Evet canim ve 20saat icinde yarim saat bile uyanik kalmadi delirdim korkudan20 saat mi?
Evet canim ve 20saat icinde yarim saat bile uyanik kalmadi delirdim korkudan
30 günlük falan başladı cnmBenimki bir iki gun oluyor suan 55 günlük canım
Canim arada gun icinde toplam 140cc zorla yedirdim gece de toplam 30cc oldum korkudan bugun takip ediyorum bugunde uykulu duzelmeZse direkt doktora goturcem dr istahina dikkat et bariz azalma varsa getir dedi biraz azalma var uykulu tum gunYanlis yazdin zannettim birden, cok uyumus gercekten.hic beslenmedi mi o sirada?
Canim arada gun icinde toplam 140cc zorla yedirdim gece de toplam 30cc oldum korkudan bugun takip ediyorum bugunde uykulu duzelmeZse direkt doktora goturcem dr istahina dikkat et bariz azalma varsa getir dedi biraz azalma var uykulu tum gun
Bugun 40miz cikti)elhamdulillahKac gunluk bebegin?
Canim arada gun icinde toplam 140cc zorla yedirdim gece de toplam 30cc oldum korkudan bugun takip ediyorum bugunde uykulu duzelmeZse direkt doktora goturcem dr istahina dikkat et bariz azalma varsa getir dedi biraz azalma var uykulu tum gun
Insallah cnm tesekkurlerNeyse az cok yemis bisiler, gecmis olsun canim, duzelir insallah
Benimki 2 saat arayla emiyor tek göğüs veriyorum 2 saati kesinlikle geçirmiyor
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. 10 gün oldu bizim de. Hırıltı da burun akıntısı da devam edio malesef. Çekiyorum serum damlatıp dediğin gibi. İnşallah çabuk geçer Allah şifa versin bebişlerimizecanım geçmiş olsun, bende nezle etmiştim, o hırıltı 25 gündür geçmedi, 30-35 günü buluyor demişlerdi geçmesi...
Çok yoğun olduğu dönemler günde 4 defa serum sıkıp çekebilirsin, serumdan bol damlat... Çekme günde 4 ü geçmesin dedi dr, burnu tahriş oluyormus, kanama olabilirmiş
Bugun 40miz cikti)elhamdulillah
benimki meme istiyorsa "meee" diye ağlıyor, hepsi böyle mi ağlıyor acaba ??? :)Benmkide oyle diyor galiba :))
benimki saat gibi maaşallah 2 saatte bir kendi uyanıyorKızlar gece beslemek için kaç saatte bir uyandiriyorsunuz bebislerinizi
ayy benimki de öyle dün sabah sekizden akşam sekize kadar dalamadı uykuya bugün gene aynı.Karnım aç yemek bile yiyemiyorum kahvaltı bile yapamadımBen de 1 saattir aynı soruyu soruyorum kendime. Şaka yapıolar sanki
Canım o prego ya biz de baktık. Şu uzay modeli değil mi? Biz sunny baby ninkini aldık. 400
prego aldik ama iade ettm .hic kullanisli degildi
Ben prima kullanıyorum en iyisi bence oKizlar en az pisik yapan bez hangisi tecrubelerinize ihtiyacim var
Bende prima kullaniyorum acayip pisik yapiyo benim oglumdaBen prima kullanıyorum en iyisi bence o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?