2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar yaşça olgun bi hemşire söylemişti fitil verme kesinlikle diye cinsiyet açısından ileride farklı sorunlar yasanabiliyormus paylaşmak istedm
Hadi ya nasıl bir sorun canım bende vermemeye çalışıyorum çünkü bağırsaklari tembellesiyormus

yok emmedi sagdim hep ama 1 haftadır yok artık Sutum.aslında takmiyodum da milletin tepkileri üzdü beni.yok obez yapicaksn çocuğu bilmm ne.insankkorkuyo iste

evt sanırım .bnde arkdsimi gordum kızına yarim kase hazırladı 9 aylık hepsini de yemedi.az yemedi mi dedim.yoo daha ne yesin dedi.sanrmccocugun midesini buyuttum ben.ve farknda degildm.obez olursa kndimi asla affetmem.bundan sonra az az vercm aslındakkaşık manalarını kutu tarifine gore yapıyorumama iiçine extradan bursuru şeyekleyince ffazlaoluyo.o tarifleri de fazla fazla yaxiyolar zaten

evet kaşık mama tarifini 200 ml suyla hazırlamaktan bahsetmiş.benim oğlum 90 ccden fazla ne mama içti ne başka bişey yedi şimdiye kadar.bizim emme sorunumuz var 3 aydan sonra.o yüzden ben de midesini küstürdum diye vicdan azabı çekiyorum.inatla mama vermedim baya bi süre.küçüldü sanırım.herkesin derdi başka.

Canım hem gece muhallebi.hem de ayrıca pirinçunu mu veriyorsun? Öyleyse fazla gelir bence. Zaten kilosu yerinde olan bebeklere pirinç unu ve muhallebi önermiyorlar. Bizim doktor kilosu iyiyse asla.muhallebi ve pirinçunu istemiyor.

Evet canım sizden önce doğunca azıcık büyüğüz biz :) kıyma 1 yemek kaşığı yeterli canım. Eti şimdi başka turlu verme zaten canım, daha küçükler. Ben bile sadece yeni yeni bu şekilde koyuyorum. Organik tavuk bulduk. Dun onu haşladım. Didikledim ve birer porsiyonluk poşetledim. Buzluğa attım. Suyunu da attım. Onu da çorbalarına ekleyeceğim inş.

Biri sigara mı dedi biliyorum şimdi çoğunuz içinden ne vicdansız dicek, hamileyken bile bırakamadım çok çabalamama rağmen. 32 yaşındayım 15 senedir aralıksız içtim. Nereye kadar gidicek bilmem

Seni anliyorum

Sut veriyor musun canim?

Benim esimde aynisini diyordu simdi her aksam ben kizi uyuturken kahveyi yapiyorum uyut gel diyor. Adamda sıkıldı kahveyle beraber mubabbette etmis oluyoruz yoksa ben kizi uyutur uyutmaz islere kosturuyorum

Sut veriyor musun?

perihan90 canim verdiklerini daha once de yazmistin, yanlis anlarsin diye yorum yapmak istememistim.ama bence de gercekten cok veriyorsun.. 6.5 aylik bebege bunlari vermene gerek yok ki.kilosu,boyu cok iyi maasallah, muhallebi, pirinc unu ve ekmek icini kessen daha iyi olabilir, bunlar zaten kilo aldirir ve saglikli kilo degil.ozellikle ekmek ici zararli geldi bana.bizimki de biz yemek yerken acayip saldiriyo nefsini koreltmek icin kasikla kendi sutumden veriyorum ya da gidim gidim sebze yogurt.onlar bilincli sekilde yemek istediklerinden acliklarindan degil biraz da meraktan oyleler, masaya dahil olmak istiyorlar.

Ayrica laf edenleri de gormezden gel.millet zayifti sismandi bi suru kilif bulur.sen kendi bebeginin sagligi icin yap bir degisiklik.obezite,seker hastaligi yasi cok dustu.

Sut veriyor musun canim?
evet.sigarayı da emzirme saatimë göre içiyorum.sabahları isteyken bitane içiyorum mesela.çünkü uzun bi süre emzirmiyorum.2 saat sonra %50 azalıyo mus zararı. ben 4 5 saat emzirmiyorum ictık ten sonra.en azından buna dikkat ediyorum.ama tabiki keşke içmesek.

Prinç unu muhallebi verme kilo aldırır kof kilo bak Bnm oğlum 6,5 aylık 7900 muhallebi verıyorum ama yulaf unundan ve anne sütünden yapıyorum Onuda 100 cc anca yiyor gece beslenmesinde kes uyanınca su içir uyut kilosu fazla yani yazık Bebişe seni üzmek istemem ama aşırı yerdiriyorsun motor gelişimi Nasıl

İyiyim ama ek gida isi yoruyor emzirirken daha mi iyiydi ne :) cep teldenn face e yaziyorum kopmadim ama uzun uzun yazacak zamani vermiyor artik ufaklik bana

6. Ay asimizi olduk bu arada ates yukselir gibi oldu calpol u dayadim 1 kez verdim sonra si normal gecti.

Gunduz uykularinda zorlaniyorum ayakta sallıyorum yatmiycam diye direniyor iki gunde bir anneqnneye goturuyorum o allem ediyor kallem ediyor uyutuyor.
Gecen gun ilk kez oglumla ikimiz ciktik uyumadi evde yine bas bas bagiriyor uykusu var attim pusete koydum arabasina yuruttum cay bahcesinde dolandik hava esintili insanlar deli demistir kucucuk cocugu cikarmis disari diye neyse :)
Uyudu bi yarim saat yine esniyor yine solugu anneannede aldim kovaliycaklar beni yakinda bi bakamiyorsun cocuga diye... Oooofff oofff
İlk kez hipp mama aldim cay bahcesinde yedirdim sebze karisimi yedi ufaklık çok şükür ek gida da ayirt etmiyor simdilik dr 8. Aydan itibaren balik et baslayin dedi. :) Balik sezonu geliyor zaten :)

Herkez iyidir inşallah kayip zamanlari okuycam şimdi bakalım kimler neler yapmis, :)

Ay bende balık ne Zaman verılır acaba diye düşünüyordum sağol Can'ım

evt cnm ama gece doymuyoyoksa ssurekli agliyo.ddün gece vermedim 4-5 kez kalktı ağladı surekli.muhallebi yerine ne verebilirim acaba

cnm bende şuan kiloluyum doğumkilolarimi veremefim ve hhiçssevmiyorum kiloyu.oğlum ilerde kilo yüzündensknti ceksin istemyrm.bnde 2 yyaşgiydyrm ( ama aartık daha dikkat edicem pirinçunu ggünde 2 tatlı kasigi vveriyorum kesicem onuda​

cnm 8.aydaniitibaren et balık demişsinya 8 e ggirincemi doldurunca mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…