2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canim ben de ole dusunuyordum, dr da tavsiye edince gunluk sise sutunden yapacagim.yaparsam tabi
Ben de tanimam etmem kimseyi sutculer var burda ama ne bilim.sorsan hepsi asiri dogal.
Muhallebi bana da o kdr uzak ki buyuk konusmiyim ama hic vermeyi dusunmuyorum.

Bak simdi kafam iyice karıştı :/ ben hic acele etmeyim o zaman 5 ay 12 günlük daha 22 günde 500 gr almış

gunaydin canim.ben bebegimin beslenme kitabi diye bir kitap var onu aldım cokbguzel tarifler var pratik hemde.annetemektenevar duye bir site var orayasa bakabilirsin ben yumurta sarisi labne az ihlamir karıştırıyorm .bazen kasikmama anne sutu icine kayisi haslayip kouyuyorum.ogleden sonra az corba ne kadr icerse bazen meyve puresi simdi yogurt deniycem.sonra evde bebe biskuvisi yapicam kahvaktida vermek icin .eline sogan pırasa veriyorum tutuo kemirsin diye bugun havuc haslayip vercem hem kendi de yemegi öğrensin hem oyun niyetine ama tam düzenim yok sabah uyudum on ikiye kadr babasi yedierememis bir seey.benimki zayif zaten 7250 6+7 gunluk
@tatlilavinya canim masallah nazar degmesin

Som Can'ım, bebişleri büyüyor çok şükür. Dediğin kaşık maması hangisi Can'ım? Bilemedim onu ben:/ ben yoğurdu inek sütüyle yapıyorum, doktorum dedi. 200 ml lik küçük kavanozlarda mayalıyorum.

Hakkaten oyle 3.5 saat ildu ama tik yok hala sivi halde, yazik oldu sute :) ben kararsiz kaldim acik mi alsam sisede gunluk mu alsam diye o yuzden yoksa inek sutuyle yapcam da
Can'ım ben şişe günlük süt alıyorum,inek sütü, onunla yapıyorum.

Maaşallah Can'ım, ne kadar doğmuştu bebeğin?

Bn
Bak simdi kafam iyice karıştı :/ ben hic acele etmeyim o zaman 5 ay 12 günlük daha 22 günde 500 gr almış
ben de acele etmeym gerçi sadece tattiriyorm da doktor bna ek gıda bilgisi içeren fotokopi verdi ben sorunca kilo Alımı iyi ise 7. Ayda başlayabileceğini ilk defa duydm bnm doktor niye demedi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…