2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hippin organik sütlaçının içinde şeker var mı? Kavanozu atmadıysan arkasına bakarmısın? Hippin kayısı püresinin içinde organik üretim şeker var yazıyordu.

Gebersin sebzeler yaşasın mangalda kızaran etlerHakli çocuklar sebzeden bende nefret ederim.Allah kolaylık versin sana.

Hehey mantar ha hem de son kullanma tarihi dün olan Hem de gece gece süper olmuş
Sorma benimki de iştahsız. Arada 80-90 cc sinir eder. Işım yok gibi 90 icer,uyur srada uykuda bi 40-50 icer ya da 1-2 saat sonra ister 70-90 icer... Bu aralar maaşalahı var. 120cc-150cc arası içiyor. Şükür yine de her geçen gün iyiye gidiyor. İşe dönünce gündüz bakıcı bakacak inşallah. 2 ay once haftada 3 gün başlattik şimdi 5 gün geliyor. Eger yan çizmezse annem memleketten gelip destek olacak nasipse. Kendisi yaşlı oyle tek başına tam zamanlı bakamaz.

Hippin organik sütlaçının içinde şeker var mı? Kavanozu atmadıysan arkasına bakarmısın? Hippin kayısı püresinin içinde organik üretim şeker var yazıyordu.
Sanırım var. Eşim içinde şu kadar şekeŕ filan var diyordu. Şimdi ikinci katta oğlumu uyuttum başındayım ayrilamıyorum. Aşağı kata inince bakıp söyliyeyim.

Direkt doktum, olmadi ya civik civik
Kutu sütlerle olmuyor. Ben torku ile sek sütü denedim. Torku tutmadı. Sek tuttu ama gene de cıvık oldu. Ben normal inek sütünden mayalıyorum. Süt kaynamaya başlayınca 9-10 dakika bekleyip kapatıyorum. Kadın doğumcum söylemişti hamileyken. Sonra derecem var 40 derece de mayalıyorum

Canım bende öyle kafa tutmak istedimde damlayi vermiyom diye bana bi bakışları vardı usteleyemedim

Ben hemşireye dedim vermiyorum diye. O da "eee... ben ne yazacağım şimdi" dedi: ne yazarsanız yazın dedim. Mahvetti çocuğu Vegaferon. Ben 6. ayın sonunda nutrigen Ferromixin vereceğim. Vermiyorum dedim.

Kendi doktorumuzda ek gıdaya biraz alışsın 2 damla gün aşırı ile başlayabilirsin dedi.

Kızlar,

Bana Hipp kaşık mamasının arkasındaki mama yapılışı lazım .Koca kafa ben kutuyu attım mamayı yapamıyorum. Milupanın arkası da olur. Bir foto lütfen :)

Kızlar,

Bana Hipp kaşık mamasının arkasındaki mama yapılışı lazım .Koca kafa ben kutuyu attım mamayı yapamıyorum. Milupanın arkası da olur. Bir foto lütfen :)

200.ml suya 3 4 yemek kaşığı diye yazıyo cnm.yanlış hatırlamıyorsam.ama ben göz kararı yapıyorum.istediğim kıvamda.

Mrb yalnıs hatırlamıyorsam tatlı yoğurt tarıfı vermısdınız Ben yapmak ıstıyorum nasıl yapıyordunuz acaba Benım bebegımız daha yoğurda gecemedı eksı gelıyo

1 lt süte 2 tatlı kaşığı sütle yumuşsatılmış activia ile yapınca hem prebiyotik, hem tatlı hemde koyu oluyor. Ben biraz daha yoğurt gibi olsun diye activia ile yoğurdu karıştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…