ekleyip hemen kapattım ocağı hepsini karıştırıp 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve 1 çay kaşığı keçi boynuzu pekmezi, pekmez olmasa da olur zaten tatlı oluyor ama ben kan damlası kullanmadığımız için günlük veriyorum, gayet güzel bir mama oldu arada bende yedim tavsiye ederim cici bebeler yada kavonoz mamaları yerine daha iyi sanki

Merhaba kızlar dr gittik bugün Mert'in ağzındaki aft için ilaç verdi dr kilosu 7900 olmuş boy 6,5 aylık sebZesinin içine kıymada katabılırsin dedi bilendirdan geçirmek lazımmış o Zaman biraz daha geçsin öyle verıcem kıymalı

Bakici yok mu geceleri canim

Ne kadarlık Can'ım Maşallah dişi çıktımı hiç dr bugün baktı da bizimkinin yakında dişi görünmüyormuş
yook artikk hahah nerdeeee canim gunduz var bakici gece bakici annesi var dis çıkartıyorz biraz huysuzlaniyor saglik ocagina gittik boy 65 cm kg 7300 gene 350 gr almisizzz yaaa (

Ne kadarlık Can'ım Maşallah dişi çıktımı hiç dr bugün baktı da bizimkinin yakında dişi görünmüyormuş
6 ay 2 gunluk canim benim kiz. disi nojta kadar görünüyor daha tam cikmamis ama ses çıkıyor kasikla tak tak :) . sağlığı iyi cok şükür ciroz sadece.birde bugun ne versek öğürdü anlamadım

6 ay 2 gunluk canim benim kiz. disi nojta kadar görünüyor daha tam cikmamis ama ses çıkıyor kasikla tak tak :) . sağlığı iyi cok şükür ciroz sadece.birde bugun ne versek öğürdü anlamadım
Can'ım ne kadarlık doğmuştu senin kız?

Nasıl yani daha önce yokmuymuş bu aşı yenimi eklenmiş takvime

Nasıl yani daha önce yokmuymuş bu aşı yenimi eklenmiş takvime
evet duydum ama taslar Şimdı oturdu diger arkadsin oglu 9 ayini aldi onu da arayayim kizamik asisi var 10 martta dedi demek o asi buymus bende normalde de var diye pek dikkat etmemiştm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…