- 27 Ekim 2013
- 316
- 254
- 53
Doktorumuz 9 değil 12. Ayda yaptırın, tavsiye etmiyoruz dedi6. Ay aşımızı olduk bugün sağlık Bakanlığı suriyeliler sebebiyle kızamık aşısını takvime sokmuş 9. Ayda kızamık aşısı olacakmış sizin bilginiz varmı zor bi aşı sanırım
Sagol cnm goturdum bugun, netira yazdı, seni dinleyip alssm iyiydiÇayın demi ve kaynamış suyla gunde 3 kere silin bir günde geçmese doktora götürün netira diye bir damla var onu yazar büyük ihtimalle.Geçmiş olsun.
Prof oldum artıkSagol cnm goturdum bugun, netira yazdı, seni dinleyip alssm iyiydi
niyeki canımDoktorumuz 9 değil 12. Ayda yaptırın, tavsiye etmiyoruz dedi
Yıllardır vuruluyormus ülkemizde zaten ya bende yeni eklendi sandım başıma ağrılar girdievet duydum ama taslar Şimdı oturdu diger arkadsin oglu 9 ayini aldi onu da arayayim kizamik asisi var 10 martta dedi demek o asi buymus bende normalde de var diye pek dikkat etmemiştm
Varmış ama öne alınmış ilk dozu öyle dediNasıl yani daha önce yokmuymuş bu aşı yenimi eklenmiş takvime
Ben de birde doktorumuza sorucam bakalım o ne diyecek ama bi zararı yokmuş sadece önden yapılıyormuş ilk dozu bakalım doktorumuz ne diyecekDoktorumuz 9 değil 12. Ayda yaptırın, tavsiye etmiyoruz dedi
Yıllardır vuruluyormus ülkemizde zaten ya bende yeni eklendi sandım başıma ağrılar girdiAnne nin koruma antikorları 9/aydan sonra bitiyomus bebek korumasız kalıyor muş ama mutlaka 2 doz vurulmalıymıs 1980-87 arasında tek doz vurulan bebeklerde SSPE diye bir beyin hasarı hastalığı olmuş o yüzden yine 2 doza geçilmiş.. Ama yan etkileri çok fazla ya
1987-1998 arasındaymış canım pardon.Hadi yao yıllar arası doğdum ama çevremde hiç hastalıklı yaşıtım hatırlamıyorum
Cnm bizim doktorda oyle dedi 2 gun sonra cikti disi hatta bir hafta sonra 2. De cikti.Ne kadarlık Can'ım Maşallah dişi çıktımı hiç dr bugün baktı da bizimkinin yakında dişi görünmüyormuş
İnşallah canm ya hiç durmuyor geçi ağzında da aft var ama bugün elimi aldı ağzına iyice çiğnedi anlamadım şimdi dr öyle diyince diş mi degil miCnm bizim doktorda oyle dedi 2 gun sonra cikti disi hatta bir hafta sonra 2. De cikti.
şekersiz verdim yemedi. ama şimdi şekeri dahada azaaltmaya karar verdim.sonuçta 2 litre mama yapıyorum.5 tane şeker yeter herhalde tatlanması için
Tatlım, Bebiş çok küçük olduğu için emdikleri bile ona yeter. Sonuçta ağzında tükürükle çözülüyor etken maddeleri...Havucu dişlerini kaşısın diye veriyorum Can'ım meyve olarak degil
Benzer şeyler bizde de var.7
canim aynisi gecen hafta bizde de oldu. kakadan mi disten mi anlamadim. bir de bu ayda kabus gormeye basliyorlarmis ya benim oglumu o da etkiledi sanirim. ruyasinda ihh ihh hihh yapip duruyor 1 2 dakikaya kalmadan da aglayarak uyaniyor
Bende aynısını yapıyorum :)Can'ım ben balkabağına bikaç tane kayısı karıştırdım öyle güzel oldu ki bayıla bayıla yedi minnoş
Bizde kullandık gözünün kızarıklığını hemen aldıSagol cnm goturdum bugun, netira yazdı, seni dinleyip alssm iyiydi
Hayırdır bunlar ne ??? Biz bu perşembe aşıya gideceğiz. Bende ateş çıkarsa ne yaparım diye düşünüyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?