2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

bizimkide emmiyodu sagdim mecburen.ozamnda ffazlayiyodu aaslındabide mmesela bi tabak muhallebiyi çokhhızlıyiyo .2 dk da bitiyo bu da bi sorun dimi?? Doyma hissi ulasmiyo cçabuk yediğiicin
Bi tabağı 2 dk da mı Can'ım? Benim kız 15 dk da falan ancak yiyor.

canım çok iyi anlıyorum seni.ben ilk aylarda duşa bile zor giriyodum.sürekli oğlumun ağlamasıni duyuyodum sanki.yalnız olmasam da firliyodum.sürekli emmek istiyodu gazdan.emdikce de gaz oluyodu.1 saat deliksiz uykum yoktu.ama zamanla geçti.senin zor günlerin belki benimkinden uzun sürdü sürüyor hala da.ama bu dönemlerinde geçecek emin ol.belki çocukluğu çok güzel geçecek.ozaman üzmeyecek seni.iyi düşün iyi olsun.ve sukretmeye devam et.zaman sadece.inşallah bi an once düzelir

mantıklı.meyveliyyogurt yada sebze ekleyip verebilirim.hem uykusu gelir.gündekkaçcc yyoğurtvermek ideal olur.ben sşuan 200 veriyorum cokmu
Can'ım 200 cc yOğurt da çok bence, benim kız 7,5 aylık ben 100 cc civarı veriyorum,

Hakkaten allah sana sabir versin canim valla cok zor oluyor,zaten sagma isi cok can sikici, bir de gece kalkip sagiyorsun.
Neyse gececek bu gunler insallah

Can'ım zıkkımın kökü falan deme kızınaaaaa olacak annesi, geçecek inş

Hmm olabilir canim, ben oyle biliyordum. Dr.un verdigi listede de 8.ay yaziyor diye soledim

Hmm olabilir canim, ben oyle biliyordum. Dr.un verdigi listede de 8.ay yaziyor diye soledim
Ay lavınyacım Benım bu katı gıda konusunda kafam ıyıce karışmış durumda,ılk Başlarda patates Havuç fln denıyeyım dedım oguruyodu halen daha Oguruyo sevmıyo tüm ısrarlarıma rağmen,bugun ılk defa ogurmedı patates puresı yerken ıcınde bır yemek kasığı kıyma karıstırdım sevdı,bakalım olmadı et suyu kullanırım sebzelerı blenderden gecırırken yeteri yesın anne sutu almadığı ıcın tedırgınım vıtamınsız kalır dıye
ben de bi 15 gün kadar erken başlamışim yazıya göre.ama sorun olmadı çok şükür.Eki Görüntüle 1794819
canım tesekkurler Ozmn sorun yok kıymaya devam)

Merhaba naptinız acaba aldinizmi elektrikli beşiği bende almayı düsünüyorumda rahatladimı bebeğiniz bide elektrikli olmasi fişte takili çalışmasi bi sorun teşkil etmedi dimi cvp verirseniz cok memnun olurum tesekkürler

buldum canım.daha önce burda bi arkadas paylaşmisti ordan kaydetmistim.6.ayı doldurmuşsa yazıyo.

buarada anne sütü almıyo dedinya.kaç öğün mama veriyosun.

Can'ım ben yaklaşık 5 aydır elektrikli beşik kullanıyorum ve çok rahat ettim. Hiç bi sorun teşkil etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…