Tesekkurler hatucum,senın dogum bezden önce gerceklesdıgı ıcın maşallah sen artık tecrubelı bı annesınede bıse nazaran.patates puresını bıle Benım bıdık Yemıyo gecen artık dedım bununsebze fln yıyecegı yok ıcıne bı yemek kasığı ıyı pısmıs dana kıyma karıştırdım bendende gecırdım 5 6kasık verdım deneme Amaçlı bugun yıne demıycem bakalım .canım nekadar kıyma karıştırmamız Lazım sence bebegın yumruğu kadar dolu bı yemek kasığı yeter herhalde dımı.hatu canım etı başka nasıl yedırıyorsun alternatıfler arıyorum Benım mınık kecıme kaprız beyÖnceleri haftada 1 kez, sora artırarak haftada 2-3 kese çıkarsın canım
Tesekkurler hatucum,senın dogum bİzden önce gerceklesdıgı ıcın maşallah sen artık tecrubelı bı annesın bıse nazaran.patates puresını bıle Benım bıdık Yemıyo gecen artık dedım bununsebze fln yıyecegı yok ıcıne bı yemek kasığı ıyı pısmıs dana kıyma karıştırdım blenderden gecırdım 5 6kasık verdım deneme Amaçlı bugun yıne denıycem bakalım .canım nekadar kıyma karıştırmamız Lazım sence bebegın yumruğu kadar dolu bı yemek kasığı yeter herhalde dımı.hatu canım etı başka nasıl yedırıyorsun alternatıfler arıyorum Benım mınık kecıme kaprız bey
3200 cnm.ama 2800 e dusmustu 3 gün içinde.fare gibi biseydi.ozamngorenler inanamiyo.ben hep zayiftim 20 yaşıma kadar aşırı zayiftim.ama erkek kardeşim var şuan 11 yasnda çok iri.lise öğrencisi gibi duruyo.acaba ona mi çekti diyorum.canım sıkıliyo.kardeşim de diyet yapıyo bu yaşta dusun.öyle olsun istemym oglumda.evet canım yiyo dusun koca bi kase tahilli muhallebi üzerine 1 elma rendeliyom yiyo hala istiyo.vermiyomki artık .ama küçücük bebege de insan kiyamiyo.mesela tok olsada sofrada bizke oturup ekmek peynir yiyebiliyo.napmam lazım bilmym.şuan kilosu aşırı değil ama böyle giderse artar diye korkyrmperihan90 canım doğum kilosu ne kadar onagore hesapla kaynanamin bi 8 yyasında oğlu var 5 kilo doğmuş 45 kilo goren ortaokul öğrencisi diyo Simdi başladılar az yedirmeeye bebek o daha ama pirinç ünü hiç verme hormonlu şeyler verme benimki de bi kase çorba yerdi ince doğranmış ekmekle şimdi ağzını kilitliyo maşallah seninki yiyo boyida uzun maşallah büyüdükçe boy kilo oranı oturur
Kızlar yaşça olgun bi hemşire söylemişti fitil verme kesinlikle diye cinsiyet açısından ileride farklı sorunlar yasanabiliyormus paylaşmak istedmBenim kizimda aynisiydi cnm 4 gun yapmadi kabiz olmustu burda @mukut31 sanirim bahsetmisti gliserin kansuk fitilden aldim hemen yapti daha sonrasinda da daha kolay yapmaya basladi. Bi dene istersen sende. Fitil diskiyla beraber disari cikiyor bu arada.
Doktorunuz ne diyo onlarda bi liste oluyordu sınıra yakın ya da sınırda der fazla ise diyet veriyorlar zatenİyi geceler kızlar.moralim bozuk ve izle paylasmk istedim .bugün eşim oğlumu parka götürmüş salıncağa oturtmuş orda iki uç çocuk aa bu çocuk çok şişman.sisko şişko diyip gulmusler.tabi bebisim anlamıyor ama ben üzüldüm ve korktum.bebeğim ya obez olursa diye.bütün günobez bbebekleri arastrdm.acaba bebeğimi n midesini mi buyuttum
Çok iştahlı.büyük bi kase muhallebi yiyo gece 9 da.sonra gece iki gibi 200 cc keçi sütü yada mama.günde bi kez pirinç unu veryrm.ve hergun 200 cc yoğurt ve yarım muz.ek gıdayı azalttım korkudan.obez olur diye(
Kahvaltiya yemeğe bizle oturuyo ve surekli yemeklerden istiyo ekmek içini filan baniyoruz veriyoruz.mesela bugün kahvaltıda iki küçük dilim peynir yedi.elimle ezdim verdim
Sizce çok mu veryrm??? Su an kilosu 10 kg.boyu 74 cm.10 gün sonra 7. Ayimiz bitiyo 8 e goruyorz.şuan 6.5 aylık yani
Bence antibiyotiği kullan. Bizde de idrar yolu enfeksiyonunda 2 kez verdi. Temizlendik biz. Bu arada siyah turbun içini oyup dibine küçücük bir delik aç içine bal doldur. Bir tabağa koyup buzdolabina kaldır. İçinden akan sudan azıcık ver. Yada ıhlamur bir havuç ve elmanın kabuğunu kalın soyup kaynat içine de bir iki tane ayva çekirdeği koyarsan daha iyi olur. Bu da öksürüğü kesiyor.
Canım bence de ver antibiyotik brosite çevirmeden 2ay önce bizde atlattık çok şükür
Benim bırakalı tam 3 yıldan fazla oldu. Ben ilaçla bıraktım. Hergün 1 paket bazen fazla bile içiyordum. Benim bırakma nedenim eşim. Zorla söylene söylene doktora götürüp bıraktırdı. İlk zamanlar rüyamda adamı boşayıp, ohh çok şükür kurtuldum deyip kahve yapıp sigara yakıyordum rüyamda. Bazen ruhen benimde çok canım istiyor fakat fiziksel olarak artık kokusuna bile tahammül edemiyorum. Bazen eşim kahveye gidiyor gelince adamı nerdeyse çamaşır makinasına sokup yıkayasım geliyor :)
Az ek besin verip soymadığını emzirsen üzmek istemem seni ama hakkaten cok yediriyorsun bir kase mama ve 1 elma ile normal insan doyar bence verme o kadar ihtiyacı da yoktur zaten bize doktor 6. Ayda doyma amaçlı degil sadece tadma amaçlı ek besin ver dedi zaten 1 yasına kadar bebeğin ana besini anne sutu olmali3200 cnm.ama 2800 e dusmustu 3 gün içinde.fare gibi biseydi.ozamngorenler inanamiyo.ben hep zayiftim 20 yaşıma kadar aşırı zayiftim.ama erkek kardeşim var şuan 11 yasnda çok iri.lise öğrencisi gibi duruyo.acaba ona mi çekti diyorum.canım sıkıliyo.kardeşim de diyet yapıyo bu yaşta dusun.öyle olsun istemym oglumda.evet canım yiyo dusun koca bi kase tahilli muhallebi üzerine 1 elma rendeliyom yiyo hala istiyo.vermiyomki artık .ama küçücük bebege de insan kiyamiyo.mesela tok olsada sofrada bizke oturup ekmek peynir yiyebiliyo.napmam lazım bilmym.şuan kilosu aşırı değil ama böyle giderse artar diye korkyrm
İyi geceler kızlar.moralim bozuk ve izle paylasmk istedim .bugün eşim oğlumu parka götürmüş salıncağa oturtmuş orda iki uç çocuk aa bu çocuk çok şişman.sisko şişko diyip gulmusler.tabi bebisim anlamıyor ama ben üzüldüm ve korktum.bebeğim ya obez olursa diye.bütün günobez bbebekleri arastrdm.acaba bebeğimi n midesini mi buyuttum
Çok iştahlı.büyük bi kase muhallebi yiyo gece 9 da.sonra gece iki gibi 200 cc keçi sütü yada mama.günde bi kez pirinç unu veryrm.ve hergun 200 cc yoğurt ve yarım muz.ek gıdayı azalttım korkudan.obez olur diye(
Kahvaltiya yemeğe bizle oturuyo ve surekli yemeklerden istiyo ekmek içini filan baniyoruz veriyoruz.mesela bugün kahvaltıda iki küçük dilim peynir yedi.elimle ezdim verdim
Sizce çok mu veryrm??? Su an kilosu 10 kg.boyu 74 cm.10 gün sonra 7. Ayimiz bitiyo 8 e goruyorz.şuan 6.5 aylık yani
canim masallah nazar degmesin.6.5 aylik bebek için fazla sanki. ama boyuda uzunmus belki dengelidir dra sorarsin aylik kontrolunde ama bir arkads yazmis bence ekngidadan sonra emzirsen daha iyi olur sanki hem anne sütü verdiklerinin heosinden daha faydali. ben tahlili hipple 60 cc anne sütünü karistrdim azcik pekmezle yarisini yedi agzini kitledi velhasili kelam kimimiz az yiyor kimimoz cok yiyor diyor saglikli kiloda olsunlar diyecegimize takiyoruz kafaya annelik iste :)3200 cnm.ama 2800 e dusmustu 3 gün içinde.fare gibi biseydi.ozamngorenler inanamiyo.ben hep zayiftim 20 yaşıma kadar aşırı zayiftim.ama erkek kardeşim var şuan 11 yasnda çok iri.lise öğrencisi gibi duruyo.acaba ona mi çekti diyorum.canım sıkıliyo.kardeşim de diyet yapıyo bu yaşta dusun.öyle olsun istemym oglumda.evet canım yiyo dusun koca bi kase tahilli muhallebi üzerine 1 elma rendeliyom yiyo hala istiyo.vermiyomki artık .ama küçücük bebege de insan kiyamiyo.mesela tok olsada sofrada bizke oturup ekmek peynir yiyebiliyo.napmam lazım bilmym.şuan kilosu aşırı değil ama böyle giderse artar diye korkyrm
3200 cnm.ama 2800 e dusmustu 3 gün içinde.fare gibi biseydi.ozamngorenler inanamiyo.ben hep zayiftim 20 yaşıma kadar aşırı zayiftim.ama erkek kardeşim var şuan 11 yasnda çok iri.lise öğrencisi gibi duruyo.acaba ona mi çekti diyorum.canım sıkıliyo.kardeşim de diyet yapıyo bu yaşta dusun.öyle olsun istemym oglumda.evet canım yiyo dusun koca bi kase tahilli muhallebi üzerine 1 elma rendeliyom yiyo hala istiyo.vermiyomki artık .ama küçücük bebege de insan kiyamiyo.mesela tok olsada sofrada bizke oturup ekmek peynir yiyebiliyo.napmam lazım bilmym.şuan kilosu aşırı değil ama böyle giderse artar diye korkyrm
Benim oğlumda 5.5aylikken 9kiloydu maşallah şimdi şimdi 6.5 aylık bizde ek gıdaya 5.5 aylıkken başladık meyve suları ile şimdi sebze püresi ve yoğurt veriyom kaka problemimiz var ek gıdaya başladığımız günden beri geçmedi dr.gaz damlasına başlattı acaba çokmu veriyorum diye düşünmeye başladım ondanmi yapamiyor acaba eşim ara ver ek gıdaya diyor kafayı yicem ya dr. Değiştirmeyi bile düşünüyorum bu arada sadece anne sütü alıyordu
canim emzirme bitse bile bunca zamanki emegini sabrini dusun icme insallah. ben artik tiksiniyorum. cok rahatsiz oluyorum.
Bende çok rahatsız oluyorum eşimde icmiyordu zaten icmemide istemiyordu çok kiziyordu adama yaklasamiyordum anlicak diye gizli saklı iciyordum çalışıyordum eve gelince duş alırdım dişlerimi fırçalardım o kadar parfüm sikardim yinede kokuyor derdi sinir olurdum kurtuldum oğlumu emzirmesemde içmeyi düşünmezdim kokar rahatsız olur diye...annemler falan hâlâ inanamıyorlar böyle kararlı olduğuma
Ikindigini gördüğüm an kulak çöpü ile uyarıyorum canım bir elimle ayaklarını yukarı kaldırıyor diğer elimle de poposuna masaj yapıyorum çok zor ya dün sadece sabah kayisi suyu aksamda yoğurt verdim bugün sabahta armut püresi verdim bakalım yapabilecekmiCanım gün içinde ikiniyomu hic
Canım benim oğlumda 6.5 aylık 9.5kg maşallah benimkide çok iştahlı eline bişe veremiyorum armut havuç falan ağzına bişe gelmeyince kıyamet kopuyor emiyor benimki canım öğlen sebze çorbası veriyorum aksamda sadece yoğurt kahvaltı ya daha gecmedik az vermek istiyorum yemek istiyorum cildiriyorum kaka problemlemimiz var bikacgun sebze püresi vermeyi düşünmüyorum çokmu veriyorum da o yuzdenmi yapamiyor diye bakalım yapacakmı ben yogurdu bir fincan falan veriyorum...ama canım sen emziriyordun sanırım o yüzden bu kadar fazla veriyorsun çok takma daha bebekler diş çıkaracaklar emeklicekler atarlar kg ben takmıyorum vallaİyi geceler kızlar.moralim bozuk ve izle paylasmk istedim .bugün eşim oğlumu parka götürmüş salıncağa oturtmuş orda iki uç çocuk aa bu çocuk çok şişman.sisko şişko diyip gulmusler.tabi bebisim anlamıyor ama ben üzüldüm ve korktum.bebeğim ya obez olursa diye.bütün günobez bbebekleri arastrdm.acaba bebeğimi n midesini mi buyuttum
Bendede var canım kullanıyorum çok zorlanırsa onunla bile hemen yapmıyor yarısını koyuyorsun dimi
Canım bende neler yapıyordum ama kendimi kandiriyormusum kokuyormuş..Çok isterdim eşimle karşılıklı sigara içmeyi amaBen de aynisiydim, mentollu iciyordum ztn kokmasin diye.hem mentollu seviyorum ztn. En iyisi after eight fln yiyiymm kendimi baskiliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?