2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kac kg dogmustu canim?

Her dr farkli soyluyor biliyorsun.baska birine daha gidebiliriz, zaten 2 ay goturmezsem catlarim:)
Benim oğlumda 5.5aylikken 9kiloydu maşallah şimdi şimdi 6.5 aylık bizde ek gıdaya 5.5 aylıkken başladık meyve suları ile şimdi sebze püresi ve yoğurt veriyom kaka problemimiz var ek gıdaya başladığımız günden beri geçmedi dr.gaz damlasına başlattı acaba çokmu veriyorum diye düşünmeye başladım ondanmi yapamiyor acaba eşim ara ver ek gıdaya diyor kafayı yicem ya dr. Değiştirmeyi bile düşünüyorum bu arada sadece anne sütü alıyordu

canim emzirme bitse bile bunca zamanki emegini sabrini dusun icme insallah. ben artik tiksiniyorum. cok rahatsiz oluyorum.
Bende çok rahatsız oluyorum eşimde icmiyordu zaten icmemide istemiyordu çok kiziyordu adama yaklasamiyordum anlicak diye gizli saklı iciyordum çalışıyordum eve gelince duş alırdım dişlerimi fırçalardım o kadar parfüm sikardim yinede kokuyor derdi sinir olurdum kurtuldum oğlumu emzirmesemde içmeyi düşünmezdim kokar rahatsız olur diye...annemler falan hâlâ inanamıyorlar böyle kararlı olduğuma

İyi geceler herkese

Temmuz ayından bu yana kV ye gelmemiştim bugün geldik 2 gece kalıcaz. Kızım burayı çok yabancıladı gündüz iyiydi ama uyku saatinde bi türlü mama yemek uyumak istemedi çook ağladı kolikken bile bu kadar ağlamamıştı. Sonunda babası yedirmeyi başardı ve uyudu.yatağının istiyor kızım. İnş yarın sıkıntısız geçer

Kızlar bılgısı olan varmı bu konuda haftada kaç kez bebıslere kıyma yedıre bılırım sebze purelerını karıştırarak tabıkı

Ek gıdaya başladığımız ilk günlerde benim oğlum da kabız oldu. Balkabağı yedikten sonra kabızlığı düzeldi. Buraya bir arkadaş da kabızlık için avokadonun iyi geldiğini yazmıştı. Sabahları da 3-5 çay kaşığı armut suyu veriyorum. Yemeklerine de mutlaka 1 çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum.

Benimki 17 eylül doğumlu tam haftasındayız büyüme atağının ama bebişinin erken-geç doğması etkiliyor e bir de aşı takvimi değil bu malum, illa ki her bebekte sapma yapar

Bende rüyamda sigara içerken görürdüm kendimi hemde yatak odasında

Canım balkabağı da verdim armut suyu da 3 5 çay kaşığı yeterlimi canım ben daha fazla verdim bağırsaklari çalışsın diye her sabah bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum sebze püresinin icinede koyuyorum avokado yu bende duydum onuda denicem Kayısıyı haşlayıp püresinide veriyorum ara ara...ben yaptırıyorum kulak çöpü ile kıyamet kopuyor çok acı çekiyor oğlum kendi başına yaptığını görürsem bayram edecem valla

Tarhana cocuk tarhanasimi yoksa bizim bildigimiz tarhana mi cnm

Benim kizimda aynisiydi cnm 4 gun yapmadi kabiz olmustu burda mukut31 sanirim bahsetmisti gliserin kansuk fitilden aldim hemen yapti daha sonrasinda da daha kolay yapmaya basladi. Bi dene istersen sende. Fitil diskiyla beraber disari cikiyor bu arada.

Darisi basima yaa, bir yil sonrasi icin hayal fln kuruyorum ben.yazin tatilde sigarasiz napcam deniz kenarinda onu dusunuyorum bazi eylemler cok anlamsizlasti sanki.
ben de sadekahve gibi içiyorum hala.hamileliğimin başlarında bıraktım.sonuna doğru bidaha başladım.sonra doğum yapınca bıraktım yine.ama benim oğlan kolik olunca kafayı yememek için yine başladım.günde 2 3 tane içiyorum.malesef.

Yok canimmm yaa o kadar zaman gecti zaten bir 6 ay daha sut sagarsam ins icemem 2 sene olacak belki bir iki icerim diyorum ama az once esimle konuştuk bosarim seni dio
Benim esimde aynisini diyordu simdi her aksam ben kizi uyuturken kahveyi yapiyorum uyut gel diyor. Adamda sıkıldı kahveyle beraber mubabbette etmis oluyoruz yoksa ben kizi uyutur uyutmaz islere kosturuyorum

Canım gün içinde ikiniyomu hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…