Ilık duş aldırın olmazsa. Yada doldurun ılık suyla kuveti içine koyun. Su işe yarıyabiliyor.Gecmis olsun cnm kac atesi? Benim kiziminda saat 4 ten beri atesi var 4 te calpol verdim ama simdi yine cikti 6 saat olmadan vermiyim dedim. Atesi kulaktan 37.6.
Ablamin kizinda da olmustu onada aynisini yapmisti doktor. Gecmis olsun cnmKız bebişi olanlar dikkat!!!bugun doktora gittik kızımın agZinda pamukcuk çıkmıştı o yüzden doktor muayene ederken vajinasında yapışıklik farketti hemen Bi kremle uyusturup makas gibi birşeyle açtı orayi ben hep şüpheleniyordum ama kendi doktorum yok birşey demişti sormuştum hatta ama varmis ilerlerse idrarını yapmakta sıkıntı çekermiş neyse allahtan biz hallettik kızı olanlar Bi kontrol etsinler derim
Benim kizimda oyle olmadi ilk disi patladigi gun mizirdanmisti biraz elide agzindaydi surekli bi baktim disi cikmis. Asil bagirip cagirmalar dis patladiktan sonra basladi.Diş çıkıp patlatana kadar sıkıntı daha büyük olur dedi annem. Çıktıktan sonra azalır mızırtısı dedi. Bir de bizim yarın 6 ay aşıları var amaninnn.... S....çmın resmidir
HiiiiiieeeyDiş çıkıp patlatana kadar sıkıntı daha büyük olur dedi annem. Çıktıktan sonra azalır mızırtısı dedi. Bir de bizim yarın 6 ay aşıları var amaninnn.... S....çmın resmidir
Nerden 37° ölçüm derken ben buldum..Arkadaşlar,
Kardeşimin oğlu ateşlendiğinde doktoruna kaç derecede havale geçirilir diye bir soru sormuştum . O da çocuğun dayanma gücüne bağlı olduğunu 37.1 de bile çocuğun havale geçirebileceğini söylemişti. Ilık duş aldırma, paranox fitil, calpol dolven koltuk altlarına ve kasıklarına ılık mendil koyma( erkek bebeği olanlar testisleri mümkün olduğunca serin tutun çünkü erkek spermi 37 derece üstünde öldüğünden testisler erkek bedeninin dışındadır ve erkek bebekte yüksek ve uzun süreli ateş kısırlığa bile neden olabilir) işe yarar. Bir de az sirkeli mendil de işe yarar diye biliyorum
Benim 4. Ayında oldu adetim çok ağrılıydı kanamam çok olmadı bir daha da olmadım bende bu kadar uzun sürermi arası diye endişelendim doktora gitmeyi düşünüyorum hem kontrol olur diye sen de git istersen için rahatlarkızlar dogumdan snra adet olanlar kanamanız nasıldı benım çok oldu bu sefer ya ilkını 3 aylıkken olmustuk ondan snra daha dün oldum 72 gun snra çok kanamam var 7. pedimi takttım dunden berı dr'amı gtsem offf
Arkadaşlar,
Kardeşimin oğlu ateşlendiğinde doktoruna kaç derecede havale geçirilir diye bir soru sormuştum . O da çocuğun dayanma gücüne bağlı olduğunu 37.1 de bile çocuğun havale geçirebileceğini söylemişti. Ilık duş aldırma, paranox fitil, calpol dolven koltuk altlarına ve kasıklarına ılık mendil koyma( erkek bebeği olanlar testisleri mümkün olduğunca serin tutun çünkü erkek spermi 37 derece üstünde öldüğünden testisler erkek bedeninin dışındadır ve erkek bebekte yüksek ve uzun süreli ateş kısırlığa bile neden olabilir) işe yarar. Bir de az sirkeli mendil de işe yarar diye biliyorum
Bizde cumartesi pazar kvdeydik. Pazardan beri ozellikle uyuyacagi zaman agladi simdi gözünün önünden ayirmiyor acaba korktu mu benimki de.
Nasıl. Birşey Can'ım? Kendimiz bilebilir miyim ki?
Nasıl anlatsam bilemiyorum da vajinanın o açık olması gereken kısım çok ufaktı bn şüpheleniyordum hep ama doktor normal demişti her doktorada güvenilmiyor maalesefNasıl. Birşey Can'ım? Kendimiz bilebilir miyim ki?
Canim hayırlı olsun dişiniz bizim patlayana kadar sıkıntı olmadı 35 gün oldu diş patlayali yazık yavrum harap oldu ne gece uyuyor düzgün be gündüz ateşi varken ağrı kesici verdiğimde dahi kaşıntıdan uyumuyor el sürekli ağızdaDiş çıkıp patlatana kadar sıkıntı daha büyük olur dedi annem. Çıktıktan sonra azalır mızırtısı dedi. Bir de bizim yarın 6 ay aşıları var amaninnn.... S....çmın resmidir
Ateşi vardı canım ancak yazabildim 3 defa alırdım ılık duş 36 saat sürdü ateşi bu gece şükür yükselmediAteş mi var geçmiş olsun. Ilık duş aldırmayı denesen. İşe yarayabiliyor
Kulaktan 39 du canım yazık yavrum dün gün boyu iç camasirlariyla durdu canım 6 saat olana kadar tekrar çıkıyordu bizim ateş 4 saate verdik gece 12 ye kadar sürdü ateşi şükür çıkmadı şimdilik yokGecmis olsun cnm kac atesi? Benim kiziminda saat 4 ten beri atesi var 4 te calpol verdim ama simdi yine cikti 6 saat olmadan vermiyim dedim. Atesi kulaktan 37.6.
Bizde her gittigimizde kapi kapi gezeriz malesef. Cocuk her uyaniyor farkli evde. Ben genelde yakinimda yatiririm ama bebek var sessiz konusalim huylari yok. Uyaniyor tabi tanidik degil anne yok. Bak dün oyle degildi.Korkmuştur belki. Geçen gün 1 saatliğine anneme bırakıp kuaföre gittim gittiğimde uyuyordu. Uyanmış beni göremeyince yıkmış ortalığı. O gün de kucağımdan inmedi tuvalete gitsem arkamdan ağladı. Birakip gitme der gibi gözümün içine bakıyordu
Elmayı da yemesi pek bugn ne versm AcabaCanm devam et üç gün ver zaten bir iki çay kaşığı yiyecek snra değiştirirsin sever Zaman'la ilkten bu şekilde tepki vermesi çok normal
Canm dr a gidicem şimdi foşur foşur korkuttu beni 10 ped oldu dünden bugüne
8 de uyansa hiç usenmem halay çekerim ben :))Gunaydin :) bizimki de 8 de uyandi. Pek fena uykum vardi iyi oldu :)
Canım benim kadın doğum Dr umun 3 oğlu var ikisinde 1 yasa kadar gaz sorunu bitmemiş neler çektik diye anlatırdı hep. Allah yardımcın olsun :/ inşallah o kadar uzun sürmez sizinkiYedim akşam nohutu,indirdim mideye yoğurtlu çiğ kereviz salatasını diyetteyim diye ne ekmek ne birşey sabaha kadar uyumadı yine ya..6 ay bitmiş hala gaz olurmu ya Annem üstüme gülüyor valla..Birakacam bu memeyi diyorum kıyamiyorum minnoşuma..Zaten mamada yemez habire yemek obez olur evladım.. Ölüyorum uykusuzluktan.. Gözleri min altı mosmor yaşlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?