Yok 6 ayı doldurunca nohut büyüklüğünden başlayarak arttırıyoruz canım sindirim problemi yapmıyor hiç..Ohh maşallah ne zaman veriyoduk 8.ayda mi :)
Nolcak bu huysuzluklar böyle yaa gerçi annii diyip beni mest ettigi icin kucagimda gezdirdim bi kaç gün ama buda bel yaniBu ara bi huysuz bi huysuz alperbirak onu birakip baska odaya girmeyi küçük adamin kadrajindan ciksam odada yirtiyor kendini pazar gününden beri böyle çıldıriciiiim
Artık herkese gülmez herkese gitmezler. Bu aydan itibaren yabancidan çekinirler.
Canm böyle yapma tek delikliye geçir bu şekilde devam edersen emmeyi tabikide bırakır o tek deliklide onu zor çekicekki meme dha kolay gelicek hepimizin bebeği memeyı reddetti ama çok uğraştık yani ilişkiniz zedelenmesin diye hemen pes ediyorsun bu kadar kolay zedelenmez ilişkiniz merak etme inatçı ol sabret iki yaşına kadar emzir
İnşallah canım yaArtık herkese gülmez herkese gitmezler. Bu aydan itibaren yabancidan çekinirler.
Anni mi eneee :) yav kaideyi tutturdu mu kucak mucak susmuyor ne yaparsam yapayim. Elim ayagima dolanıyor boyle olunca. 1 tane yumurta kirdim cay tabagi kirdim süt tasirdimNolcak bu huysuzluklar böyle yaa gerçi annii diyip beni mest ettigi icin kucagimda gezdirdim bi kaç gün ama buda bel yani
Canm ama emmeyi bırakıyor Bebek hani emse tamam belki öyle yaparsa memeyi tutarcanım 6 aylık bebeğe tek delik çok az bence
pelteklik yapıyor demişlerdi ayından küçükse
Canm ama emmeyi bırakıyor Bebek hani emse tamam belki öyle yaparsa memeyi tutar
İnşallah ama ağzına bile almiyorcanimm yaa ben 10 saat ac biraktim susuz kalamazlar ama acliga dayanirlar demisti dr gerci gene emmedi gene.emmedi 4 ay oldu hala emer mi diye deniyorum benim ki ayrı bir.cins :))
sabah 2 deliklide verdim ağladı çok. 85cc sütü içti uyudu. Nasıl yapsam bilemedim. Hayırlısı.Canm böyle yapma tek delikliye geçir bu şekilde devam edersen emmeyi tabikide bırakır o tek deliklide onu zor çekicekki meme dha kolay gelicek hepimizin bebeği memeyı reddetti ama çok uğraştık yani ilişkiniz zedelenmesin diye hemen pes ediyorsun bu kadar kolay zedelenmez ilişkiniz merak etme inatçı ol sabret iki yaşına kadar emzir
Dişi çıkıyordur :)Bu ara bi huysuz bi huysuz alperbirak onu birakip baska odaya girmeyi küçük adamin kadrajindan ciksam odada yirtiyor kendini pazar gününden beri böyle çıldıriciiiim
1-2 haftaya seninki de yabancılardan cekinir korkar. Benimki 3 hafta sonra halasını gördü nasil agladı korktu.benimki herkese bayılıyor, gülücükler el çırpmalar.
bi daha doğurursam yabani yapcam sadece beni sevsin
Amaann daha fazla zaiyat vermeden çık o mutfaktanAnni mi eneee :) yav kaideyi tutturdu mu kucak mucak susmuyor ne yaparsam yapayim. Elim ayagima dolanıyor boyle olunca. 1 tane yumurta kirdim cay tabagi kirdim süt tasirdim1 saat icinde hemde
Ben de iki gundur baslayaym artk dedim havuç ve yer elması ikilisine oğlum yüzünü buluşturdu yemesi sevmedi galiba bugün değiştirip elma vereym diyorm bakalm ne olacakEveeett.... Pirinç ununa yeni bir boyut getirdim. 60cc su, yarım tatlı kaşığı pirinç unu, yarım çay kaşığı keçi boynuzu tozu, 2 kaşık formül mama ve yanında meyve ( kavanoz maması) . Muz verdim alerji yaptı. Armut ve elma var onlara ses çıkarmıyor. Keçi boynuzuyla süper oldu. Tuğba kuruyemişte buldum tozu. Normalde süte karıştırılıp içince kakaolu süt gibi oluyor.
Sebzede sıkıntım büyük. Bugün kustu. Yoğurda hiç sesi çıkmıyor, ama patates, havuç,yer elması, tatlı patates,ıspanak 2li kombinlerinin hiç birini yemedi. Öğürüyor. Tel süzgeçten geçiriyorum. Ne olacak bilmem. Buharda haşlayıp suyuyla biraz sulandırıyorum koyu kıvamlı püre oluyor. Brokoli, kereviz, karnıbahar falan vermeye cesaret edemedim. Fikri olan var mı???
Bu arada hippin pirinçli kaşık mamasını aldım; fakat benim koca kafam üstündeki kutuyu attığım için tariflerde çöpe gitti. Arkadaşlar bir zahmet kaşık maması veren varsa arkasının fotosunu çekip koyuverebilir mi?
1-2 haftaya seninki de yabancılardan cekinir korkar. Benimki 3 hafta sonra halasını gördü nasil agladı korktu.
Dişi çıkıyordur :)
Ciktim da simdi o mutfaga geri girmesi varAmaann daha fazla zaiyat vermeden çık o mutfaktan
kızlar dogumdan snra adet olanlar kanamanız nasıldı benım çok oldu bu sefer ya ilkını 3 aylıkken olmustuk ondan snra daha dün oldum 72 gun snra çok kanamam var 7. pedimi takttım dunden berı dr'amı gtsem offf
Bizde cumartesi pazar kvdeydik. Pazardan beri ozellikle uyuyacagi zaman agladi simdi gözünün önünden ayirmiyor acaba korktu mu benimki de.Benim kızım da 15 günden sonra pazar günü babannesini gördü yabancıladı benim kucağımdan inmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?