2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benim bebegimdede hirilti var.serum fizyolojik dok gun icinde bikac kez burun aspiratoruyle cek gececek ama zaman lazm

ayy benimki de öyle dün sabah sekizden akşam sekize kadar dalamadı uykuya bugün gene aynı.Karnım aç yemek bile yiyemiyorum kahvaltı bile yapamadım (
ayrılamıyorum şuan bile bir elim emzikte bir elim klavyede :))
Ben de 12 de kahvaltı yapabildim ancak :) o da emzik verip oyalayarak. Bir çocukla böyle olduk gerisini düşünemiyorum :)

ayy benimki de öyle dün sabah sekizden akşam sekize kadar dalamadı uykuya bugün gene aynı.Karnım aç yemek bile yiyemiyorum kahvaltı bile yapamadım (
ayrılamıyorum şuan bile bir elim emzikte bir elim klavyede :))

Bugün 28 günlüğüz, benimki de iki gündür gündüzleri hiç uyumuyor, karnı tok altı temiz gazını çıkartıyor ama bir türlü uyumuyor. Sürekli mızmızlanıyor . Gece 3 den beri uyumadı, annemle zombi gibi olduk. Düzelir inşallah.

Bez olarak da molfix kullanıyorum, memnunum şimdilik.

@ayka777 primanin premium care sari renkli paket kullaniyorum memnunum, uni baby islak mendil. Bezi ya da islak mendili degistirir degistirmez pisik oluyor, hangisiyle basladiysan onla devam etmek gerekiyor

Benim de sabahtan beri uyuyamadi, kucagima alip yemek yapip yiyorum yoksa bayilcam.simdi annem geliyor, ekesin uyuyacak onda

@ayka777 primanin premium care sari renkli paket kullaniyorum memnunum, uni baby islak mendil. Bezi ya da islak mendili degistirir degistirmez pisik oluyor, hangisiyle basladiysan onla devam etmek gerekiyor
Ben de aynısını kullanıyordum ama peemium care poposuna yapışıyordu pamperse geçtim şimdilik bi sıkıntı yok

Göğüs uclarim çok kötü yara yarık oldu çok kötü durumdayim cirpinarak emziriyorum napsam geçmiyor dün kanadı emzirirken mama verdim sabah her tarafım batmisti akmis sütüm içim gitti valla napsam bir akıl verinnnnn

Oyyy oy ne güzel oturuyorduk oglusla hickirik tuttu gecmedi hala emmiyorda (

Canim banada
Canim banada doktor verdi zarari opmayan tek ilacmis bende daha kullanmadim bebise bisey olur diye zaten esimlede birlikte ilmuyoruz o yuzden rahattimgerci nereye kadar birlikte olmicaksam.be

Canim zeytin yagi sur ve ustube gogus kalkaniyla kapat nemlili olcak birazda sut birikiyor kalkanin icinde gogusuun iyilesir ins benimde catlamisti sonra her emzirmeden sobra yagi suruo kalkani taktim gecti cok sukur

Benim de çok kötüydü, en son katı kakao yağını ocakta benmari usulü eritip sürüyorsunuz onu denedim. Ondan sonra gün gün daha iyi oldu çok şükür. Ne kremler sürdüm kakao yağı kadar acısını alan olmamıştı.

Bende kakao yağı var sıvı şeklinde çatlak olmasın diye gobegime suruyordum ondan sursem olurmu bide emzirmeden yikaman gerekmi

Canim zeytin yagi sur ve ustube gogus kalkaniyla kapat nemlili olcak birazda sut birikiyor kalkanin icinde gogusuun iyilesir ins benimde catlamisti sonra her emzirmeden sobra yagi suruo kalkani taktim gecti cok sukur
Ya ben kalkan almadım pamuğa tahin yağı sürüp o şekilde koyuyorum şimdilik bakalım 2 aylık olduk hala iyilesmedi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…