Benim bebegimdede hirilti var.serum fizyolojik dok gun icinde bikac kez burun aspiratoruyle cek gececek ama zaman lazmKıZlar benim oğlanında uzun zamandır burun akıntısı var sabaha kadar ne o ne de ben uyuduk burun hırıltısından. Bir ayı geçti ama hala tam olarak düzelmedi sabahtan beri bir saat uyumamıştır bende artık hayalete döndüm ne yaptığımı bilmiyorum bazen çok iyi bildiğim Bi yemeğin yapılışını unutuyorum falan dengem iyice bozuldu ya...kakasını yapıyor onu çözdük derken şimdi de bu ilerledi. Akşama yemek ne yapıcam diye düşünüyorum şimdi de Off evde durmak çok kötü ya bazen diyorjm doğum izni bitikten hemen sonra başlayıp eve yardımcı mı tutsam o Zaman daha az yorulurum heralde
Onları zaten yapıyorum Can'ım baştan beri...Benim bebegimdede hirilti var.serum fizyolojik dok gun icinde bikac kez burun aspiratoruyle cek gececek ama zaman lazm
Öyle mi bez değiştir o Zaman hugıes falan deneBende prima kullaniyorum acayip pisik yapiyo benim oglumda
Ben de 12 de kahvaltı yapabildim ancak :) o da emzik verip oyalayarak. Bir çocukla böyle olduk gerisini düşünemiyorum :)ayy benimki de öyle dün sabah sekizden akşam sekize kadar dalamadı uykuya bugün gene aynı.Karnım aç yemek bile yiyemiyorum kahvaltı bile yapamadım(
ayrılamıyorum şuan bile bir elim emzikte bir elim klavyede :))
Ben prima kullanıyorum en iyisi bence o
Primanın premium care olanını mı kullanıyosunuzBende prima kullaniyorum acayip pisik yapiyo benim oglumda
ayy benimki de öyle dün sabah sekizden akşam sekize kadar dalamadı uykuya bugün gene aynı.Karnım aç yemek bile yiyemiyorum kahvaltı bile yapamadım(
ayrılamıyorum şuan bile bir elim emzikte bir elim klavyede :))
Ben sormusdum doktora baska biseye gerek yok demisdiOnları zaten yapıyorum Can'ım baştan beri...
Ben de aynısını kullanıyordum ama peemium care poposuna yapışıyordu pamperse geçtim şimdilik bi sıkıntı yok@ayka777 primanin premium care sari renkli paket kullaniyorum memnunum, uni baby islak mendil. Bezi ya da islak mendili degistirir degistirmez pisik oluyor, hangisiyle basladiysan onla devam etmek gerekiyor
Ayy ben de kahvaltıyı 12 de yaptım Haha:))Ben de 12 de kahvaltı yapabildim ancak :) o da emzik verip oyalayarak. Bir çocukla böyle olduk gerisini düşünemiyorum :)
Bende prima kullanıyorum her altini açtığımda zeytinyağı sürüyorum çok şükür daha pişik olmadıBende prima kullaniyorum acayip pisik yapiyo benim oglumda
Canim banada doktor verdi zarari opmayan tek ilacmis bende daha kullanmadim bebise bisey olur diye zaten esimlede birlikte ilmuyoruz o yuzden rahattimgerci nereye kadar birlikte olmicaksam.bekızlar aranızda cerazette doğum kontrol hapını kullanan var mı? dr bana bunu önerdi emzirirken kullanılabilir tek hapmış bildiğim kadarıyla ama yine de bebeğime bi zararı olur mu diye düşünmüyor değilim. kullanıp da 'için rahat olsun zararı yok ' diyecek biri çıksın nolur :)
Canim zeytin yagi sur ve ustube gogus kalkaniyla kapat nemlili olcak birazda sut birikiyor kalkanin icinde gogusuun iyilesir ins benimde catlamisti sonra her emzirmeden sobra yagi suruo kalkani taktim gecti cok sukurGöğüs uclarim çok kötü yara yarık oldu çok kötü durumdayim cirpinarak emziriyorum napsam geçmiyor dün kanadı emzirirken mama verdim sabah her tarafım batmisti akmis sütüm içim gitti valla napsam bir akıl verinnnnn
Göğüs uclarim çok kötü yara yarık oldu çok kötü durumdayim cirpinarak emziriyorum napsam geçmiyor dün kanadı emzirirken mama verdim sabah her tarafım batmisti akmis sütüm içim gitti valla napsam bir akıl verinnnnn
Ben premium çare kullanıyorum , memnunum Can'ım.Primanın premium care olanını mı kullanıyosunuz
Bende kakao yağı var sıvı şeklinde çatlak olmasın diye gobegime suruyordum ondan sursem olurmu bide emzirmeden yikaman gerekmiBenim de çok kötüydü, en son katı kakao yağını ocakta benmari usulü eritip sürüyorsunuz onu denedim. Ondan sonra gün gün daha iyi oldu çok şükür. Ne kremler sürdüm kakao yağı kadar acısını alan olmamıştı.
Ya ben kalkan almadım pamuğa tahin yağı sürüp o şekilde koyuyorum şimdilik bakalım 2 aylık olduk hala iyilesmedi yaCanim zeytin yagi sur ve ustube gogus kalkaniyla kapat nemlili olcak birazda sut birikiyor kalkanin icinde gogusuun iyilesir ins benimde catlamisti sonra her emzirmeden sobra yagi suruo kalkani taktim gecti cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?