2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

evt cnm ama gece doymuyoyoksa ssurekli agliyo.ddün gece vermedim 4-5 kez kalktı ağladı surekli.muhallebi yerine ne verebilirim acaba
Can'ım alışkanlık olduğu için ağlıyordur. Muhallebi yerine yoğurt, çorba benzeri şeyler vermen daha iyi olur sanki.

bizimkide emmiyodu sagdim mecburen.ozamnda ffazlayiyodu aaslındabide mmesela bi tabak muhallebiyi çokhhızlıyiyo .2 dk da bitiyo bu da bi sorun dimi?? Doyma hissi ulasmiyo cçabuk yediğiicin

Can'ım alışkanlık olduğu için ağlıyordur. Muhallebi yerine yoğurt, çorba benzeri şeyler vermen daha iyi olur sanki.
mantıklı.meyveliyyogurt yada sebze ekleyip verebilirim.hem uykusu gelir.gündekkaçcc yyoğurtvermek ideal olur.ben sşuan 200 veriyorum cokmu

bizimkide emmiyodu sagdim mecburen.ozamnda ffazlayiyodu aaslındabide mmesela bi tabak muhallebiyi çokhhızlıyiyo .2 dk da bitiyo bu da bi sorun dimi?? Doyma hissi ulasmiyo cçabuk yediğiicin

hatırlıyorum canım sen daha once de yazmistin ek gıdaya geçmeden.bence blw yi bi dene.çünkü o durumda sen vermeyeceksin o da yavaş yemiş olacak ve bi zaman sonra sıkılıp bırakacaktır.doktorunuz ne diyo bu konuya.

mantıklı.meyveliyyogurt yada sebze ekleyip verebilirim.hem uykusu gelir.gündekkaçcc yyoğurtvermek ideal olur.ben sşuan 200 veriyorum cokmu

çok deil bence 200.hem yogurdun kiloya çok da etkisi olmaz sanırım.hem de sağlıksız şeylerle dolacagina midesi yoğurt daha iyi.

bence emekleme ve yurume zamaninda cooook enerji harcayacaklar. merak etme canim:) ama yedikleri masallah yani benimkinin iki katina yakin:)

2 saat snra bile %50 zarar verıyor yazık değilmi minicik bebeğe

devam ettiğim bi Dryok.yarin icin randevu aldımgidicez hem kan ddeğerlerinide merak ediyorum ve kan damlası vermym dvit i de sorcam

Iyi akşamlar kızlar burun akıntısından sonra dun öksürükte basladi oğlumda balgam var dun aksam cok ağladı peditus verdim gece saat bası uyanıp ağladı sabah tekrar verdim peditus baya rahatlatti 9:30 dan 13:00 a kadar uyudu uyanınca keyfi yerindeydi bu arada sevgili babamiz fırında pisen sade patatesten vermis ağzına kaşla goz arasında bizimki neye uğradığını şaşırmış garibim surat sekilden sekile girdi once sonrada bir öğürme bir kusma ustune anne sutu ilac gibi geldi uyuyo simdi :) bizden bu kadar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar olsun insalah

Hadi ya nasıl bir sorun canım bende vermemeye çalışıyorum çünkü bağırsaklari tembellesiyormus
Evet bağırsakları da tembellesiyo, bnm anladığım cinsiyet problemi gibi sanırım tam açıklamamıştı laf karışmıştı o sura

cok mutsuzum yaa allahim ülkenin civisi cikti iyice mv dokunulmazlıklarinderhal kaldirilmali Ankaranın göbeğinde bomba defalarca nasil patlar guvenlik zafiyeti falan yok polis ne yapsin.o .... c.... arabalarinda terorist tasir bomba tasir silah muhimmat taşır emniyet teskilati ne yapsin allah topunun belasini versin yaralilra sifa ölenlere rahmet ailelere sabir diliyorum.

ayricca kizimda sinir ediyor 4.5 aydr sut sagiyorim allahim bari biberonla ic mubarek yok surekli uyuklarken valla biktim yaa illallaahh ettim kafayi siyircam bazen bas bas bagirasim geliyor kizima zikiimin kökünü ic diyesim gelio yaa bwnim niye normal bi bebegim yok (( cok sukur saglikli binlerce şükür ama yıprandım yaa aylardir uyurken besle gunduz icmedigini gece ver gece 6 defa kalk 2 sinde süt sag gunde 3 saat sut sagiyorum sadece.icse icom yanmayacak 70 80 icersede.;( onceden emiyordu ne guzel anne gibi hissediyordum gozlerime bakiyordu minik minik gidiklar gibi gögüslerimden sutun akisini hissediyordum soluklaniyordu gene istiyordu ;(( simdi ne kasikla yiyor agzini kitlio ne blw yapio Allah sabir versin bana

Kızlar boyun pisigine ne iyi gelir hametan suruyorm ama hiç gecmiyo sürekli kızarık yavrumun boynu bi akıl verin ne yapaym

[QUO
Kızlar boyun pisigine ne iyi gelir hametan suruyorm ama hiç gecmiyo sürekli kızarık yavrumun boynu bi akıl verin ne yapaym

TE="sevdamevsimi, post: 45595790, member: 424626"]Kızlar boyun pisigine ne iyi gelir hametan suruyorm ama hiç gecmiyo sürekli kızarık yavrumun boynu bi akıl verin ne yapaym[/QUOTE]
Fucicort krem aylarca hametan surdum bir gunde gecirdi

Zarari kac saat sonra yok oluyormus desem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…