Insallah canım sorma bizimki zaten bi hasta olsun ölücem ben bak gor demeye başlıyo ölür musun öldürür musunBi de "ben çok hastayım, hiç iyi değilim" demeleri yok mu.. Geçmiş olsun cnm inşllh hemen iyileşir
Sagol canim.bakicam.bir ara vardi sanki bezden dokuluyor gibiydi.o aralar emme grevindeydi heralde.su siralar gormuyorum.takip etcem.olmadi su iciririm.sudan tiksiniyor
Bu arada sana yazacaktim.bende bir projeksiyon oyuncagi var, tavana fln resim yansitiyor gecen onunla oynuyorduk.koluna vuvuduma fln yansitip dokunduruyordum.sonra mememe yansittim yaklastim, gogsumu tutup emdi fln.tok oldugu icin devam ettirmedim.sen de denesene:)
Nelerle ugrasiyorum yaa
Bu erkekler hic hssta olmasın yaa :/ ne nazi bitiyo ne istekleri bi tarafta iskembe kayniyo bi tarafta kuru fasulye bi demlik normal cay bi demlik ıhlamur bi cezve sut daha ne isteyecek acaba çocukda bende oynatıcam az kaldı
Slm kızlar artk pek yazamıyorm ama okuyorm hep gece falan. Günler çok yorucu. Önceden beşiğini sallarken ya da biberonla beslerken rahat yazıyodum şimdi ek gıdada malesef olmuyo. Bide 2 saat uyanık kalıp uyuyuyodum az uyuyodu. Şimdi biraz daha oyalıyorm 3 saati buluyo o zaman 1,5 saat falan uyuyo. Tabi böyle olunca gündüz uykusu 2 ye düştüama napalım ben de o uzun uyuduğu zaman işlerimi yapmaya çalışıyorm uyanıkken de hep başında. Yerde yuvarlanırken odadan çıkacak neredeyse mama sandalyesinin altına giriyo :) çok yorucu geçiyo günler. Oğlum iştahlı ama yerken eziyet ediyo çok acele ediyo ağzı boş kalınca ellerini yiyo resmen :) bizde de böyle duruma alışmaya çalışıyorz :) kristal bizde de olmuştu bilmiyodum dikkat edicem artk bezden sanıyodm. Sigara mevzusu olmuş bn içiyorm oğlum emmiyo ama aslında başlamamak en iyisi. Kokarak yanına geliyoruz malesef dikkat etsem de oluyo yani. Tavsiye etmiyorm aynı zamanda vakit kaybı uyurken hemen içeyim diye dışarı çıkıyorm o sırada ya iş yaparım ya da yatar dinlenirim 5 dk 5 dk dır :) kötü bi alışkanlık madem irade sahibi olup bıraktınız başlamayın
Evet cnm zor oluyo. Zor geçen günlerini buraya yazarak okuyarak ( hepiniz çok sağolun) atlattığım için burdan uzak kalmak üzüyo beniBende okuyorum ama yazamıyorum şu sıra. Eskiden emzirirken falan yazabiliyordum şimdi kızım elimde teli görse istiyo vermeyince de ağlıyor zor oluyor yazmak
Evet cnm zor oluyo. Zor geçen günlerini buraya yazarak okuyarak ( hepiniz çok sağolun) atlattığım için burdan uzak kalmak üzüyo beniama yine de okuyorum çoğu gece napalım biz de arada fırsat buldukça katılırız muhabbetlere
Bu erkekler hic hssta olmasın yaa :/ ne nazi bitiyo ne istekleri bi tarafta iskembe kayniyo bi tarafta kuru fasulye bi demlik normal cay bi demlik ıhlamur bi cezve sut daha ne isteyecek acaba çocukda bende oynatıcam az kaldı
Hay maşallah sanaBu erkekler hic hssta olmasın yaa :/ ne nazi bitiyo ne istekleri bi tarafta iskembe kayniyo bi tarafta kuru fasulye bi demlik normal cay bi demlik ıhlamur bi cezve sut daha ne isteyecek acaba çocukda bende oynatıcam az kaldı
Evet cnm zor oluyo. Zor geçen günlerini buraya yazarak okuyarak ( hepiniz çok sağolun) atlattığım için burdan uzak kalmak üzüyo beniama yine de okuyorum çoğu gece napalım biz de arada fırsat buldukça katılırız muhabbetlere
Canım senle ben aynı gun dogum yaptık Benım bebısımde aynıCanim ne guzel hareketli bebegin var, benimki poposunu kaldirmiyor
A noktasindan b noktasina devamli kucakta gidiyor.hep otursun istiyor.onu guldurelim istiyor devamli.bacaklar kollar hep hareket halinde ama popoyu devirmeden donemiyor.
Sigara strese birebir valla
Oh mıss...Benım esımde Yazın antalyaya sımdıden tatıl yapalım dedı gecen ama nasıl olur bılmıyorumkı bebıs bırazcıkda büyüsün onumuzdekı senemı gıderım artık kararsızım)))Hafta sonu tatile gittik, ben eşim oğlum. Uzun zaman sonra geçirdiğim en güzel zamandıOğluş babasının kucağında bindi kangurusuna, hiç ses etmeden bakındı durdu sağa sola. İlk defa kedi gördü (= kedileri besledik, limon ağaçlarının çiçeklerini sevdik, arada çaktırmadan yapraklarını koparmış, elinde saklamış falan (= biz balık yerken balığımızdan tırtıkladı, kahvaltı yaparken kahvaltımızdan tırtıkladı.Denizi izledik, oynayan çocukları izledik, ne bulduysak ağzımıza soktuk. Güzel bi gündü.Hiç aklım oğlumda kalmadan çok güzel zaman geçirdik
Canim gecmis olsun kuzuyaVericem canım sagol demledim az once
O oyuncaktan bizde de var. Bizimki de bayılıyor. Hatta kendi tutuyor oraya buraya yansıtıyor bir de takip ediyor. Vucuduma koluma yansitinca dokunuyor ellemeye çalışıyor. Du bakalım bir de memede deneyeyim. Bir o kaldı yapmadığim. Almazsa da napayim. Zaten 1 ay sonra işe döneceğim nasipse. Sağarak ne kadar giderse artik.Sagol canim.bakicam.bir ara vardi sanki bezden dokuluyor gibiydi.o aralar emme grevindeydi heralde.su siralar gormuyorum.takip etcem.olmadi su iciririm.sudan tiksiniyor
Bu arada sana yazacaktim.bende bir projeksiyon oyuncagi var, tavana fln resim yansitiyor gecen onunla oynuyorduk.koluna vuvuduma fln yansitip dokunduruyordum.sonra mememe yansittim yaklastim, gogsumu tutup emdi fln.tok oldugu icin devam ettirmedim.sen de denesene:)
Nelerle ugrasiyorum yaa
Canım senle ben aynı gun dogum yaptık Benım bebısımde aynı
O oyuncaktan bizde de var. Bizimki de bayılıyor. Hatta kendi tutuyor oraya buraya yansıtıyor bir de takip ediyor. Vucuduma koluma yansitinca dokunuyor ellemeye çalışıyor. Du bakalım bir de memede deneyeyim. Bir o kaldı yapmadığim. Almazsa da napayim. Zaten 1 ay sonra işe döneceğim nasipse. Sağarak ne kadar giderse artik.
Oh mıss...Benım esımde Yazın antalyaya sımdıden tatıl yapalım dedı gecen ama nasıl olur bılmıyorumkı bebıs bırazcıkda büyüsün onumuzdekı senemı gıderım artık kararsızım)))
Oh mıss...Benım esımde Yazın antalyaya sımdıden tatıl yapalım dedı gecen ama nasıl olur bılmıyorumkı bebıs bırazcıkda büyüsün onumuzdekı senemı gıderım artık kararsızım)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?