2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Gecmis olsun cnm kac atesi? Benim kiziminda saat 4 ten beri atesi var 4 te calpol verdim ama simdi yine cikti 6 saat olmadan vermiyim dedim. Atesi kulaktan 37.6.
Ilık duş aldırın olmazsa. Yada doldurun ılık suyla kuveti içine koyun. Su işe yarıyabiliyor.

Ablamin kizinda da olmustu onada aynisini yapmisti doktor. Gecmis olsun cnm

Diş çıkıp patlatana kadar sıkıntı daha büyük olur dedi annem. Çıktıktan sonra azalır mızırtısı dedi. Bir de bizim yarın 6 ay aşıları var amaninnn.... S....çmın resmidir
Benim kizimda oyle olmadi ilk disi patladigi gun mizirdanmisti biraz elide agzindaydi surekli bi baktim disi cikmis. Asil bagirip cagirmalar dis patladiktan sonra basladi.

Arkadaşlar,

Kardeşimin oğlu ateşlendiğinde doktoruna kaç derecede havale geçirilir diye bir soru sormuştum . O da çocuğun dayanma gücüne bağlı olduğunu 37.1 de bile çocuğun havale geçirebileceğini söylemişti. Ilık duş aldırma, paranox fitil, calpol dolven koltuk altlarına ve kasıklarına ılık mendil koyma( erkek bebeği olanlar testisleri mümkün olduğunca serin tutun çünkü erkek spermi 37 derece üstünde öldüğünden testisler erkek bedeninin dışındadır ve erkek bebekte yüksek ve uzun süreli ateş kısırlığa bile neden olabilir) işe yarar. Bir de az sirkeli mendil de işe yarar diye biliyorum

Nerden 37° ölçüm derken ben buldum..

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-09-21-51-52.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
kızlar dogumdan snra adet olanlar kanamanız nasıldı benım çok oldu bu sefer ya ilkını 3 aylıkken olmustuk ondan snra daha dün oldum 72 gun snra çok kanamam var 7. pedimi takttım dunden berı dr'amı gtsem offf
Benim 4. Ayında oldu adetim çok ağrılıydı kanamam çok olmadı bir daha da olmadım bende bu kadar uzun sürermi arası diye endişelendim doktora gitmeyi düşünüyorum hem kontrol olur diye sen de git istersen için rahatlar

Ateşli havaleyi yine öngörüp engellemek mümkün bunun bir de ateşsizi var en tehlikelisi

Bizde cumartesi pazar kvdeydik. Pazardan beri ozellikle uyuyacagi zaman agladi simdi gözünün önünden ayirmiyor acaba korktu mu benimki de.

Korkmuştur belki. Geçen gün 1 saatliğine anneme bırakıp kuaföre gittim gittiğimde uyuyordu. Uyanmış beni göremeyince yıkmış ortalığı. O gün de kucağımdan inmedi tuvalete gitsem arkamdan ağladı. Birakip gitme der gibi gözümün içine bakıyordu

Diş çıkıp patlatana kadar sıkıntı daha büyük olur dedi annem. Çıktıktan sonra azalır mızırtısı dedi. Bir de bizim yarın 6 ay aşıları var amaninnn.... S....çmın resmidir
Canim hayırlı olsun dişiniz bizim patlayana kadar sıkıntı olmadı 35 gün oldu diş patlayali yazık yavrum harap oldu ne gece uyuyor düzgün be gündüz ateşi varken ağrı kesici verdiğimde dahi kaşıntıdan uyumuyor el sürekli ağızda

Ateş mi var geçmiş olsun. Ilık duş aldırmayı denesen. İşe yarayabiliyor
Ateşi vardı canım ancak yazabildim 3 defa alırdım ılık duş 36 saat sürdü ateşi bu gece şükür yükselmedi
Gecmis olsun cnm kac atesi? Benim kiziminda saat 4 ten beri atesi var 4 te calpol verdim ama simdi yine cikti 6 saat olmadan vermiyim dedim. Atesi kulaktan 37.6.
Kulaktan 39 du canım yazık yavrum dün gün boyu iç camasirlariyla durdu canım 6 saat olana kadar tekrar çıkıyordu bizim ateş 4 saate verdik gece 12 ye kadar sürdü ateşi şükür çıkmadı şimdilik yok

Kızlar ateş çok zormuş Rabbim kuzularimizi korusun bende kasık ve eklem yerlerine ılık su ve pamuk ile islattim sürekli soğuk su yapmayın diyor hep damarları buzup bir süre sonra daha çok yükseltiyorMuş soğuk su ateşi düştükçe uyudu kızım üzerine incecik bi battaniye orttum odanın ısısını 21 dereceye düşürdüm. Dolven ve Calpol u dönüşümlü verdirdi doktor o daha da işe yaradı bizde. Bu çocuklar küçükken daha usluydu ya tek başına daha da zor oluyor

Bizde her gittigimizde kapi kapi gezeriz malesef. Cocuk her uyaniyor farkli evde. Ben genelde yakinimda yatiririm ama bebek var sessiz konusalim huylari yok. Uyaniyor tabi tanidik degil anne yok. Bak dün oyle degildi.

Elmayı da yemesi pek bugn ne versm Acaba

Yedim akşam nohutu,indirdim mideye yoğurtlu çiğ kereviz salatasını diyetteyim diye ne ekmek ne birşey sabaha kadar uyumadı yine ya..6 ay bitmiş hala gaz olurmu ya Annem üstüme gülüyor valla..Birakacam bu memeyi diyorum kıyamiyorum minnoşuma..Zaten mamada yemez habire yemek obez olur evladım.. Ölüyorum uykusuzluktan.. Gözleri min altı mosmor yaşlandım

Canım benim kadın doğum Dr umun 3 oğlu var ikisinde 1 yasa kadar gaz sorunu bitmemiş neler çektik diye anlatırdı hep. Allah yardımcın olsun :/ inşallah o kadar uzun sürmez sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…