2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Can'ım zıkkımın kökü falan deme kızınaaaaa olacak annesi, geçecek inş
demiyorum da deme noktasina geliyorum bazen yaa o anlamiyor aman bazenn kasıtlı icmiyot gibi geliyor ac biliyorum gönlüm razi olmuyor ac yatmasina zaten zor yatiriyorum uykusunu sut icin Bozuyorum diretiyor almama icin sinir oluyorum zaten zayif aman ne bilim yaa bak saat kac oldu abartmiyorum bugün10 kere sut sagdim artik makinaya koyar koymaz gogsumun ucu kocaman oluyor cok aciyor mama vardi hip imkani yok almiyor nöbetçi eczaneden geldi babasi ins bunu icer bende mecal kalmadi.bu yeme isi olmasa cok akilli masallah.Allah basa vermesin canim insanjn sinirleri bozuluyor ben ki bu kadr gerilmedim yani hayatimda :)) gececek insallah ek gidada da agzima tukurecek biliyorum benm hayatim boyunca her isim zor oldu sonu güzel oldu ama kader cekicez

cnm Allah kolaylık versin.öyle böyle ite kaka buyuyckler.herkesinbbaşka derdi var bnde az yedrmeye ugrasym .gece vermk istemym ama olmuyo.az önce verdim mecbur 180 cc verdim hala aranıyor.kafayı yicem artık.1 saatte cebellisiyoz su verip yatrdim her kalkışında ama uok uyumadi enson içti mamayi. Psikolojim cokkotu.yarın Dr a gidcz umarm kötü şeyler duymam.normal bi bebek gibi yesin istyrm bnde

Biberon veren anneler her beslemede kaç cc verysnz?? Bide kaç saatte bi besliyosunuz? Günlük ornk menüyyazarsanız cokk sevinirim

amin canim insallah cumlemize :)

Benimki de tombik maşallah, 4140 doğmuştu zaten, şimdi 9 kg oldu sayılır. 17 eylül doğumlu. Sabaha karşı 150 cc yapıyorum bazen 100 içiyor bazen 120. Sabah 9 gb tekrar veriyorum ondan da ancak 50-70-80 keyfine bağlı içiyor. Sonra 2-3 yemek kaşığı kaşık maması, 2 y. Kaşığı yoğurt, 2 y. Kaşığı sebze, bi ara yine mama, en son yatmadan önce 150 cc mama. Gün içinde toplam 400-500 cc arası mama içiyor.
Biberon veren anneler her beslemede kaç cc verysnz?? Bide kaç saatte bi besliyosunuz? Günlük ornk menüyyazarsanız cokk sevinirim

buarada anne sütü almıyo dedinya.kaç öğün mama veriyosun.
Canım 3saatde bır devam sutu vermeye çalışıyorum bazen 150 ÇOĞU zaman 100 ve 8090 ıcıyo bazen hıc ısırmıyorum günün sonu 450 400 Cc fln ıcıyo saat 13 gıbı fln hazır kasık maması verıyorum,

Canım devam sutunumu 400 500ıcıyo,pekı anne sutu verıyormusun

Can'ım geçici bir dönem bak sende zorlama kendını eşine ver müzik aç sinirlerinin çok yıpranmaması için diyorum ben bıraktım mesela Mert uyumak istemiyorsa alıyorum oynuyoruz müzik açıyorum atıyorum yere bizim asm deki dr bile kendi çocuğuna eşi sağarak vermiş oda 1 yıl verebilmiş dr diyorduki çocuğuna bakmayan anneler bakıyorsun çocukları deli gibi yiyor emiyor birde ilgilenenlere bak çocukları hep Nazlı sanırım birazda biz yapıyoruz bunu ne kadarlık şimdi senin bebiş

bizimki 6+9 günlük 7250 canim benimki ne sut ne mama gece ikiden beri 50 cc icti.vermiyim de napim kii hic bisiy istemio bir ara corba meyve puresi yiyordu dimdi agzini kitlio sinir hastasi etti beni

Doktorun demesiyle iştahı artmaz ki canım, demek ki bu kadar istiyo canı yapıcak bişey yok. Ki kilosu falan gayet yerinde sadece mamadan sıkıldı ben de birden bire ek gıda işini abartmak istemiyorum bağırsakları zorlanabilir, şimdilik böyle devam
Pekı doktor ne Dıyo canım Benım doktorum cok az dıyo en az Dıyo 700 800 ıcmesı gerekıyo

Benim de kafam karman corman canim ek gida konusunda.neyse ki daha baslamicam

Anne sutu az da olsa ona iyi gelir, formul mama da veriyorsundur.takma kafana canim ver sen guzel seyler yedigi kadar, zaten minicik mideleri var yeter onlara.

Kılosu benımkının de ıyı ne az ne de asırı kılolu degıl,ama genelde Benım oğlumda 450 500 ıcıyor ve mıktarı bukadar Ictıyı ıcın genelde ıdrarı krıstallı oluyor kıremıtımsı renk gözüküyor bezınde doktor hep bu durumdan dolayı bu tehlıkelı bırsey degıl ama mıktarı cok az ıcıyor dıyo pekı nekadar ıcmelı sorduğum zaman en az 700 800ıcmesı gerekıyor demısdı.mamadan benımkıde sıkıldı suya alıştırmak gerekıyor katı gıdaya alıştıkca ama daha alıstıramadım,Sıvı almaları gerekıyo artık ıster formül mama ıster su ıster meyve suyu anne sutu Bellı bı mıktar ıcmelerı gerekıyo.kaprızlerıyle uğraşıyoruz bız bu kuzuların

Son düzenleyen: Moderatör:
Pekı doktor ne Dıyo canım Benım doktorum cok az dıyo en az Dıyo 700 800 ıcmesı gerekıyo

Bence az degil canim.ben anne sutunu bile 500-800 arasi veriyorum -gunune gore degisiyor- ki kalorili degil.doktorlarin abarttigini dusunuyorum.

Benimki sadece mama aldığı dönemde bile en çok 800 gördük o da iki üç kez :) takma bu kadar sağlığı yerindeyse

bizimki 6+9 günlük 7250 canim benimki ne sut ne mama gece ikiden beri 50 cc icti.vermiyim de napim kii hic bisiy istemio bir ara corba meyve puresi yiyordu dimdi agzini kitlio sinir hastasi etti beni

Inada bindirdi galiba seninki,oyun mu yapiyor nedir :) bakicidan iciyor mu? Sana mu nazi acaba

Bence az degil canim.ben anne sutunu bile 500-800 arasi veriyorum -gunune gore degisiyor- ki kalorili degil.doktorlarin abarttigini dusunuyorum.
Canım ama dedıyım mıktarı ıctıgı zaman ıdrarı krıstallı oluyor ama mesela günü 600le bıtırdıyımızde krıstallı olmuyo,ben hep pesınden kosuyorum denızın bu durumdan dolayı bazen mamanın zamanı Gecıyo hemen yenısını yapıyorum yeterkı 500u gecelım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…