2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Dun aksam gittik cnm evet malesef bogaz enfeksiyonu geciriyormus antibiyotik verdi kullanamya basladik. 3 gundur cok halsiz ve keyifsiz insallah biran once iyilesir kuzumu oyle.gordukce icim.parcalaniyo
geçmiş olsun Allah şifa versin.biz hastayken ne hale geliyoruz da bebis leri düşünemiyorum.bir an once iyileşsin inşallah

Geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatır.

Bebeklerde enfeksiyon çok hızla ilerleyebilir. Bugün sabah muayenede birşey yoktur, bakarsin akşama cigerlere iner Allah korusun. Antibiyotik yazıldıysa önemli demek ki ihmale gelmez verin isterseniz

canım bızde grıp e benzıyor demıstı test cıksın ona göre konusuruz demıstı ıdrar yolu enfeksıyonu olmuş yavrum antibiyotık ve fıtıl verdı inşallah gecer bı an önce

Geçmiş olsun cnm idrar enfeksiyonu da ateş yapar kiz bebekler hemen kapiyo bende korkudan ıslak mendilleri bile yıkayıp siliyorun altını

Canım yaaa kiyamam ben hastaneye gittimmi sedyeye kendi battaniyesini sererim eve gelince yikarim hemen

İnan bende hep oyleyim mutlaka serilir battaniyesi herşeye dikkat ederim babası dışardan gelince bile ellerini yüzünü yıkamadan dokunmaz kızına ama işte dikkat etsekte olabiliyor virüs aldimi

@sevdamevsimi
Benimkine de 5.5 ayda tattırmaya başladım. Pek hazır değildi. Daha bugün biraz biraz kaşıga agzını acıyor istiyor. Dün 6 ayı doldu bu arada. Acele etmeyin. Yavaş yavaş tattırın.

Cok tesekkurler denıycem ınsallah kendi sutuylemı yapıyorsunuz yoksa ınek sutumu

Nazar değdirdim. Bugün 21.00 da çok ağlayarak uyudu. Bugün 2 kez birkać dakika da olsa emdi. Ama memeye henuz dönüs yok. sağmaya devam ediyorum ve her seferinde aklıma sen geliyorsun. İnşallah yoğunluk cabuk gecer

Heheyy bu saatte gördum cevap yazdim. Ardindan bu mesajını gördüm. Komik oldu ama napiim Gec de olsa gördüm. Ooohhh

Oglen kimse yoktu ya
Yogurt da tutmadi zaten

12 saat cok degil mi ya, gerci ben pek yogurt mayalamayi da bilmem. Organik sut hani pinarin kutu sutu mu?

23. Büyüme atağı haftasını şenliklerle pardon çığlıklarla huysuzlukla kutluyoruz tam gaz oynatmaya az kaldı
Bu ataklarin bi tablosu vardî. Elinde var mi acep . Büyüme atağınız da hayırlı olsun. Bende fazladan bi tane var, huni lazımsa verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…