- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
2 yemek kaşığı yoğurt yarıma yakın avokado yarım muz çay kaşığının ucuyla tarçın koyuyorum. çatalla eziyorum. deniz yoğurdu sadece bu şekilde severek yiyor artık.Nasil veriyorsun canim avokadoyu
Günahını aldım yavrumun canım ya ,ağzını açmıyor mühürlenmiş yavrum, ne ses ne soluk bir kaşık yemek yemiyor, gülmüyor baktım sağ alt dişinin olduğu yerde toplu iğne ucu gibi bir beyazlık var elledim elime deymiyo.İltihap mi dedim kızarma kabarma yok dişi geliyor sanırım öyle mutsuzki bebeğim baktıkça agliyasim geliyor bana baba bile demedi bugün@ecdu bizim orkestraya alalım seninkini de. Yalnız seninki hangi havalardan çalıyor bize enstrüman lazım
Günahını aldım yavrumun canım ya ,ağzını açmıyor mühürlenmiş yavrum, ne ses ne soluk bir kaşık yemek yemiyor, gülmüyor baktım sağ alt dişinin olduğu yerde toplu iğne ucu gibi bir beyazlık var elledim elime deymiyo.İltihap mi dedim kızarma kabarma yok dişi geliyor sanırım öyle mutsuzki bebeğim baktıkça agliyasim geliyor bana baba bile demedi bugün
hayırlı olsun dişinizGünahını aldım yavrumun canım ya ,ağzını açmıyor mühürlenmiş yavrum, ne ses ne soluk bir kaşık yemek yemiyor, gülmüyor baktım sağ alt dişinin olduğu yerde toplu iğne ucu gibi bir beyazlık var elledim elime deymiyo.İltihap mi dedim kızarma kabarma yok dişi geliyor sanırım öyle mutsuzki bebeğim baktıkça agliyasim geliyor bana baba bile demedi bugün
Canım bu acikti yada gazi var muhabbetinden banada gına geldi iki dakika çocuğu alıyorlar kucaklarina sonra yatirinca aglayinca aç herhalde annesi diyorlar yok deyince bu sefer de kucağa alistirmışsınız dediler mi cinnet geçiriyorum sanki bebek hâlâOkuyorm da yazamıyorm yahastalara çok geçmiş olsun. Diş çıkaranlara hayırlı olsun bizim de hala çıkamadı bi türlü ama sıkıntısı devam ediyor. Bnm kv geldi yine canımı sıktı gitti. Diyoki "bütün vaktini alıyo dimi dinlenmeye vaktin olmuyo dimi. Bi de 2-3 çocuk olsa daha kötü. Neyse Allah ömür versin..." Tövbe yarabbim bi tarafına kına yak diyecekken zor tuttum kendimi. Hem biliyo hem faydası yok aynı yerde oturup hem de sevmeye hergün geliyo. Yüzünü göresim yok muhabbet etmiyorm zaten seviyo gidiyo ama hergün gelmesini engelleyemiyorm. Doğru düzgün bi aile ilişkimiz olsa zaten gelsin hergün hem oğluma bakar biraz bn de işlenirim hem de torun görmüş olur ama faydası yokken gelip misafir gibi çocuk sevip gidiyo. Zaten gece oğlum en az 6 kere kalkıyo oğlum 10u buluyo bazen yorgunum uykusuzum söylediklerine bak.. Bi de ığlum oyuncaklarıyla nadiren oyalanıyo o da gelince hemen kucağına alıp oturtuyo kucağına sonra da kuzum oturmaktan sıkılıyo kucakçı ya ağırlaştı tabi yat dinlen biraz oğlum diyo yatırıyo bizimki hemen ağlıyo bu defa da bana kv acıktı mı annesi diyo hayır diyorm gazı mı var neyi diyo 6 ay dolacak 1 hafta sonra hala aynı muhabbet gına geldi ya.
bende ne dıyorum bılıyormusun çocuk kucaklarında agladımı iki dk bakamadınız heemen aglattınız dıyorumCanım bu acikti yada gazi var muhabbetinden banada gına geldi iki dakika çocuğu alıyorlar kucaklarina sonra yatirinca aglayinca aç herhalde annesi diyorlar yok deyince bu sefer de kucağa alistirmışsınız dediler mi cinnet geçiriyorum sanki bebek hâlâ
canım bır götursen bukadar uzun sürmemeliKızlar benim kızın ateşi yine yükseldi sadece kafada var vücutta yok acaba dişten Mi ki ağrı kesici de verdim ama hala 37 38 Arasında bazen de 38 geçiyor doktor yarına da düşmezse getir dedi
Canım Dün götürdüm bugün de telefonla konuştum doktorun söylediği şey yarına düşmezse getir dedi ilacı da ver Sürekli dedi Sadece kafasında olunca da disindan mi acaba dedimcanım bır götursen bukadar uzun sürmemeli
canım Deniz'in de öyle oldu aşının ertesi günü..biz de aşıya bağladık haliyle. dra götürdük faranjit ve geniz akıntısı var grip olacak gibi görünüyor dedi. 3 gün daha sürermiş . calpol veriyoruz 6 saatte bir. şimdilik iyi gibi. yarın devam ederse götürün siz de.Kızlar benim kızın ateşi yine yükseldi sadece kafada var vücutta yok acaba dişten Mi ki ağrı kesici de verdim ama hala 37 38 Arasında bazen de 38 geçiyor doktor yarına da düşmezse getir dedi
Canım Dün götürdüm bugün de telefonla konuştum doktorun söylediği şey yarına düşmezse getir dedi ilacı da ver Sürekli dedi Sadece kafasında olunca da disindan mi acaba dedim
kizlar bu asilar tam da saglik ocaginin verdigi tarihte mi olmali?iki gun sonra gotursek olur mu
tesekkurlerNe kadar aynı muhabbetler gaz mı aç mı
En son gittiğimde sordum yarın da gelseydiniz olurdu ama bazı aşıların yapılma günü var yani kendimize göre program yapıyoruz dedi.
verilen tarihten önce olmuyormuş ama sonra yapılabiliyormuş. biz gidemeyeceksek asmyi arayıp söylüyoruz başka bir gün veriyorlar. ama bundan sonraki aşı günlüymüş. biz de il dışında olucaz o tarihte bi şekilde ayarlıcaz artık.kizlar bu asilar tam da saglik ocaginin verdigi tarihte mi olmali?iki gun sonra gotursek olur mu
tesekkurler :) benim de misafirim gelecek sehir disindan haftasonu icin. buradan 6. ay asilari zor oluyor izlenimi edinince pazartesiye ertelemek istedik. yarin arayip sorayim ben de.verilen tarihten önce olmuyormuş ama sonra yapılabiliyormuş. biz gidemeyeceksek asmyi arayıp söylüyoruz başka bir gün veriyorlar. ama bundan sonraki aşı günlüymüş. biz de il dışında olucaz o tarihte bi şekilde ayarlıcaz artık.
6ay aşısında bişey olmuyor bende ikigun sonra goturmustum yalnız 9ay aşısı aynı gün olması gerekiyor diye bişeyler demişti ebetesekkurler :) benim de misafirim gelecek sehir disindan haftasonu icin. buradan 6. ay asilari zor oluyor izlenimi edinince pazartesiye ertelemek istedik. yarin arayip sorayim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?