Hadi ya nasıl bir sorun canım bende vermemeye çalışıyorum çünkü bağırsaklari tembellesiyormusKızlar yaşça olgun bi hemşire söylemişti fitil verme kesinlikle diye cinsiyet açısından ileride farklı sorunlar yasanabiliyormus paylaşmak istedm
yok emmedi sagdim hep ama 1 haftadır yok artık Sutum.aslında takmiyodum da milletin tepkileri üzdü beni.yok obez yapicaksn çocuğu bilmm ne.insankkorkuyo isteCanım benim oğlumda 6.5 aylık 9.5kg maşallah benimkide çok iştahlı eline bişe veremiyorum armut havuç falan ağzına bişe gelmeyince kıyamet kopuyor emiyor benimki canım öğlen sebze çorbası veriyorum aksamda sadece yoğurt kahvaltı ya daha gecmedik az vermek istiyorum yemek istiyorum cildiriyorum kaka problemlemimiz var bikacgun sebze püresi vermeyi düşünmüyorum çokmu veriyorum da o yuzdenmi yapamiyor diye bakalım yapacakmı ben yogurdu bir fincan falan veriyorum...ama canım sen emziriyordun sanırım o yüzden bu kadar fazla veriyorsun çok takma daha bebekler diş çıkaracaklar emeklicekler atarlar kg ben takmıyorum valla
evt sanırım .bnde arkdsimi gordum kızına yarim kase hazırladı 9 aylık hepsini de yemedi.az yemedi mi dedim.yoo daha ne yesin dedi.sanrmccocugun midesini buyuttum ben.ve farknda degildm.obez olursa kndimi asla affetmem.bundan sonra az az vercm aslındakkaşık manalarını kutu tarifine gore yapıyorumama iiçine extradan bursuru şeyekleyince ffazlaoluyo.o tarifleri de fazla fazla yaxiyolar zatenAz ek besin verip soymadığını emzirsen üzmek istemem seni ama hakkaten cok yediriyorsun bir kase mama ve 1 elma ile normal insan doyar bence verme o kadar ihtiyacı da yoktur zaten bize doktor 6. Ayda doyma amaçlı degil sadece tadma amaçlı ek besin ver dedi zaten 1 yasına kadar bebeğin ana besini anne sutu olmali
evet kaşık mama tarifini 200 ml suyla hazırlamaktan bahsetmiş.benim oğlum 90 ccden fazla ne mama içti ne başka bişey yedi şimdiye kadar.bizim emme sorunumuz var 3 aydan sonra.o yüzden ben de midesini küstürdum diye vicdan azabı çekiyorum.inatla mama vermedim baya bi süre.küçüldü sanırım.herkesin derdi başka.evt sanırım .bnde arkdsimi gordum kızına yarim kase hazırladı 9 aylık hepsini de yemedi.az yemedi mi dedim.yoo daha ne yesin dedi.sanrmccocugun midesini buyuttum ben.ve farknda degildm.obez olursa kndimi asla affetmem.bundan sonra az az vercm aslındakkaşık manalarını kutu tarifine gore yapıyorumama iiçine extradan bursuru şeyekleyince ffazlaoluyo.o tarifleri de fazla fazla yaxiyolar zaten
Canım hem gece muhallebi.hem de ayrıca pirinçunu mu veriyorsun? Öyleyse fazla gelir bence. Zaten kilosu yerinde olan bebeklere pirinç unu ve muhallebi önermiyorlar. Bizim doktor kilosu iyiyse asla.muhallebi ve pirinçunu istemiyor.İyi geceler kızlar.moralim bozuk ve izle paylasmk istedim .bugün eşim oğlumu parka götürmüş salıncağa oturtmuş orda iki uç çocuk aa bu çocuk çok şişman.sisko şişko diyip gulmusler.tabi bebisim anlamıyor ama ben üzüldüm ve korktum.bebeğim ya obez olursa diye.bütün günobez bbebekleri arastrdm.acaba bebeğimi n midesini mi buyuttum
Çok iştahlı.büyük bi kase muhallebi yiyo gece 9 da.sonra gece iki gibi 200 cc keçi sütü yada mama.günde bi kez pirinç unu veryrm.ve hergun 200 cc yoğurt ve yarım muz.ek gıdayı azalttım korkudan.obez olur diye(
Kahvaltiya yemeğe bizle oturuyo ve surekli yemeklerden istiyo ekmek içini filan baniyoruz veriyoruz.mesela bugün kahvaltıda iki küçük dilim peynir yedi.elimle ezdim verdim
Sizce çok mu veryrm??? Su an kilosu 10 kg.boyu 74 cm.10 gün sonra 7. Ayimiz bitiyo 8 e goruyorz.şuan 6.5 aylık yani
Evet canım sizden önce doğunca azıcık büyüğüz biz :) kıyma 1 yemek kaşığı yeterli canım. Eti şimdi başka turlu verme zaten canım, daha küçükler. Ben bile sadece yeni yeni bu şekilde koyuyorum. Organik tavuk bulduk. Dun onu haşladım. Didikledim ve birer porsiyonluk poşetledim. Buzluğa attım. Suyunu da attım. Onu da çorbalarına ekleyeceğim inş.Tesekkurler hatucum,senın dogum bezden önce gerceklesdıgı ıcın maşallah sen artık tecrubelı bı annesınede bıse nazaran.patates puresını bıle Benım bıdık Yemıyo gecen artık dedım bununsebze fln yıyecegı yok ıcıne bı yemek kasığı ıyı pısmıs dana kıyma karıştırdım bendende gecırdım 5 6kasık verdım deneme Amaçlı bugun yıne demıycem bakalım .canım nekadar kıyma karıştırmamız Lazım sence bebegın yumruğu kadar dolu bı yemek kasığı yeter herhalde dımı.hatu canım etı başka nasıl yedırıyorsun alternatıfler arıyorum Benım mınık kecıme kaprız bey
Kızlar bılgısı olan varmı bu konuda haftada kaç kez bebıslere kıyma yedıre bılırım sebze purelerını karıştırarak tabıkı
Biri sigara mı dedibiliyorum şimdi çoğunuz içinden ne vicdansız dicek, hamileyken bile bırakamadım çok çabalamama rağmen. 32 yaşındayım 15 senedir aralıksız içtim. Nereye kadar gidicek bilmem
ben de sadekahve gibi içiyorum hala.hamileliğimin başlarında bıraktım.sonuna doğru bidaha başladım.sonra doğum yapınca bıraktım yine.ama benim oğlan kolik olunca kafayı yememek için yine başladım.günde 2 3 tane içiyorum.malesef.
Benim esimde aynisini diyordusimdi her aksam ben kizi uyuturken kahveyi yapiyorum uyut gel diyor. Adamda sıkıldı kahveyle beraber mubabbette etmis oluyoruz yoksa ben kizi uyutur uyutmaz islere kosturuyorum
Canım Benım sutum olmadığı ıcın e bebegım ıslahı az olduğu ıcın artık besleyıcı gıdalara Acıl gecmıs yapmam lazım,hazır kasık maması formül süt bunlarla beslenıyo olmaz Acıl ete yumurtaya alıştırmam lazım8.aydan sonra
evet.sigarayı da emzirme saatimë göre içiyorum.sabahları isteyken bitane içiyorum mesela.çünkü uzun bi süre emzirmiyorum.2 saat sonra %50 azalıyo mus zararı. ben 4 5 saat emzirmiyorum ictık ten sonra.en azından buna dikkat ediyorum.ama tabiki keşke içmesek.Sut veriyor musun canim?
Prinç unu muhallebi verme kilo aldırır kof kilo bak Bnm oğlum 6,5 aylık 7900 muhallebi verıyorum ama yulaf unundan ve anne sütünden yapıyorum Onuda 100 cc anca yiyor gece beslenmesinde kes uyanınca su içir uyut kilosu fazla yani yazık Bebişe seni üzmek istemem ama aşırı yerdiriyorsun motor gelişimi Nasılİyi geceler kızlar.moralim bozuk ve izle paylasmk istedim .bugün eşim oğlumu parka götürmüş salıncağa oturtmuş orda iki uç çocuk aa bu çocuk çok şişman.sisko şişko diyip gulmusler.tabi bebisim anlamıyor ama ben üzüldüm ve korktum.bebeğim ya obez olursa diye.bütün günobez bbebekleri arastrdm.acaba bebeğimi n midesini mi buyuttum
Çok iştahlı.büyük bi kase muhallebi yiyo gece 9 da.sonra gece iki gibi 200 cc keçi sütü yada mama.günde bi kez pirinç unu veryrm.ve hergun 200 cc yoğurt ve yarım muz.ek gıdayı azalttım korkudan.obez olur diye(
Kahvaltiya yemeğe bizle oturuyo ve surekli yemeklerden istiyo ekmek içini filan baniyoruz veriyoruz.mesela bugün kahvaltıda iki küçük dilim peynir yedi.elimle ezdim verdim
Sizce çok mu veryrm??? Su an kilosu 10 kg.boyu 74 cm.10 gün sonra 7. Ayimiz bitiyo 8 e goruyorz.şuan 6.5 aylık yani
bende bir aydan fazka okdu herhalde yemiyorum sut urunleri iki gun once ucgen peynir yedim bir tane birde az once ceyrek ekmek krem peynir yedim yicek bir sey yoktu .popusunda kizariklik olmus yine ama bezi değişti onda galiba.insallah minnoslarin sıkıntılari gecer kaka takip etmekten bir hal oldum demir surubundan sonra kokusuda degisik ilacımsi midem kalkio.balkonda serin serin bakıyorum
benimkide yatakta oyalaniyor on bes dk ama bizi gorunce bagirip duruyor alin diye ellerini çevirip duruyor parmaklarinj oynatip bakiyor gel gel yapar gibi
babamiz maca gitti gelir birazdan ben yatayim hafta sonu uzun suruyo :)
bu aradacarnat tan ses yok nerleedesin ??
gece gorurusuz artık uykulu geceler[/QUOT
Ay bende balık ne Zaman verılır acaba diye düşünüyordum sağol Can'ımİyiyim ama ek gida isi yoruyor emzirirken daha mi iyiydi ne :) cep teldenn face e yaziyorum kopmadim ama uzun uzun yazacak zamani vermiyor artik ufaklik bana
6. Ay asimizi olduk bu arada ates yukselir gibi oldu calpol u dayadim 1 kez verdim sonra si normal gecti.
Gunduz uykularinda zorlaniyorum ayakta sallıyorum yatmiycam diye direniyor iki gunde bir anneqnneye goturuyorum o allem ediyor kallem ediyor uyutuyor.
Gecen gun ilk kez oglumla ikimiz ciktik uyumadi evde yine bas bas bagiriyor uykusu var attim pusete koydum arabasina yuruttum cay bahcesinde dolandik hava esintili insanlar deli demistir kucucuk cocugu cikarmis disari diye neyse :)
Uyudu bi yarim saat yine esniyor yine solugu anneannede aldim kovaliycaklar beni yakinda bi bakamiyorsun cocuga diye... Oooofff oofff
İlk kez hipp mama aldim cay bahcesinde yedirdim sebze karisimi yedi ufaklık çok şükür ek gida da ayirt etmiyor simdilik dr 8. Aydan itibaren balik et baslayin dedi. :) Balik sezonu geliyor zaten :)
Herkez iyidir inşallah kayip zamanlari okuycam şimdi bakalım kimler neler yapmis, :)
evt cnm ama gece doymuyoyoksa ssurekli agliyo.ddün gece vermedim 4-5 kez kalktı ağladı surekli.muhallebi yerine ne verebilirim acabaCanım hem gece muhallebi.hem de ayrıca pirinçunu mu veriyorsun? Öyleyse fazla gelir bence. Zaten kilosu yerinde olan bebeklere pirinç unu ve muhallebi önermiyorlar. Bizim doktor kilosu iyiyse asla.muhallebi ve pirinçunu istemiyor.
perihan90 uzulme iri yari guclu olur ne guzel benim oglanda 6 ay 10gunluk 9 400 kusur 70 cm koca bi poposu var pantalon bulamiyorum 2 yas pantolonu buldum anca oldu :) seninkide iri demekki bosver saglikliysa hepsi duzelir biz tombik bir aileyiz belkide ondan dert etmiyorum :)
cnm bende şuan kiloluyum doğumkilolarimi veremefim ve hhiçssevmiyorum kiloyu.oğlum ilerde kilo yüzündensknti ceksin istemyrm.bnde 2 yyaşgiydyrm
cnm 8.aydaniitibaren et balık demişsinya 8 e ggirincemi doldurunca mi???perihan90 uzulme iri yari guclu olur ne guzel benim oglanda 6 ay 10gunluk 9 400 kusur 70 cm koca bi poposu var pantalon bulamiyorum 2 yas pantolonu buldum anca oldu :) seninkide iri demekki bosver saglikliysa hepsi duzelir biz tombik bir aileyiz belkide ondan dert etmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?