Y yesil zeytin canım uzme kendini :/ cok ustune düşüp ısrar etme ama pes de etme tabiki arada teklif et yine insallah geçici bi dönemdir bırakmaz emmeyi bu arada @tatlilavinya canım ben kiralamistim medela hastane tipi cok iyiydi bi kac tane daha denemiştim hic biri onun kadar verimli degildi
He bi deo var. İşe başlayınca o dert başlar ki şimdiden düşünüyorum nasıl olacak diye..
Diş iniz hayırlı olsun canım,benimkide bir haftadır korkuyor süpürgeden güldüm,öpücükler attım,soytarılık yaptım sıpaya sustu,elletim makineyi parlak borusunu eline verdim agu gugu falan bütün evi süpürdük beraber herşeyden korkar oldu bu günlerde yabancılardan yüksek sesten.Herşey de benim yüzüme bakıyor tam alt dudağını büzüyor gözleri doluyor sarılıp öpüyorum sakinleşiyor.Dişimiz pırtladı. Alt sol :) Tırtık tırtık :)
Bizim dertlerden biri de elektrik süpürgesine çığlık atıyor. Ne yapacağım şaşırdım, bilmiyorum. Bende toz alerjisi var. Hetgün elektrik süpürgesiyle geziyorum ama şimdi mümkün değil. Burnum tıkanmaya başladı. Sessiz süpürge arıyorum Rowentanın silence force var. Fikirlerinizi bekliyorum.
Ne yaparsam yapayım olmadı. Ellettim, elini tuttum yanına oturdum çalıştırdım. Ana kucağına koyup süpürdüm. Gene de sıkıntı oluyor. Ana kucağında da çok zor süpürülüyor. Eğil kalk problem. Şimdi süpürge bakıyorum vallaDiş iniz hayırlı olsun canım,benimkide bir haftadır korkuyor süpürgeden güldüm,öpücükler attım,soytarılık yaptım sıpaya sustu,elletim makineyi parlak borusunu eline verdim agu gugu falan bütün evi süpürdük beraber herşeyden korkar oldu bu günlerde yabancılardan yüksek sesten.Herşey de benim yüzüme bakıyor tam alt dudağını büzüyor gözleri doluyor sarılıp öpüyorum sakinleşiyor.
Dişimiz pırtladı. Alt sol :) Tırtık tırtık :)
Bizim dertlerden biri de elektrik süpürgesine çığlık atıyor. Ne yapacağım şaşırdım, bilmiyorum. Bende toz alerjisi var. Hetgün elektrik süpürgesiyle geziyorum ama şimdi mümkün değil. Burnum tıkanmaya başladı. Sessiz süpürge arıyorum Rowentanın silence force var. Fikirlerinizi bekliyorum.
Can'ım çok zor bnmkide uykuda emiyor bırakacak diye ödüm kopuyor sende lütfen biberon verme tek delikli biberon verki göğsünün akışı daha kolay gelsin BebişeSürekli meme teklif ediyorum. Artık ağzına bile almıyor. Uykuda emiyordu. Şimdi uykuda da farkedip almıyor. Geçen cok açtı agladı ağladı yine de almadı.Daha 2 aylıkken elleri ile göğsüme dokunup aç emicem der gibi yapan,kucağıma alınca hemen memeye doğru kıvrılan, hemen ağzını açıp aranan, emerken gözümün içine bakan ,minicik elleriyle memeyi tutan,tişörtumü tutan hallerini şimdiden çok özledim.
Var sessiz makineler bir ara reklamı vardı bebek uyuyo kadın yanında süpürüyordu markası aklıma gelmiyor.Ne yaparsam yapayım olmadı. Ellettim, elini tuttum yanına oturdum çalıştırdım. Ana kucağına koyup süpürdüm. Gene de sıkıntı oluyor. Ana kucağında da çok zor süpürülüyor. Eğil kalk problem. Şimdi süpürge bakıyorum valla
BoshVar sessiz makineler bir ara reklamı vardı bebek uyuyo kadın yanında süpürüyordu markası aklıma gelmiyor.
Canım benim oğlumda bir kaç defa verince biberona alıştı memeyi görünce kıyamet kopuyordu cildiriyordu resmen eşimde ısrar etme aglatma diyordu sadece uykuda alıyordu bir daha kesinlikle vermicem dedim bide biberon basliginida degistirmistik oğlum memeyi görünce ağladığını bende ağlıyordum çok kötü bişe seni çok iyi anlıyorum ben vermedim mama sonra mecbur aldı sonra çok şükürMeme teklif ediyorum ama zorlamıyorum. Herseyi ağzına alan bebek bir tek memeyi almıyor. Biberon kazandı.
Kız kardeşim yeni aldi canım çok sessiz çalışıyor vede çok güzel süpürüyorDişimiz pırtladı. Alt sol :) Tırtık tırtık :)
Ben 2 numara almıştım baktım beyefendinin kolayına geldi memeye görünce kıyameti koparıyor du 1 numarayı tekrar taktım ama bayagi bir vermedim çok şükür düzeldi canım inş sizinkilerle düzelirCan'ım çok zor bnmkide uykuda emiyor bırakacak diye ödüm kopuyor sende lütfen biberon verme tek delikli biberon verki göğsünün akışı daha kolay gelsin Bebişe
İnşallah Can'ım benimki çok şükür biberon mama filan almıyor memeyıse bazen çok güzel tutuyor bazende uyumadan almıyor inş bırakmasındaBen 2 numara almıştım baktım beyefendinin kolayına geldi memeye görünce kıyameti koparıyor du 1 numarayı tekrar taktım ama bayagi bir vermedim çok şükür düzeldi canım inş sizinkilerle düzelir
Dedim ya biberon kazandı. Ağlatamıyorum. Kızacak,sinirlenecek, bana tepki gösterecek, ilişkimiz zedelenecek bunu göze alamam. Zaten sütüm de azaldı. Sağarak ne alırsa artık. Zorlayıp da üzemeyeceğim,dayanamam ki.Valla mamadan uzak dur. Meme girevine girmiş senin ufaklık aynı şeyi ben yaşadım. 3 ay zor emzirdim. Benimkine emzirmek denirse. Ağlasın verme mama. biberon kolay geliyor. O yüzden de grev yapıyorlar. İnternette meme grevi diye yaz bununla ilgili bir sürü yazı çıkıyor
1 kez daha rapor alabilirsem 1 ay sonra,alamazsam haftayaNe zaman basliyorsun?
Hayırlı olsun dişiniz :)Dişimiz pırtladı. Alt sol :) Tırtık tırtık :)
Artık herkese gülmez herkese gitmezler. Bu aydan itibaren yabancidan çekinirler.Diş iniz hayırlı olsun canım,benimkide bir haftadır korkuyor süpürgeden güldüm,öpücükler attım,soytarılık yaptım sıpaya sustu,elletim makineyi parlak borusunu eline verdim agu gugu falan bütün evi süpürdük beraber herşeyden korkar oldu bu günlerde yabancılardan yüksek sesten.Herşey de benim yüzüme bakıyor tam alt dudağını büzüyor gözleri doluyor sarılıp öpüyorum sakinleşiyor.
Tek delikli olan çok az değil mi. O kadar sütü nasıl çekecek. Hele şimdi hiç emmezken.Can'ım çok zor bnmkide uykuda emiyor bırakacak diye ödüm kopuyor sende lütfen biberon verme tek delikli biberon verki göğsünün akışı daha kolay gelsin Bebişe
Sanırım biz o aşamayı geçtik. Şimdi ağzına memeyi almıyor bile. Biberon vermezsem aç. Kaşık da kabul etmedi.Canım benim oğlumda bir kaç defa verince biberona alıştı memeyi görünce kıyamet kopuyordu cildiriyordu resmen eşimde ısrar etme aglatma diyordu sadece uykuda alıyordu bir daha kesinlikle vermicem dedim bide biberon basliginida degistirmistik oğlum memeyi görünce ağladığını bende ağlıyordum çok kötü bişe seni çok iyi anlıyorum ben vermedim mama sonra mecbur aldı sonra çok şükür
..allah yardımcın olsun canım ne yapacaksın allahım sağlık sıhhat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?