canim disiniz hayirli olsun acisiz sancisiz geciririz ins bu donemi de supurge konusunda bir fikrim.yok maleseffDişimiz pırtladı. Alt sol :) Tırtık tırtık :)
Bizim dertlerden biri de elektrik süpürgesine çığlık atıyor. Ne yapacağım şaşırdım, bilmiyorum. Bende toz alerjisi var. Hetgün elektrik süpürgesiyle geziyorum ama şimdi mümkün değil. Burnum tıkanmaya başladı. Sessiz süpürge arıyorum Rowentanın silence force var. Fikirlerinizi bekliyorum.
canim disiniz hayirli olsun acisiz sancisiz geciririz ins bu donemi de supurge konusunda bir fikrim.yok maleseffDişimiz pırtladı. Alt sol :) Tırtık tırtık :)
Bizim dertlerden biri de elektrik süpürgesine çığlık atıyor. Ne yapacağım şaşırdım, bilmiyorum. Bende toz alerjisi var. Hetgün elektrik süpürgesiyle geziyorum ama şimdi mümkün değil. Burnum tıkanmaya başladı. Sessiz süpürge arıyorum Rowentanın silence force var. Fikirlerinizi bekliyorum.
canimm yaa ben 10 saat ac biraktim susuz kalamazlar ama acliga dayanirlar demisti dr gerci gene emmedi gene.emmedi 4 ay oldu hala emer mi diye deniyorum benim ki ayrı bir.cins :))3 günü bırak 1 öğün aç bırakamadım. Ağlamasına dayanamıyorum. 1 ay sonra ise dönmem gerekecek nasipse. Inatlaşıp beslenme işınden ve daha önemlisi kendimden uzaklaştırmaktan çekiniyorum. Ki çocuk psikiyatristleri de zorlamayın diyorlar.
blw fb bir yaxi vardi tam buğday onu zararli diyr saniyorum ikibya da uc gun once cok faydali diye gidip almistim muhallebi de yapiliyormus vs.o da elimde patladi zaten beceremiyorum da isteOff araştır oku izle nevrim döndüne çok bilgi var ne çok yöntem var. Eskiden Dr un söylediği kanun gibi uygulanırdı şimdi Dr ların da fikir ve yöntem birliği yok ne yazık ki. Hatta o kadar ki birinin ak dediğini öteki karalayacak kadar uçurum olabiliyor söylediklerinde. Pure mi puturlu mu blw mi inek yoğurdu mu keçi yoğurdu mu pirinç unu mu yulaf mi keçi boynuzu özü mu yoksa pekmezi mi diye kafayı yedirtecekler
Canm ilaç verdinmi bizimki 39,5 oldu popodn fitil atıp dr a götürmüştük popo 1 derece yüksek gösteriyormuş 38 oldumu götürseydiniz keşke takip edin sürekli calpol 4 saatte bir verinKızlar kızıma aşı ateş yaptı ılık duş aldırdı 37.7 ye düştü kaç olursa doktora gidilmeli yada ne yapabilirim ağrı kesici verdim
Canm böyle yapma tek delikliye geçir bu şekilde devam edersen emmeyi tabikide bırakır o tek deliklide onu zor çekicekki meme dha kolay gelicek hepimizin bebeği memeyı reddetti ama çok uğraştık yani ilişkiniz zedelenmesin diye hemen pes ediyorsun bu kadar kolay zedelenmez ilişkiniz merak etme inatçı ol sabret iki yaşına kadar emzirTek delikli olan çok az değil mi. O kadar sütü nasıl çekecek. Hele şimdi hiç emmezken.
nasıl oldu canım bebiş?Kızlar kızıma aşı ateş yaptı ılık duş aldırdı 37.7 ye düştü kaç olursa doktora gidilmeli yada ne yapabilirim ağrı kesici verdim
Canım ben daha hic olmadim ama ne kadar sürede doluyor pedin bide çok agrin var mi varsa bekleme git Dr akızlar dogumdan snra adet olanlar kanamanız nasıldı benım çok oldu bu sefer ya ilkını 3 aylıkken olmustuk ondan snra daha dün oldum 72 gun snra çok kanamam var 7. pedimi takttım dunden berı dr'amı gtsem offf
Ohh maşallah ne zaman veriyoduk 8.ayda mi :)Yumurtanın sarısın daki vitaminler..Eki Görüntüle 1791606
Bu ara bi huysuz bi huysuz alperbebeem canım napiyosun öyle sen kamera arkasında çık da gül cemalini görelim :))
Cok birikti sanirimkızlar dogumdan snra adet olanlar kanamanız nasıldı benım çok oldu bu sefer ya ilkını 3 aylıkken olmustuk ondan snra daha dün oldum 72 gun snra çok kanamam var 7. pedimi takttım dunden berı dr'amı gtsem offf
Ben veriyorum ki :)Ohh maşallah ne zaman veriyoduk 8.ayda mi :)
evet bende dönüşümlü veriyorum verdiklerimi.ekmek fikride aklımda olsun.ya hazır bebek biskuvileri ablamın ebesi önermemiş.bir yaşından önce verme demiş.tabi bahsettiği muhtemelen etinin ürünü.geçen bi arkadaşta hip veriyorum dedi.onada bakayım benevet ama cok vermiyom.hippın biskuvisini veryrm.bazen yogurda katyrm.kendim yapmiyorum.ben bazen de tam tahıllı ekmek veryrm.un alıp kendin de yapabilirsn. tam tahıllı ekmeği fırına kuyup kurutuyorum.sonrada rondodan gecyrm ve toz haline getrp kavanozda saklıyorm buzdolabında.corbasına kahvaltısına bazen yogurda katyrm.tabi bu saydıklarımın hepsini aralıklı yapyrm.cunku zaten su an ek gıda yı gunde 2 kez filan veryrm. dönuşumlu olsun diye ara ara hepsin i veryrm
aynı sorun bizde de var.ben süpürge arayışındaydım.Dişimiz pırtladı. Alt sol :) Tırtık tırtık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?