canim bazen benim de tutmuyor. tutsa da bayagi sulu oluyor. insallah oturur zamanla:) biz bes bucuk aylikken basladik tadimlara. simdilik sadece sebze puresi meyvelerde bir tek havuc ve yogurt yedi. tam ogunu daha oturtamadim ama yeni basladigimda tattirip arkasindan emziriyordum. simdi oglen sebze verip az bile yese emzirmiyorum alissin diye. hic muhallebi vermedim. bana cok uzak geliyor su an:) sur icin de disari sutu mutlaka daha faydalidir temizini bulabilirsen ama bazi bakterilerin isinirken koeuma kalkani olusturup ev ortaminda kaynatilan sutte varligina devam edebiliyor demisti hocamiz. ben de o sebeple gunluk sut tercih ediyorum. zaten %100 guvendigim bi satici da yok maalesef
Organik üretim şeker varmış. 10 gr kadarHippin organik sütlaçının içinde şeker var mı? Kavanozu atmadıysan arkasına bakarmısın? Hippin kayısı püresinin içinde organik üretim şeker var yazıyordu.
Organik yoğurt aldım ondan maya olarak kullandım. Süt olarak pınarin organik kutu sütünden güzel oldu.Maya olrak ne kattin ilkten?
Bak simdi kafam iyice karıştı :/ ben hic acele etmeyim o zaman 5 ay 12 günlük daha 22 günde 500 gr almışKizlar selamlar.iyi haftasonlari.
Bugun 6 ay kontrolune gittik.6 ay 2 gunluguz
Bu ay bebisim 370 gr almis.9 kg ,68 cm oldu.bizimki enine genisliyor.gelisimi iyi, ek gidaya gecmeyebilirsin 8.aya kadar dedi.benim de cok isime geldi.yeterli takviyeyi anne sutunden alir ama sen diyet yapma dedi, 2 ay daha anne sutu alsin dedi.7.ay kontrolune de cagirmadi.
Bir de pipisi ustteki etlerden iceri giriyor
2 yasina kadar da yumurtaliklari kontrol etmeliyiz etlerden yukari cikmasin dedi.orasi etli.uzuldum yaa...
Sut icin de gunluk sise sut dedi.acik sutler icin hayvanlara antibiyotik veriliyor zaten dedi.koyden cok guvenilir olmasi lazim dedi.probiyotik de katma dedi.kendi cocuklarina da boyle yapiyorlarmis.
Ben simdilik tattiracagim sadece.
gunaydin canim.ben bebegimin beslenme kitabi diye bir kitap var onu aldım cokbguzel tarifler var pratik hemde.annetemektenevar duye bir site var orayasa bakabilirsin ben yumurta sarisi labne az ihlamir karıştırıyorm .bazen kasikmama anne sutu icine kayisi haslayip kouyuyorum.ogleden sonra az corba ne kadr icerse bazen meyve puresi simdi yogurt deniycem.sonra evde bebe biskuvisi yapicam kahvaktida vermek icin .eline sogan pırasa veriyorum tutuo kemirsin diye bugun havuc haslayip vercem hem kendi de yemegi öğrensin hem oyun niyetine ama tam düzenim yok sabah uyudum on ikiye kadr babasi yedierememis bir seey.benimki zayif zaten 7250 6+7 gunlukGünaydın kızlar mutlu haftasonları olsun
Eskisi kadar tüm sayfaları okuyamıyorum bi süredir kız baya huysuzlaştı düzelir inş
Havuçla kabak verdim alerji oldu sanırım vücudu kırmızı kırmızı oldu bi süre vermeyim diyorum . Yoğurdu tarhana çorbasını elmayı armut muz çok sevdi. Bunların dışında başka ne verebilirim? Salı günü 6 aylık olacak. 1 hafta sonrada kontrolümüz aşımı var.
Cidden burayı özlüyorum
Bak simdi kafam iyice karıştı :/ ben hic acele etmeyim o zaman 5 ay 12 günlük daha 22 günde 500 gr almış
Çok gaz yaptığını söyleyemem Can'ım.Ben de patates havuç balkabağı verdim. Bugün kereviz verdim tadımlık. Brokoli gaz yapmadı mı?
Som Can'ım, bebişleri büyüyor çok şükür. Dediğin kaşık maması hangisi Can'ım? Bilemedim onu ben:/ ben yoğurdu inek sütüyle yapıyorum, doktorum dedi. 200 ml lik küçük kavanozlarda mayalıyorum.Arkadaşlar hepızıne selamlar bebısler nasıl neler yedırıyorsunuz benımkı kaprız kaprız ne versem Yemıyo patates Havuç pırınc üçlüsünü sevmıyo elma suyu ıcmıyo dün patates puresının ıcınde azcık ıyı pısmıs dana kıyma katdım blenderden gecırdım deneme Amaçlı bıkac kasık yedırdımyedı bakalım Buda Yapcam yıycekmı acaba kasık maması olarakda heınz markasının kasık mamasını yıyo.kızlar yoğurdu nasıl yapıyorsunuz tatlı yoğurt nasıl yapılır
Can'ım ben şişe günlük süt alıyorum,inek sütü, onunla yapıyorum.Hakkaten oyle 3.5 saat ildu ama tik yok hala sivi halde, yazik oldu sute :) ben kararsiz kaldim acik mi alsam sisede gunluk mu alsam diye o yuzden yoksa inek sutuyle yapcam da
Ne sütü alıyorsunuz Can'ım?benim yerim belli Yurdum belli.sütünu de alırsın ama bi iki gün önce haber vermek lazım
talep çokona göre.
Maaşallah Can'ım, ne kadar doğmuştu bebeğin?Kizlar selamlar.iyi haftasonlari.
Bugun 6 ay kontrolune gittik.6 ay 2 gunluguz
Bu ay bebisim 370 gr almis.9 kg ,68 cm oldu.bizimki enine genisliyor.gelisimi iyi, ek gidaya gecmeyebilirsin 8.aya kadar dedi.benim de cok isime geldi.yeterli takviyeyi anne sutunden alir ama sen diyet yapma dedi, 2 ay daha anne sutu alsin dedi.7.ay kontrolune de cagirmadi.
Bir de pipisi ustteki etlerden iceri giriyor
2 yasina kadar da yumurtaliklari kontrol etmeliyiz etlerden yukari cikmasin dedi.orasi etli.uzuldum yaa...
Sut icin de gunluk sise sut dedi.acik sutler icin hayvanlara antibiyotik veriliyor zaten dedi.koyden cok guvenilir olmasi lazim dedi.probiyotik de katma dedi.kendi cocuklarina da boyle yapiyorlarmis.
Ben simdilik tattiracagim sadece.
Can'ım ben şişe günlük süt alıyorum,inek sütü, onunla yapıyorum.
Maaşallah Can'ım, ne kadar doğmuştu bebeğin?
8 kilo canımKac kg canim?
8 kilo canım
2940 doğdu canım bizim Dr a kalsa 4. Ay başlatıyordu ek gıdaya bizi de bu ay çağırmadı 6. Ayda gelin dediKac kg dogmustu canim?
Her dr farkli soyluyor biliyorsun.baska birine daha gidebiliriz, zaten 2 ay goturmezsem catlarim:)
2940 doğdu canım bizim Dr a kalsa 4. Ay başlatıyordu ek gıdaya bizi de bu ay çağırmadı 6. Ayda gelin dedi
ben de acele etmeym gerçi sadece tattiriyorm da doktor bna ek gıda bilgisi içeren fotokopi verdi ben sorunca kilo Alımı iyi ise 7. Ayda başlayabileceğini ilk defa duydm bnm doktor niye demedi yaaBak simdi kafam iyice karıştı :/ ben hic acele etmeyim o zaman 5 ay 12 günlük daha 22 günde 500 gr almış
Her ay 1 kilo alıyordu o ay 780 aldı diye ek gıdaya başlayalım dedi. Bende sigara iciyordum canım hamile kalmadan iki ay once bıraktım5de rota asisi vardi.
Cok iyi kilosu maasallah canimniye baslatiyordu ki o zaman,herkes bi garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?