Geç çıkması iyi diyorlar. Daha sağlam oluyormuş :) 8-9. aya kadar çıkmayabiliyormuşmaşallah denizde daha tık yok
@Corolinna34 nerdesin şekerim işler yoğun galiba
Insallah canımDarısı başınıza
Evet tonlamalar ve mimikler onemli yüz ifademizden anlıyorlarAferini anlıyor benimki. Mama bitince aferin deyip elimi çırpıyorum. Gülüyor. Hayırı daha beceremedik. Tonlamalar çok önemli. Hep aynı ton çok önemli.
kolay gelsin canım. evet deniz omletinden taaaaam iki lokma yedi ve mutfak savaş alanı şuandaoskeortmen burdayımm canımm
ıkıncı gunumde bıraz daha calışıyor gıbıyım ...mudurumuz lıstelerı verdı musterı taramaları yapıor...denızcık napıo ...bitti mi kahvaltı?
kolay gelsin canım. evet deniz omletinden taaaaam iki lokma yedi ve mutfak savaş alanı şuanda
O battaniyeyi oynama kemirme bizde de var. Bayiliyor :)Çok sevindim canım düzene girer bundan sonra inş benim oğlum da battaniyesi ile oynamayı çok seviyor yüzüne örtüyor sonra geri açıyor oynuyor sıpa sonrada uyuya kalıyor
geçmiş olsun..Doktordan geldik kızlar gribal enfeksiyon dedi ateş 37 38 arası hala idrar tahlili vereceğiz bakalım evde neler yapabilirim biraz hafifletmek için
gece 5 kez uyandı. Bizim için iyi bir sayı bu:) bir de sabah ezanı vakti 5.30-06.00 arası mutlaka uyanıyor oynuyoruz,süt mama içip tekrar 1-2 saat uyuyor. Uykuya artik daha kolay dalıyor. Geceyi gündüzü ögrendi sanki. Buna şükür.Doğru bi de kucağa alıştırmışsın var cnm.. Etrafı keşfetmek istiyo anlamıyolar :/
Senin cvp çok iyimiş cnm
Geçmiş olsun cnm inşllh bir an önce düşer ateşi
Ben bir tek verem aşısını öyle biliyırm cnm başka hangi aşı acaba??
Hayırlı olsun dişiniz :))
Kızamıkla ilgili ilk kez burda duydum da başka bi bilgim yokatlatmışsınız siz aşıları gözünüz aydın sıra bizde haftaya ( 6. ay aşısı kaç tane ve neler???
İnşllh düzene girer cnm da gece de uyanmaz. Seni bu aralar çok iyi anlıyorum 5-10 kez uyanıyo artk oğlum. Uyku bölünmesinden migrenim tutuyo ya( Allah yardımcımız olsun
Bnm oğluş da oynuyo battaniyeyle ama uykusunu açıyo daha çok :)) o yüzden uyuyurken örtmüyorum. Daldıktan sonra örtüyorum bn de
gece 5 kez uyandı. Bizim için iyi bir sayı bu:) bir de sabah ezanı vakti 5.30-06.00 arası mutlaka uyanıyor oynuyoruz,süt mama içip tekrar 1-2 saat uyuyor. Uykuya artik daha kolay dalıyor. Geceyi gündüzü ögrendi sanki. Buna şükür.
Doktordan geldik kızlar gribal enfeksiyon dedi ateş 37 38 arası hala idrar tahlili vereceğiz bakalım evde neler yapabilirim biraz hafifletmek için.
geçmiş olsun canım.bol bol ıhlamur içir.içine de bikaç damla limon sıkabilirsin.benim oğluşum eksiyi seviyo sen de bi dene.
Hava cok guzel, once balkon sefasi yaptik, uyutup kaldirip disari cikicaz
Kizlar dun 6 ay bitti. Yarin dr zamani, liste verecek. Onden bi yogurt yapcam.hazir olsun.neyle yapayim?
ben bildiğim birinden inek sütü alıyorum.onla mayaliyorum.içine meyve katmadan yemiyo oğlum malesef.önce bi denersin yerse ne ala.yemezse ben dönüşümlu olarak elma armut ve muz katıyorm
Kızım hastalandı grip çok üzgünüm, salı günü normal kontrole diye doktora goturdum hiçbir rahatsızlığı yoktu klasik kontrol uzun zamandır görmemiştim nerden gittim ertesi gün oksuruk burun akıntısı başladı çarşamba gününden beri hastayiz ateş dusmuyo, çok yüksek değil 37 ve en fazla 38.5 oldu sesi kisildi, dün acile gittik pedipus,antibiyotik, ventolin calpol verdi. Pedipus verdim 2 kez,1 kezde ventolin antibiyotik vermedim cigere inmemis ama hatami ediyorum ya bronşit olursa diye de korkuyorum su ateş de korkutuyor beni
Güya anne sütü alan bebek pek hasta olmaz derlerdi olduk maalesef
Çok ciddi birşey yoksa hastaneye gitmeyin mikrop dolu durduk yere hasta ettim keşke gitmeseydim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?