2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Yanlis yazdin zannettim birden, cok uyumus gercekten.hic beslenmedi mi o sirada?
Canim arada gun icinde toplam 140cc zorla yedirdim gece de toplam 30cc oldum korkudan bugun takip ediyorum bugunde uykulu duzelmeZse direkt doktora goturcem dr istahina dikkat et bariz azalma varsa getir dedi biraz azalma var uykulu tum gun

Canim arada gun icinde toplam 140cc zorla yedirdim gece de toplam 30cc oldum korkudan bugun takip ediyorum bugunde uykulu duzelmeZse direkt doktora goturcem dr istahina dikkat et bariz azalma varsa getir dedi biraz azalma var uykulu tum gun

Neyse az cok yemis bisiler, gecmis olsun canim, duzelir insallah

Benimki 2 saat arayla emiyor tek göğüs veriyorum 2 saati kesinlikle geçirmiyor

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. 10 gün oldu bizim de. Hırıltı da burun akıntısı da devam edio malesef. Çekiyorum serum damlatıp dediğin gibi. İnşallah çabuk geçer Allah şifa versin bebişlerimize

Bugun 40miz cikti)elhamdulillah

Masallah allah bagislasin. Benim kizimla aramizda kan uyumsuzlugu var ve sut sariligi oldugu icin hala gecmedi bizde 48 gunluk olduk. Ilk gunler benim kizimda uyanmiyodu herseyi yapiyodun kalkmiyodu. Sen yine besleyebilmissin ben uyurken hayatta yediremiyodum.

Ben de 1 saattir aynı soruyu soruyorum kendime. Şaka yapıolar sanki
ayy benimki de öyle dün sabah sekizden akşam sekize kadar dalamadı uykuya bugün gene aynı.Karnım aç yemek bile yiyemiyorum kahvaltı bile yapamadım (
ayrılamıyorum şuan bile bir elim emzikte bir elim klavyede :))

KıZlar benim oğlanında uzun zamandır burun akıntısı var sabaha kadar ne o ne de ben uyuduk burun hırıltısından. Bir ayı geçti ama hala tam olarak düzelmedi sabahtan beri bir saat uyumamıştır bende artık hayalete döndüm ne yaptığımı bilmiyorum bazen çok iyi bildiğim Bi yemeğin yapılışını unutuyorum falan dengem iyice bozuldu ya...kakasını yapıyor onu çözdük derken şimdi de bu ilerledi. Akşama yemek ne yapıcam diye düşünüyorum şimdi de Off evde durmak çok kötü ya bazen diyorjm doğum izni bitikten hemen sonra başlayıp eve yardımcı mı tutsam o Zaman daha az yorulurum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…