Bebeklerde enfeksiyon çok hızla ilerleyebilir. Bugün sabah muayenede birşey yoktur, bakarsin akşama cigerlere iner Allah korusun. Antibiyotik yazıldıysa önemli demek ki ihmale gelmez verin isterseniz
Bu ataklarin bi tablosu vardî. Elinde var mi acep . Büyüme atağınız da hayırlı olsun. Bende fazladan bi tane var, huni lazımsa verebilirim.
Can'ım bi keresinde benim kızımın da ciğere inmeden doktora götürmüştüm mukonex diye bi balgam söktürücü verdi dört beş güne geçmese antibiyotiğe başlayalım dedi ve çok şükür ki geçti hem de baya öksürüyodu
canim benim yaa insalah seninki iki yasina kadar doya doya emer benim pek umidim kalmadiNazar değdirdim. Bugün 21.00 da çok ağlayarak uyudu. Bugün 2 kez birkać dakika da olsa emdi. Ama memeye henuz dönüs yok. sağmaya devam ediyorum ve her seferinde aklıma sen geliyorsun. İnşallah yoğunluk cabuk gecer
evet bir de organik günluk süt vardı markası aklıma gelmedi benim adam alıyor onlarla yapıyorum. 12 saate kalorifer üstünde kalıp gibi çıkıyor hem de tatlı oluyor. Benim oturup yiyesim geliyor :)Oglen kimse yoktu ya
Yogurt da tutmadi zaten
12 saat cok degil mi ya, gerci ben pek yogurt mayalamayi da bilmem. Organik sut hani pinarin kutu sutu mu?
6. Ayı dolsn diye bekliyordu zaten de öyle tatrttırmaya başladı en fazla bir kaşık veriyorm yoğurt için erkn mi diyorsnerken daha az daha beklesen?
Daha küçücük nasıl yiyor öyle. Tabi bakar yurdumun envai ceşit sebzesi var da ne oldu bak elime tututuşturulan brokoliye der.Brokoli yerken cektim resmini
Anladm, yemek yerkn yanımızda olmak istiyor son dönemde kaşığa elime saldiriyo bn de hazır olmaya başladı galiba ufak ufak tattiraym ddm eline soğan fln veriyorm biz yerkn öyle sakinliyo
Ama yediDaha küçücük nasıl yiyor öyle. Tabi bakar yurdumun envai ceşit sebzesi var da ne oldu bak elime tututuşturulan brokoliye der.
aslında benim de umudum yok da arada şaşırtıyor mu desem boş bulunup oyle emiyor mu desem. Zaten bir memeden 2-3 dakika emdi. Digerine geçemedik agladı. Tabii uykuya dalarken oldu bu. Ardından çocuğum aç uyumasın diye vicdan yapan anne verdi biberonu :)canim benim yaa insalah seninki iki yasina kadar doya doya emer benim pek umidim kalmadiama elimden geldigince sagacagim en azindan 1 yasina kadar.insallah islerim hafifler en az 2 3 aya ihtiyacim var Allah büyük napalim
Yaa bn de anlamadm sorsaydn aynn böyle doktora kanı iyi nden vercm diye, ne diyecekti bakalm, bn mantigima yatmayani uygulamiyorm , hamileyken şeker yüklemesi de yaptirmamistm sonra o zamn kandan bakalm demisti, kan tahlilinden de şekerimin iyi olduğunu söylemişti Eee kandan bakabiliyosn neden yükleme yaptır diyorsn ???? Degil mi
O zaman iyi. Tattır . Biraz daha hazır demek ki. Benim oğlan daha bu hafta yemekte istiyor. Bugün hipp organik sütlaç verdim istedi devamıni. Ben de yoğurtla karıstırip 2 cay kaşığı daha verdim. Yedi gözlerim doldu. :))Anladm, yemek yerkn yanımızda olmak istiyor son dönemde kaşığa elime saldiriyo bn de hazır olmaya başladı galiba ufak ufak tattiraym ddm eline soğan fln veriyorm biz yerkn öyle sakinliyo
Sağolasın ):))23. Hafta (26 da olabilir)
34. Hafta 37. Haftaya dek sürebilir ya da kesik kesik devam eder)
42. Hafta (46. Haftaya dek)
51. Hafta (52 de olabilir)
Bebeğin erken-geç doğmasına göre değişebilir
Maşallah yavruya :)bi de putur olayı skıntı galiba havuç yer elması elma bunları yemedi ogurdu muz mama gibiydi ondan yiyebildi sanırım , sn pütürlü veriyor musn yutabiliyo muO zaman iyi. Tattır . Biraz daha hazır demek ki. Benim oğlan daha bu hafta yemekte istiyor. Bugün hipp organik sütlaç verdim istedi devamıni. Ben de yoğurtla karıstırip 2 cay kaşığı daha verdim. Yedi gözlerim doldu. :))
Maşallah çok tatlı, Allah analı babalı büyütsün.Ama yediya aslinda eline verecek birsey istiyordum yiyebilecegi duymustum aklima geldi hasladim verdim. Emdi masaya vurdu mincikladi biraz daha yedi :) cok mutlu oldu yavrum :)Eki Görüntüle 1793440
Brokoli de senin uşâğı yemişAma yediya aslinda eline verecek birsey istiyordum yiyebilecegi duymustum aklima geldi hasladim verdim. Emdi masaya vurdu mincikladi biraz daha yedi :) cok mutlu oldu yavrum :)Eki Görüntüle 1793440
Canm tek çeşit başla mesela sebze ile başlıcaksan bir öğün havuçla patatesi haşla süzgeçten geçir biraz su ekle çok kati olmasın bir iki çay kaşığı yeter üç gün bu şekilde snra başka sebze ver sebzeye alışınca ikinci öğün olarak yoğurda başla yine azar azar başlayıp çoğalt snra üçüncü öğün bu şekilde tanıyıp alışıcak bebiş hem yavaş yavaş verirsen kabızda olmaz6. Ayı dolsn diye bekliyordu zaten de öyle tatrttırmaya başladı en fazla bir kaşık veriyorm yoğurt için erkn mi diyorsn
Amin cumlemizinkini insallah :)Maşallah çok tatlı, Allah analı babalı büyütsün.
Hemde ne yedi burnundan göbeğinden bile cikti taneciklerBrokoli de senin uşâğı yemiş
Çoook tatlı olmuş afiyet olsun
Günlük şişe inek sütüyle yapıyorum, benim sağınca sütüm azalıyor..Azalmasada yapmam zaten uğraşmam büyüdü artık doğal hayata alışsın.Cok tesekkurler denıycem ınsallah kendi sutuylemı yapıyorsunuz yoksa ınek sutumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?