Can'ım alışkanlık olduğu için ağlıyordur. Muhallebi yerine yoğurt, çorba benzeri şeyler vermen daha iyi olur sanki.evt cnm ama gece doymuyoyoksa ssurekli agliyo.ddün gece vermedim 4-5 kez kalktı ağladı surekli.muhallebi yerine ne verebilirim acaba
8 E girince yavaş yavaş başlayabilirsin canımcnm 8.aydaniitibaren et balık demişsinya 8 e ggirincemi doldurunca mi???
bizimkide emmiyodu sagdim mecburen.ozamnda ffazlayiyodu aaslındabide mmesela bi tabak muhallebiyi çokhhızlıyiyo .2 dk da bitiyo bu da bi sorun dimi?? Doyma hissi ulasmiyo cçabuk yediğiicinevet kaşık mama tarifini 200 ml suyla hazırlamaktan bahsetmiş.benim oğlum 90 ccden fazla ne mama içti ne başka bişey yedi şimdiye kadar.bizim emme sorunumuz var 3 aydan sonra.o yüzden ben de midesini küstürdum diye vicdan azabı çekiyorum.inatla mama vermedim baya bi süre.küçüldü sanırım.herkesin derdi başka.
mantıklı.meyveliyyogurt yada sebze ekleyip verebilirim.hem uykusu gelir.gündekkaçcc yyoğurtvermek ideal olur.ben sşuan 200 veriyorum cokmuCan'ım alışkanlık olduğu için ağlıyordur. Muhallebi yerine yoğurt, çorba benzeri şeyler vermen daha iyi olur sanki.
bizimkide emmiyodu sagdim mecburen.ozamnda ffazlayiyodu aaslındabide mmesela bi tabak muhallebiyi çokhhızlıyiyo .2 dk da bitiyo bu da bi sorun dimi?? Doyma hissi ulasmiyo cçabuk yediğiicin
mantıklı.meyveliyyogurt yada sebze ekleyip verebilirim.hem uykusu gelir.gündekkaçcc yyoğurtvermek ideal olur.ben sşuan 200 veriyorum cokmu
İyi geceler kızlar.moralim bozuk ve izle paylasmk istedim .bugün eşim oğlumu parka götürmüş salıncağa oturtmuş orda iki uç çocuk aa bu çocuk çok şişman.sisko şişko diyip gulmusler.tabi bebisim anlamıyor ama ben üzüldüm ve korktum.bebeğim ya obez olursa diye.bütün günobez bbebekleri arastrdm.acaba bebeğimi n midesini mi buyuttum
bence emekleme ve yurume zamaninda cooook enerji harcayacaklar. merak etme canim:) ama yedikleri masallah yani benimkinin iki katina yakin:)Çok iştahlı.büyük bi kase muhallebi yiyo gece 9 da.sonra gece iki gibi 200 cc keçi sütü yada mama.günde bi kez pirinç unu veryrm.ve hergun 200 cc yoğurt ve yarım muz.ek gıdayı azalttım korkudan.obez olur diye(
Kahvaltiya yemeğe bizle oturuyo ve surekli yemeklerden istiyo ekmek içini filan baniyoruz veriyoruz.mesela bugün kahvaltıda iki küçük dilim peynir yedi.elimle ezdim verdim
Sizce çok mu veryrm??? Su an kilosu 10 kg.boyu 74 cm.10 gün sonra 7. Ayimiz bitiyo 8 e goruyorz.şuan 6.5 aylık yani
Evet cnm yarim koyuyorum 5 dk icinde yapiyor. Ikinirken zorlaniyor agliyor kuzum
Evet cnm veriyorumSut veriyor musun?
2 saat snra bile %50 zarar verıyor yazık değilmi minicik bebeğeevet.sigarayı da emzirme saatimë göre içiyorum.sabahları isteyken bitane içiyorum mesela.çünkü uzun bi süre emzirmiyorum.2 saat sonra %50 azalıyo mus zararı. ben 4 5 saat emzirmiyorum ictık ten sonra.en azından buna dikkat ediyorum.ama tabiki keşke içmesek.
Canım ben sımdıden başladım yalnısmı yapıyorum acaba 10eylul doğumlu denız8 E girince yavaş yavaş başlayabilirsin canım
devam ettiğim bi Dryok.yarin icin randevu aldımgidicez hem kan ddeğerlerinide merak ediyorum ve kan damlası vermym dvit i de sorcamhatırlıyorum canım sen daha once de yazmistin ek gıdaya geçmeden.bence blw yi bi dene.çünkü o durumda sen vermeyeceksin o da yavaş yemiş olacak ve bi zaman sonra sıkılıp bırakacaktır.doktorunuz ne diyo bu konuya.
Evet bağırsakları da tembellesiyo, bnm anladığım cinsiyet problemi gibi sanırım tam açıklamamıştı laf karışmıştı o suraHadi ya nasıl bir sorun canım bende vermemeye çalışıyorum çünkü bağırsaklari tembellesiyormus
Kızlar boyun pisigine ne iyi gelir hametan suruyorm ama hiç gecmiyo sürekli kızarık yavrumun boynu bi akıl verin ne yapaym
biraz nikotin geçiyomus süte evet.her içtiğimDe pişman oluyorum zaten ama o da kötü bi alışkanlık malesef.2 saat snra bile %50 zarar verıyor yazık değilmi minicik bebeğe
Canım ben sımdıden başladım yalnısmı yapıyorum acaba 10eylul doğumlu denız
evet.sigarayı da emzirme saatimë göre içiyorum.sabahları isteyken bitane içiyorum mesela.çünkü uzun bi süre emzirmiyorum.2 saat sonra %50 azalıyo mus zararı. ben 4 5 saat emzirmiyorum ictık ten sonra.en azından buna dikkat ediyorum.ama tabiki keşke içmesek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?