Doktordan geldik kızlar gribal enfeksiyon dedi ateş 37 38 arası hala idrar tahlili vereceğiz bakalım evde neler yapabilirim biraz hafifletmek için
Ateşi varsa antibiyotiğini eksik etme canım.. Ciğerlerine inmesine izin verme.Geçmiş olsun.Kızım hastalandı grip çok üzgünüm, salı günü normal kontrole diye doktora goturdum hiçbir rahatsızlığı yoktu klasik kontrol uzun zamandır görmemiştim nerden gittim ertesi gün oksuruk burun akıntısı başladı çarşamba gününden beri hastayiz ateş dusmuyo, çok yüksek değil 37 ve en fazla 38.5 oldu sesi kisildi, dün acile gittik pedipus,antibiyotik, ventolin calpol verdi. Pedipus verdim 2 kez,1 kezde ventolin antibiyotik vermedim cigere inmemis ama hatami ediyorum ya bronşit olursa diye de korkuyorum su ateş de korkutuyor beni
Güya anne sütü alan bebek pek hasta olmaz derlerdi olduk maalesef
Çok ciddi birşey yoksa hastaneye gitmeyin mikrop dolu durduk yere hasta ettim keşke gitmeseydim diyorum
Rabbim acil şifa versin bol su icir bol emzir gribe boğazı iltihapliysa antibiyotik ver bence
Benimkide ağzını açmıyor kaşığa 2 gündür bugün hiç birşey vermedim bıkmasın diye.Geçmiş olsun canım.Meraba kızlar 2 martta internetin bitti şimdigirdim sali günü oğlum ateşlendi 38 bucugu zor dusurduk doktora gittik muayenede tahlilde bisey çıkmadı dün 36.8 düştü bugünde 6 aylık aşı var ğitmicez adıyla grip olacak gibi çok az yiyo artık çok moralin bozuk
Ben de vermiyorum nasılsa 8. Ayda tahlil yapılacak ama doktor ısrarla vermemi söylüyor sağlık bakanlığı talimatiymis, yahu bize kan damlası mi verilmiş tahll yapılmadan vermk mantıksız geliyor bnaBen oğluna demir vermiyodum doktor tahlil istedi kanı iyi çıkmış yinede ver dedi
erken daha az daha beklesen?Bn bugün bir mama kaşığı muz verdm sonra da azick zeytinyağı havuç yer elması , elma yemedi, puturlu olduğundan galiba ama muzu yedi 5 buçuk aylık oldk bu arada yoğurda baslamalimiyim sizce, şimdilik tattiriyorm
Arzu Hoşgeldin, nerelerdeydin? Bebişin Nasıl? Ne kadarlık oldu?Gunaydinnnnn uzun bi aradan sonra hızlı bi giriş olsun ... avokadoyu muzla karıştırıp verebilirsin ya da direk ezip verebilirsin sebzeler de ıspanak bal kabağı patates kereviz havuç verebilirsin
Ben sebze olarak tatlı patates, patates, havuç, kabak, Balkabağı, brokoli verdim.Avokadoyu da menüye eklemeyi düşünüyorum. Hangi sebzeleri veriyosunuz? Sebze açısından çok aea bi döneme denk geldik. Yer elması vereyim diyodum ama hem bulamadım hem de mevsimi değilmiş artık.
Kızım hastalandı grip çok üzgünüm, salı günü normal kontrole diye doktora goturdum hiçbir rahatsızlığı yoktu klasik kontrol uzun zamandır görmemiştim nerden gittim ertesi gün oksuruk burun akıntısı başladı çarşamba gününden beri hastayiz ateş dusmuyo, çok yüksek değil 37 ve en fazla 38.5 oldu sesi kisildi, dün acile gittik pedipus,antibiyotik, ventolin calpol verdi. Pedipus verdim 2 kez,1 kezde ventolin antibiyotik vermedim cigere inmemis ama hatami ediyorum ya bronşit olursa diye de korkuyorum su ateş de korkutuyor beni
Güya anne sütü alan bebek pek hasta olmaz derlerdi olduk maalesef
Çok ciddi birşey yoksa hastaneye gitmeyin mikrop dolu durduk yere hasta ettim keşke gitmeseydim diyorum
Hava cok guzel, once balkon sefasi yaptik, uyutup kaldirip disari cikicaz
Kizlar dun 6 ay bitti. Yarin dr zamani, liste verecek. Onden bi yogurt yapcam.hazir olsun.neyle yapayim?
Ben sebze olarak tatlı patates, patates, havuç, kabak, Balkabağı, brokoli verdim.
Benimkide ağzını açmıyor kaşığa 2 gündür bugün hiç birşey vermedim bıkmasın diye.Geçmiş olsun canım.
Bildigin biri nerde? :) belki yakinizdir
Bn bugün bir mama kaşığı muz verdm sonra da azick zeytinyağı havuç yer elması , elma yemedi, puturlu olduğundan galiba ama muzu yedi 5 buçuk aylık oldk bu arada yoğurda baslamalimiyim sizce, şimdilik tattiriyorm
Bana cevap vermediniz kararsiz kaldim ben de kendi sutumle mayaladim yogurdu. Ins tutar. Hic umudum yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?