- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 37
Ben 56 ydim hamile kalmak istedigim dönem 4 kilo aldim 60 ile hamile kaldım 82 ile doğum yaptım doğumdan 1 ay sonra 70 e düştüm şimdi 2 aylik olduk 69 a düştüm bundan sonrası artık ben verirsem gider sanırım acilen bişeyler yapmam lazımYa kızlar bu arada kilolar ne alemde benim çooook vermem gereken kilo var hamilelikte aldığım 8 kilo gitti gibi ama maalesef hamile kalmadan önce almıştım kiloları. Evde bir sene yiyip yiyip oturunca;(((
Ben veremiyorum alıyorum 65kg hamile kalmak istediğim zaman 70oldum doğuma girerken 82oldum doğum yaptım 74 oldum şimdi 76 oldum habire yiyorum süt olsun diye nasıl zayiflicaksamBen 56 ydim hamile kalmak istedigim dönem 4 kilo aldim 60 ile hamile kaldım 82 ile doğum yaptım doğumdan 1 ay sonra 70 e düştüm şimdi 2 aylik olduk 69 a düştüm bundan sonrası artık ben verirsem gider sanırım acilen bişeyler yapmam lazım
Sizler gene iyiymişsiniz , ben de baya var o kilolardanBen veremiyorum alıyorum 65kg hamile kalmak istediğim zaman 70oldum doğuma girerken 82oldum doğum yaptım 74 oldum şimdi 76 oldum habire yiyorum süt olsun diye nasıl zayiflicaksam
Sen yine iyimiişin ben 82 le hamile kaldım şimdi 85 imBen 56 ydim hamile kalmak istedigim dönem 4 kilo aldim 60 ile hamile kaldım 82 ile doğum yaptım doğumdan 1 ay sonra 70 e düştüm şimdi 2 aylik olduk 69 a düştüm bundan sonrası artık ben verirsem gider sanırım acilen bişeyler yapmam lazım
Başlarda bende süt olsun diye yedim içtim ne varsa ama 15 gün önce sütüm tamamen kesilince bıraktım gereksiz yemeyi baştan beri normal beslenseydim 65 e duserdim süt olsun diye dünyayı yedirdiler olmayınca olmuyo isteBen veremiyorum alıyorum 65kg hamile kalmak istediğim zaman 70oldum doğuma girerken 82oldum doğum yaptım 74 oldum şimdi 76 oldum habire yiyorum süt olsun diye nasıl zayiflicaksam
ben kullanmaya başladım canım doktor zararı olsa vermezdi heralde diyip gözümü kararttım kullanıyorum :) ilk iki hafta hap dışında başka bir yöntem daha kullanmak gerekirmişCanim banada
Canim banada doktor verdi zarari opmayan tek ilacmis bende daha kullanmadim bebise bisey olur diye zaten esimlede birlikte ilmuyoruz o yuzden rahattimgerci nereye kadar birlikte olmicaksam.be
Bende yiyorum çok şükür var sütüm dikkat etmesem yememe sütüm azalıyor oğlum doymuyor mama takviyesi gerekiyor o yüzden nerde şu süt yapiyormus deseler yiyorum valla göğüs uçlarım çok kötü bayilacam artık kivraniyorum isgence çekiyorum emzirirken yarık oldu hepBaşlarda bende süt olsun diye yedim içtim ne varsa ama 15 gün önce sütüm tamamen kesilince bıraktım gereksiz yemeyi baştan beri normal beslenseydim 65 e duserdim süt olsun diye dünyayı yedirdiler olmayınca olmuyo iste
her akşam 7yle 9 arası ağlama krizine giriyor benimki. yine belim kollarım koptu zıplatıp durmaktan allahtan şimdi uyudu. her gün başka başka huy ediniyor ağlıyor diye meme verdim almadı dolapta sağılmış sütüm vardı ısıtıp verdim bir güzel içti ve bayılır gibi daha biberon ağzındayken uyudu. deli ediyor beni bir memeyi istememesi kalmıştı o da çıktı.sizinkiler ne durumda kızlar.
canım kanguru geldi gayet kullanışlı oglumu ıkı kere denemek için koydum hemen uyudu kanguruda sevdı galiba rahat duruyorduGecmis olsun canim, insallah kuculur.
Hangi kanguruyu aldiniz? Ben chicco aldim ama sevmedi. Bir de 8.5 kg.a kadar diyor ama kucuk geldi bana.seninkini deneyince yazar misin sonucu?
başlarda bir ay ben de uç kullandım şimdi uçları çıktı göğüs ucu kullanmıyorum sütüm var çok şükür bir memeyi verip diğerini sağıp stok yapıyorum sen kimseyi dinleme canım içinde olduğun durumu bir tek sen bilirsin. benim kız da kolik mecburen kucakta sakinleşiyor ancak gelen herkes kucağa alışmış diyor bunlar hiç mi çocuklarını kucağına almadı anlamıyorum.içinde bulunduğumuz durumu bizden başkası anlayamıyor malesef o yüzden hiç kendine sıkıntı etmeBenim kiz gogus ucum olmadigi icin hic tutmadi. Silukon gogus ucuyla veriyorum ama sutum cok olmadigi icin cekemiyo ve hemen yorulup meme ile savasiyo mecbur mama takviyesi yapiyorum. Elektrikli pompa ile sagitorum hem elimlede destek veriyorum sagarken. Ne yapcaz boyle bilmiyorum. Herkes memeni ver sagma diyo ama bebegim ac kaliyo sariligida henuz gecmedi. Bebekle kan uyusmazligimiz oldugu icin uzun surermis doktor oyle dedi. Bende ne yapacagimi sasirdim hic uyumuyo. Benim gibi olan var mi merak ediyorum. Herkes bisey soyluyo ama bebegimi ben onlardan daha fazla dusunuyorum. Insallah bu gunleri atlatcaz.
başlarda bir ay ben de uç kullandım şimdi uçları çıktı göğüs ucu kullanmıyorum sütüm var çok şükür bir memeyi verip diğerini sağıp stok yapıyorum sen kimseyi dinleme canım içinde olduğun durumu bir tek sen bilirsin. benim kız da kolik mecburen kucakta sakinleşiyor ancak gelen herkes kucağa alışmış diyor bunlar hiç mi çocuklarını kucağına almadı anlamıyorum.içinde bulunduğumuz durumu bizden başkası anlayamıyor malesef o yüzden hiç kendine sıkıntı etme
benim kız da beşiğinde yatmıyo gece yanımda yatarsa bir iki saat uyuyor yoksa sürekli ağlıyor ıkınıyor.kaç günlük oldu bebeğin. arada ucu çıkarıp memeni öyle tutturmayı dene. ben öyle yaptım zamanla bebeğin çenesi de güçlendiği için iyi tutuyor memeyi. inşallah yakın zamanda bu sorunun hallolur canım zor oluyor çünkü biliyorum.Zaten anlamiyorum emdikten sonra yataginda kucak istemeden yada aglamadan yatan bebek var midir.
Kimse demiyo ki sagarakta olsa anne sutu veriyosun kafana takma. Stres yaptiriyolar anlayissiz konusarak. Benum gogus ucum bi turlu cikmadi uzuluorum ama napim bebegim icin sagip veriyorum.
benim kız da beşiğinde yatmıyo gece yanımda yatarsa bir iki saat uyuyor yoksa sürekli ağlıyor ıkınıyor.kaç günlük oldu bebeğin. arada ucu çıkarıp memeni öyle tutturmayı dene. ben öyle yaptım zamanla bebeğin çenesi de güçlendiği için iyi tutuyor memeyi. inşallah yakın zamanda bu sorunun hallolur canım zor oluyor çünkü biliyorum.
canım bak senı anlıyorum ama bebek silikon uca alıştıgı için emme kabılıyetı gelişmiyor benım bebegımde hiç tutamıyordu ınankı aglaya aglaya tutturdum oda yenı dogdugundydı senınkı 48 gunluk olmuş silikonu bıraktırmaaya çalış48 gunluguz. Silikonu cikarinca biraz uc oluyo ama tutamiyo cenesiyle damagina yerlestirse emebilcek ama tutamiyosagip vermek tabiki zor bende istemem ama bebegimi dusunuyorum. Surekli biberon ve sagma makinasinin aparatlarini yika kurula zor oluyo. Zaten bebek uyumuyo huysuzlaniyo. Bide bebek uyuyunca yat dinlen diyenlere uyuz oluyorum. Evdeki islerimemi yetiscem, uyucakmiyim, yemek mi yicem. Uyumuyo uyuyosa bile coj kisa uyuyo. Allah hepimize yardim etsin bebeklerimize saglik sihat versin. Allah yardimcimiz olsun.
Göğüs uclarim çok kötü yara yarık oldu çok kötü durumdayim cirpinarak emziriyorum napsam geçmiyor dün kanadı emzirirken mama verdim sabah her tarafım batmisti akmis sütüm içim gitti valla napsam bir akıl verinnnnn
canım kanguru geldi gayet kullanışlı oglumu ıkı kere denemek için koydum hemen uyudu kanguruda sevdı galiba rahat duruyordu
canım bak senı anlıyorum ama bebek silikon uca alıştıgı için emme kabılıyetı gelişmiyor benım bebegımde hiç tutamıyordu ınankı aglaya aglaya tutturdum oda yenı dogdugundydı senınkı 48 gunluk olmuş silikonu bıraktırmaaya çalış
Bende hep zeytin yagi surdum hic pisik kremi kullanmafim cok sukur hic pisik olmadi bebeğim cildi cok hassas oldugu halde cok sukur olmadi.ben bebisimin her yerine zeytin yagi suruyorum her derte deva zeyBende prima kullanıyorum her altini dışarı mda zeytinyağı sürüyorum çok şükür daha pişik olmadı
her akşam 7yle 9 arası ağlama krizine giriyor benimki. yine belim kollarım koptu zıplatıp durmaktan allahtan şimdi uyudu. her gün başka başka huy ediniyor ağlıyor diye meme verdim almadı dolapta sağılmış sütüm vardı ısıtıp verdim bir güzel içti ve bayılır gibi daha biberon ağzındayken uyudu. deli ediyor beni bir memeyi istememesi kalmıştı o da çıktı.sizinkiler ne durumda kızlar.[/QUOTE Canim benim oglusumda aksam 7-9 arasi aglamaya krizine giriyor bende hoplatip ziplatip duruyorum disari cikartiyorum elden ele dolasiyor sonra sakinlesip emip uyuyor2ayligiz 1aydir hep ayni saatte basliyor
haklısın cnm aldim iade ettim uc dk durdu sadece icinde istemediBence bosuna para verme, gerci sen bebegini daha iyi bilirsin ama benimki sanci tuttugunda hic bir sey ise yaramiyor.kucak istiyor, yine agliyor ama daha az agliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?