2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Doktordan geldik kızlar gribal enfeksiyon dedi ateş 37 38 arası hala idrar tahlili vereceğiz bakalım evde neler yapabilirim biraz hafifletmek için

Geçmiş olsun sizede, oksuruk burun akıntısı var mi?? Bizimde atesimiz var sürekli oksuruk balgamli insan nasıl çaresiz kalıyor onlar hastalanınca Rabbim dermansız dert vermesin, bize doktor cigere inmemis dedi ama antibiyotik verdi kullanmadim hatami yapıyorum korkuyorum da.idrar zor alınıyor kız bebeklerden salı günü bende verdim baya bekledik

Ateşi varsa antibiyotiğini eksik etme canım.. Ciğerlerine inmesine izin verme.Geçmiş olsun.

Benimkide ağzını açmıyor kaşığa 2 gündür bugün hiç birşey vermedim bıkmasın diye.Geçmiş olsun canım.

Bn bugün bir mama kaşığı muz verdm sonra da azick zeytinyağı havuç yer elması , elma yemedi, puturlu olduğundan galiba ama muzu yedi 5 buçuk aylık oldk bu arada yoğurda baslamalimiyim sizce, şimdilik tattiriyorm

erken daha az daha beklesen?

Gunaydinnnnn uzun bi aradan sonra hızlı bi giriş olsun ... avokadoyu muzla karıştırıp verebilirsin ya da direk ezip verebilirsin sebzeler de ıspanak bal kabağı patates kereviz havuç verebilirsin
Arzu Hoşgeldin, nerelerdeydin? Bebişin Nasıl? Ne kadarlık oldu?

Avokadoyu da menüye eklemeyi düşünüyorum. Hangi sebzeleri veriyosunuz? Sebze açısından çok aea bi döneme denk geldik. Yer elması vereyim diyodum ama hem bulamadım hem de mevsimi değilmiş artık.
Ben sebze olarak tatlı patates, patates, havuç, kabak, Balkabağı, brokoli verdim.

Gecmis olsun cok, ben olsam antibiyotik verir risk almazdim.
Yarin bizde hastaneye asilari var mecburen

Hava cok guzel, once balkon sefasi yaptik, uyutup kaldirip disari cikicaz

Kizlar dun 6 ay bitti. Yarin dr zamani, liste verecek. Onden bi yogurt yapcam.hazir olsun.neyle yapayim?

Bana cevap vermediniz kararsiz kaldim ben de kendi sutumle mayaladim yogurdu. Ins tutar. Hic umudum yok ama

zaten genelde yoğurtla başlanır canım.gönül rahatlığıyla başlayabilirsin.

tatile mi?beklerim canım.resmi bi kurumda çalışıyorum bulman çok kolay zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…