2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bu erkekler hic hssta olmasın yaa :/ ne nazi bitiyo ne istekleri bi tarafta iskembe kayniyo bi tarafta kuru fasulye bi demlik normal cay bi demlik ıhlamur bi cezve sut daha ne isteyecek acaba çocukda bende oynatıcam az kaldı

Geçmiş olsun..

Benim eşimde geçen hafta nezleydi bana ve kıza bulaştırmamamk için anneme kaldım

Gitmeden yemeğini çorbası yaptım. Aslında yalnız bırakmayı hiç istemedim ama kızım için mecburdum neyseki kendi kendine iyi baktı çabuk atlattı

Bende okuyorum ama yazamıyorum şu sıra. Eskiden emzirirken falan yazabiliyordum şimdi kızım elimde teli görse istiyo vermeyince de ağlıyor zor oluyor yazmak

Bende okuyorum ama yazamıyorum şu sıra. Eskiden emzirirken falan yazabiliyordum şimdi kızım elimde teli görse istiyo vermeyince de ağlıyor zor oluyor yazmak
Evet cnm zor oluyo. Zor geçen günlerini buraya yazarak okuyarak ( hepiniz çok sağolun) atlattığım için burdan uzak kalmak üzüyo beni ama yine de okuyorum çoğu gece napalım biz de arada fırsat buldukça katılırız muhabbetlere

Canim ne guzel hareketli bebegin var, benimki poposunu kaldirmiyor
A noktasindan b noktasina devamli kucakta gidiyor.hep otursun istiyor.onu guldurelim istiyor devamli.bacaklar kollar hep hareket halinde ama popoyu devirmeden donemiyor.
Sigara strese birebir valla

Kızlar bu aralar işlerim yoğundu foruma bakamadım, sayfalar okuyamayacağım boyuta ulaşmış, son bi iki sayfasına göz atabildim sadece (=
Önceden oğluşu yerde bırakıyordum 5-10 dakika kendi kendine yerde oyuncaklarıyla oynuyordu. Şimdi artık odanın bir tarafından bir tarafına yuvarlana yuvarlana en olmayacak yerlere gidiyor. Bi keresinde kaloriferin altında zemine bi karış boşluk olur ya gitmiş oraya sıkışmış, nasıl becerdiyse

Yerde de bırakamıyorum artık, beşiğine bırakıyorum tuvalete falan gideceksem. Bi de örümcek var kurtarıcım, 5-10 dakika onda duruyor. Ondan sıkılsa mutfak camının kenarına mama sandalyemizi koyduk, mama sandalyesi oyuncağı aldık, orda oyalanıyoruz. Az orda az burda derken günler geçip gidiyor işte

Bu erkekler hic hssta olmasın yaa :/ ne nazi bitiyo ne istekleri bi tarafta iskembe kayniyo bi tarafta kuru fasulye bi demlik normal cay bi demlik ıhlamur bi cezve sut daha ne isteyecek acaba çocukda bende oynatıcam az kaldı
Hay maşallah sana Bu erkekler hep aynı ya, bebeklikleri bile aynı mızmızlar Allah kolaylık versin sana..

Dr muz hastaneden ayrılmış çok üzüldüm tekrar Dr araştırmasına gireceğim. Keşke diyorum numarasını zamanında alsaydım şimdi hangi hastanede olduğunu öğrenir oraya giderdim peki ankarada ki anneler siz hadi hastane ve Dr a gidiyorsunuz bana acil yazar mısınız? Bu hafta 6 aylık kontrol ve aşımız var

Butanınan var olduğunu bile bilmek bile rahatlatıyor beni. Burda sorularıma cevap buluyorum sıkıntılarımı anlatıp rahatluyorum. .. arkadaşım gibi oldunuz :)

Canım senle ben aynı gun dogum yaptık Benım bebısımde aynı

Hafta sonu tatile gittik, ben eşim oğlum. Uzun zaman sonra geçirdiğim en güzel zamandı Oğluş babasının kucağında bindi kangurusuna, hiç ses etmeden bakındı durdu sağa sola. İlk defa kedi gördü (= kedileri besledik, limon ağaçlarının çiçeklerini sevdik, arada çaktırmadan yapraklarını koparmış, elinde saklamış falan (= biz balık yerken balığımızdan tırtıkladı, kahvaltı yaparken kahvaltımızdan tırtıkladı.Denizi izledik, oynayan çocukları izledik, ne bulduysak ağzımıza soktuk. Güzel bi gündü.Hiç aklım oğlumda kalmadan çok güzel zaman geçirdik

Oh mıss...Benım esımde Yazın antalyaya sımdıden tatıl yapalım dedı gecen ama nasıl olur bılmıyorumkı bebıs bırazcıkda büyüsün onumuzdekı senemı gıderım artık kararsızım)))

O oyuncaktan bizde de var. Bizimki de bayılıyor. Hatta kendi tutuyor oraya buraya yansıtıyor bir de takip ediyor. Vucuduma koluma yansitinca dokunuyor ellemeye çalışıyor. Du bakalım bir de memede deneyeyim. Bir o kaldı yapmadığim. Almazsa da napayim. Zaten 1 ay sonra işe döneceğim nasipse. Sağarak ne kadar giderse artik.

Hic kasma canim ya zaten 7 aylikken ise baslicaksin yani bi sure sagarsin.ben 4 ocakta basladim.hala sagiyorum.anne sutu veriyorum sadece.insallah devam eder tabi boyle.zorlanacagini sanmam

Oh mıss...Benım esımde Yazın antalyaya sımdıden tatıl yapalım dedı gecen ama nasıl olur bılmıyorumkı bebıs bırazcıkda büyüsün onumuzdekı senemı gıderım artık kararsızım)))

Valla ben gecen sene tatile gidememistim koca gobegimle.bu sene kismetse gidecegim.yoksa catlarim artik.2ser defa gidiyoruz genelde.bu yil 3 yapmayi dusunuyoruz oyle diyim

Gidin bence, hem yaza kadar baya büyümüş olacaklar. Deniz hava kum güneş, mis gibi valla. Nasıl bizim ruhumuz dinleniyor tatilde, bebişe de çok iyi gelir annesi, sadece çok sıcak zamanlarda gitmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…