2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

canim disiniz hayirli olsun acisiz sancisiz geciririz ins bu donemi de supurge konusunda bir fikrim.yok maleseff
Y yesil zeytin sık sık sagmalisin canim yoksa.sut azalıyor vücut ihtiyac yok diye algılıyor ins. rapor alirsin.
Freyza__ bizimki de yabanci görünce aglamaya basladi.normal demek kii kuzum benim
diger yazilanlara birazdan bakicam

canim disiniz hayirli olsun acisiz sancisiz geciririz ins bu donemi de supurge konusunda bir fikrim.yok maleseff
Y yesil zeytin sık sık sagmalisin canim yoksa.sut azalıyor vücut ihtiyac yok diye algılıyor ins. rapor alirsin.
Freyza__ bizimki de yabanci görünce aglamaya basladi.normal demek kii kuzum benim
diger yazilanlara birazdan bakicam

canimm yaa ben 10 saat ac biraktim susuz kalamazlar ama acliga dayanirlar demisti dr gerci gene emmedi gene.emmedi 4 ay oldu hala emer mi diye deniyorum benim ki ayrı bir.cins :))

blw fb bir yaxi vardi tam buğday onu zararli diyr saniyorum ikibya da uc gun once cok faydali diye gidip almistim muhallebi de yapiliyormus vs.o da elimde patladi zaten beceremiyorum da iste

Kızlar kızıma aşı ateş yaptı ılık duş aldırdı 37.7 ye düştü kaç olursa doktora gidilmeli yada ne yapabilirim ağrı kesici verdim

Kızlar kızıma aşı ateş yaptı ılık duş aldırdı 37.7 ye düştü kaç olursa doktora gidilmeli yada ne yapabilirim ağrı kesici verdim
Canm ilaç verdinmi bizimki 39,5 oldu popodn fitil atıp dr a götürmüştük popo 1 derece yüksek gösteriyormuş 38 oldumu götürseydiniz keşke takip edin sürekli calpol 4 saatte bir verin

Tek delikli olan çok az değil mi. O kadar sütü nasıl çekecek. Hele şimdi hiç emmezken.
Canm böyle yapma tek delikliye geçir bu şekilde devam edersen emmeyi tabikide bırakır o tek deliklide onu zor çekicekki meme dha kolay gelicek hepimizin bebeği memeyı reddetti ama çok uğraştık yani ilişkiniz zedelenmesin diye hemen pes ediyorsun bu kadar kolay zedelenmez ilişkiniz merak etme inatçı ol sabret iki yaşına kadar emzir

@tatlilavinya ben sadece iki hafta kullandım canım oglum yogun bakimdayken. Her seferinde lansinoh sürüyordum yara olmamıştı ama evet guclu çektiği icin ilk başlarken canımı yakiyordu :/
mukut31 gözünüz aydın disiniz hayırlı olsun darısı bize insallah :) bu arada senin activiali yoğurt tarifini denedim ıımmm miss gibi oldu :) hem tadı guzel hem koyu kıvamlı teşekkürler
ranapinar valla hem o yararlı onda su var bunda bu var verin diyolar hemde yok gaz yapar yok ağır gelir su aya kadar yasak herkes ayrı telden çalıyo

kızlar dogumdan snra adet olanlar kanamanız nasıldı benım çok oldu bu sefer ya ilkını 3 aylıkken olmustuk ondan snra daha dün oldum 72 gun snra çok kanamam var 7. pedimi takttım dunden berı dr'amı gtsem offf

kızlar dogumdan snra adet olanlar kanamanız nasıldı benım çok oldu bu sefer ya ilkını 3 aylıkken olmustuk ondan snra daha dün oldum 72 gun snra çok kanamam var 7. pedimi takttım dunden berı dr'amı gtsem offf
Canım ben daha hic olmadim ama ne kadar sürede doluyor pedin bide çok agrin var mi varsa bekleme git Dr a

evet bende dönüşümlü veriyorum verdiklerimi.ekmek fikride aklımda olsun.ya hazır bebek biskuvileri ablamın ebesi önermemiş.bir yaşından önce verme demiş.tabi bahsettiği muhtemelen etinin ürünü.geçen bi arkadaşta hip veriyorum dedi.onada bakayım ben

aynı sorun bizde de var.ben süpürge arayışındaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…