2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben de iki gundur baslayaym artk dedim havuç ve yer elması ikilisine oğlum yüzünü buluşturdu yemesi sevmedi galiba bugün değiştirip elma vereym diyorm bakalm ne olacak
Canm devam et üç gün ver zaten bir iki çay kaşığı yiyecek snra değiştirirsin sever Zaman'la ilkten bu şekilde tepki vermesi çok normal
Ben 2 aylıkken olmuştum ilk ay çok şiddetliydi ve 10 gün sürmüştü. Sonraki aylarda normale döndü
Canm dr a gidicem şimdi foşur foşur korkuttu beni 10 ped oldu dünden bugüne

Ya kızlar bu ateş olcerler hepsi başka diyor sinir oldum kulaktan 38.6 koltuk altı 37.7 alından 37.8 gösteriyor hangisine bakacağım

Tek delikli olan çok az değil mi. O kadar sütü nasıl çekecek. Hele şimdi hiç emmezken.
Canım senin bebişin kolaya kaçmış o daha kolayına gelmiş kimse bebisinin ağlamasıni istemez biz ne yaparsak onların iyiliğini onları düşündüğümüz için yapıyoruz
benimki herkese bayılıyor, gülücükler el çırpmalar.
bi daha doğurursam yabani yapcam sadece beni sevsin
Bizimkide aynı ya

Ya kızlar bu ateş olcerler hepsi başka diyor sinir oldum kulaktan 38.6 koltuk altı 37.7 alından 37.8 gösteriyor hangisine bakacağım
Doktorlar kulaktan bakıyor o doğrudur herhalde geçmiş olsun.

Canım senin bebişin kolaya kaçmış o daha kolayına gelmiş kimse bebisinin ağlamasıni istemez biz ne yaparsak onların iyiliğini onları düşündüğümüz için yapıyoruz

Bizimkide aynı ya
Öglen bir deneyeyimbiberon vermiyeyim meme alıŕsa alsın uykuya dalarken dedim. Yıktı ortalığı almadı. Zaten bakıcı da geçmiş karşıma dikmis gözlerini bu ne yapıyor diye bakiyor. Sinir oldum.

Öglen bir deneyeyimbiberon vermiyeyim meme alıŕsa alsın uykuya dalarken dedim. Yıktı ortalığı almadı. Zaten bakıcı da geçmiş karşıma dikmis gözlerini bu ne yapıyor diye bakiyor. Sinir oldum.
Canm yatak odasına al bebeğini git yatakta oynat şarkı söyliye söyliye göğsünü tuttur çığlık atarsa sakınleştir tekrar ver ben yatak odasında emzırıyordum hep başka yerde emmiyor dikkatını dağıtılacak kimse olmasın fön seside açabilirsin

Denedim ama fön sesi ile bir daha deneyeyim bakalım.

Kız bebişi olanlar dikkat!!!bugun doktora gittik kızımın agZinda pamukcuk çıkmıştı o yüzden doktor muayene ederken vajinasında yapışıklik farketti hemen Bi kremle uyusturup makas gibi birşeyle açtı orayi ben hep şüpheleniyordum ama kendi doktorum yok birşey demişti sormuştum hatta ama varmis ilerlerse idrarını yapmakta sıkıntı çekermiş neyse allahtan biz hallettik kızı olanlar Bi kontrol etsinler derim

Nasıl. Birşey Can'ım? Kendimiz bilebilir miyim ki?

Beyazladı ve kabarıklık oldu. İki üç gündür mızırdıyordu.; ama bugün tavan yaptı. Yatır olmuyor, kaldır olmuyor. Şimdi sanki yandan diğeri de geliyor. Biz hızlı başladık. Sağ alt da kabarmış gibi. Yalnız 3 günde çok hızlı ilerliyor diş.

Asıl bomba bugün sebze denemesinde öğürüp öyle bir kustu ki kulaklarına bile doldu. Allah korusun kusmuğunda boğulacak sandım ki dik oturuyordu. Bütün içi yüzü gözü kusmuk oldu. Yoğurtta sıkıntı yok .Hippin kavanoz mamalarında da sıkıntı yok. Ama tel süzgeçten geçmiş sebzede büyyüüüükkk sıkıntı... Nasıl olacak bilemiyorum. Yarın sabah doktora mesaj atacağım ne yapalım diye...

kızlar dogumdan snra adet olanlar kanamanız nasıldı benım çok oldu bu sefer ya ilkını 3 aylıkken olmustuk ondan snra daha dün oldum 72 gun snra çok kanamam var 7. pedimi takttım dunden berı dr'amı gtsem offf
Bende de 2-3 ay çok oldu. En büyük ped bile almadı. Ayrıca hastanede yapılan pedlerden koydum Altım çocuk bezi gibi oldu. Bu ayı bekliyorum bakalım...

Hala tam düşmedi canım 4 saatte bir veriyorum surup doktor dolvin ile Calpol dönüşümlü verin dedi atletle oturuyoruz bakalim
Gecmis olsun cnm kac atesi? Benim kiziminda saat 4 ten beri atesi var 4 te calpol verdim ama simdi yine cikti 6 saat olmadan vermiyim dedim. Atesi kulaktan 37.6.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…