Ne dismis arkadas iki buçuk aydır kasiniyo bizimki kabarmış şişmiş beyazlamis yeri yurdu da belli ama geldigi yok dahaGörünürde bise yok ama bilemedim ki :-/ devamli yokluyorum iki gündür.
Hala tam düşmedi canım 4 saatte bir veriyorum surup doktor dolvin ile Calpol dönüşümlü verin dedi atletle oturuyoruz bakalimnasıl oldu canım bebiş?
Ne dismis arkadas iki buçuk aydır kasiniyo bizimki kabarmış şişmiş beyazlamis yeri yurdu da belli ama geldigi yok daha
Canm devam et üç gün ver zaten bir iki çay kaşığı yiyecek snra değiştirirsin sever Zaman'la ilkten bu şekilde tepki vermesi çok normalBen de iki gundur baslayaym artk dedim havuç ve yer elması ikilisine oğlum yüzünü buluşturdu yemesi sevmedi galiba bugün değiştirip elma vereym diyorm bakalm ne olacak
Canm dr a gidicem şimdi foşur foşur korkuttu beni 10 ped oldu dünden bugüneBen 2 aylıkken olmuştum ilk ay çok şiddetliydi ve 10 gün sürmüştü. Sonraki aylarda normale döndü
Taksi gelene kadar randevu saatim geçti bnde vazgeçtim gitmektenBenim kızım da 15 günden sonra pazar günü babannesini gördü yabancıladı benim kucağımdan inmedi
Canım senin bebişin kolaya kaçmış o daha kolayına gelmiş kimse bebisinin ağlamasıni istemez biz ne yaparsak onların iyiliğini onları düşündüğümüz için yapıyoruzTek delikli olan çok az değil mi. O kadar sütü nasıl çekecek. Hele şimdi hiç emmezken.
Bizimkide aynı yabenimki herkese bayılıyor, gülücükler el çırpmalar.
bi daha doğurursam yabani yapcam sadece beni sevsin
Doktorlar kulaktan bakıyor o doğrudur herhalde geçmiş olsun.Ya kızlar bu ateş olcerler hepsi başka diyor sinir oldum kulaktan 38.6 koltuk altı 37.7 alından 37.8 gösteriyor hangisine bakacağım
Öglen bir deneyeyimbiberon vermiyeyim meme alıŕsa alsın uykuya dalarken dedim. Yıktı ortalığı almadı. Zaten bakıcı da geçmiş karşıma dikmis gözlerini bu ne yapıyor diye bakiyor. Sinir oldum.Canım senin bebişin kolaya kaçmış o daha kolayına gelmiş kimse bebisinin ağlamasıni istemez biz ne yaparsak onların iyiliğini onları düşündüğümüz için yapıyoruz
Bizimkide aynı ya
Canm yatak odasına al bebeğini git yatakta oynat şarkı söyliye söyliye göğsünü tuttur çığlık atarsa sakınleştir tekrar ver ben yatak odasında emzırıyordum hep başka yerde emmiyor dikkatını dağıtılacak kimse olmasın fön seside açabilirsinÖglen bir deneyeyimbiberon vermiyeyim meme alıŕsa alsın uykuya dalarken dedim. Yıktı ortalığı almadı. Zaten bakıcı da geçmiş karşıma dikmis gözlerini bu ne yapıyor diye bakiyor. Sinir oldum.
Denedim ama fön sesi ile bir daha deneyeyim bakalım.Canm yatak odasına al bebeğini git yatakta oynat şarkı söyliye söyliye göğsünü tuttur çığlık atarsa sakınleştir tekrar ver ben yatak odasında emzırıyordum hep başka yerde emmiyor dikkatını dağıtılacak kimse olmasın fön seside açabilirsin
Nasıl. Birşey Can'ım? Kendimiz bilebilir miyim ki?Kız bebişi olanlar dikkat!!!bugun doktora gittik kızımın agZinda pamukcuk çıkmıştı o yüzden doktor muayene ederken vajinasında yapışıklik farketti hemen Bi kremle uyusturup makas gibi birşeyle açtı orayi ben hep şüpheleniyordum ama kendi doktorum yok birşey demişti sormuştum hatta ama varmis ilerlerse idrarını yapmakta sıkıntı çekermiş neyse allahtan biz hallettik kızı olanlar Bi kontrol etsinler derim
Beyazladı ve kabarıklık oldu. İki üç gündür mızırdıyordu.; ama bugün tavan yaptı. Yatır olmuyor, kaldır olmuyor. Şimdi sanki yandan diğeri de geliyor. Biz hızlı başladık. Sağ alt da kabarmış gibi. Yalnız 3 günde çok hızlı ilerliyor diş.Dis çıkarken herhangi şişlik oldu mu?? Bir arkadasimin bebisi çok sisti çok huzursuz bende korkmaya başladım bizimde daha gorunurde birşey yok
Bende bugün supurgemi yeniledim rowentanin sessiz suourgesine baktım oldukça güzel cama falan yapıştı oyle kaldı ben alicaktim ama eşim vazgecirdi philips maraton aldık emiş gücü gayet iyi küçük halilar i kaldiriyor, dün supurdugum evden bir suru kır çıktı, sesi rowentadan fazla ama sesin ayarı var kisilabiliyor tabi çekim gücü azaliyor şimdilik iyi gibi inşallah fiyatına değer.
Bende de 2-3 ay çok oldu. En büyük ped bile almadı. Ayrıca hastanede yapılan pedlerden koydum Altım çocuk bezi gibi oldu. Bu ayı bekliyorum bakalım...kızlar dogumdan snra adet olanlar kanamanız nasıldı benım çok oldu bu sefer ya ilkını 3 aylıkken olmustuk ondan snra daha dün oldum 72 gun snra çok kanamam var 7. pedimi takttım dunden berı dr'amı gtsem offf
Ateş mi var geçmiş olsun. Ilık duş aldırmayı denesen. İşe yarayabiliyorHala tam düşmedi canım 4 saatte bir veriyorum surup doktor dolvin ile Calpol dönüşümlü verin dedi atletle oturuyoruz bakalim
Canım senin bebişin kolaya kaçmış o daha kolayına gelmiş kimse bebisinin ağlamasıni istemez biz ne yaparsak onların iyiliğini onları düşündüğümüz için yapıyoruz
Bizimkide aynı ya
Gecmis olsun cnm kac atesi? Benim kiziminda saat 4 ten beri atesi var 4 te calpol verdim ama simdi yine cikti 6 saat olmadan vermiyim dedim. Atesi kulaktan 37.6.Hala tam düşmedi canım 4 saatte bir veriyorum surup doktor dolvin ile Calpol dönüşümlü verin dedi atletle oturuyoruz bakalim
Diş çıkıp patlatana kadar sıkıntı daha büyük olur dedi annem. Çıktıktan sonra azalır mızırtısı dedi. Bir de bizim yarın 6 ay aşıları var amaninnn.... S....çmın resmidirGörünürde bise yok ama bilemedim ki :-/ devamli yokluyorum iki gündür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?