2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Mekik cekmek de cok sikici yaa hic sevmem.bu hafta dr.a gitcem sakincasi yoksa hulahop cevircem,ise baslayinca da oglenleri yuzerim. Off off olmayaydi iyiydi.

Bir de benim lines nigram da duruyor, sizlerin nasil?
Canm karni en iyi mekik toplar ben daha onceden karate ve kick boks yaptm oyuzden hic kilo almamistm bu kadar suan yanlarmda ve karnmda birsürü catlagm var lines nigramda göbek deligimin etrafnda ve biraz asagisinda var cok kötü oldu vicudum ya o yüzden cok mutsuzum (((

Sizin göbeğiniz de jöle gibi mi lambır lumbur Leslie başladım 3 gündür yapıyorum devam da edicem inşallah ama zıplama kısımlarında yapamıyorum ya zıplarken göbeğim lap lap ediyor

Ziplarken lap lap etmesi cok komik geldi sarip ziplayabilirsin moralini bozmamak adina

Evet aynen oyle lop lop, sanki icinde su var gibi, sadece gobek kismi degil gogus altindan itibaren bir fazlalik var.bir de linea nigra duruyor daha da belirgin oldu, gobegimin rengi koyulasti ve soyuluyor. Daha ne olsuunn kii
Birde duş alirken iyice liflemek lazimmis o zaman cabuk geçiyormus

Evet aynen oyle lop lop, sanki icinde su var gibi, sadece gobek kismi degil gogus altindan itibaren bir fazlalik var.bir de linea nigra duruyor daha da belirgin oldu, gobegimin rengi koyulasti ve soyuluyor. Daha ne olsuunn kii
Ayy evet benimki de aynen soyuluyor neden acaba

Biloyorum da mekik sevmiyorum, ne sikici. hulahop ise yaramaz mi diyorsun?
Benim de oyle yaa, hep fit vucudum, duz karnim vardi. Eski fotolara bakip bakip ic geciriyorum, karnimin rengi de acayip koyulasti ve soyuluyor, catlak yok simdilik soyuklarin altindan cikmazsa.2 yilda eski haline gelir diyorlar 2 yil cokk uzunn

Iki yılı bulmaz bence ya spor yapilirsa uc dort ayda toparlanir vücut verilicek kilo az yani ama bzm icin spor yapmak şuan zor ya :)) hulalop yanlara cok iyi gelir gobegi bilmiyorum hulalop yapmadigim icin genelde isinma hareketleri cok yaptim ben bacak açma germe mekik şinav vs bunlar vücudu daha çabuk toplar bence set halinde her hareket 20 kere yapilirsa daha iyi ter atilir

Bende haftaya gidecegim cnm annem normal o zamanla kendi gidiyor dedi ama icim rahat etmedi

Kizlar dun buyuk stres yasadim bebegim 20saatden de fazla uyudu uyandirmaya calisdim mincikladim bagirdim cagirdim bebek duymuyo gozunu aciyo sarhos gibi yeniden daliyo uykuya gece hic yemedi toplam 30cc sabahda gun icinde toplam 140cc yedi doktora sorduk normal dedi basiniza bole bisey gelirse benim gibi stres olmayin diye yazayim dedim kalbim halen daha agri yapiyo stresden

20 saat mi?

canım geçmiş olsun, bende nezle etmiştim, o hırıltı 25 gündür geçmedi, 30-35 günü buluyor demişlerdi geçmesi...
Çok yoğun olduğu dönemler günde 4 defa serum sıkıp çekebilirsin, serumdan bol damlat... Çekme günde 4 ü geçmesin dedi dr, burnu tahriş oluyormus, kanama olabilirmiş

Canım dert etme doluyordur, benimki saat başı tek göğsü emiyo, uyuyo, 1 saat sonra diğerini veriyorum, bu arada ilk emdiği doluyor zaten, seninki 3 saatte doluyordur... Bebek emdikçe geliyor, bizim uyumadan sürekli 5-6 saat emdiği günler oldu yine de oluyor süt merak etme, onu doyuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…