Gecmis olsun cok, ben olsam antibiyotik verir risk almazdim.
Yarin bizde hastaneye asilari var mecburen
bence de inek sutu. amac tada alistirmak biraz da anne sütüyle mayalayinca anne sutune benzeyecek tadi diye ben hic girismedim:) inek sutu de 1 yasa kadar yok diyorlar o direk icirmek yok:)) sutten yogurt yapinca problem olmuyormus canim.hadi hayırlısı ama anne sütüyle yoğurt mayalamanin ve o yoğurdun tutmasınin biraz Utopik ve gereksiz bi çaba olduğunu okumuştum bi yerde.bence inek iyidir
canım bızde grıp e benzıyor demıstı test cıksın ona göre konusuruz demıstı ıdrar yolu enfeksıyonu olmuş yavrum antibiyotık ve fıtıl verdı inşallah gecer bı an önceGeçmiş olsun sizede, oksuruk burun akıntısı var mi?? Bizimde atesimiz var sürekli oksuruk balgamli insan nasıl çaresiz kalıyor onlar hastalanınca Rabbim dermansız dert vermesin, bize doktor cigere inmemis dedi ama antibiyotik verdi kullanmadim hatami yapıyorum korkuyorum da.idrar zor alınıyor kız bebeklerden salı günü bende verdim baya bekledik
Hala vermedim ciğeri temiz dedi ama iner diyede korkuyorum yavrum uyuyor hala birkaç saate karar verilen antibiyotiğe
Hastanede dikkat edin kalabalıktan uzak tutun bebeği, ben odaya girdiğimde bir tane bronşit bebek vardı ağırdı baya yatış verdiler hemen çıkarttım kızımı ama aldı sanırım orda mikrobu
Ozgeeeee mrb nasılsın canım denızcık nasıl nasıl Gıdıyokolay gelsin canım. evet deniz omletinden taaaaam iki lokma yedi ve mutfak savaş alanı şuanda
hadi hayırlısı ama anne sütüyle yoğurt mayalamanin ve o yoğurdun tutmasınin biraz Utopik ve gereksiz bi çaba olduğunu okumuştum bi yerde.bence inek iyidir
tatile mi?beklerim canım.resmi bi kurumda çalışıyorum bulman çok kolay zaten
Hala vermedim ciğeri temiz dedi ama iner diyede korkuyorum yavrum uyuyor hala birkaç saate karar verilen antibiyotiğe
Hastanede dikkat edin kalabalıktan uzak tutun bebeği, ben odaya girdiğimde bir tane bronşit bebek vardı ağırdı baya yatış verdiler hemen çıkarttım kızımı ama aldı sanırım orda mikrobu
bence de inek sutu. amac tada alistirmak biraz da anne sütüyle mayalayinca anne sutune benzeyecek tadi diye ben hic girismedim:) inek sutu de 1 yasa kadar yok diyorlar o direk icirmek yok:)) sutten yogurt yapinca problem olmuyormus canim.
@tatlilavinya ek gidaya gecisiniz hayirli olsun
Can'ım bi keresinde benim kızımın da ciğere inmeden doktora götürmüştüm mukonex diye bi balgam söktürücü verdi dört beş güne geçmese antibiyotiğe başlayalım dedi ve çok şükür ki geçti hem de baya öksürüyoduHala vermedim ciğeri temiz dedi ama iner diyede korkuyorum yavrum uyuyor hala birkaç saate karar verilen antibiyotiğe
Bir litre sütü ısıtın,serçe parmağınızla 6 ya kadar sayayabileceğimiz sıcaklığa getirin 1 yemek kaşığı ekşi olmayan katı yoğurdu bir kasede sütle hafif ezin sütün içine dökün, bir fiske şeker serpin üstüne 10-15 tane falan geliyor karıştırın.Battaniyeyle sarın kombinin üstüne koyun gece 12 de koyun sabah ellemeden dolaba koyun.Hazır sütler hafif sulu oluyor ama tadı çok güzel oluyor.Arkadaşlar hepızıne selamlar bebısler nasıl neler yedırıyorsunuz benımkı kaprız kaprız ne versem Yemıyo patates Havuç pırınc üçlüsünü sevmıyo elma suyu ıcmıyo dün patates puresının ıcınde azcık ıyı pısmıs dana kıyma katdım blenderden gecırdım deneme Amaçlı bıkac kasık yedırdımyedı bakalım Buda Yapcam yıycekmı acaba kasık maması olarakda heınz markasının kasık mamasını yıyo.kızlar yoğurdu nasıl yapıyorsunuz tatlı yoğurt nasıl yapılır
Dun aksam gittik cnm evet malesef bogaz enfeksiyonu geciriyormus antibiyotik verdi kullanamya basladik. 3 gundur cok halsiz ve keyifsiz insallah biran once iyilesir kuzumu oyle.gordukce icim.parcalaniyoGotur canım ateş şakaya gelmez ,aşı ateşi değilse enfeksiyon geçiriyordur..Geçmiş olsun Allah şifa versin.
ah canım geçmiş olsun size de bızım de ıdrar yolu enfeksıyonu olmuş antıbıyotık verdı surup dusurmuyor atesı dıye fıtıl verdı verdıDun aksam gittik cnm evet malesef bogaz enfeksiyonu geciriyormus antibiyotik verdi kullanamya basladik. 3 gundur cok halsiz ve keyifsiz insallah biran once iyilesir kuzumu oyle.gordukce icim.parcalaniyo
Dun aksam gittik cnm evet malesef bogaz enfeksiyonu geciriyormus antibiyotik verdi kullanamya basladik. 3 gundur cok halsiz ve keyifsiz insallah biran once iyilesir kuzumu oyle.gordukce icim.parcalaniyo
Haftasonu gelcez, esimin dedesinde kalcaz bi gece, ziyaret amacli bebisi goturelim diye.
Seni bulur sutumu de alirim ama :)
ben olsam günlük şişe süt alırdımbenim yerim belli Yurdum belli.sütünu de alırsın ama bi iki gün önce haber vermek lazım
talep çokona göre.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Dun aksam gittik cnm evet malesef bogaz enfeksiyonu geciriyormus antibiyotik verdi kullanamya basladik. 3 gundur cok halsiz ve keyifsiz insallah biran once iyilesir kuzumu oyle.gordukce icim.parcalaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?