Can'ım doğum kilosu neydi oğlunun? Ben kendi düzenimizi yazayım belki fikri olur sana. Sabah uyanınca anne sütü, öğleye doğru meyve, ikindi yoğurt, akşam üstü çorba, gece yatmadan muhallebi. Ha bu arada aralarda istedikçe anne sütü. Ortalama günde 10 sefer falan emiyor. Biz de 7 ay 12 günlüğüz. Kahvaltıyı yeni başladık. Onu da meyveden önce vermeye çalışıyorum.
3040 gram doğdu canim.aslında oğlum emmek istese hem her şeyi verebilir hem de arada emziririm.ama gerçekten aç olunca emmeyi kabul ediyo ve emdikten sonra yine çok acıkincaya kadar ek gıda da kabul etmiyo.bu yüzden saat aralığı açılıyor.vakit kalmıyor saydığım şeyleri yedirmeye.
Geçmiş olsun canımIyi akşamlar kızlar. @perilice_ada gözünüz aydın canım disiniz hayırlı olsun darısı bizim basımıza.
Cocuklardan sonra bende hasta oluyorum boğazım yaniyo öksürük hapsirik basladiufaklık yine huysuzdu disari çıkardık kaz eti festivali vardı bugun bizim burda oraya götürdük disarda cok keyifliydi ama eve geldi yine mizmizlanmaya basladi babası buyuk banyo kuvetine soktu yüzdurdu baya yordu simdi uyuyo sipa :) bende bi buyuk bardak ıhlamur devirip yatarım :) hepinize huzurlu geceler deliksiz uykular olsun insallah
canım hangi markanınkini kullanıyorsun.nasıl veriyorsun günde kaç kere..bilgilerine ihtiyacım var :)ben keçi sütü kullanyrm biçok dr da kullanın diyo
sağol canım hasta bile olamıyoruz ki bebiş huysuz akşama kadar kucakta uykuları dalımlık değil tadımlık mübarek 15-20 dk yemek bulaşık çamaşır desen hiç bitmiyor hepsi bize ihale edilmiş :/ annelik zor.. Allah hepimize sabır versinGeçmiş olsun canım
Daha ne olsun, ins biz de yeriz hepsinden
gozumu açamıyorum yaa baala biktim yaa adqm gibi icsim artık sütünu 80 cc 60 cc ne yaa hay anasini satayimm iki saatte bir kalkiyor sasmiyor uyu kalk dal uykuya dal illallaahh edicemm offf yaa valla sadece sevmeye gelesim varrr .sas oldumyazık
Merhaba kızlar dr gittik bugün Mert'in ağzındaki aft için ilaç verdi dr kilosu 7900 olmuş boy 68 cm 6,5 aylık sebZesinin içine kıymada katabılırsin dedi bilendirdan geçirmek lazımmış o Zaman biraz daha geçsin öyle verıcem kıymalı
yook artikk hahah nerdeeee canim gunduz var bakici gece bakici annesi varBakici yok mu geceleri canim
yook artikk hahah nerdeeee canim gunduz var bakici gece bakici annesi vardis çıkartıyorz biraz huysuzlaniyor saglik ocagina gittik boy 65 cm kg 7300 gene 350 gr almisizzz yaaa (
6 ay 2 gunluk canim benim kiz. disi nojta kadar görünüyor daha tam cikmamis ama ses çıkıyor kasikla tak tak :) . sağlığı iyi cok şükür ciroz sadece.birde bugun ne versek öğürdü anlamadımNe kadarlık Can'ım Maşallah dişi çıktımı hiç dr bugün baktı da bizimkinin yakında dişi görünmüyormuş
Can'ım ne kadarlık doğmuştu senin kız?6 ay 2 gunluk canim benim kiz. disi nojta kadar görünüyor daha tam cikmamis ama ses çıkıyor kasikla tak tak :) . sağlığı iyi cok şükür ciroz sadece.birde bugun ne versek öğürdü anlamadım
Nasıl yani daha önce yokmuymuş bu aşı yenimi eklenmiş takvime6. Ay aşımızı olduk bugün sağlık Bakanlığı suriyeliler sebebiyle kızamık aşısını takvime sokmuş 9. Ayda kızamık aşısı olacakmış sizin bilginiz varmı zor bi aşı sanırım
3500 dogdu ama 3100 dustu canim 3100 gr diyelim az aliyor de mj ;((Can'ım ne kadarlık doğmuştu senin kız?
evet duydum ama taslar Şimdı oturdu diger arkadsin oglu 9 ayini aldi onu da arayayim kizamik asisi var 10 martta dedi demek o asi buymus bende normalde de var diye pek dikkat etmemiştmNasıl yani daha önce yokmuymuş bu aşı yenimi eklenmiş takvime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?