Her ay 1 kilo alıyordu o ay 780 aldı diye ek gıdaya başlayalım dedi. Bende sigara iciyordum canım hamile kalmadan iki ay once bıraktım
Bn
ben de acele etmeym gerçi sadece tattiriyorm da doktor bna ek gıda bilgisi içeren fotokopi verdi ben sorunca kilo Alımı iyi ise 7. Ayda başlayabileceğini ilk defa duydm bnm doktor niye demedi yaa
Canım ben suan baküdeyım annemlerde almanıyanın kasık maması HEİNZ Aptamıl yemedi Bebelac fln yemedı Hıpp de alerjı yaptı.bende buraya dınlemmeye geldım babamlara.devam sutu olarakda nutrilon verıyorum burda.bende ınek sutuylemı kecı sutuylemı yapsam kafam Karışık.Som Can'ım, bebişleri büyüyor çok şükür. Dediğin kaşık maması hangisi Can'ım? Bilemedim onu ben:/ ben yoğurdu inek sütüyle yapıyorum, doktorum dedi. 200 ml lik küçük kavanozlarda mayalıyorum.
Deme ya :/ bir anda bıraktım ben sonra hamilelikte cok tiksindim zaten su anda kokusu bile rahatsız ediyoBenim canim cok cekiyor
Deme ya :/ bir anda bıraktım ben sonra hamilelikte cok tiksindim zaten su anda kokusu bile rahatsız ediyo
Gayet iyi olmuş Can'ım, nerdeyse her ay 1 kilo almış maaşallah. Biz de 7,5 aylık olduk çok şükür, 8,5 kilo oldu benim de kızım teyzesi3200 dogmustu canim, kilolu dogmadi hatta hep haftasina gore gerideydi kilosu.
Siz ne kadar oldunuz? 7.5 aylik oldu dil mi kizin?
Ben ilk Zaman'lar keçi sütüyle yapıyordum, kontrole gittiğimde doktora sordum, ne gerek var inek sütüyle yapabilirsin dedi.Canım ben suan baküdeyım annemlerde almanıyanın kasık maması HEİNZ Aptamıl yemedi Bebelac fln yemedı Hıpp de alerjı yaptı.bende buraya dınlemmeye geldım babamlara.devam sutu olarakda nutrilon verıyorum burda.bende ınek sutuylemı kecı sutuylemı yapsam kafam Karışık.
gunaydin canim.ben bebegimin beslenme kitabi diye bir kitap var onu aldım cokbguzel tarifler var pratik hemde.annetemektenevar duye bir site var orayasa bakabilirsin ben yumurta sarisi labne az ihlamir karıştırıyorm .bazen kasikmama anne sutu icine kayisi haslayip kouyuyorum.ogleden sonra az corba ne kadr icerse bazen meyve puresi simdi yogurt deniycem.sonra evde bebe biskuvisi yapicam kahvaktida vermek icin .eline sogan pırasa veriyorum tutuo kemirsin diye bugun havuc haslayip vercem hem kendi de yemegi öğrensin hem oyun niyetine ama tam düzenim yok sabah uyudum on ikiye kadr babasi yedierememis bir seey.benimki zayif zaten 7250 6+7 gunluk
@tatlilavinya canim masallah nazar degmesin
ben haftada bir paket iciyordum 1.5 sene oldu icmeyeli.bazen canim cok istiyoreskiden sigara icip birakan var mi?
Gayet iyi olmuş Can'ım, nerdeyse her ay 1 kilo almış maaşallah. Biz de 7,5 aylık olduk çok şükür, 8,5 kilo oldu benim de kızım teyzesi
ben haftada bir paket iciyordum 1.5 sene oldu icmeyeli.bazen canim cok istiyor
Benim bırakalı tam 3 yıldan fazla oldu. Ben ilaçla bıraktım. Hergün 1 paket bazen fazla bile içiyordum. Benim bırakma nedenim eşim. Zorla söylene söylene doktora götürüp bıraktırdı. İlk zamanlar rüyamda adamı boşayıp, ohh çok şükür kurtuldum deyip kahve yapıp sigara yakıyordum rüyamda. Bazen ruhen benimde çok canım istiyor fakat fiziksel olarak artık kokusuna bile tahammül edemiyorum. Bazen eşim kahveye gidiyor gelince adamı nerdeyse çamaşır makinasına sokup yıkayasım geliyor :)Baslicak misin sonra
Ben de hamileligimi ogrenince birakmistim. Nasilsa 9 ay sonra iccem diye motive ettim kendimi, sutu unutmusum
Ben içmeyip yiyordum tatlım... Şimdi bitti gitti :)eskiden sigara icip birakan var mi?
Yok canimmm yaa o kadar zaman gecti zaten bir 6 ay daha sut sagarsam ins icemem 2 sene olacak belki bir iki icerim diyorum ama az once esimle konuştuk bosarim seni dioBaslicak misin sonra
Ben de hamileligimi ogrenince birakmistim. Nasilsa 9 ay sonra iccem diye motive ettim kendimi, sutu unutmusum
Benim bırakalı tam 3 yıldan fazla oldu. Ben ilaçla bıraktım. Hergün 1 paket bazen fazla bile içiyordum. Benim bırakma nedenim eşim. Zorla söylene söylene doktora götürüp bıraktırdı. İlk zamanlar rüyamda adamı boşayıp, ohh çok şükür kurtuldum deyip kahve yapıp sigara yakıyordum rüyamda. Bazen ruhen benimde çok canım istiyor fakat fiziksel olarak artık kokusuna bile tahammül edemiyorum. Bazen eşim kahveye gidiyor gelince adamı nerdeyse çamaşır makinasına sokup yıkayasım geliyor :)
Yok canimmm yaa o kadar zaman gecti zaten bir 6 ay daha sut sagarsam ins icemem 2 sene olacak belki bir iki icerim diyorum ama az once esimle konuştuk bosarim seni dio
ben canimeskiden sigara icip birakan var mi?
canim emzirme bitse bile bunca zamanki emegini sabrini dusun icme insallah. ben artik tiksiniyorum. cok rahatsiz oluyorum.Darisi basima yaa, bir yil sonrasi icin hayal fln kuruyorum ben.yazin tatilde sigarasiz napcam deniz kenarinda onu dusunuyorumbazi eylemler cok anlamsizlasti sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?