2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Iyi cekiyormus canim evet ama cekincem goguslerde yara yapmasin? Kanama fln

Dişimiz pırtladı. Alt sol :) Tırtık tırtık :)

Bizim dertlerden biri de elektrik süpürgesine çığlık atıyor. Ne yapacağım şaşırdım, bilmiyorum. Bende toz alerjisi var. Hetgün elektrik süpürgesiyle geziyorum ama şimdi mümkün değil. Burnum tıkanmaya başladı. Sessiz süpürge arıyorum Rowentanın silence force var. Fikirlerinizi bekliyorum.

Diş iniz hayırlı olsun canım,benimkide bir haftadır korkuyor süpürgeden güldüm,öpücükler attım,soytarılık yaptım sıpaya sustu,elletim makineyi parlak borusunu eline verdim agu gugu falan bütün evi süpürdük beraber herşeyden korkar oldu bu günlerde yabancılardan yüksek sesten.Herşey de benim yüzüme bakıyor tam alt dudağını büzüyor gözleri doluyor sarılıp öpüyorum sakinleşiyor.

Ne yaparsam yapayım olmadı. Ellettim, elini tuttum yanına oturdum çalıştırdım. Ana kucağına koyup süpürdüm. Gene de sıkıntı oluyor. Ana kucağında da çok zor süpürülüyor. Eğil kalk problem. Şimdi süpürge bakıyorum valla

Dis çıkarken herhangi şişlik oldu mu?? Bir arkadasimin bebisi çok sisti çok huzursuz bende korkmaya başladım bizimde daha gorunurde birşey yok
Bende bugün supurgemi yeniledim rowentanin sessiz suourgesine baktım oldukça güzel cama falan yapıştı oyle kaldı ben alicaktim ama eşim vazgecirdi philips maraton aldık emiş gücü gayet iyi küçük halilar i kaldiriyor, dün supurdugum evden bir suru kır çıktı, sesi rowentadan fazla ama sesin ayarı var kisilabiliyor tabi çekim gücü azaliyor şimdilik iyi gibi inşallah fiyatına değer.

Can'ım çok zor bnmkide uykuda emiyor bırakacak diye ödüm kopuyor sende lütfen biberon verme tek delikli biberon verki göğsünün akışı daha kolay gelsin Bebişe

Var sessiz makineler bir ara reklamı vardı bebek uyuyo kadın yanında süpürüyordu markası aklıma gelmiyor.

Meme teklif ediyorum ama zorlamıyorum. Herseyi ağzına alan bebek bir tek memeyi almıyor. Biberon kazandı.
Canım benim oğlumda bir kaç defa verince biberona alıştı memeyi görünce kıyamet kopuyordu cildiriyordu resmen eşimde ısrar etme aglatma diyordu sadece uykuda alıyordu bir daha kesinlikle vermicem dedim bide biberon basliginida degistirmistik oğlum memeyi görünce ağladığını bende ağlıyordum çok kötü bişe seni çok iyi anlıyorum ben vermedim mama sonra mecbur aldı sonra çok şükür
..allah yardımcın olsun canım ne yapacaksın allahım sağlık sıhhat versin

Kız kardeşim yeni aldi canım çok sessiz çalışıyor vede çok güzel süpürüyor

Can'ım çok zor bnmkide uykuda emiyor bırakacak diye ödüm kopuyor sende lütfen biberon verme tek delikli biberon verki göğsünün akışı daha kolay gelsin Bebişe
Ben 2 numara almıştım baktım beyefendinin kolayına geldi memeye görünce kıyameti koparıyor du 1 numarayı tekrar taktım ama bayagi bir vermedim çok şükür düzeldi canım inş sizinkilerle düzelir

Ben 2 numara almıştım baktım beyefendinin kolayına geldi memeye görünce kıyameti koparıyor du 1 numarayı tekrar taktım ama bayagi bir vermedim çok şükür düzeldi canım inş sizinkilerle düzelir
İnşallah Can'ım benimki çok şükür biberon mama filan almıyor memeyıse bazen çok güzel tutuyor bazende uyumadan almıyor inş bırakmasında

Doğumdan snra ikinci adetim kızlar aşırı kanamam var 72 gün snra oldum adetimi ondanmı acaba çok Ağrı'm oldu inşallah bırdaha böyle olmaz ya

Dedim ya biberon kazandı. Ağlatamıyorum. Kızacak,sinirlenecek, bana tepki gösterecek, ilişkimiz zedelenecek bunu göze alamam. Zaten sütüm de azaldı. Sağarak ne alırsa artık. Zorlayıp da üzemeyeceğim,dayanamam ki.

Hayırlı olsun dişiniz :)

Artık herkese gülmez herkese gitmezler. Bu aydan itibaren yabancidan çekinirler.

Tek delikli olan çok az değil mi. O kadar sütü nasıl çekecek. Hele şimdi hiç emmezken.

Sanırım biz o aşamayı geçtik. Şimdi ağzına memeyi almıyor bile. Biberon vermezsem aç. Kaşık da kabul etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…