2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

İyi geceler kızlar.moralim bozuk ve izle paylasmk istedim .bugün eşim oğlumu parka götürmüş salıncağa oturtmuş orda iki uç çocuk aa bu çocuk çok şişman.sisko şişko diyip gulmusler.tabi bebisim anlamıyor ama ben üzüldüm ve korktum.bebeğim ya obez olursa diye.bütün günobez bbebekleri arastrdm.acaba bebeğimi n midesini mi buyuttum
Çok iştahlı.büyük bi kase muhallebi yiyo gece 9 da.sonra gece iki gibi 200 cc keçi sütü yada mama.günde bi kez pirinç unu veryrm.ve hergun 200 cc yoğurt ve yarım muz.ek gıdayı azalttım korkudan.obez olur diye(
Kahvaltiya yemeğe bizle oturuyo ve surekli yemeklerden istiyo ekmek içini filan baniyoruz veriyoruz.mesela bugün kahvaltıda iki küçük dilim peynir yedi.elimle ezdim verdim
Sizce çok mu veryrm??? Su an kilosu 10 kg.boyu 74 cm.10 gün sonra 7. Ayimiz bitiyo 8 e goruyorz.şuan 6.5 aylık yani

Önceleri haftada 1 kez, sora artırarak haftada 2-3 kese çıkarsın canım
Tesekkurler hatucum,senın dogum bezden önce gerceklesdıgı ıcın maşallah sen artık tecrubelı bı annesınede bıse nazaran.patates puresını bıle Benım bıdık Yemıyo gecen artık dedım bununsebze fln yıyecegı yok ıcıne bı yemek kasığı ıyı pısmıs dana kıyma karıştırdım bendende gecırdım 5 6kasık verdım deneme Amaçlı bugun yıne demıycem bakalım .canım nekadar kıyma karıştırmamız Lazım sence bebegın yumruğu kadar dolu bı yemek kasığı yeter herhalde dımı.hatu canım etı başka nasıl yedırıyorsun alternatıfler arıyorum Benım mınık kecıme kaprız bey

perihan90 canım doğum kilosu ne kadar onagore hesapla kaynanamin bi 8 yyasında oğlu var 5 kilo doğmuş 45 kilo goren ortaokul öğrencisi diyo Simdi başladılar az yedirmeeye bebek o daha ama pirinç ünü hiç verme hormonlu şeyler verme benimki de bi kase çorba yerdi ince doğranmış ekmekle şimdi ağzını kilitliyo maşallah seninki yiyo boyida uzun maşallah büyüdükçe boy kilo oranı oturur

3200 cnm.ama 2800 e dusmustu 3 gün içinde.fare gibi biseydi.ozamngorenler inanamiyo.ben hep zayiftim 20 yaşıma kadar aşırı zayiftim.ama erkek kardeşim var şuan 11 yasnda çok iri.lise öğrencisi gibi duruyo.acaba ona mi çekti diyorum.canım sıkıliyo.kardeşim de diyet yapıyo bu yaşta dusun.öyle olsun istemym oglumda.evet canım yiyo dusun koca bi kase tahilli muhallebi üzerine 1 elma rendeliyom yiyo hala istiyo.vermiyomki artık .ama küçücük bebege de insan kiyamiyo.mesela tok olsada sofrada bizke oturup ekmek peynir yiyebiliyo.napmam lazım bilmym.şuan kilosu aşırı değil ama böyle giderse artar diye korkyrm

Kızlar yaşça olgun bi hemşire söylemişti fitil verme kesinlikle diye cinsiyet açısından ileride farklı sorunlar yasanabiliyormus paylaşmak istedm

D
Doktorunuz ne diyo onlarda bi liste oluyordu sınıra yakın ya da sınırda der fazla ise diyet veriyorlar zaten

Canım bence de ver antibiyotik brosite çevirmeden 2ay önce bizde atlattık çok şükür

Başladım antibiyotiğe yavrum sürekli uyku ve ağlar halde olunca dayanamadım

Benimde bırakali 3.5 yıl oldu hala arada ruyalarimda iciyorum, çok zor bıraktım çok surundum çok sukur kurtuldum ama demek hala bilinç altında var rüyalarda ictimize gore. Bir yakinim 11 sene olmuş sigarayı birakali oda rüyalarında iciyomus ilginç gerçekten.. Arada hala istekte duyuyorum ne yalan soyluyum ama icmiycem asla

Az ek besin verip soymadığını emzirsen üzmek istemem seni ama hakkaten cok yediriyorsun bir kase mama ve 1 elma ile normal insan doyar bence verme o kadar ihtiyacı da yoktur zaten bize doktor 6. Ayda doyma amaçlı degil sadece tadma amaçlı ek besin ver dedi zaten 1 yasına kadar bebeğin ana besini anne sutu olmali

Benim kizim 3 günde yiyemez maşallah bende yemesi güzel ama çok kiloda iyi değil bizde çok zayifiz 7 kiloyuz daha 1950 den geldik tabi anne baba kilosuda önemli ben hamileligim boyunca 6.5 kilo aldım bebegimde erken ve zayıf dogdu kilolu değilim babada öyle hatta ailemde oyle bende üzülüyorum zayıf diye ama birazda genetik sanirim

canim masallah nazar degmesin.6.5 aylik bebek için fazla sanki. ama boyuda uzunmus belki dengelidir dra sorarsin aylik kontrolunde ama bir arkads yazmis bence ekngidadan sonra emzirsen daha iyi olur sanki hem anne sütü verdiklerinin heosinden daha faydali. ben tahlili hipple 60 cc anne sütünü karistrdim azcik pekmezle yarisini yedi agzini kitledi velhasili kelam kimimiz az yiyor kimimoz cok yiyor diyor saglikli kiloda olsunlar diyecegimize takiyoruz kafaya annelik iste :)

Canım tok olduğundan eminsen yedirme kilo aldiracak şeyler verme çokta kafana takma bebek bu kilolu diyenlerde takma bi insan musvettesi sen iyi bakamiyon buna yedirde kilo alsın dediydi o zaman çok güzel yerdi artık yemiyo. Yanı insanlar böyle kesinlikle kendisi gibi iyi anne yok diğer anneler bilmez yapamaz bakamaz

Maasallah canim, gercekten ara ver bence, hem kilosu cok hem de kabiz olmus yazik.biz de baslicaz kan icin ferromixin sase verdi

Ben de aynisiydim, mentollu iciyordum ztn kokmasin diye.hem mentollu seviyorum ztn. En iyisi after eight fln yiyiymm kendimi baskiliyim

Bendede var canım kullanıyorum çok zorlanırsa onunla bile hemen yapmıyor yarısını koyuyorsun dimi

Canım gün içinde ikiniyomu hic
Ikindigini gördüğüm an kulak çöpü ile uyarıyorum canım bir elimle ayaklarını yukarı kaldırıyor diğer elimle de poposuna masaj yapıyorum çok zor ya dün sadece sabah kayisi suyu aksamda yoğurt verdim bugün sabahta armut püresi verdim bakalım yapabilecekmi

Canım benim oğlumda 6.5 aylık 9.5kg maşallah benimkide çok iştahlı eline bişe veremiyorum armut havuç falan ağzına bişe gelmeyince kıyamet kopuyor emiyor benimki canım öğlen sebze çorbası veriyorum aksamda sadece yoğurt kahvaltı ya daha gecmedik az vermek istiyorum yemek istiyorum cildiriyorum kaka problemlemimiz var bikacgun sebze püresi vermeyi düşünmüyorum çokmu veriyorum da o yuzdenmi yapamiyor diye bakalım yapacakmı ben yogurdu bir fincan falan veriyorum...ama canım sen emziriyordun sanırım o yüzden bu kadar fazla veriyorsun çok takma daha bebekler diş çıkaracaklar emeklicekler atarlar kg ben takmıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…