Ranacım sen gece beslememeyı dene sabaha acıksın kuzubizimki 6+9 günlük 7250 canim benimki ne sut ne mama gece ikiden beri 50 cc icti.vermiyim de napim kii hic bisiy istemio bir ara corba meyve puresi yiyordu dimdi agzini kitlio sinir hastasi etti beni
Canım ama dedıyım mıktarı ıctıgı zaman ıdrarı krıstallı oluyor ama mesela günü 600le bıtırdıyımızde krıstallı olmuyo,ben hep pesınden kosuyorum denızın bu durumdan dolayı bazen mamanın zamanı Gecıyo hemen yenısını yapıyorum yeterkı 500u gecelım dıye
Yoooo bezden degıl o,tehlıkelı bırsey degıl canım az Sıvı alımından oluyo oksıjenle temas etdıyınde kıremıtımsı renk alıyo,canım senın bebısdede oluyomuKristal olayini ilk defa duydum.kristal olunca noluyormus ki canim? Ben onu bezden saniyordum.
Ben de bi ara istahsiz diye kendimi cok yiprattim ama bana zarar, bu sefer o da geriliyor. Ama annelik de cok enteresan insan hic rahatlayamiyor ki
Sagligi yerindeyse biraz rahat davran derim
Yoooo bezden degıl o,tehlıkelı bırsey degıl canım az Sıvı alımından oluyo oksıjenle temas etdıyınde kıremıtımsı renk alıyo,canım senın bebısdede oluyomu
Canım ihlamur da ver benim oğlum o şekilde atlattı çok şükürIyi akşamlar kızlar burun akıntısından sonra dun öksürükte basladi oğlumda balgam var dun aksam cok ağladı peditus verdim gece saat bası uyanıp ağladısabah tekrar verdim peditus baya rahatlatti 9:30 dan 13:00 a kadar uyudu uyanınca keyfi yerindeydi bu arada sevgili babamiz fırında pisen sade patatesten vermis ağzına kaşla goz arasında bizimki neye uğradığını şaşırmış garibim surat sekilden sekile girdi once sonrada bir öğürme bir kusma ustune anne sutu ilac gibi geldi uyuyo simdi :) bizden bu kadar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar olsun insalah
Benı Bıde katı gıda vermeye çalışırken görsen allahımmm araba kornasının sesını çıkarıyorum patıklerı var üstü kopekcıklı onlarımı taklıt@ayka777. Canim bizim anneler olayi oyuna dokmusler.biberon isitip mammamia fln diye getirip istahini aciyorlar, merak uyandiriyorlarmis.gulerek eglenerek. Simdi biberon gorunce guluyor, ellerini salliyor.emmeyi birakiyor bu yuzden ama napim bisi yapamiyorum. Bi de oyle dene istersen.
Tabi yine 130 fln veriyorlar.yetmezse 60lik daha yapiyorlar nadiren ya da ara ogun olarak.yani ole aman aman icmiyor benimki de
Benı Bıde katı gıda vermeye çalışırken görsen allahımmm araba kornasının sesını çıkarıyorum patıklerı var üstü kopekcıklı onlarımı taklıtedıyorum Allah'ım kendınden masalımı uydurmuyorum Allah'ım 1001kılıga bürünüyorum denız yesın dıye
Tmm canım yok o 100de100krıstal az Sıvı alımından dolayıOluyordu yaa,ama ben cisler bezle temas edince olyyor sandigimdan takmadim.canim soledigin iyi oldu ben gozlemleyip yazcam sana.
Canım Benımkı son zamanlar tablete taktı tablet telefon kumanda çıldırıyor bunları gorunce valla tablette pepe nıloya ızlıyo ıyı bı cızgı fılm ızleyıcısı denız beybidiklar yaaa.
eskiden tv izlettirip yedirirlermis ya.yeter ki yesin diye.biz de yememeye ugrasiyoruzz
canım agzının içine baktıınmı pamukçuk yara fılan varmı mertın agzında aft çıkmış nekadar sonra farkettımbizimki 6+9 günlük 7250 canim benimki ne sut ne mama gece ikiden beri 50 cc icti.vermiyim de napim kii hic bisiy istemio bir ara corba meyve puresi yiyordu dimdi agzini kitlio sinir hastasi etti beni
Geçmiş olsun. Çabuk atlatır inşallah.Iyi akşamlar kızlar burun akıntısından sonra dun öksürükte basladi oğlumda balgam var dun aksam cok ağladı peditus verdim gece saat bası uyanıp ağladısabah tekrar verdim peditus baya rahatlatti 9:30 dan 13:00 a kadar uyudu uyanınca keyfi yerindeydi bu arada sevgili babamiz fırında pisen sade patatesten vermis ağzına kaşla goz arasında bizimki neye uğradığını şaşırmış garibim surat sekilden sekile girdi once sonrada bir öğürme bir kusma ustune anne sutu ilac gibi geldi uyuyo simdi :) bizden bu kadar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar olsun insalah
Canım seni çok iyi anlıyorum. Uykusuzluk bir yandan bebeğinm beslenemiyor kaygısı bir yandan süt sağma işi bir yandan. Allah yardımcın olsun. Benimki de emmiyor artık çok üzülüyorum, ağlıyorum. Biberonu da ısrarla uykuya dalarken veya uykuda istiyor yorucu oluyor. Beslenmesi için surekli uykusunu kolluyorum zor. Artık oluruna bıraktım en azından fazla düşünmemeye çalışıyorum. Bebeğimle daha fazla vakit geçirmeye çalışıyorm , daha fazla kucağima alıyorum. Biraz daha kabullenmeye ve rahat davranmaya çalışiyorum.Uykuya dalarken ortalığı yıkan bebek gitti kucağımda veya yatakta yanımda oyun oynayıp konuşarak bana dokunarak uyuyan bebek geldi. Geçecek bu zorluklar. Önemli olan sağlıkli olmaları.cok mutsuzum yaa allahim ülkenin civisi cikti iyice mv dokunulmazlıklarinderhal kaldirilmali Ankaranın göbeğinde bomba defalarca nasil patlar guvenlik zafiyeti falan yok polis ne yapsin.o .... c.... arabalarinda terorist tasir bomba tasir silah muhimmat taşır emniyet teskilati ne yapsin allah topunun belasini versin yaralilra sifa ölenlere rahmet ailelere sabir diliyorum.
ayricca kizimda sinir ediyor 4.5 aydr sut sagiyorim allahim bari biberonla ic mubarek yok surekli uyuklarken valla biktim yaa illallaahh ettim kafayi siyircam bazen bas bas bagirasim geliyor kizima zikiimin kökünü ic diyesim gelio yaa bwnim niye normal bi bebegim yok(( cok sukur saglikli binlerce şükür ama yıprandım yaa aylardir uyurken besle gunduz icmedigini gece ver gece 6 defa kalk 2 sinde süt sag gunde 3 saat sut sagiyorum sadece.icse icom yanmayacak 70 80 icersede.;( onceden emiyordu ne guzel anne gibi hissediyordum gozlerime bakiyordu minik minik gidiklar gibi gögüslerimden sutun akisini hissediyordum soluklaniyordu gene istiyordu ;(( simdi ne kasikla yiyor agzini kitlio ne blw yapio Allah sabir versin bana
Bebek az sıvı alırsa idrarinda amorf ürat kristalleri oluşuyor bunlar da hava ile temas edince bezde kiremit kırmızısı leke yapiyor. Aldıgı sıvıyı artırmak gerek. Yoksa vücudu susuz kalır , uzun dönemde de bu kristaller taşa kuma dönebilir.Kristal olayini ilk defa duydum.kristal olunca noluyormus ki canim? Ben onu bezden saniyordum.
Ben de bi ara istahsiz diye kendimi cok yiprattim ama bana zarar, bu sefer o da geriliyor. Ama annelik de cok enteresan insan hic rahatlayamiyor ki
Sagligi yerindeyse biraz rahat davran derim
Vericem canım sagol demledim az onceGünaydın arkadaşlar
Canım ihlamur da ver benim oğlum o şekilde atlattı çok şükür
Sagol canım daha iyi cok sukurGeçmiş olsun. Çabuk atlatır inşallah.
Bebek az sıvı alırsa idrarinda amorf ürat kristalleri oluşuyor bunlar da hava ile temas edince bezde kiremit kırmızısı leke yapiyor. Aldıgı sıvıyı artırmak gerek. Yoksa vücudu susuz kalır , uzun dönemde de bu kristaller taşa kuma dönebilir.
Bi de "ben çok hastayım, hiç iyi değilim" demeleri yok mu.. Geçmiş olsun cnm inşllh hemen iyileşirBu erkekler hic hssta olmasın yaa :/ ne nazi bitiyo ne istekleri bi tarafta iskembe kayniyo bi tarafta kuru fasulye bi demlik normal cay bi demlik ıhlamur bi cezve sut daha ne isteyecek acaba çocukda bende oynatıcam az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?