Hippin organik sütlaçının içinde şeker var mı? Kavanozu atmadıysan arkasına bakarmısın? Hippin kayısı püresinin içinde organik üretim şeker var yazıyordu.O zaman iyi. Tattır . Biraz daha hazır demek ki. Benim oğlan daha bu hafta yemekte istiyor. Bugün hipp organik sütlaç verdim istedi devamıni. Ben de yoğurtla karıstırip 2 cay kaşığı daha verdim. Yedi gözlerim doldu. :))
Gebersin sebzeler yaşasın mangalda kızaran etlerBenim doktorumda dedi. Gelişim yavaşlayacak diye. Bizim sebzelerle başımız belada. Bugün kusturmadan patates brokoli verdim. İlk başta gene bir öğürdü. Tam kusuyordu kurtardık. Bıktım valla hergün kusmuk temizle çocuk yıka. Sebzeden bu kadar nefret edeceğimi hiç düşünmemiştimBu ne be hangi sebzeyi versem öğürme hazır. İnşallah geçecek
Hehey mantar ha hem de son kullanma tarihi dün olan Hem de gece gece süper olmuşbebegi huysuz bir arkassm 6.aydan sonra yavas yavas duzeldi 8 de on numara bes yıldız oldu dedi.belki duzelir minnoslar. benimki bir seferdd 150 falan icse yine sukretcem.90 ccc de kalıyorz :) is de yoruyor evde ise baslayinca kim bakacak cnm
buarada mantarin son kullanma tarihi yarindi gece gece mantar yapıyorum isim yok gibi
Neden daha once vermedin diyordurmama sandalyesinin markası modeli ne canım.ben henüz almadım.bebisine de maşallah.tam şaşkın ördek.yerken kim bilir içinden neler sayıyo sana.
Iyi geceler:)ben de babamızı bekliyorum isi gec bitti eve geldi giyindi maca gitti bir saate gelmez gözümden uyku akiyor sut icirdim biraz yemegi kapattm yatıyorum.ii geceler
Sanırım var. Eşim içinde şu kadar şekeŕ filan var diyordu. Şimdi ikinci katta oğlumu uyuttum başındayım ayrilamıyorum. Aşağı kata inince bakıp söyliyeyim.Hippin organik sütlaçının içinde şeker var mı? Kavanozu atmadıysan arkasına bakarmısın? Hippin kayısı püresinin içinde organik üretim şeker var yazıyordu.
Ama yediya aslinda eline verecek birsey istiyordum yiyebilecegi duymustum aklima geldi hasladim verdim. Emdi masaya vurdu mincikladi biraz daha yedi :) cok mutlu oldu yavrum :)Eki Görüntüle 1793440
Kutu sütlerle olmuyor. Ben torku ile sek sütü denedim. Torku tutmadı. Sek tuttu ama gene de cıvık oldu. Ben normal inek sütünden mayalıyorum. Süt kaynamaya başlayınca 9-10 dakika bekleyip kapatıyorum. Kadın doğumcum söylemişti hamileyken. Sonra derecem var 40 derece de mayalıyorumDirekt doktum, olmadi ya civik civik
23. Hafta (26 da olabilir)
34. Hafta 37. Haftaya dek sürebilir ya da kesik kesik devam eder)
42. Hafta (46. Haftaya dek)
51. Hafta (52 de olabilir)
Bebeğin erken-geç doğmasına göre değişebilir
Yaa bn de anlamadm sorsaydn aynn böyle doktora kanı iyi nden vercm diye, ne diyecekti bakalm, bn mantigima yatmayani uygulamiyorm , hamileyken şeker yüklemesi de yaptirmamistm sonra o zamn kandan bakalm demisti, kan tahlilinden de şekerimin iyi olduğunu söylemişti Eee kandan bakabiliyosn neden yükleme yaptır diyorsn ???? Degil mi
Mrb yalnıs hatırlamıyorsam tatlı yoğurt tarıfı vermısdınız Ben yapmak ıstıyorum nasıl yapıyordunuz acaba Benım bebegımız daha yoğurda gecemedı eksı gelıyosade kahve bu nedir?
markasını yazabilir misin bi arastiriyimNeden daha once vermedin diyordurebebekten almistim 54 lira olmasi lazim fiyati buyuk kurtarici sandalye ya.
Kızlar,
Bana Hipp kaşık mamasının arkasındaki mama yapılışı lazım .Koca kafa ben kutuyu attım mamayı yapamıyorum. Milupanın arkası da olur. Bir foto lütfen :)
Baby plus diny bizdeki canim :)markasını yazabilir misin bi arastiriyim
Ben formül mamalı yapacağım. O nasıl200.ml suya 3 4 yemek kaşığı diye yazıyo cnm.yanlış hatırlamıyorsam.ama ben göz kararı yapıyorum.istediğim kıvamda.
Mrb yalnıs hatırlamıyorsam tatlı yoğurt tarıfı vermısdınız Ben yapmak ıstıyorum nasıl yapıyordunuz acaba Benım bebegımız daha yoğurda gecemedı eksı gelıyo
6aydan sonra demişti dr.caninBn bugün bir mama kaşığı muz verdm sonra da azick zeytinyağı havuç yer elması , elma yemedi, puturlu olduğundan galiba ama muzu yedi 5 buçuk aylık oldk bu arada yoğurda baslamalimiyim sizce, şimdilik tattiriyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?