2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

kızlar iyottan bahsedilmiş.benim bebeğim mamayla besleniyor çorbalarına tuz atmıyorum.güzelde içiyor.mamanın içeriğine bir bakayım tekrardan tuz ihtiyacı hiç aklıma gelmemişti :S

Bu ara bi huysuz bi huysuz alper birak onu birakip baska odaya girmeyi küçük adamin kadrajindan ciksam odada yirtiyor kendini pazar gününden beri böyle çıldıriciiiim
Nolcak bu huysuzluklar böyle yaa gerçi annii diyip beni mest ettigi icin kucagimda gezdirdim bi kaç gün ama buda bel yani

canım 6 aylık bebeğe tek delik çok az bence
pelteklik yapıyor demişlerdi ayından küçükse

Nolcak bu huysuzluklar böyle yaa gerçi annii diyip beni mest ettigi icin kucagimda gezdirdim bi kaç gün ama buda bel yani
Anni mi eneee :) yav kaideyi tutturdu mu kucak mucak susmuyor ne yaparsam yapayim. Elim ayagima dolanıyor boyle olunca. 1 tane yumurta kirdim cay tabagi kirdim süt tasirdim 1 saat icinde hemde

Canm ama emmeyi bırakıyor Bebek hani emse tamam belki öyle yaparsa memeyi tutar

evet orası da öyle ben de çok direndim tek delik verdiğim halde almıyordu, uykuda alıyordu. sonra rahat bıraktım, 3 delikli şu an.uykuda alıyor, bazen uyanıkken alıyor.düzelmişti şimdi yine uykuya döndü.bi anlasamm mantığını

sabah 2 deliklide verdim ağladı çok. 85cc sütü içti uyudu. Nasıl yapsam bilemedim. Hayırlısı.

Ben de iki gundur baslayaym artk dedim havuç ve yer elması ikilisine oğlum yüzünü buluşturdu yemesi sevmedi galiba bugün değiştirip elma vereym diyorm bakalm ne olacak

kızlar dogumdan snra adet olanlar kanamanız nasıldı benım çok oldu bu sefer ya ilkını 3 aylıkken olmustuk ondan snra daha dün oldum 72 gun snra çok kanamam var 7. pedimi takttım dunden berı dr'amı gtsem offf

Ben 2 aylıkken olmuştum ilk ay çok şiddetliydi ve 10 gün sürmüştü. Sonraki aylarda normale döndü

Benim kızım da 15 günden sonra pazar günü babannesini gördü yabancıladı benim kucağımdan inmedi
Bizde cumartesi pazar kvdeydik. Pazardan beri ozellikle uyuyacagi zaman agladi simdi gözünün önünden ayirmiyor acaba korktu mu benimki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…