2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Maşallah yavruya :)bi de putur olayı skıntı galiba havuç yer elması elma bunları yemedi ogurdu muz mama gibiydi ondan yiyebildi sanırım , sn pütürlü veriyor musn yutabiliyo mu
Putür genelde sebzede oluyor galiba bir tek patates denedim 2 kez öğürdü. 4-5 gün sonra bu sefer blenderdan gecirip tekrar denerim. Şimdilik muz buharda haşlanmıs armut ve elma, yoğurt ve bugün muhallebi gibi olan organik sütlaç verdim. Ilk başta blender yapıp ondan sonra pütürlü veritim diye düşünüyorum. Kusup öğürmeye devam ederse yemek istemez. Sebzeleri ve elmayı öyle denerim.

Bn de aynn öyle yapmayı planlamıştm ilk iki gün havuç yer elması ikilisi yutamayinca ve verdgmi hep çıkarınca üçüncü gün elma verym ddm putur fazla olmuyor diye onu da yemeynce muza gectm karistirdm biliyorum ama tadını alsn diye daha ayı da erkn biraz, bnmki biraz da heves galiba

Bn de öyle düşünüyorum çünkü yutamiyo bn de korkuyorum biraz alışınca vercm bn de

bebegi huysuz bir arkassm 6.aydan sonra yavas yavas duzeldi 8 de on numara bes yıldız oldu dedi.belki duzelir minnoslar. benimki bir seferdd 150 falan icse yine sukretcem.90 ccc de kalıyorz :) is de yoruyor evde ise baslayinca kim bakacak cnm
buarada mantarin son kullanma tarihi yarindi gece gece mantar yapıyorum isim yok gibi

canim benimki yerken oguruyor hala normal mi acaba her zamn degil ama iki hafta oldu corba vermeye baslayali

Bebekleri diş çıkaran anneler bebeginiz dişini çıkarmadan önce ağzını kaşığa açmamazlik yaptımı? Benimki 2 gündür ağzını kenetledi meme hariç hiç bir şeye açmıyor.. Kaşıttırırken mutlu olurdu parmağımı bile sokturmuyor ağzına,boğaz enfeksiyonu olsa memede emmez çok üzülüyorum hiç bir şey yemiyor.

Ne çok mesaj yazmışım be ya
2 saat önce uyuttum bebişi şimdiden 2 kez uyandı ben de yanında elimde telefon forumdayım oooh sabahlar olmasın uykuya geeel.
ben de babamızı bekliyorum isi gec bitti eve geldi giyindi maca gitti bir saate gelmez gözümden uyku akiyor sut icirdim biraz yemegi kapattm yatıyorum.ii geceler

Valla genel anlamda bir huysuzluk var ama öyle birşey yapmadı. Bugün bütün gün mızırdadı. Valla bir ara kulaklarıma tıpa tıkasım geldi .Hiç durmadan mız mız. Öfff fenalık geldi. Dişleri ben çıkarmaya karar vwrdim. O çıkarmasın. En güzelinden ben ona bir çift takma diş alayım bitsin bu iş Kaldırıyorum olmuyor yatırıyorum. Olmuyor.

Ya gribal enfeksiyon da olabilir. Bir de 1-2 gün önce paylaştım 6. hastalık diye. 3 gün ateş yükseliyor ve 3. gün sonunda ateş düşüyor ve vücutta döküntü oluyor

Ama yedi ya aslinda eline verecek birsey istiyordum yiyebilecegi duymustum aklima geldi hasladim verdim. Emdi masaya vurdu mincikladi biraz daha yedi :) cok mutlu oldu yavrum :)Eki Görüntüle 1793440
mama sandalyesinin markası modeli ne canım.ben henüz almadım.bebisine de maşallah.tam şaşkın ördek.yerken kim bilir içinden neler sayıyo sana.

Bence antibiyotiği kullan. Bizde de idrar yolu enfeksiyonunda 2 kez verdi. Temizlendik biz. Bu arada siyah turbun içini oyup dibine küçücük bir delik aç içine bal doldur. Bir tabağa koyup buzdolabina kaldır. İçinden akan sudan azıcık ver. Yada ıhlamur bir havuç ve elmanın kabuğunu kalın soyup kaynat içine de bir iki tane ayva çekirdeği koyarsan daha iyi olur. Bu da öksürüğü kesiyor.

Hı mmm bütün sitelerde iştahsızlık yapar üzülmeyin diyo ama doktora götüreyim pazartesi olmazsa boğazı ağrısa memede almaz ama 2 saatte bir emiyor bakalım pazartesi ye bekleyeyim bakalım. Allah sanada kolaylık versin güzelim zor vallahi ya.

Benim doktorumda dedi. Gelişim yavaşlayacak diye. Bizim sebzelerle başımız belada. Bugün kusturmadan patates brokoli verdim. İlk başta gene bir öğürdü. Tam kusuyordu kurtardık. Bıktım valla hergün kusmuk temizle çocuk yıka. Sebzeden bu kadar nefret edeceğimi hiç düşünmemiştim Bu ne be hangi sebzeyi versem öğürme hazır. İnşallah geçecek

Muzu biraz geç verirsen iyi olur. Alerji yapabiliyor. Bizde yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…