2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

yaaa aglıcam şimdi inşallah duzelır canım pes etme ver sureklı gögsunu ınsallah tutar sakın pes etme
Sürekli meme teklif ediyorum. Artık ağzına bile almıyor. Uykuda emiyordu. Şimdi uykuda da farkedip almıyor. Geçen cok açtı agladı ağladı yine de almadı.Daha 2 aylıkken elleri ile göğsüme dokunup aç emicem der gibi yapan,kucağıma alınca hemen memeye doğru kıvrılan, hemen ağzını açıp aranan, emerken gözümün içine bakan ,minicik elleriyle memeyi tutan,tişörtumü tutan hallerini şimdiden çok özledim.

Y yesil zeytin canim benim uzulme bu kadar lutfen.ben seni cok iyi anliyorum biliyorsun.ilk gun doktorlar hemsireler bile sasirmisti bize, ne guzel emiyor cork cork ses geliyor diye.cok istekli ve istahliydi.ama degisti.degisiyor.elinden gelenin fazlasini bile yaptin.bak 2 gun sonra 6 aylik olcak bebisler.6 ay anne sutunu de aldi.bundan sonra da alacak insallah.biraz kendini rahat birak, ozlesin.bir de dis donemi o yuzden de biberonla damaklarini kasiyordur belki

Aradaki baga gelince hic emmeyen bebekler de var gayet de annesine baglilar.direkt emmeyle baglanti degil ki.

Pompayla sut azaliyor maalesef onun da yolu hastane tipi kiralamak medelanin.dusunuyorum ben ama kullananlardan yorum alamadim hic 3

Merhaba hanimlar, ben Pelin. Haziran annelerindenim. Kızımın diş buğdayı sebebiyle ona kıyafet hazirlarken bu işten zevk aldığımı farkettim ve bu işi yapmaya karar verdim. ne mi yapiyorum? tütü tasarliyorum, keceden badi ve bandana yapiyorum. keçeden hediyelik süs gibi seyler de yapmayi düşünüyorum.
kızım için yaptigim tütü seti:
https://www.instagram.com/p/BCsjWQiIUKk/
sipariş alıyorum, mesajla ulasabilirsiniz :)

Bol kazanclar

yumurtada vermıyorum canım yogurtta vermıyorum sebze muhallebı meyve puresınede dun basladım bugunde bıraz verıcem başka ne verebılırım diye düşünüuorum

Aaa niye bu kadar üzdün kendini... Önce sakin ol. Biliyorsun bizim ruh halimizden bebişlerimiz etkileniyor. Sütümüz üzülünce de azalıyor. Bol bol oku bebeğini, babası da aile büyükleriniz de okusun. Dönem dönem değişiyorlar. Bu da geçicektir.

Canım at biberonu çekmeceye bir gece uykusuz kal gezdir evi dolastir sadece kaşık ve memeyle besle. 3 gün dür bir bebeğin alışkanlığını unutması döner geri merak etme inşallah azimli ol aç kalacak diye korkma millet bebeğini çöpe atiyoda yine birşey olmuyo çalışıyorsanız zor çalışmıyorsanız kolay memeye dönmesi aç kalınca bak gör nasıl emecek.

mahvettin arkadaşım beni akşam akşam biran evvel emmeye başlar inşallah.

Sağolasın. Haklısın hiç emmeyenler var. Sadece önceden cok iyi emip de bırakınca ondan dedim bağımız zayıflarsa diye, baştan emmeseydi böyle bir kaygım hiç olmazdı. Duygusallaştım iyice o yüzden böyle düşünüyorum sanırım. Herşey nasiple. Zaten pompa yapmaya vakit olmuyor ozwllikle gece sagamiyorum.Bundan sonra sütümü yettiği yere kadar sağarım veririm inşallah ,zaten mama da alıyor. Kabullenmek cok zor ama alışacàğım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeklerimizi.

Âmin canım dediğin gibi nasibiyse emer zaten sen uzme kendini bebeğine mutlu anne lazım unutma onlar herseyi hissediyo

Zaten üzüldüğümü anladı sanki. Kucağımda sokulup kolayca uykuya dalmaya başladı. Okuyup Allaha dua etmekten başka birşey yapamam. Hayırlısı

Meme teklif ediyorum ama zorlamıyorum. Herseyi ağzına alan bebek bir tek memeyi almıyor. Biberon kazandı.

3 günü bırak 1 öğün aç bırakamadım. Ağlamasına dayanamıyorum. 1 ay sonra ise dönmem gerekecek nasipse. Inatlaşıp beslenme işınden ve daha önemlisi kendimden uzaklaştırmaktan çekiniyorum. Ki çocuk psikiyatristleri de zorlamayın diyorlar.

Valla mamadan uzak dur. Meme girevine girmiş senin ufaklık aynı şeyi ben yaşadım. 3 ay zor emzirdim. Benimkine emzirmek denirse. Ağlasın verme mama. biberon kolay geliyor. O yüzden de grev yapıyorlar. İnternette meme grevi diye yaz bununla ilgili bir sürü yazı çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…