Bi tabağı 2 dk da mı Can'ım? Benim kız 15 dk da falan ancak yiyor.bizimkide emmiyodu sagdim mecburen.ozamnda ffazlayiyodu aaslındabide mmesela bi tabak muhallebiyi çokhhızlıyiyo .2 dk da bitiyo bu da bi sorun dimi?? Doyma hissi ulasmiyo cçabuk yediğiicin
canım çok iyi anlıyorum seni.ben ilk aylarda duşa bile zor giriyodum.sürekli oğlumun ağlamasıni duyuyodum sanki.yalnız olmasam da firliyodum.sürekli emmek istiyodu gazdan.emdikce de gaz oluyodu.1 saat deliksiz uykum yoktu.ama zamanla geçti.senin zor günlerin belki benimkinden uzun sürdü sürüyor hala da.ama bu dönemlerinde geçecek emin ol.belki çocukluğu çok güzel geçecek.ozaman üzmeyecek seni.iyi düşün iyi olsun.ve sukretmeye devam et.zaman sadece.inşallah bi an once düzelircok mutsuzum yaa allahim ülkenin civisi cikti iyice mv dokunulmazlıklarinderhal kaldirilmali Ankaranın göbeğinde bomba defalarca nasil patlar guvenlik zafiyeti falan yok polis ne yapsin.o .... c.... arabalarinda terorist tasir bomba tasir silah muhimmat taşır emniyet teskilati ne yapsin allah topunun belasini versin yaralilra sifa ölenlere rahmet ailelere sabir diliyorum.
ayricca kizimda sinir ediyor 4.5 aydr sut sagiyorim allahim bari biberonla ic mubarek yok surekli uyuklarken valla biktim yaa illallaahh ettim kafayi siyircam bazen bas bas bagirasim geliyor kizima zikiimin kökünü ic diyesim gelio yaa bwnim niye normal bi bebegim yok(( cok sukur saglikli binlerce şükür ama yıprandım yaa aylardir uyurken besle gunduz icmedigini gece ver gece 6 defa kalk 2 sinde süt sag gunde 3 saat sut sagiyorum sadece.icse icom yanmayacak 70 80 icersede.;( onceden emiyordu ne guzel anne gibi hissediyordum gozlerime bakiyordu minik minik gidiklar gibi gögüslerimden sutun akisini hissediyordum soluklaniyordu gene istiyordu ;(( simdi ne kasikla yiyor agzini kitlio ne blw yapio Allah sabir versin bana
Can'ım 200 cc yOğurt da çok bence, benim kız 7,5 aylık ben 100 cc civarı veriyorum,mantıklı.meyveliyyogurt yada sebze ekleyip verebilirim.hem uykusu gelir.gündekkaçcc yyoğurtvermek ideal olur.ben sşuan 200 veriyorum cokmu
bilmem kiZarari kac saat sonra yok oluyormus desem :)
Yanlış mı bilemiyorum Can'ım ama bence verme aralığını uzat biraz.Canım ben sımdıden başladım yalnısmı yapıyorum acaba 10eylul doğumlu denız
Kızlar boyun pisigine ne iyi gelir hametan suruyorm ama hiç gecmiyo sürekli kızarık yavrumun boynu bi akıl verin ne yapaym
cok mutsuzum yaa allahim ülkenin civisi cikti iyice mv dokunulmazlıklarinderhal kaldirilmali Ankaranın göbeğinde bomba defalarca nasil patlar guvenlik zafiyeti falan yok polis ne yapsin.o .... c.... arabalarinda terorist tasir bomba tasir silah muhimmat taşır emniyet teskilati ne yapsin allah topunun belasini versin yaralilra sifa ölenlere rahmet ailelere sabir diliyorum.
ayricca kizimda sinir ediyor 4.5 aydr sut sagiyorim allahim bari biberonla ic mubarek yok surekli uyuklarken valla biktim yaa illallaahh ettim kafayi siyircam bazen bas bas bagirasim geliyor kizima zikiimin kökünü ic diyesim gelio yaa bwnim niye normal bi bebegim yok(( cok sukur saglikli binlerce şükür ama yıprandım yaa aylardir uyurken besle gunduz icmedigini gece ver gece 6 defa kalk 2 sinde süt sag gunde 3 saat sut sagiyorum sadece.icse icom yanmayacak 70 80 icersede.;( onceden emiyordu ne guzel anne gibi hissediyordum gozlerime bakiyordu minik minik gidiklar gibi gögüslerimden sutun akisini hissediyordum soluklaniyordu gene istiyordu ;(( simdi ne kasikla yiyor agzini kitlio ne blw yapio Allah sabir versin bana
Can'ım zıkkımın kökü falan deme kızınaaaaacok mutsuzum yaa allahim ülkenin civisi cikti iyice mv dokunulmazlıklarinderhal kaldirilmali Ankaranın göbeğinde bomba defalarca nasil patlar guvenlik zafiyeti falan yok polis ne yapsin.o .... c.... arabalarinda terorist tasir bomba tasir silah muhimmat taşır emniyet teskilati ne yapsin allah topunun belasini versin yaralilra sifa ölenlere rahmet ailelere sabir diliyorum.
Tmm canım Hbr beklıyorum.tesekkurlerBen de veriyorum.araştırdiktan sonra vermeye başladım.kendi doktorumuzun verdiği beslenme yazısına bi bakiyim orda da görmüş olabilirim.yazarım sana da.
bilmem kiben 4 saat sonra umarak ona göre içiyorum.sen içme ama
Canım Benım sutum olmadığı ıcın e bebegım ıslahı az olduğu ıcın artık besleyıcı gıdalara Acıl gecmıs yapmam lazım,hazır kasık maması formül süt bunlarla beslenıyo olmaz Acıl ete yumurtaya alıştırmam lazım
cnm 8.aydaniitibaren et balık demişsinya 8 e ggirincemi doldurunca mi???
gerçi bu listeye göre erken başladığımız başka şeyler de var.brokoli kereviz bi çok arkadaş veriyo yanlış hatırlamıyosam.ben de bi 15 gün kadar erken başlamışim yazıya göre.ama sorun olmadı çok şükür.Eki Görüntüle 1794819
Ay lavınyacım Benım bu katı gıda konusunda kafam ıyıce karışmış durumda,ılk Başlarda patates Havuç fln denıyeyım dedım oguruyodu halen daha Oguruyo sevmıyo tüm ısrarlarıma rağmen,bugun ılk defa ogurmedı patates puresı yerken ıcınde bır yemek kasığı kıyma karıstırdım sevdı,bakalım olmadı et suyu kullanırım sebzelerı blenderden gecırırken yeteri yesın anne sutu almadığı ıcın tedırgınım vıtamınsız kalır dıyeHmm olabilir canim, ben oyle biliyordum. Dr.un verdigi listede de 8.ay yaziyor diye soledim
canım tesekkurler Ozmn sorun yok kıymaya devam)ben de bi 15 gün kadar erken başlamışim yazıya göre.ama sorun olmadı çok şükür.Eki Görüntüle 1794819
Merhaba naptinız acaba aldinizmi elektrikli beşiği bende almayı düsünüyorumda rahatladimı bebeğiniz bide elektrikli olmasi fişte takili çalışmasi bi sorun teşkil etmedi dimi cvp verirseniz cok memnun olurum tesekkürlerevde mestil vardi verdim. ama kar etmedi. annem nezleydi vermek istemiyordum ama artik dayanamadım uyudum.uyumuş bebiste 1 de uyandi yeni uyudu insallah kalkmaz.yatar bir 3 saat falan
OhatuO canm kendine kendine sallananlarda elektrkli alcam evet carsamba e bebege goturcem hepsine koyvam hangisinde rahat ederse artik
Ay lavınyacım Benım bu katı gıda konusunda kafam ıyıce karışmış durumda,ılk Başlarda patates Havuç fln denıyeyım dedım oguruyodu halen daha Oguruyo sevmıyo tüm ısrarlarıma rağmen,bugun ılk defa ogurmedı patates puresı yerken ıcınde bır yemek kasığı kıyma karıstırdım sevdı,bakalım olmadı et suyu kullanırım sebzelerı blenderden gecırırken yeteri yesın anne sutu almadığı ıcın tedırgınım vıtamınsız kalır dıye
canım tesekkurler Ozmn sorun yok kıymaya devam)
Ay lavınyacım Benım bu katı gıda konusunda kafam ıyıce karışmış durumda,ılk Başlarda patates Havuç fln denıyeyım dedım oguruyodu halen daha Oguruyo sevmıyo tüm ısrarlarıma rağmen,bugun ılk defa ogurmedı patates puresı yerken ıcınde bır yemek kasığı kıyma karıstırdım sevdı,bakalım olmadı et suyu kullanırım sebzelerı blenderden gecırırken yeteri yesın anne sutu almadığı ıcın tedırgınım vıtamınsız kalır dıye
canım tesekkurler Ozmn sorun yok kıymaya devam)
Can'ım ben yaklaşık 5 aydır elektrikli beşik kullanıyorum ve çok rahat ettim. Hiç bi sorun teşkil etmiyor.Merhaba naptinız acaba aldinizmi elektrikli beşiği bende almayı düsünüyorumda rahatladimı bebeğiniz bide elektrikli olmasi fişte takili çalışmasi bi sorun teşkil etmedi dimi cvp verirseniz cok memnun olurum tesekkürler
evet daha ilk kaşık ağzındaykn ikincisi için agliyo.bugün kaşığa az az koyfum oyalanarak yedrdrm umarım alisirBi tabağı 2 dk da mı Can'ım? Benim kız 15 dk da falan ancak yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?