İnşallah canım yaCanım benim kadın doğum Dr umun 3 oğlu var ikisinde 1 yasa kadar gaz sorunu bitmemiş neler çektik diye anlatırdı hep. Allah yardımcın olsun :/ inşallah o kadar uzun sürmez sizinki
Isikli muzikli fili var onu atiyorum kucagina bi 10-15dk daha vaktim oluyor8 de uyansa hiç usenmem halay çekerim ben :))
Ya aslında gazmı onuda bilmiyorum 2 sefer gaz damlası verdim ona rağmen saat başı uyandı, diş yerlerimi ağrıyor,burnu akıyor surekli omu rahatsız ediyor,odamı havasız bilemiyorumki Allah sonumuzu hayır etsin Allahtan sakin tabiatlı bir bebek kahretmesi yorması yok sukrediyorum.Şimdi gene uyandı burnunu açtım takrar uykuya daldı belkide problem burnu..Götürdüm doktora ilaç vermedi sürekli açın burnunu dedi.. Bu sümük te ne melem birşey geldimi gitmek bilmiyor.Canım benim kadın doğum Dr umun 3 oğlu var ikisinde 1 yasa kadar gaz sorunu bitmemiş neler çektik diye anlatırdı hep. Allah yardımcın olsun :/ inşallah o kadar uzun sürmez sizinki
kabızlığa avokado da çok iyi geliyor. oğlum da çekiyor kabızlıktan.Benim oğlan da son zamanlarda daha uzun uyuyor. Aman maşallah diyeyim :) bu arada balkabağını nasıl versem diye yazmıştım daha önce. Tek başına verdim yedi. Ayrıca kabız olmuştu. Balkabağı yedikten sonra kabızlığı düzeldi.
Gotur canım ateş şakaya gelmez ,aşı ateşi değilse enfeksiyon geçiriyordur..Geçmiş olsun Allah şifa versin.Atesi gece 12 de 38.9 a cikti calpol verdim ilik dus aldirdim 36.8 e kadar dustu ama gece hic uyumadi surekli mizirdandi hep ayakta sallanarak uyumak istedi. Cok keyifsiz. Sabah uyandiginda atesi yine 38.4 e cikmisti tekrar calpol verdim 36.8 e dustu 2 saat guzel uyudu ama hala cok keyifsiz ve mizirdaniyor. Distenmi degil mi anlamadim. Doktora mi gotursem acaba
günaydın kızlaar
kabızlığa avokado da çok iyi geliyor. oğlum da çekiyor kabızlıktan.
Gunaydinnnnn uzun bi aradan sonra hızlı bi giriş olsun ... avokadoyu muzla karıştırıp verebilirsin ya da direk ezip verebilirsin sebzeler de ıspanak bal kabağı patates kereviz havuç verebilirsinAvokadoyu da menüye eklemeyi düşünüyorum. Hangi sebzeleri veriyosunuz? Sebze açısından çok aea bi döneme denk geldik. Yer elması vereyim diyodum ama hem bulamadım hem de mevsimi değilmiş artık.
Slmmmmmslmmm ben geldimm ...dogum sonrası ilk iş günüm slm kıslar
Bir haftadır bizde de var o sumuk derdi hatta hort hort burun diyorum :) temizlemesi de ayrı eziyet tek basıma bas edemiyorum da esim tutuyo ben çekiyorum otri bebeyle ama kıyamet kopuyo :/Ya aslında gazmı onuda bilmiyorum 2 sefer gaz damlası verdim ona rağmen saat başı uyandı, diş yerlerimi ağrıyor,burnu akıyor surekli omu rahatsız ediyor,odamı havasız bilemiyorumki Allah sonumuzu hayır etsin Allahtan sakin tabiatlı bir bebek kahretmesi yorması yok sukrediyorum.Şimdi gene uyandı burnunu açtım takrar uykuya daldı belkide problem burnu..Götürdüm doktora ilaç vermedi sürekli açın burnunu dedi.. Bu sümük te ne melem birşey geldimi gitmek bilmiyor.
biri burun mı dedi ilk günden beri sümüklü benimki.. otribebeyi zengin ettik valla. küçükken daha kolaymış temizlemek şimdi çok daha zor izin vermiyorBir haftadır bizde de var o sumuk derdi hatta hort hort burun diyorum :) temizlemesi de ayrı eziyet tek basıma bas edemiyorum da esim tutuyo ben çekiyorum otri bebeyle ama kıyamet kopuyo :/
bizimkıde oylebiri burun mı dedi ilk günden beri sümüklü benimki.. otribebeyi zengin ettik valla. küçükken daha kolaymış temizlemek şimdi çok daha zor izin vermiyor
Nasil veriyorsun canim avokadoyukabızlığa avokado da çok iyi geliyor. oğlum da çekiyor kabızlıktan.
Benim oğlumda kaç gündür genzinde sanırım hırıltı var sürekli damla damlatıp otri ile açmaya çalışıyorum kıyamet kopuyor hasta değil ama benim içim rahat etmiyor dr.götürecembiri burun mı dedi ilk günden beri sümüklü benimki.. otribebeyi zengin ettik valla. küçükken daha kolaymış temizlemek şimdi çok daha zor izin vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?