geçmiş olsun Allah şifa versin.biz hastayken ne hale geliyoruz da bebis leri düşünemiyorum.bir an once iyileşsin inşallahDun aksam gittik cnm evet malesef bogaz enfeksiyonu geciriyormus antibiyotik verdi kullanamya basladik. 3 gundur cok halsiz ve keyifsiz insallah biran once iyilesir kuzumu oyle.gordukce icim.parcalaniyo
Biz organik inek sütü alıp ondan yapıyoruz. Mayası da organik inek yoğurdu. Keçi denemeyi de düşünüyorum.Hava cok guzel, once balkon sefasi yaptik, uyutup kaldirip disari cikicaz
Kizlar dun 6 ay bitti. Yarin dr zamani, liste verecek. Onden bi yogurt yapcam.hazir olsun.neyle yapayim?
Nazar değdirdim . Bugün akşam epey ağlayarak uyuduCok iyi, devami gelir ins
Geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatır.Meraba kızlar 2 martta internetin bitti şimdigirdim sali günü oğlum ateşlendi 38 bucugu zor dusurduk doktora gittik muayenede tahlilde bisey çıkmadı dün 36.8 düştü bugünde 6 aylık aşı var ğitmicez adıyla grip olacak gibi çok az yiyo artık çok moralin bozuk
Bana cevap vermediniz kararsiz kaldim ben de kendi sutumle mayaladim yogurdu. Ins tutar. Hic umudum yok ama
Bebeklerde enfeksiyon çok hızla ilerleyebilir. Bugün sabah muayenede birşey yoktur, bakarsin akşama cigerlere iner Allah korusun. Antibiyotik yazıldıysa önemli demek ki ihmale gelmez verin istersenizKızım hastalandı grip çok üzgünüm, salı günü normal kontrole diye doktora goturdum hiçbir rahatsızlığı yoktu klasik kontrol uzun zamandır görmemiştim nerden gittim ertesi gün oksuruk burun akıntısı başladı çarşamba gününden beri hastayiz ateş dusmuyo, çok yüksek değil 37 ve en fazla 38.5 oldu sesi kisildi, dün acile gittik pedipus,antibiyotik, ventolin calpol verdi. Pedipus verdim 2 kez,1 kezde ventolin antibiyotik vermedim cigere inmemis ama hatami ediyorum ya bronşit olursa diye de korkuyorum su ateş de korkutuyor beni
Güya anne sütü alan bebek pek hasta olmaz derlerdi olduk maalesef
Çok ciddi birşey yoksa hastaneye gitmeyin mikrop dolu durduk yere hasta ettim keşke gitmeseydim diyorum
Heheyy bu saatte gördum cevap yazdim.Bana cevap vermediniz kararsiz kaldim ben de kendi sutumle mayaladim yogurdu. Ins tutar. Hic umudum yok ama
canım bızde grıp e benzıyor demıstı test cıksın ona göre konusuruz demıstı ıdrar yolu enfeksıyonu olmuş yavrum antibiyotık ve fıtıl verdı inşallah gecer bı an önce
Canım yaaa kiyamam ben hastaneye gittimmi sedyeye kendi battaniyesini sererim eve gelince yikarim hemen
3.5 saatte olur mu ki?benimki 12 saat duruyor kaloriferin üstunde öyle tutuyorHakkaten oyle 3.5 saat ildu ama tik yok hala sivi halde, yazik oldu sute :) ben kararsiz kaldim acik mi alsam sisede gunluk mu alsam diye o yuzden yoksa inek sutuyle yapcam da
Geçmiş olsun.ah canım geçmiş olsun size de bızım de ıdrar yolu enfeksıyonu olmuş antıbıyotık verdı surup dusurmuyor atesı dıye fıtıl verdı verdı
Cok tesekkurler denıycem ınsallah kendi sutuylemı yapıyorsunuz yoksa ınek sutumuBir litre sütü ısıtın,serçe parmağınızla 6 ya kadar sayayabileceğimiz sıcaklığa getirin 1 yemek kaşığı ekşi olmayan katı yoğurdu bir kasede sütle hafif ezin sütün içine dökün, bir fiske şeker serpin üstüne 10-15 tane falan geliyor karıştırın.Battaniyeyle sarın kombinin üstüne koyun gece 12 de koyun sabah ellemeden dolaba koyun.Hazır sütler hafif sulu oluyor ama tadı çok güzel oluyor.
Coook sulu oluyor :) ben süzdüm kaymak ilr beraber 1 bardaktan 1 kasik anca kaldi :)
Nazar değdirdim. Bugün 21.00 da çok ağlayarak uyudu. Bugün 2 kez birkać dakika da olsa emdi. Ama memeye henuz dönüs yok. sağmaya devam ediyorum ve her seferinde aklıma sen geliyorsun. İnşallah yoğunluk cabuk gecerY yesil zeytin gozun aydin canim insallahbdaha da duzene girer bebis
@bisoru @ozlemo248 gecmis olsun kizlar allah acil sifalar versin
@tatlilavinya senin yogurt benim muhallebiye donmez insallah beceremdjm bir hafta sulu oldu hep.ben ineknsutu aldim yarinn deniycem yavstan bakalım
isler cok yogundu kafayi siyirmak üzereydim giremedim pek
Heheyy bu saatte gördum cevap yazdim.Ardindan bu mesajını gördüm. Komik oldu ama napiim Gec de olsa gördüm. Ooohhh
Bu ataklarin bi tablosu vardî. Elinde var mi acep . Büyüme atağınız da hayırlı olsun. Bende fazladan bi tane var, huni lazımsa verebilirim.23. Büyüme atağı haftasını şenliklerle pardon çığlıklarla huysuzlukla kutluyoruz tam gazoynatmaya az kaldı
Ilki benim de öyle olmustu. Ya bende ugraamam da buzlukta vardi ziyan olmasinlar diye yapiyorum. Inek sutu bulursan ne kadar mayalayacaksan o kadar ayarla at buzluga cikar erit kaynat mayala.Direkt doktum, olmadi ya civik civik
Yine nettiniz çocuğa da böyle bakıyor ☺Coook sulu oluyor :) ben süzdüm kaymak ilr beraber 1 bardaktan 1 kasik anca kaldi :)
Oglen kimse yoktu ya
Yogurt da tutmadi zaten
12 saat cok degil mi ya, gerci ben pek yogurt mayalamayi da bilmem. Organik sut hani pinarin kutu sutu mu?
Brokoli yerken cektim resminiYine nettiniz çocuğa da böyle bakıyor ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?