2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bn
ben de acele etmeym gerçi sadece tattiriyorm da doktor bna ek gıda bilgisi içeren fotokopi verdi ben sorunca kilo Alımı iyi ise 7. Ayda başlayabileceğini ilk defa duydm bnm doktor niye demedi yaa

Ne bilim ben de ilk defa duymus oldum valla

Canım ben suan baküdeyım annemlerde almanıyanın kasık maması HEİNZ Aptamıl yemedi Bebelac fln yemedı Hıpp de alerjı yaptı.bende buraya dınlemmeye geldım babamlara.devam sutu olarakda nutrilon verıyorum burda.bende ınek sutuylemı kecı sutuylemı yapsam kafam Karışık.

Kızlar bebeğim su ateslenene kadar öğlen bi kase çorba ikindi bi kase yoğurt yerdi şimdi yarım kase yediriyom onuda ne açıklar ne oyunlarla zaten 7 kilo sanki kilo veriyi gece burnu tikandiydi gündüz bisey yok sadece hapsuruk ve ara ara hafif öksürük nolcak böyle yarın yeni bi tarifle kahvaltı deneyecem inşallahyer

3200 dogmustu canim, kilolu dogmadi hatta hep haftasina gore gerideydi kilosu.
Siz ne kadar oldunuz? 7.5 aylik oldu dil mi kizin?
Gayet iyi olmuş Can'ım, nerdeyse her ay 1 kilo almış maaşallah. Biz de 7,5 aylık olduk çok şükür, 8,5 kilo oldu benim de kızım teyzesi

Ben ilk Zaman'lar keçi sütüyle yapıyordum, kontrole gittiğimde doktora sordum, ne gerek var inek sütüyle yapabilirsin dedi.

Saol canım siteye ve kitaba bi bakayım. benim kızdan hemen hemen o kiloda salı günü 6 aylık olacak. Meyve hep gaz yaptı bi daha yediğinde inş yapmaz

sade kahve biz kaçıncı haftadayız. Saydın mı ? 10 eylül. Geri tarihli takvim bulamadım da bir el atıversen

Ay bir mızırtı bir mızırtı sorma gitsin. Elime direksiyon, kafama da huni takıp gezmek istiyorum yaa....Devamlı ayakta durup ayaklarının üstüne basmak istiyor. Valla onun için sehpa tasarlayacağım bu gidişle. Koyacaksın içine ayakta duracak. Yürütece niyetim yoktu ama alacağım herhalde sırf ayakta dursun diye. Tay tay durmaya başladığında bindirmem.

Baslicak misin sonra

Ben de hamileligimi ogrenince birakmistim. Nasilsa 9 ay sonra iccem diye motive ettim kendimi, sutu unutmusum
Benim bırakalı tam 3 yıldan fazla oldu. Ben ilaçla bıraktım. Hergün 1 paket bazen fazla bile içiyordum. Benim bırakma nedenim eşim. Zorla söylene söylene doktora götürüp bıraktırdı. İlk zamanlar rüyamda adamı boşayıp, ohh çok şükür kurtuldum deyip kahve yapıp sigara yakıyordum rüyamda. Bazen ruhen benimde çok canım istiyor fakat fiziksel olarak artık kokusuna bile tahammül edemiyorum. Bazen eşim kahveye gidiyor gelince adamı nerdeyse çamaşır makinasına sokup yıkayasım geliyor :)

Baslicak misin sonra

Ben de hamileligimi ogrenince birakmistim. Nasilsa 9 ay sonra iccem diye motive ettim kendimi, sutu unutmusum
Yok canimmm yaa o kadar zaman gecti zaten bir 6 ay daha sut sagarsam ins icemem 2 sene olacak belki bir iki icerim diyorum ama az once esimle konuştuk bosarim seni dio

Darisi basima yaa, bir yil sonrasi icin hayal fln kuruyorum ben.yazin tatilde sigarasiz napcam deniz kenarinda onu dusunuyorum bazi eylemler cok anlamsizlasti sanki.

Darisi basima yaa, bir yil sonrasi icin hayal fln kuruyorum ben.yazin tatilde sigarasiz napcam deniz kenarinda onu dusunuyorum bazi eylemler cok anlamsizlasti sanki.
canim emzirme bitse bile bunca zamanki emegini sabrini dusun icme insallah. ben artik tiksiniyorum. cok rahatsiz oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…