2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Doktordan geldik kızlar gribal enfeksiyon dedi ateş 37 38 arası hala idrar tahlili vereceğiz bakalım evde neler yapabilirim biraz hafifletmek için

Doktordan geldik kızlar gribal enfeksiyon dedi ateş 37 38 arası hala idrar tahlili vereceğiz bakalım evde neler yapabilirim biraz hafifletmek için
geçmiş olsun..
ılık suyla duş aldırıp ınce gıydırebılırsın..
ılaçlarını da verırsen bişi kalmaz ınsallah

gece 5 kez uyandı. Bizim için iyi bir sayı bu:) bir de sabah ezanı vakti 5.30-06.00 arası mutlaka uyanıyor oynuyoruz,süt mama içip tekrar 1-2 saat uyuyor. Uykuya artik daha kolay dalıyor. Geceyi gündüzü ögrendi sanki. Buna şükür.

Cok iyi, devami gelir ins

Meraba kızlar 2 martta internetin bitti şimdigirdim sali günü oğlum ateşlendi 38 bucugu zor dusurduk doktora gittik muayenede tahlilde bisey çıkmadı dün 36.8 düştü bugünde 6 aylık aşı var ğitmicez adıyla grip olacak gibi çok az yiyo artık çok moralin bozuk

Hava cok guzel, once balkon sefasi yaptik, uyutup kaldirip disari cikicaz

Kizlar dun 6 ay bitti. Yarin dr zamani, liste verecek. Onden bi yogurt yapcam.hazir olsun.neyle yapayim?

ben bildiğim birinden inek sütü alıyorum.onla mayaliyorum.içine meyve katmadan yemiyo oğlum malesef.önce bi denersin yerse ne ala.yemezse ben dönüşümlu olarak elma armut ve muz katıyorm

Kızım hastalandı grip çok üzgünüm, salı günü normal kontrole diye doktora goturdum hiçbir rahatsızlığı yoktu klasik kontrol uzun zamandır görmemiştim nerden gittim ertesi gün oksuruk burun akıntısı başladı çarşamba gününden beri hastayiz ateş dusmuyo, çok yüksek değil 37 ve en fazla 38.5 oldu sesi kisildi, dün acile gittik pedipus,antibiyotik, ventolin calpol verdi. Pedipus verdim 2 kez,1 kezde ventolin antibiyotik vermedim cigere inmemis ama hatami ediyorum ya bronşit olursa diye de korkuyorum su ateş de korkutuyor beni
Güya anne sütü alan bebek pek hasta olmaz derlerdi olduk maalesef
Çok ciddi birşey yoksa hastaneye gitmeyin mikrop dolu durduk yere hasta ettim keşke gitmeseydim diyorum

Rabbim acil şifa versin bol su icir bol emzir gribe boğazı iltihapliysa antibiyotik ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…